-
[quote='dazed']Δε μου λέτε ρε παιδιά,το πακετάκι που δίνει το 'ΘΕΜΑ' με
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να ρωτήσω και εγώ κατι, πιο πρόσφατο είναι το destinator 3 ή το destinator pn;To pn είναι πιό πρόσφατο αλλά απο όσο γνωρίζω ακόμα αναμένεται
-
Η NGI έχει ανακοινώσει ότι αναμένεται εντός των ημερών το PN με τους νέους χάρτες. Υπ' όψιν, ότι οι κάτοχοι του D3 δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν τον χάρτη κρατώντας το παλιό λογισμικό, γιατί οι καινούργιοι χάρτες θα είναι μόνο για Destinator PN (κόστος αναβάθμισης στο καινούργιο πρόγραμμα 49 Ευρώ, και από εκεί και πέρα δωρεάν για κάθε αναβάθμιση του χάρτη).
-
Κύριοι για ένα απλό pda με το destinator PN(γνήσιο), πόσο περίπου μπορεί να πάει η τιμή του;
Με κανένα 500άρη ήμαστε καλυμμένοι ; -
Όταν λέει εντός των ημερών ενοεί εντός τής βδομάδος? εντός του χρόνου? Είναι πολύ γενικό εντός τών ημερών
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κύριοι για ένα απλό pda με το destinator PN(γνήσιο), πόσο περίπου μπορεί να πάει η τιμή του;
Με κανένα 500άρη ήμαστε καλυμμένοι ;το σκέφτομαι να σου δώσω το δικό μου με destinator 3...
-
pira me 265 to yakumo apo ta radioshack, einai idio me to mio kai douleuei apsoga me destinator. to exw kamia bdomada.
-
Εγώ έχω το Mio 168 με το PN και ελληνικούς χάρτες Q1.
To πακέτο περιείχε :mmc 256mb
βάση στήριξης για το αυτοκίνητο
ακουστικά
καλώδιο σύνδεσης με pc
καλώδιο παρόχης 12V ρεύματος από το αυτοκίνητο
δερμάτινη θήκηόλα αυτά 370Ε.
-
Προκειτε σε μερικες μερες να παρω το νεο μου αυτοκινητο (Honda CRV) και μαζι με ενα πακετο αξεσουαρ (Freedom) μου δινουν και ενα GPS μαρκας ΜΙΟ. Δεν ξερω μοντελλο....Τα ξερει κανεις αν ειναι καλα ??? Με ποιο τροπο μπορω να δω ποια εκδοση του destinator εχει ???? Μπορω και πως να αλλαξω την τυχον παλια εκδοση που θα εχει με νεοτερη ???? Ευχαριστω
-
Ναι εάν πληρώσεις μπορείς
-
Ο χρήστης NajaNaja έγραψε:
Ναι εάν πληρώσεις μπορείςΕυχαριστω.Πως συνδεεται με το pc για αναβαθμιση ???
-
οι χαρτες ειναι δωρεαν, άλλα η έκδοση PN που ειναι πιο προσφατη κάνει 50 ευρω για αυτου΄ς που έχουν το destinator3
Δε ξέρω ποια σου δίνουν.
επισσης με που το παρεις πηγαινε και βαλε αντιρανταρ από το παρακάτω σιτε
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t ... 6d423816be
Διαβασε γενικά το τοπικ, ειναι πολυ καλό
-
Εεε, όχι και 50 Ευρώ!
49 Ευρώ κάνει...
-
αυτό που κάνει 50 ευρώ εινια για το νέο πρόγραμμα,
Εγω δε το πηρα πχ... το σκέφτομαι,
Αλλα από δω και πέρα λένε ότι οι νεοι χαρτες θα βγαίνουν για το νέο μόνο
-
Για το full είναι ~170Ε.
-
Γνωριζει κανενας αν τα συστηματα command της mercedes δουλευουν στην Αθηνα η οχι ? Ο πωλητης μου ειπε οτι δεν δουλευουν αλλα βλεπω πολλα αυτοκινητα με το εν λογω συστημα και ξερω οτι το εχουν πληρωσει εξτρα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δε ξέρω ποια σου δίνουν.επισσης με που το παρεις πηγαινε και βαλε αντιρανταρ από το παρακάτω σιτε
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t ... 6d423816be
Νομιζω μου δινουν αυτο:
link
]
Απο το link που δινεις αν καταλαβα καλα μπορουμε να εισαγουμε γνωστα σημεια με καμερες και ρανταρ της Τροχαιας ???? -
Αυτό ειναι το καινουργιο (PN)
ωραια..
Ναι για την τροχαία στα δίνω
-
ρε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ?
φτου ρε γαμωτο....
NAVIGATOR