-
και ομως εκει που περιμενα οτι η σειρα κολιν τελειωσε με το 4 βγαζουν το 5!!!ανακοινωθηκε κλασικα μονο για ps2 xbox και λογικα οπως εχει η παραδοση μετα στο pc ελεος!!!!
η codemasters ελπιζω να βγαλει κατι τελειως καινουργιο και οχι μια απο τα ιδια αν και το 4 ειναι το καλυτερο ραλυ παιχνιδι ασυζητητι.δεν μπορω οταν ακουω κατι βλακες και μου λενε κατι rallisport chalenge wrc3 και μουφες.
το site της codemasters ανακοινωνει για το κολιν 5
1)300 πιστες!!!!!!
2)animated κοινο
3)θα βαλουν το ραλλυ γερμανιας
4)Volkswagen Golf MK5, Toyota Celica GT-FOUR, Lancia Stratos, Alfa Romeo 147 GTA, Alfetta GTV Turbodelta, Mitsubishi Lancer Evo VIII, Peugeot 206, 205 T16 Evo2 !VW Beetle RSi! !!!!
5)20 διαφορετικα ραλλυ mode
6)σε περιπτωση επαφης του αυτοκινητου σε μπαριερα η σε τοιχο πχ η μπογια του αυτοκινητου θα φευγει.
7)μεχρι 8 παικτες online
oταν στουκαρεις σε δεντρα πεφτουν τα φυλακαι λενε οτι ερχεται το φθινοπωρο!!!!!το θελω τωρα~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
και ομως εκει που περιμενα οτι η σειρα κολιν τελειωσε με το 4 βγαζουν το 5!!!ανακοινωθηκε κλασικα μονο για ps2 xbox και λογικα οπως εχει η παραδοση μετα στο pc ελεος!!!!
η codemasters ελπιζω να βγαλει κατι τελειως καινουργιο και οχι μια απο τα ιδια αν και το 4 ειναι το καλυτερο ραλυ παιχνιδι ασυζητητι.δεν μπορω οταν ακουω κατι βλακες και μου λενε κατι rallisport chalenge wrc3 και μουφες.
1)300 πιστες!!!!!!
2)animated κοινο
4)Volkswagen Golf MK5, Toyota Celica GT-FOUR, Lancia Stratos, Alfa Romeo 147 GTA, Alfetta GTV Turbodelta, Mitsubishi Lancer Evo VIII, Peugeot 206, 205 T16 Evo2 !VW Beetle RSi! !!!!
6)σε περιπτωση επαφης του αυτοκινητου σε μπαριερα η σε τοιχο πχ η μπογια του αυτοκινητου θα φευγει.
7)μεχρι 8 παικτες online
oταν στουκαρεις σε δεντρα πεφτουν τα φυλακαι λενε οτι ερχεται το φθινοπωρο!!!!!το θελω τωρα~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
1)300 πιστες!!!!!!
2)animated κοινο
7)μεχρι 8 παικτες online
-
μία από τα ίδια
-
Από το 1 στο 2 και από το 2 στο 3 μεσολάβησε μεγάλο διάστημα, και οι αλλαγές ήταν μεγάλες.
Από το 3 στο 4 και τώρα όπως λες από το 4 στο 5 είναι μικρό το διάστημα, οπότε μάλλον αναβάθμιση θα είναι. Όμως μάλλον έφτιαξαν μια πολύ καλή βάση στο 3 (ακόμα νομίζω πως είμαι μέσα στο αμάξι... ) που δέχεται αναβαθμίσεις, πράγμα που το εκμεταλλεύονται δεόντως.
Μου θυμίζει την στρατηγική της ΕΑΣπορτς που κάθε χρόν βγάζει μια νέα έκδοση, πρακτικά ίδια, αλλά βελτιωμένη εκεί που πρέπει.
