-
δε μιλησε για χαρτογραφηση
μιλησε για rcd/navi σε μια μοναδα!
ουτε ειπα οτι ειναι greeklish, ουτε ρωτησε, ουτε τιποτα!
τραβα κανε μπανιο, τοτε! -
Το navi ρε Ντάφυ προϋποθέτει σωστή χαρτογράφηση για να αξίζει τα λεφτά του! Τι να το κάνεις το μηχάνημα αν δεν έχει software να δουλέψει?
-
Ντάφυ, ότι και να λες...απλά σημειώνω ότι ο expert λέει ότι έκανες ΛΑΘΟΣ!
Θα το πληρώνεις για καιρό αυτό........Ρε, μπας και σε επηρέασε το turbo lag?!
-
Not bad in brains my young apprentice is. Patience he lacks it is in.
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το navi ρε Ντάφυ προϋποθέτει σωστή χαρτογράφηση για να αξίζει τα λεφτά του! Τι να το κάνεις το μηχάνημα αν δεν έχει software να δουλέψει?μα εδω ο απιστευτος λεει οτι τα λεφτα δεν ειναι προβλημα!
ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΣ!
-
Είπα ότι 'κάτι θα κάνουμε', στηριζόμενος στις δικές σου ΛΑΘΟΣ πληροφορίες!
Ενώ, ο expert, βρήκε αμέσως την λύση που ήθελα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είπα ότι 'κάτι θα κάνουμε', στηριζόμενος στις δικές σου ΛΑΘΟΣ πληροφορίες!Ενώ, ο expert, βρήκε αμέσως την λύση που ήθελα!!!
χαχα, πραγματικη ευχαριστηρια επιστολη telemarketing..
ρε κουκο!
πηγαινε παρε ενα μιτριολι, να παρει ο τρουλης το δικο σου να μας αφησετε ησύχους! αααα, μα πια!! -
Ο τρούλης είναι φίλος μου ρε....γιατί να τον καταστρέψω?!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χαχα, πραγματικη ευχαριστηρια επιστολη telemarketing.. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για αυτό τι λέτε;Εχώ πάρει το 2920, που είναι ίδιο με άλλα χρώματα, χωρίς υπέρυθρες και aux-in. Είναι πάρα πολύ καλό. Ειλικρινά στο αμάξι μου με τα ηχεία της μάνας του που έχει, δε βλέπω διαφορά από τα 3630 και 6800 που είχα. Έχει μερικές ελείψεις για λόγους οικομίας, του στυλ ότι δεν ακούγεται το χαρακτηριστικό 'μπιπ' όταν πατάς το κάθε πλήκτρο, ή προειδοποιητικός ήχος όταν βγάζεις την πρόσοψη, και επίσης δεν κάνει καθόλου scroll το filename , παρά μόνο όταν κρατήσεις πατημένο το αντίστοιχο πλήκτρο, αλλά δεν με πειράζουν, καθώς είναι ότι ακριβώς ήθελα(πράσινος φωτισμός και σχισμή από μπροστά για το CD, ωστέ να φαίνεται ότι είναι φθηνό και να μη φοβάμαι να αφήσω την πρόσοψη πάνω τις περισσότερες φορές....).
-
Νεοτερα απο το μετωπο:
'Τι μαλακα ειναι, τι μαλακα ειναι το Kacey' παμε ολοι μαζι.
Το ενα προβλημα που ειχα ειναι οτι το sub δεν επαιζε καθολου καλα, για την ακριβεια απλα βουιζε σαν μλκια, δεν μπορουσα να το καταλαβω. Και ο λογος για το οτι δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι να μην παιζει το sub ηταν οτι
α) εδινα σημα απο RCD στον ενισχυτη των ηχειων
β) αυτος απο line out εδινε σημα στον ενισχυτη του sub
γ) ο οποιος ειναι δικος του (ενεργο sub) και δεν εχει ρυθμισεις για να πεις οτι κατι δεν εχω σεταρει καλα. Εχει ενα low pass σταθερο στα 80Hz, μια ενταση, και μια πολικοτητα που δοκιμαστηκε και δεν εκανε τιποτα.
Αρα τι σκατα να μην παει σωστα?
Το οτι το σημα που εστελνα απο το RCD πισω (απο το οποιο επαιρνε και το sub προφανως) το εχω κροσσαρει high pass 100Hz για να μην βαρεσουν μπιελα τα ηχεια, το σκεφτηκα χτες το βραδυ...
αρα το sub επαιρνε high pass 100Hz και εχει φιλτρο low pass 80Hz. Αρα τι να παιξει?
-
Πάλι καλά....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Πάλι καλά....
εσυ τι θες τωρα?
-
Τι εγινε, αρρωστος ειναι ο ολυμπιος και δεν εχει εμφανιστει?
-
Γιατί, θέλεις να τα ακούσεις κι από μένα?
-
κυκλοφορουν φωτο του pepe στο ιντερνετ..
(καμμια γρυλια θα βρουμε?) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(καμμια γρυλια θα βρουμε?)Ευτυχώς που μου το θύμισες. Το βράδυ που θα πάω στο κέντρο θα ψάξω να βρω εκείνη την καλή.
-
Eχω έναν παλιό GM-120 της PIONEER που αρνούμαι να τον πετάξω στα σκουπίδια, τον έχω από το 1989 και έχω πολύ γλυκές αναμνήσεις, όμως δεν μπορεί να συνδεθεί με τα τωρινά ράδιο-cd λόγω εισόδου, θα το παλέψω μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος που λένε, θα πάω και σε ένα φίλο καλό ηλεκτρονικό να μου τα συνδέσει εάν αυτό είναι εφικτό!!!!!!!!
Καμιά καλή πρόταση? -
Car audio