-
Μα ακριβως αυτο εκανα, σχεδιασα οτι οταν πουληθει το αυτοκινητο θα φυγει ο τετρακαναλος και το sub και για αυτο εβγαλα τα το δυνατον λιγοτερα καλωδια πισω
Αμα συνδεσω ετσι, και εκει που ειναι το mono bass speaker ειναι το ενα εμπρος ηχειο, και αντιστοιχα αντι για το ζευγος hi που δειχνει να μπει στο 1+ και 2- το δευτερο εμπρος ηχειο?
-
Ε για δώστου, τσάμπα είναι.
-
Νικόλα, ερώτησις!...
Υπάρχει σύστημα (1 DIN) που να περιλαμβάνει navigation και στερεοφωνικό, με οθόνη αφής?!...
-
εστω και να υπαρχει, ποσα εισαι διατεθειμενος να δωσεις????
(δεν με λενε νικολα ) -
Αυτό είναι το phase II...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό είναι το phase II...μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι, αλλα ειναι λαθος!!!
η σωστη ερωτηση ειναι:
διαθετω ΜΕΧΡΙ χχχχ ευρα.. Μπορω να παρω μοναδα 1 din με navi?
Pioneer AVIC-X1BT
χονδρικα 2485..
Να τ' αφησω? -
Βλέπεις που δεν με πιάνεις?..
Η ερώτηση είναι αν υπάρχει, όχι πόσο κάνει!
Εκεί...όλο και κάτι μπορούμε να κάνουμε!!! -
...μην το παρεις...
γνωμη μου...παρε μια οθονη 1 ντιν αν θες ντε και καλα οθονη και δωσε τα υπολοιπα σε κανενα tibo ή οτιδηποτε αλλο...
-
Κοίτα.
Θέλω ένα navigation, αλλά δεν μου αρέσει να είναι κολλημένο στο παρμπρίζ.
Θέση στο ταμπλώ για έξτρα μηχάνημα δεν έχω.Οπότε σκεφτόμουνα να πάρω ένα 2 σε 1. Αλλά
-
εδω ειναι φτηνοτερο
http://www.dotshop.gr/shop/product_info.php?products_id=16111
πω πω δεν ηξερα οτι θελει τοοοοοσα λεφτα ενα τετοιο πραγματακι
-
Στην Γερμανια βεβαια πολυ φτηνοτερο. 1500, εδω 2500. Α στα διαλα...
Παρε οτι θες απο RCD και μετα παρε και ενα PDA-GPS-touchscreen-κινητο με destinator.
Στο θεμα μου, εδωσα σημα κατ'ευθειαν απο Ρ88 στο sub και νομιζω οτι παιζει ελαχιστα πιο δυνατα και με λιγο καλυτερο ελεγχο, αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως γιατι για να δωσω σημα πρεπει να ακουσω μονο το sub αφου το rca ειναι του front ζευγους, θα τραβηξω προχειρα αλλο ενα απο sub out σε sub να παιζουν ολα μαζι να δω τι γινεται.
-
Για αυτό τι λέτε;
-
[quote='kouk']Κοίτα.
Θέλω ένα navigation, αλλά δεν μου αρέσει να είναι κολλημένο στο παρμπρίζ.
Θέση στο ταμπλώ για έξτρα μηχάνημα δεν έχω.Οπότε σκεφτόμουνα να πάρω ένα 2 σε 1. Αλλά
-
Μπορείς να πρότεινεις κάτι, να παίζει mp3 και να έχει line in. Α, θέλω και adaptor για τα χειριστήρια στο τιμόνι...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παρε οτι θες απο RCD και μετα παρε και ενα PDA-GPS-touchscreen-κινητο με destinator.
Σωστός. RadioCD έχει ήδη, οπότε Νίκο είναι όπως τα είπαμε και στο τηλέφωνο.
Κάποια πρόταση με έμφαση στην καλή ανάλυση της οθόνης?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σωστός. RadioCD έχει ήδη, οπότε Νίκο είναι όπως τα είπαμε και στο τηλέφωνο.
Κάποια πρόταση με έμφαση στην καλή ανάλυση της οθόνης?
Εκ πρώτης απόψεως TiBO, αλλά άσε μου λίγο περιθώριο να το ξαναψάξω (μιλούσα στο τηλέφωνο πριν γι'αυτό ακριβώς το σκοπό).
Μπορείς να πρότεινεις κάτι, να παίζει mp3 και να έχει line in. Α, θέλω και adaptor για τα χειριστήρια στο τιμόνι...
Χρήματα? (Πάει το πλάνο για carpc ε? )
-
Το car pc πάει για αύγουστο-σεπτέμβριο μάλλον. Γιαυτό βρήκα αυτό το οικονομικό μοντέλο.
-
Ε τότε κάνε υπομονή μέχρι τότε. Δεν αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου τώρα μόνο για ένα 6μηνο. Κι ας είναι 'μόνο' 140
-
γιατι ρε νικολα φαουλ το pioneer που ειπα?
εχει ακριβως αυτα που ηθελε ο κουκος!
τι επρεπε να του πω.. παρε γι αρχη μια οθονουλα και υστερα βαζουμε καπου στο πορτ- μπαγκαζ και ενα ναβι συστημα?
εξ αλλου του ειπα να μην το παρει και του προτεινα τη λυση απο την αρχη!
ΩΩΩΧΟΥΥΥΥΥΥ!
δε ξαναμιλαω ρε!
τραβατε να κουρευτειτε -
Δεν έχει αυτά που θέλει ο Κούκος, γιατί δεν υπάρχει ακόμα πλήρης χαρτογράφηση. Την Αθήνα και τη Θεσ/κη τις ξέρει, για τους υπόλοιπους δρόμους χρειάζεται χάρτες.
Δεν κουρεύομαι. Από αντίδραση.
Car audio