Αν τώρα δηλαδή έχουμε την τέλεια οδηγική αίσθηση και ατμόσφαιρα του 3 (το 4 δεν το έχω πάρει, το περιμένω πλάτινουμ να κάνει τα μισα λεφτά...) και έχει λεπτομέρεια με φύλλα, μπογιά, τόσα αμάξια και ράλλι μόουντς (το μειονέκτημα του 3), τότε τι άλλο θέλουμε;;
(Την σαμπάνια την ανοίγω τώρα;; )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν τώρα δηλαδή έχουμε την τέλεια οδηγική αίσθηση και ατμόσφαιρα του 3 (το 4 δεν το έχω πάρει, το περιμένω πλάτινουμ να κάνει τα μισα λεφτά...) και έχει λεπτομέρεια με φύλλα, μπογιά, τόσα αμάξια και ράλλι μόουντς (το μειονέκτημα του 3), τότε τι άλλο θέλουμε;;κι άλλες ειδικές θέλουμε (και πιο μεγάλες, παρακαλώ)! ποτέ δεν είναι αρκετές στο cmr! αν δεν είχε αυτό το κουσούρι, θα άγγιζε το τέλειο...
-
Έλα ντε...
Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν κάτι σε μέγεθος Χολωμώντα να μας πάρουν τα μυαλά;; -
Παιδια συμφωνω κι εγω για το cmr οτι ειναι το καλυτερο ραλλυ game αυτη την στιγμη και ανυπομονω για το επομενο.
Αυτη την στιγμη ομως παιζω σε demo το RBR το εχει το περιοδικο PS2 το αγγλικο,καλο ειναι αλλα θελει πολυ υπομονη γιατι ειναι δυσκολο.
πχ αν χτυπησεις με λιγα σε κατι σε βγαζει εκτος η το τιμονι ειναι πολυ ευαισθητο και γιανα στριψεις θελει μαγικα.
Θα το κρινω ομως οταν κυκλοφορησει μην παθουμε παλι τα ιδια οπωσ με το WRC. -
ρε 8ηριο???που το βρικες το richard burns rally?καλο ειναι?για πες εντυπωσεις?ο ηχος του αυτοκινητου?εχει θεατες??
παιδια ασχετο εχει κανεις φωτο με το παλιο σουμπαρου το μαυρο με τα αυτοκολητα τις τεξακο που μπενει σε μια φουρκετα αριστερη και ακριβος δεξια εχει 10 τρελαμενους θεατες που εχουν τρελαθει ο ενας κουναει τη μπλουζα ο αλλος ειναι στη πορωση κλπ?τη θελω!!
-
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΤΟΥ 99...
ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ...
ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ
http://1999.rally.gr/olympion/photos/day2-40.jpg -
Οπως ειπα εναι στο demo του OPS2 μηνος Μαιου.
Μου θυμιζει πολυ το Rally Championship 2000 για οποιον το ειχε παιξει,το προηγουμενο ραλλακι δηλ.τησ SCI.
Γραφικα-ηχος και dαmage model μετρια αλλα το handling φαινεται καλο αν και θελει πολυ δουλεια για να πας γρηγορα.
Ειναι σαφως καλυτερο απο το WRC αλλα σε σχεση με το Colin δεν ξερω ακομα,θα το δουμε οταν κυκλοφορησει τελειωμενο.
Δεν μπορω να κατεβασω τον χρονο κατω απο 3.44 και κατι παληκαρια στο WEB εχουν 3 και κατι(βλεπε bhmotorsports.com) -
Εγω θα ηθελα περισσοτερο ρεαλισμο! Π.χ. να μην ξεκιναει το αυτοκινητο μονο του στην εκκινηση - να πρεπει να αφησεις εσυ ο ιδιος το φρενο. Επισης να πρεπει στο τελος να σταματησεις μονος σου στον ελεγχο!
Νομιζω στο CMR4, αν τελειωσεις το championship στο δυσκολο, γινεται unlock ενα 'realistic' mode οπου εχεις καμερα μόνο απο μεσα και παιζουν και μερικοι αλλοι περιορισμοι, αλλα δεν ξερω αν παιζουν και τα παραπανω.
Και (κρατηθειτε!) θα ηθελα να υπαρχουν και οι γενικες διαδρομες για να παει κανεις απο ειδικη σε ειδικη!!!
Ξερω, αδυνατο, απιθανο και πολυ δυσκολο και ακριβο στην υλοποιηση, αλλα θα εδινε εναν ιδιαιτερο χαρακτηρα, γιατι ξαφνικα θα επρεπε να οδηγεις με συγκεκριμενους κανονες και με αλλα αυτοκινητα στο δρομο.
Ενταξει, σταματαω...
