-
-
Δηλαδή κατάλαβες διαφορά όταν το άκουσες με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Γιατί αν δεν άκουσες, δε θα μπω να χάσω το χρόνο μου για να το φτιάξω.
Οχι τίποτα άλλο, αλλά καραδοκεί κι ο νεοπρέμιουμ με μια πηγή κι έναν ενισχυτή στο χέρι (όχι Ντάφυ, ΔΕΝ θα τα βάλουμε στον πεζέα).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δηλαδή κατάλαβες διαφορά όταν το άκουσες με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Γιατί αν δεν άκουσες, δε θα μπω να χάσω το χρόνο μου για να το φτιάξω.Οχι τίποτα άλλο, αλλά καραδοκεί κι ο νεοπρέμιουμ με μια πηγή κι έναν ενισχυτή στο χέρι (όχι Ντάφυ, ΔΕΝ θα τα βάλουμε στον πεζέα).
-
Δηλαδή κατάλαβες διαφορά όταν το άκουσες με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Γιατί αν δεν άκουσες, δε θα μπω να χάσω το χρόνο μου για να το φτιάξω.Οχι τίποτα άλλο, αλλά καραδοκεί κι ο νεοπρέμιουμ με μια πηγή κι έναν ενισχυτή στο χέρι (όχι Ντάφυ, ΔΕΝ θα τα βάλουμε στον πεζέα).
Ε ναι ρε! Αφού είχα καταλάβει διαφορά όταν μου το είχες..ρυθμίσει!!!Το είχα γράψει και στο θέμα της Μάνης τότε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βγάλαμε την μπαταρία για να κάνουμε επισκευές...
Τι γελάς ρε? Κάθε φορά που πρόκειται να κάνουμε κάτι στο αμάξι, αποσυνδέουμε την μπαταρία, για ασφαλεια...
Αμφιβάλω εάν η μπαταρία έχει μείνει συνδεμένη για περισσότερο από μια ημέρα.
-
-
Α εντάξει τότε. Απόψε θα βάλουμε καινούριες ρυθμίσεις, εκείνες είχαν μπαγιατέψει έτσι κι αλλιώς.
-
Α εντάξει τότε. Απόψε θα βάλουμε καινούριες ρυθμίσεις, εκείνες είχαν μπαγιατέψει έτσι κι αλλιώς.Απόψε δεν θα έρθω με την BMW, αλλά με Golf GT!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α εντάξει τότε. Απόψε θα βάλουμε καινούριες ρυθμίσεις, εκείνες είχαν μπαγιατέψει έτσι κι αλλιώς.
Απόψε δεν θα έρθω με την BMW, αλλά με Golf GT!!!
Ω!!!! Τι κατάπτωσις.
Και που είσαι ξεκίνα από τώρα για τα Καλύβια γιατί με αυτά τα 'lkar' ποτέ δε ξέρεις πόσο θα διαρκέσει μια διαδρομή.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σ'αυτό δεν μπαίνω να κάνω ρυθμίσεις. Μπορεί να σκάσει ο κινητήρας.
-
Θα της το πω...
-
...και να χαλάσει το μιζανπλί...
(είπα να το παίξω κουκ και να γράψω σε λάθος θέμα )
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα της το πω...
Α δεν είναι όποιο κι όποιο, είναι ΤΟ Golf GT. Μάαααλιστα, μάλιστα.
Δόκτωρα, πάνε φάε μια μπουγάτσα κι άσε εμάς τους χαμουτζήδες.
-
νικολα, ξερεις, ε ? να τα εχω στο αυτοκινητο, ε ?
να τα δοκιμασουμε, Ε?
ΝΑΙ, Ε? -
Καλά...
-
Πάνε κι εσύ για μπουγάτσα.
-
Πάνε κι εσύ για μπουγάτσα.Με τυρί ή με κρέμα;
-
Κρέμα...
Car audio