-
αν ο φιλος μας διαβασει αυτο που εγραψες για σονυ... θα βγαλει καντηλες!
-
Μονόδρομος η 'Πρωτοπόρος' ιαπωνική εταιρεία στα USB/CD players της χαμηλής κατηγορίας, χωρίς ανταγωνιστή παίζει και στις υψηλές, λίγο όμως σε κρεμάει στις μεσαίες. Οχι σαν τότε παλιά με τα 13άρια στην Ερέτρια, θυμάσαι Τούλα, σαν χθες που με τη λεμονίδα ακουγόμασταν παντού, τις ευχαριστίες μου στις κυρίες από το Press Center (σ.σ. πάντα έσωζαν την κατάσταση) και τον Τάσο, γεια σου δάσκαλε, όπου κι αν είσαι.
-
Πριν καμιά ωρα είχα στο μαγαζί ένα Α4 1.8Τ με εργοστασιακό σύστημα Bose.....
Αιντε ρε μάνα' μ άι -
Εχεις απόλυτο δίκιο, Μάκη, κι εμένα χάλια μου φάνηκε.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εχεις απόλυτο δίκιο, Μάκη, κι εμένα χάλια μου φάνηκε.Είσαι κακός
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αιντε ρε μάνα' μ άιΓια το ηχοσυστημα φανταζομαι λες ε?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Είσαι κακός
Μάλλον περίμενα περισσότερα απ'ό,τι ίσως θα έπρεπε...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αιντε ρε μάνα' μ άιΓια το ηχοσυστημα φανταζομαι λες ε?
YES
-
Είσαι κακός
Μάλλον περίμενα περισσότερα απ'ό,τι ίσως θα έπρεπε...
Eλα ρε συ τώρα,είσαι πολύ αυστηρός.
Χωρίς sub,ενισχυτες και λοιπά παρδάγκαλα το μηχάνημα ΞΥΡΙΖΕ -
Μονόδρομος η 'Πρωτοπόρος' ιαπωνική εταιρεία στα USB/CD players της χαμηλής κατηγορίας, χωρίς ανταγωνιστή παίζει και στις υψηλές, λίγο όμως σε κρεμάει στις μεσαίες.και το ονομα αυτης?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αν ο φιλος μας διαβασει αυτο που εγραψες για σονυ... θα βγαλει καντηλες!αρα παω για pioneer?
μιλατε ρε...ολο αινιγματα ειστε
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Μονόδρομος η 'Πρωτοπόρος' ιαπωνική εταιρεία στα USB/CD players της χαμηλής κατηγορίας, χωρίς ανταγωνιστή παίζει και στις υψηλές, λίγο όμως σε κρεμάει στις μεσαίες.
και το ονομα αυτης?
Πρωτοπορος=Pioneer
-
Ευχαριστώ Βασίλη. Ναι, την Pioneer εννοώ. Ισως να μην καταλάβαινες διαφορά στον ήχο (που θα την καταλάβαινες), σίγουρα όμως θα καταλάβαινες τη διαφορά στην αξιοπιστία. Δυστυχώς, παρ'ό,τι έχουν παρέλθει έτη πολλά από τη χρυσή εποχή της Sony στο car audio, και παρά τις συνεχείς κακές μαρτυρίες περί αξιοπιστίας των συσκευών της, δε βλέπουμε να αλλάζει κάτι σύντομα (προς το καλύτερο).
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Χωρίς sub,ενισχυτες και λοιπά παρδάγκαλα το μηχάνημα ΞΥΡΙΖΕΚαι ενισχυτές έχει και παρδάγκαλα. Και το να ξυρίζει γενικώς δεν είναι καλό.
-
Χωρίς sub,ενισχυτες και λοιπά παρδάγκαλα το μηχάνημα ΞΥΡΙΖΕ
Και ενισχυτές έχει και παρδάγκαλα. Και το να ξυρίζει γενικώς δεν είναι καλό.
Εχει αλλά δεν έχει τα καρναβάλια που στήνουν οι περισσότεροι.
Και σαφώς δε θα το συγκρίνουμε με το home hifi αλλά ρε συ,αν σ' αρέσει ο ήχος και λες οτι ξυραφιάζει είναι κακό?
Πές το και δυναμίτης,κρύσταλλο,αστέρι το ίδιο είναι -
Καταλαβαίνω πώς το εννοείς. Προσωπικά όμως, στην έννοια 'ξυράφι' και τα παράγωγά της, μουδιάζω από τη μέση και κάτω (μάλιστα το έχω εντοπίσει σε συγκεκριμένα σημεία) και σίγουρα δεν είναι μια αίσθηση που θέλει να έχει κάποιος την ώρα που προσπαθεί να απολαύσει τον ήχο ενός συστήματος.
Ασε δε που δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης του Bose συστήματος (ή όποιου άλλου συστήματος αυτοκινήτου, πλην ελαχιστοτάτων περιπτώσεων) με ένα καλό σύστημα Hi-Fi.
Πέραν τούτου, η άποψή μου για τη Bose είναι η εξής: υπερεκτιμημένα σκουπίδια, που δε θα σταματήσουν να πωλούνται παρά μόνο εάν αλλάξει η νοοτροπία του κόσμου περί lifestyle προϊόντων.
2-0 (μαζί με τη Philips, σκόνη σε έκανα - λέμε τώρα).
-
Όσον αφορά την αξιοπιστία της Pioneer,είναι γνωστά τα προβλήματα με την ταινία της πρόσοψης ή την άρνηση της εξαγωγής του cd.
Το τελευταίο το βίωσα και γω στο πολυδιαφημισμένο P88RSII. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Όσον αφορά την αξιοπιστία της Pioneer,είναι γνωστά τα προβλήματα με την ταινία της πρόσοψης ή την άρνηση της εξαγωγής του cd.