-
στο CMR4 ΕΙΝΑΙ το expert mode στο οποίο έχεις 2 περιορισμούς. Damage στο φουλ και μόνο incar camera. Θα ήταν ωραίο να ήταν και μόνο manual-trannie .
Μη σταματάς avel . Και εμένα δε θα μου κακοφαινόντουσαν οι απλές διαδρομές αλλά μπορεί το παιχνίδι για πολλούς να καταντούσε γρήγορα βαρετό. Φαντάζεσαι να παίζεις multiplayer με άλλους 8 από δίκτυο και να τους προσπερνάς στην απλή με φόβο μήπως σε σταματήσει η τοπική αστυνομία για παραβίαση οριίων ταχύτητας;; -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
δεν μπορω οταν ακουω κατι βλακες και μου λενε κατι rallisport chalenge wrc3 και μουφες.Το ότι δεν συμφωνούμε στα γούστα αυτο δεν συμαίνει ότι είμαστε και βλάκες...(δοξα Το Θεό)
-
Το καλύτερο πάντως θα ήταν το CMR4 να είχε τις ειδικές διαδρομές του WRC3 και να μπορούσες όταν θα έπαιζες με παραπάνω από δύο παίκτες να έπαιρνες ότι αυτοκίνητο από όποια κατηγορία ήθελες .
Να έπαιζαν δηλ. τα 4WD μαζί με τα 2WD για να υπάρχει έτσι κάποιο θέμα στις κατηφορικές………
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Και (κρατηθειτε!) θα ηθελα να υπαρχουν και οι γενικες διαδρομες για να παει κανεις απο ειδικη σε ειδικη!!!
Ξερω, αδυνατο, απιθανο και πολυ δυσκολο και ακριβο στην υλοποιηση, αλλα θα εδινε εναν ιδιαιτερο χαρακτηρα, γιατι ξαφνικα θα επρεπε να οδηγεις με συγκεκριμενους κανονες και με αλλα αυτοκινητα στο δρομο.
Ενταξει, σταματαω...
Κ εμενα θα μ αρεσε πολυ αυτο. Οντως πολυ δυσκολο αλλα θα εδινε αλλη μορφη ρεαλισμου πια στο παιχνιδι ξεφευγοντας απο τα δεδομενα!
-
Μολις διαβασα οτι το cmr2005 θα εχει τελικα dynamic wheather and time of day.αυτο που μενει τωρα ειναι να βελτιωσουν κι αλλο το handling για να πεσουν κορμια τον Οκτωβρη.
Φανταστειτε να παιζουμε rac με εναλλαγες χωμα-ασφαλτος-λασπη με βροχη και νυχτα,ε ρε γλεντια. -
ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ RBR ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ PS 1. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ. ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ WRC3 ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ CMR4.
-
'Feature requests που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν' - η συνέχεια...
-
Αν αργείς πολύ σε μία ειδική, να σε προσπερνάει το αυτοκίνητο που ακολουθεί.
-
Αν είσαι πολύ γρήγορος σε μία ειδική, να προσπερνάς προπορευόμενο αυτοκίνητο. 'Η να προσπερνάς κάποιον άλλο αγωνιζόμενο που έχει πάθει, ενδεχομένως βλάβη.
-
Manual φώτα για το βράδυ!
-
Manual γυαλοκαθαριστήρες για τη βροχή! (Flight simulator θέλω να το κάνω!)
-
Ε... περισσότερες κάμερες...
-
Slow motion replay, ειδικά στις... καταστροφές. (BTW το CMR 3 & το 4 έχουν καταπληκτικό damage).
-
Μια που λέμε για damage, τι θα λέγατε να μπει και καμμιά φωτιά; παρανάλωμα πυρός θα το κάνω το 206
Οταν σκεφτώ τίποτε άλλο θα σάς το πω...
-
-
παιδες παιζω το mcrae 2005 στο pc και κολαει απιστευτα ακομη και σε χαμηλη αναλυση και graphics γενικοτερα...!!!
Αυτο οφειλεται αποκλειστικα και μονο οτι ειναι κατεβασμενο απο το internet?? Δηλαδη μονο αγορασμένο παιζει σωστα???
Τι μπορει να φταιει αλλο??
Το pc μου (πυργος-οθονη) ειναι 4 μηνων μονο...
COLIN MCRAE 2005