-
To κέρατο που τους πέταγε... ακόμα και την ζέτεκ την αγόρασαν τα μαλακισμένα κορεατάκια...
-
Κοιτάξτε τον σάπιο μέχρι και στον λαδομένο ποντικό με την φριτέζα απαντάει, εμένα που ζήτησα μια απλή πηγή που να παίρνει usb stick στην πρόσοψη μου είπε να διαβάσω όλο το τόπικ να βρώ άκρη!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κοιτάξτε τον σάπιο μέχρι και στον λαδομένο ποντικό με την φριτέζα απαντάει, εμένα που ζήτησα μια απλή πηγή που να παίρνει usb stick στην πρόσοψη μου είπε να διαβάσω όλο το τόπικ να βρώ άκρη!Είσαι καλά? Αισθάνεσαι εντάξει? Βλέπεις καλά?
Τεσπα.λοιπόν,θελω να μου κανεις ενα σχεδιο καινούριο μεχρι ενα καφετί,γιατι μιας και εκλεισε η xetec αλλάζουνε τα δεδομένα στην προηγούμενη πρότασή σου.
Αν ξαναδιαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα δεις ότι το έχω ήδη απαντήσει.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κάτι που είχα διαβάσει σε ένα ωραιότατο αρθράκι για i-pod και FM transmitter ή κάπως έτσι ισχύει εδώ στην Ελλάδα; Μπορώ δηλαδή να ακούω ασύρματα τη μουσική μου από οποιοδήποτε ραδιο-δέκτη αυτοκινήτου;
μπορείς, αλλά πρέπει να βρεις ελεύθερη συχνότητα. Εκτός πόλης είναι πιο εύκολο σίγουρα
Και βέβαια καταστρέφοντας την ήδη χαμηλή ποιότητα των mp3 ακόμη περισσότερο μέσω του ραδιοφωνικού δέκτη που στην καλύτερη περίπτωση έχει διαχωρισμό καναλιών 70dB, απόκριση συχνότητας 40-15000Hz κλπ κλπ κλπ...
Ηχειοκράτορα, δεν έχω ούτε φοβερά ηχεία ούτε μουσική που πρέπει να την ακούω σώνει και καλά με την κιθάρα τοποθετημένη στα 4,5 μέτρα με γωνία ακρόασης στις 36 μοίρες και 11 λεπτά ενώ ο άνθρωπος που κάθεται δίπλα στο κοντραμπάσο τρώει μαύρα σπόρια, πράγμα που ως γνωστόν, με το τσίκι-τσίκι αλλοιώνει την ποιότητα του ήχου!
Για την ακρίβεια, αν από το MP3 ακούγεται η μουσική όπως και αν την ακούω από το ραδιόφωνο, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παρεμβολές και ζίου-ζίτσου δεν θέλω να ακούγονται όμως! Αυτό που ανέφερε ο lkar είναι δύσκολο να επιτευχθεί στην πόλη; Τιμές για αυτό το FM transmitter ξέρουμε;
Α) Είναι δύσκολο να δουλέψει σωστά γιατί μέσα στην πόλη υπάρχουν πολλές παρεμβολές και οι σταθμοί εκπέμπουν σε πολύ κοντινές συχνότητες.
Β) Ούτε τρομερά μεγάφωνα χρειάζεται να έχεις, ούτε μουσική από sampler για να καταλάβεις τις διαφορές.
Γ) Το κόστος για FM transmitter συνήθως είναι τέτοιο που ίσως τελικά αξίζει να κοιτάξεις κάποια τέτοια λύση:
για να μη σου πω κάτι τέτοιο:
Tα οποία, σημειωτέον, επιτρέπουν το χειρισμό του iPod μέσω της πηγής, κάτι που το FM transmitter δεν κάνει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κοιτάξτε τον σάπιο μέχρι και στον λαδομένο ποντικό με την φριτέζα απαντάει, εμένα που ζήτησα μια απλή πηγή που να παίρνει usb stick στην πρόσοψη μου είπε να διαβάσω όλο το τόπικ να βρώ άκρη!Παρε Sony ρε..ειναι απ τα καλύτερα λέει ο σάπιος.Θαβρεις την υγειά σου.Και ενισχυτη xplode..ειναι πολύ ευχαριστημένος λέει απ τα δικά του.Αντε καλή αγορά.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τεσπα.λοιπόν,θελω να μου κανεις ενα σχεδιο καινούριο μεχρι ενα καφετί,γιατι μιας και εκλεισε η xetec αλλάζουνε τα δεδομένα στην προηγούμενη πρότασή σου.
