-
Mήπως θα ήταν προτιμότερο οταν ανοίγουμε να διαβάσουμε ενα topic τα μυνήματα να εμφανίζονται απο το τελευταίο προς το πρώτο; Η τουλάχιστον να υπήρχε αυτή η επιλογή για όσους το προτιμούν; Σε topics me πολλές σελίδες νομίζω θα βόλευε πολύ.
Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςYΓ. Κατα λάθος έβαλα το θέμα αυτό και στο περι αυτοκίνησης.
-
Mήπως θα ήταν προτιμότερο οταν ανοίγουμε να διαβάσουμε ενα topic τα μυνήματα να εμφανίζονται απο το τελευταίο προς το πρώτο; Η τουλάχιστον να υπήρχε αυτή η επιλογή για όσους το προτιμούν; Σε topics me πολλές σελίδες νομίζω θα βόλευε πολύ.
Με εκτίμηση,
-
Με εκτίμηση,
-
Γνορίζω οτι υπάρχει επιλογή να δούμε την τελευταία σελίδα αμέσως, αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το να έχουμε επιλογή να βλέπουμε απο το τελευταίο προς το παλιότερο μύνημα. Ακριβώς όπως γίνεται δηλαδή στα emails ή στα newsgroups.
Αποτελεί απλά μία πρόταση μου αυτό
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Δημήτρη είχε γίνει και στο παρελθόν και απέτυχε παταγωδώς.
Όλοι οι τότε χρήστες παραπονέθηκαν και ζήτησαν την επιστροφή στη σημερινή κατάσταση.
Άλλωστε τα περισσότερα fora, αν όχι όλα δουλεύουν μ' αυτόν τον τρόπο -
Υπάρχει βέβαια και το φακελάκι αριστερά από κάθε θέμα που σε πάει στην δημοσιευση που δεν έχεις διαβάσει και κάτω...
Μετο ανάποδο δεν μπορείς να έχεις συνέχεια των δημοσιεύσεων. -
Συμφωνώ και με τις 2 παραπάνω απόψεις οτι ως επι το πλήστον είναι βολίκότερο έτσι, αλλά το να υπάρχει επιλογή να γίνεται ταξινόμηση δημοσιεύσεων κατα ημερομηνία απο τις πρόσφατες προς τις πιο παλιές δεν νομίζω οτι ειναι κακό.
Όταν υπήρχε η επιλογή αυτή δεν καταλαβαίνω γιατι να δυσκόλεψε τους χρήστες, αφου όποιος δεν την θέλει μπορεί να μην την χρησιμοποιεί.Δεν είναι ουτος η άλλος ένα σημαντικό θέμα αυτό παρα μία πρόταση
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Ποτέ δεν ήταν επιλογή.
Γιαυτό και παραπονέθηκαν όλοι όταν είχε αλλάξει.
Απλώς μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε παραπονεθεί για το ανάποδο.Προσωπικά με την μορφή που έχει το βρίσκω πολύ σωστό και λειτουργικό. Ούτως ή άλλως ανοίγοντας ένα νέο θέμα, αναγκαίο είναι να δεις και τα προηγούμενα.
Στα θέματα που έχεις ήδη διαβάσει, βάλε την τελευταία σελίδα, ή την προτελευταία, και στο 95% των περιπτώσεων θα είσαι εντάξει.Επίσης προσωπικά αν έμπαινε τέτοια επιλογή θα μου ήταν αδιάφορη, ενώ αν αναποδογύριζε γενικώς η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα μηνύματα θα με ενοχλούσε πολύ.
-
Πολλές φορές οι δημοσιεύσεις που δεν έχουμε διαβάσει δεν είναι
μόνο μία-δύο,αλλά..σελίδες!
Οπότε,αναγκαζόμαστε να ψάξουμε το πού είχαμε μείνει
την τελευταία φορά.
Έχουμε επιλογή να δούμε τα τελευταία μηνύματα,
κλικάροντας στο: 'Μετάβαση στη σελίδα..' (διαλέγουμε την τελευταία
σελίδα). -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Πολλές φορές οι δημοσιεύσεις που δεν έχουμε διαβάσει δεν είναι
μόνο μία-δύο,αλλά..σελίδες!
Οπότε,αναγκαζόμαστε να ψάξουμε το πού είχαμε μείνει
την τελευταία φορά.
Έχουμε επιλογή να δούμε τα τελευταία μηνύματα,
κλικάροντας στο: 'Μετάβαση στη σελίδα..' (διαλέγουμε την τελευταία
σελίδα).Ναι φυσικα και εχουμε την επιλογη αυτη. Αλλα για παραδειγμα αν καπιο thread to παρακολουθουμε μονιμα θα ηθελα να εχω την επιλογη καθε φορα που παω στο thread να μου εμφανιζει το τελευταο μυνημα και να μην χρειαζεται να κανω click. Το καλο σε οποιαδηποτε επιλογη νομιζω ειναι οτι βρισκεται εκει για οποιον την θελει και δεν ενοχλει καποιον που δεν την θελει. Το κακο ειναι οτι πολλες φορες δεν υπαρχει η επιλογη που θελουμε
Σε καποια forums που συμμετεχω παντως και εχω την επιλογη αυτη μου αρεσει αρκετα
Δημητρης
-
Αριστερα απο το θεμα (ΤΟPIC ) υπαρχει ενα κοκκινο τετραγωνακι που λεει μεταβαση στην νεωτερη δημοσιευση.Μας μεταφερει στην πρωτη νεα δημοσιευση που γραφτηκε απο την στιγμη που βγηκαμε απο το φορουμ.Και 10 νεες σελιδες να εχουν γραφτει μας πηγαινει στη πρωτη που δεν εχουμε διαβασει.Εγω εκεινο που θα ηθελα ειναι οταν εχω διαβασει ενα θεμα μεχρι την νεωτερη δημοσιευση και μετα κανω ανανεωση στην σελιδα ,οταν αργοτερα παταω παλι να μου δειξει την νεωτερη δημοσιευση να μην ξεκινα παλι απο την προηγουμενη νεωτερη δημοσιευση.
Για ευκολία του topic