-
Ακόμα κάτι σημαντικό.
Σήμερα πού πήγα στό συνεργείο,ακριβώς δίπλα στό καντετάκι μου,υπήρχε καί ένα άστρα (πρώτης γενιάς),μέ σπασμένο ψυγείο ακριβώς στό ίδιο σημείο μέ τό δικό μου.
Από ότι μού είπε ο μηχανικός μου, τά περισσότερα πλαστικά ψυγεία σπάνε(κάποια στιγμή) μέ αυτόν τόν τρόπο.Καί δέν είναι προνόμιο τών Οπελ.Τά ίδια έχει δεί καί σέ BMW καί σε Mercedes καί σέ άλλες μάρκες.
Αυτά φυσικά είναι τά δικά του λόγια καί όχι δική μου εκτίμηση.
Οπότε,συμπεραίνω ότι,πρέπει νά γίνεται προληπτικά αλλαγή τού ψυγείου,περίπου κάθε οχτώ-εννέα χρόνια. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
.
Οπότε,συμπεραίνω ότι,πρέπει νά γίνεται προληπτικά αλλαγή τού ψυγείου,περίπου κάθε οχτώ-εννέα χρόνια...... ή να φτειάξεις ένα αλουμινένιο όταν σου σπάσει και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ....... το κόστος μπορεί να είναι και μικρότερο.
Το έχεις σκεφτεί ;; -
Ωπα!!!
Υπάρχει τρόπος νά φτιάξω αλουμινένιο;Ποιός τά φτιάχνει; -
Ψυγειάδες ..... εδώ στην Αθήνα έχει πολλούς ειδικά γύρω από τη Λ. Βουλιαγμένης.
Θυμάμαι ενδεικτικά για Fiat Punto ... 190 € (μπορεί στη τιμή να κάνω λάθος) , πάντως θυμάμαι ότι ήταν στα ίδια περίπου λεφτά με της αντιπροσωπείας.
Δεν μπορεί , θα υπάρχει ψυγειάς στη Θεσσαλονίκη -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ποσταρω εδω (συγνωμη για το πιθανον ασχετο) για να βλεπουμε τι κανουν στο εξωτερικο (ΔΑΝΙΑ)
με 220 λιρες Αγγλιας καθεστε στο δεξι καθισμαΚαι στο αριστερο με ποσα ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το ποσταρω εδω (συγνωμη για το πιθανον ασχετο) για να βλεπουμε τι κανουν στο εξωτερικο (ΔΑΝΙΑ)
με 220 λιρες Αγγλιας καθεστε στο δεξι καθισμαΚαι στο αριστερο με ποσα ?
Ferrari Enzo 2500
Αν το PRIS σημαινει τιμη.http://www.sportscarevent.dk/billiste.html
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ψυγειάδες ..... εδώ στην Αθήνα έχει πολλούς ειδικά γύρω από τη Λ. Βουλιαγμένης.
Θυμάμαι ενδεικτικά για Fiat Punto ... 190 € (μπορεί στη τιμή να κάνω λάθος) , πάντως θυμάμαι ότι ήταν στα ίδια περίπου λεφτά με της αντιπροσωπείας.
Δεν μπορεί , θα υπάρχει ψυγειάς στη ΘεσσαλονίκηΟι ψυγειάδες πού γνωρίζω,δέν φτιάχνουν.Ο μηχανικός μου πού ρώτησα,μού είπε ότι δέν γνωρίζει κανέναν πού νά φτιάχνει.
Οπότε...τζίφος!!! -
Πες μοντέλο και κανονίζουμε να σου έρθει με το ΚΤΕΛ, αλήθεια Βασίλη γίνετε να γίνει κάτι τέτοιο?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Πες μοντέλο και κανονίζουμε να σου έρθει με το ΚΤΕΛ, αλήθεια Βασίλη γίνετε να γίνει κάτι τέτοιο?Ναι , καλή ιδέα !!!
Πρέπει να γίνεται , Αντρέα τι λές ;; -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πες μοντέλο και κανονίζουμε να σου έρθει με το ΚΤΕΛ, αλήθεια Βασίλη γίνετε να γίνει κάτι τέτοιο?
Ναι , καλή ιδέα !!!
Πρέπει να γίνεται , Αντρέα τι λές ;;Αχ βρέ παλιόπαιδα,μέ σκλαβώνετε βρέ.
Αλλά τώρα έχω φορέσει τό καινούριο.
Τήν άλλη φορά θά σάς τό θυμήσω!!! -
Κρίμα , δε προλάβαμε ...
Ελπίζω να μην υπάρχει άλλη φορά -
Για ψυγείο KΙΡΚΙΝΕΖΗΣ απέναντι από την ποδηλατούπολη στην αρχή της Λαγκαδά...
-
Καλα Αντρέα θα περιμένουμε 8 χρονάκια, με την μεθεπόμενη κυβερνηση κάτι θα κάνουμε και για σενα
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Για ψυγείο KΙΡΚΙΝΕΖΗΣ απέναντι από την ποδηλατούπολη στην αρχή της Λαγκαδά...Ευχαριστώ Στάθη (πού χάθηκες εσύ; ),θά τόν έχω υπ'όψην.
-
Καλα Αντρέα θα περιμένουμε 8 χρονάκια, με την μεθεπόμενη κυβερνηση κάτι θα κάνουμε και για σεναΓιατί βρέ;Μήπως θά χαθούμε;
Η μήπως δέν θά ξανααλάξουμε ψυγείο; -
Το γράφω είδικα για το δέυτερο >Η μήπως δέν θά ξανααλάξουμε ψυγείο;
, γερμανικό δεν είναι?
-
Το γράφω είδικα για το δέυτερο >Η μήπως δέν θά ξανααλάξουμε ψυγείο;, γερμανικό δεν είναι?
Μπά,Αμερικάνικο!!!
Οπως τά...SUZUKI!!! -
Σήμερα τό πήρα από τόν μάστορα.Οι δουλειές πού γίνανε είναι οι εξής:
-Αλλαγή ψυγείου (115 ευρώ η αγορά του)
-Αλλαγή όλα τά κολλάρα τού συστήματος ψύξης
-φλάντζα κεφαλής(πλανιάρισμα κ.λ.π.)
-Αντικατάσταση τακακιών μέ Ferrodo DS2500 (100 euro αγορά)
-Αλλαγή φλάντζας κάρτερ
-Αλλαγή ιμάντα χρονισμού
-αλλαγή σινεμπλόκ βάσης ψαλιδίου
-αλλαγή σινεμπλόκ δυναμό
-λάδια/φίλτρο
-Αλλαγή βάσεων αμορτισέρ (130 ευρώ αγορά)
-3 λίτρα αντιψυκτικόΤό σύνολο βγήκε 840 ευρώ.
Καλά δέν είναι; -
Καλά είναι .... μόνο μην σου τύχει ξανά
-
Σέ λίγο θά τό βγάλω στό δρόμο,νά στρώσω τά τακάκια,νά δώ καί πώς δουλεύει.Τό λίγο πού τό περπάτησα μού έδειξε ότι είναι Ο.Κ.
Αύγουστος καί...ΠΙΣΤΑ