Αν ξαναδιαβάσεις τις τελευταίες σελίδες θα δεις ότι το έχω ήδη απαντήσει.
Απλά θελω ενα ολοκληρωμενο πακέτο κοντα στο ενα καφέτί για να ξερω τι θα βαλω.Καντο σαν να εβαζες αυτα τα πραματα στην xsara.Δε με λυπάσαι να ψαχνω τόσες σελίδες πίσω;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κοιτάξτε τον σάπιο μέχρι και στον λαδομένο ποντικό με την φριτέζα απαντάει, εμένα που ζήτησα μια απλή πηγή που να παίρνει usb stick στην πρόσοψη μου είπε να διαβάσω όλο το τόπικ να βρώ άκρη!
Παρε Sony ρε..ειναι απ τα καλύτερα λέει ο σάπιος.Θαβρεις την υγειά σου.Και ενισχυτη xplode..ειναι πολύ ευχαριστημένος λέει απ τα δικά του.Αντε καλή αγορά.
Τράβα συμπλήρωσε κανένα λάδι ρε
Εχω sony και δεν ξαναπαίρνω! Άσε που έχω καταλάβει κα ιτην συμπάθεια του ολύμπιου....οπότε κάτι θα ξέρει παραπάνω!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Α) Είναι δύσκολο να δουλέψει σωστά γιατί μέσα στην πόλη υπάρχουν πολλές παρεμβολές και οι σταθμοί εκπέμπουν σε πολύ κοντινές συχνότητες.Β) Ούτε τρομερά μεγάφωνα χρειάζεται να έχεις, ούτε μουσική από sampler για να καταλάβεις τις διαφορές.
Γ) Το κόστος για FM transmitter συνήθως είναι τέτοιο που ίσως τελικά αξίζει να κοιτάξεις κάποια τέτοια λύση:
για να μη σου πω κάτι τέτοιο:
Tα οποία, σημειωτέον, επιτρέπουν το χειρισμό του iPod μέσω της πηγής, κάτι που το FM transmitter δεν κάνει.
Α) I see...κρίμα.
B) Διαφορά φαντάζομαι ότι θα καταλαβαίνω, απλά ποτέ δεν ήμουν της απόλυτης ποιότητας ήχου. Ειδικά μέσα στο αυτοκίνητο δεν ακούω και πολύ δυνατά και δεν έχω υψηλές απαιτήσεις, όπως έχω π.χ. από την κιθάρα μου σε studio. Ενδεικτικά, ο ενισχυτής μου για τη Stratocaster είναι φορητός 5βατος, οπότε καταλαβαίνεις απαιτήσεις...
Γ) Οδηγάω 4 διαφορετικά αυτοκίνητα, οπότε...
-
B) Διαφορά φαντάζομαι ότι θα καταλαβαίνω, απλά ποτέ δεν ήμουν της απόλυτης ποιότητας ήχου. Ειδικά μέσα στο αυτοκίνητο δεν ακούω και πολύ δυνατά και δεν έχω υψηλές απαιτήσεις, όπως έχω π.χ. από την κιθάρα μου σε studio. Ενδεικτικά, ο ενισχυτής μου για τη Stratocaster είναι φορητός 5βατος, οπότε καταλαβαίνεις απαιτήσεις...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=300
-
... ξεκινας σιγα σιγα..
μη σε προβληματιζει αυτο!
ολα θα γινουν! -
Είναι πολύ πιθανό να σου κάνουν καλύτερη τιμή για 4 9850Ri.
-
Να μου κόψουν και τιμολόγιο;
Κρίμα, και έτσι όπως τα είχα διαβάσει ήταν ιδανική λύση! Έχω τα προβλήματα με τα αντεγραμμένα cd, έχω αρκετά mp3 και αρκετά ταξινομημένα, έχω και το χωροταξικό ζήτημα στα αυτοκίνητα (στα ταξίδια και για κάνα μήνα μετά έχω μέσα 25-30 cd χύμα... ) και θα με βόλευε πολύ κάτι τόσο μικρό και πρακτικό και κυρίως ΦΟΡΗΤΟ.
-
Για τα tv-tuners υπάρχουν ενισχυτές σήματος ή κάτι αντίστοιχο;Μπορείς εν πάσει περιπτώσει να κάνεις κάτι και τι είναι αυτό,σε περίπτωση που θέλεις καλύτερο σήμα τηλεόρασης;
-
φανκυ σε καταλαβαινω!!!
