-
Η ερώτησή μου είναι η εξής : μου την βιδώνει εμένα μια μέρα και θέλω να αλλάξω το χρώμα του αυτοκινήτου μου και να το βάψω σαν αγωνιστικό ή τέλος πάντων με περισσότερα χρώματα. Είμαι νόμιμος ; Επίσης, πρέπει να αλλάξω την άδεια του αυτοκινήτου (στην οποία αναφέρεται το χρώμα του) ή δεν πολυπειράζει ;
-
Η ερώτησή μου είναι η εξής : μου την βιδώνει εμένα μια μέρα και θέλω να αλλάξω το χρώμα του αυτοκινήτου μου και να το βάψω σαν αγωνιστικό ή τέλος πάντων με περισσότερα χρώματα. Είμαι νόμιμος ; Επίσης, πρέπει να αλλάξω την άδεια του αυτοκινήτου (στην οποία αναφέρεται το χρώμα του) ή δεν πολυπειράζει ;
-
-
Kαι βέβαια πρέπει να δηλώσεις την αλλαγή χρώματος.
Τώρα πλέον γίνεται στα ΚΕΠ η δήλωση. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Kαι βέβαια πρέπει να δηλώσεις την αλλαγή χρώματος.Ναι αλλά τι δηλώνεις αν πχ το έχεις κάνει ριγέ ή καρώ ή με περισσότερα από ένα χρώματα όπως πολλά αγωνιστικά?
-
Yποθέτω το βασικό χρώμα που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου...
Kαι μην ψάχνετε τι ακριβώς. Tο υπουργείο καταλαβαίνει μόνο τα βασικά (κόκκινο, πράσινο, λευκό, κλπ). Δεν ξέρει από μπορντώ ή κυπαρισσί. -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Yποθέτω το βασικό χρώμα που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου...
Kαι μην ψάχνετε τι ακριβώς. Tο υπουργείο καταλαβαίνει μόνο τα βασικά (κόκκινο, πράσινο, λευκό, κλπ). Δεν ξέρει από μπορντώ ή κυπαρισσί.Δεν νομίζω, και το ΑΧ και το ΒΧ στην άδεια γράφουν 'βυσσινή'
Δικό μας βάψιμο.Γίνεται ;