Το τελευταίο το βίωσα και γω στο πολυδιαφημισμένο P88RSII.Παντως το 2003 που έψαχνα και έβαλα το cd player στο πρώτο μου rallye, όλοι μου έλεγαν μακρυα απο τη sony.
Ετσι έβαλα το 7400 (αν θυμαμαι καλα) τηε pionner το οποίο για 5+ χρόνια δούλευε άψογα.Πίστευα πως μετα απο 5+ χρόνια η sony θα ειχε καταφέρει να λύσει τα όποια προβλήματά της.
Άρα πάω για pioner και θα κάνω γαργάρα το δύσχρηστο μενου.
-
Πέραν τούτου, η άποψή μου για τη Bose είναι η εξής: υπερεκτιμημένα σκουπίδια, που δε θα σταματήσουν να πωλούνται παρά μόνο εάν αλλάξει η νοοτροπία του κόσμου περί lifestyle προϊόντων.
-
Καταλαβαίνω πώς το εννοείς. Προσωπικά όμως, στην έννοια 'ξυράφι' και τα παράγωγά της, μουδιάζω από τη μέση και κάτω (μάλιστα το έχω εντοπίσει σε συγκεκριμένα σημεία) και σίγουρα δεν είναι μια αίσθηση που θέλει να έχει κάποιος την ώρα που προσπαθεί να απολαύσει τον ήχο ενός συστήματος.Ασε δε που δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης του Bose συστήματος (ή όποιου άλλου συστήματος αυτοκινήτου, πλην ελαχιστοτάτων περιπτώσεων) με ένα καλό σύστημα Hi-Fi.
2-0 (μαζί με τη Philips, σκόνη σε έκανα - λέμε τώρα).
Για HarmanKardon να φανταστώ ότι έχεις την ίδια άποψη?
Σε μια φάση το έψαχνα αρκετά για αναβάθμιση του απλού ραδιοcd με τα 6 ηχεία!
Το HK Logic7 (12 ηχεία 320 watts + ενισχυτής 8 καναλιών) βγαίνει γύρω στα 1200-1400(εκτός αντιπροσωπείας μόνο ανταλλακτικά)!
Οι aftermarket επιλογές τουλάχιστον για πηγή δε με ενθουσιάζουν ενώ αν μπλέξω με ηχεία και ενισχυτή φοβάμαι ότι θα κάνω τα πράγματα χειρότερα! Γιαυτό και πάντα καταλήγω στην εργοστασιακή και testαρισμένη λύση! 1
Έχεις εμπειρία από το συγκεκριμένο σύστημα?
Η σχέση απόδοσης τιμής σίγουρα δεν είναι καλή (βάλε το όνομα, εργοστασιακή επιλογή κτλ)! -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Το τελευταίο το βίωσα και γω στο πολυδιαφημισμένο P88RSII.Μόνο στα μοντέλα με ηλεκτρικά κινούμενη πρόσοψη. Τα απλά δεν παθαίνουν τίποτα. Η άντε να χαλάσει το transport (σαν να λέμε 'το πετάς', αλλά τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε όλες ανεξαιρέτως τις μάρκες).
Για HarmanKardon να φανταστώ ότι έχεις την ίδια άποψη?
Ηλία, για να μην παρεξηγηθώ, όχι ότι και η άποψή μου έχει κάποια ιδιαίτερη αξία, απλά θεωρώ πως οι 'συμπράξεις' κατασκευαστών αυτοκινήτων με ηχηρά ονόματα του Home Audio σπάνια έχουν τα ηχητικά αποτελέσματα που θα έπρεπε. Αν οι εταιρείες αυτές είχαν τρόπο να ξεπεράσουν τους περιορισμούς που τους τίθενται από τις αυτοκινητοβιομηχανίες - τόσο από θέμα κόστους όσο και ασφάλειας/εργονομίας/εκμετάλλευσης χώρου - σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Συγκεκριμένα για την HK, έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη δύναμη (ειδικά μετά τις εξαγορές των τελευταίων ετών) στο χώρο του ήχου, οι προτάσεις της (στο χώρο του Home Cinema) είναι τίμιες, όμως δεν μπορώ να σχολιάσω τις Merc με HK γιατί δεν έχει τύχει να ακούσω κάποια.
Για 1200-1400€, σίγουρα, υπογεγραμμένα και με εγγύηση, αν έφτιαχνες μια aftermarket σύνθεση το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο ηχητικά. Ισως όμως να σήμαινε ότι το αυτοκίνητο χάνει την εργοστασιακή του μορφή (κυρίως - ίσως και μόνον - όσον αφορά την πηγή).
[sxmode]Τελικά, και πάνω απ'όλα, κακά τα ψέματα: έχει νόημα να αναπολείς επί του προκειμένου τις παλιές εποχές, ακόμη κι όταν δεν προλαβαίνεις να μιλήσεις στο τηλέφωνο με τους παλιούς φίλους - γεια σου Γιώργο από την Ηγουμενίτσα - όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά και μπορούσες να κάνεις ό,τι μετατροπή ήθελες χωρίς να μπλέκονται τα - απαραίτητα και, οσονούπω υποχρεωτικά - ηλεκτρονικά που χαλάνε την αίσθηση και ενίοτε - όχι πάντα, θυμάσαι Τάσο? - μειώνουν την αποτελεσματικότητα, από την άλλη όμως προλαμβάνουν, σώζουν, προστατεύουν. Κρίμα? Μπορεί, μάλλον όχι, αλλά εν πάσει περιπτώσει προχωράμε κι αυτό έχει εν τέλει την αξία του.[/sxmode]
ΥΓ: το παραπάνω κείμενο γράφτηκε 100% με το car audio κατά νου.
Car audio