εγω ακομα ψαχνω αρκετα σιντι και να φανταστεις οδηγω 1 αυτοκινητο!
η ιδανικη λυση για σενα θα ηταν να μπορεις να κανεις μια επενδυση στυλ ipod αλλα να βρεις τροπο να βγαλεις εισοδο του ipod στην υπαρχουσα πηγη...
δεν γνωριζω αν ειναι η οικονομικοτερη, μια και ισως χρειαστεις ανταπτορες, ενω θα χρειαστεις σιγουρα ipod, το οποιο δεν θεωρω οτι ειναι και φθηνο, μιας και με προβληματισε κι εμενα ο συνδιασμος ipod με μια πηγη που να συνδεεται κατ΄ευθειαν..
η πιο ευκολη και φθηνη λυση για σενα - παντως - ειναι μια και ακουει στο ονομα: ΡΑΔΙΟ!
(οι συμβουλες ειναι μια ευγενικη προσφορα... χαρα μου να μεταφερω τη γνωση - αν δεν ειναι πανω απο 1 κιλο!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
φανκυ σε καταλαβαινω!!!
εγω ακομα ψαχνω αρκετα σιντι και να φανταστεις οδηγω 1 αυτοκινητο!Απλά βάζεις ένα radiocd mp3 ΜΕ είσοδο για flash και τελείωσες, έτσι δεν είναι; Είναι πολύ ακριβά ακόμα;
η ιδανικη λυση για σενα θα ηταν να μπορεις να κανεις μια επενδυση στυλ ipod αλλα να βρεις τροπο να βγαλεις εισοδο του ipod στην υπαρχουσα πηγη...
Σε τέσσερα αυτοκίνητα με χρονική έκταση από 1986 μέχρι 2003; Ενώ με την παρεμβολή των ραδιοκυμάτων θα τη γλίτωνα φτηνά...
η πιο ευκολη και φθηνη λυση για σενα - παντως - ειναι μια και ακουει στο ονομα: ΡΑΔΙΟ!
Μένω Θεσσαλονίκη και ακούω ροκ, ελληνικό ή ξένο! Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η λύση Ράδιο απορρίπτεται...Γ@μώ τα βρωμοραδιόφωνά μας...
Το i-pod και εγώ το θεωρώ ακριβό, αλλά αν μου έλυνε αυτό το πρόβλημα, νομίζω ότι θα τα άξιζε ένα-ένα τα ευρουλάκια...δεν βαριέσαι όμως, ας ακούω τη μηχανή καλύτερα...
Σε ενδεχόμενη αγορά αυτοκινήτου πάντως, δεν πρόκειται να αφήσω να μπει radiocd χωρίς τέτοιες ευκολίες...
-
Σε τέσσερα αυτοκίνητα με χρονική έκταση από 1986 μέχρι 2003; Ενώ με την παρεμβολή των ραδιοκυμάτων θα τη γλίτωνα φτηνά...
Μη νομίζεις ότι κι αυτή η λύση είναι εντελώς φορητή. Χρειάζεται τροφοδοσία ρεύματος και άλλα σταθερά καλώδια. Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίρνεις μαζί σου το σύστημα κάθε φορά που θέλεις να αλλάξεις αμάξι.
-
μπααα
το να υποστηριζει φλασ δεν αποτελει λυση..
ΠΟΣΗ χωρητικοτητα θα εχει αυτη η φλας επιτελους?
το τρεντ απ οτι καταλαβα ειναι mp3 σε dvd και η συνδεση σκληρου δισκου, αλλα απο εκει και περα ξεφευγει το θεμα.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
το τρεντ απ οτι καταλαβα ειναι mp3 σε dvd και η συνδεση σκληρου δισκου, αλλα απο εκει και περα ξεφευγει το θεμα..
-
Μένω Θεσσαλονίκη και ακούω ροκ, ελληνικό ή ξένο! Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η λύση Ράδιο απορρίπτεται...Γ@μώ τα βρωμοραδιόφωνά μας...
Ψιλο-off-topic, αλλά αν δεν σε καλύπτει το ραδιόφωνο της Θεσ/νίκης, μάλλον δεν σε καλύπτει τίποτα εντός Ελλάδας.
Τι να πούμε και μεις δηλαδή...
-
η λυση ειναι car pc, καρτα 3G για συνδεση στο interner και online radio stations της επιλογης σου!
Car audio