-
Δε σου έχω μιλήσει ποτέ έτσι.
Ούτε καν σου έχω γράψει ποτέ έτσι.
Αλλά δε φταις εσύ. Η φαντασίιιιιιια σου τα φταίιιιιιει.
-
όργιααααααααααα
-
Θ ήθελα μια βοήθεια γιατί το radio-cd μου πάει να με τρελάνει! Έχω το Pioneer BT55 με Bluetooth... Μέχρι πρότεινος όλα δούλευαν ρολόι, όταν ξαφνικά στις εισερχόμενες κλήσεις άρχισε να κολλάει! Ουσιαστικά κολλούσε βέβαια το κινητό και όχι το Pioneer. Το κινητό μου είναι το κλασικό SE750i.
Οταν τηλεφωνώ εγώ κανένα πρόβλημα. Όταν μού τηλεφωνούν κολλάει. Υπόψιν, παλιότερα στις εισερχόμενες έβγαζε το μήνυμα στο κινητό ' ανάκτηση στο τηλέφωνο' ή κάτι τέτοιο. Πια όχι. Μοιάζουν να μην είναι συνδεμένα! Αν πατήσω το κουμπί στο Pioneer για να μιλήσω, τίποτε δεν συμβαίνει και κολλάει το κινητό... Το οποίο συνέρχεται μετά από ώρα ή αφαιρώντας την μπαταρία αν βιαζόμαστε...
Δοκίμασα να κάνω disconect, να ξανακάνω registration, να κάνω το registration σε άλλη θέση, αλλά μάταια!
Εχω αρχίσει να απελπίζομαι! Είμαι σίγουρος πως δεν χάλασε κάτι, μάλλον κάτι παίζει από πλευράς ρυθμίσεων!
Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη, θα με τρελάνει αυτή η π@π@ριά! -
Η αιτία του κακού πρέπει να είναι το κινητό. Δε δοκιμάζεις για αρχή μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό σου λοιπόν.
Αν δε δουλέψει με αυτό μια αναβάθμιση του κινητού σου μιας και το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κάνει 'όνομα' για τα κολήματά του, σε ορισμένες σειρές του. -
το κάνει μόνο με αυτή τη συσκευή ή και με άλλο bluetooth?
-
Μαζί με την επαναφορά του κινητού, κάνε κι ένα hard reset (το ίδιο πράγμα δηλαδή) στο Ρ55 προτού προχωρήσεις σε αναβάθμιση του κινητού.
-
-
Τα έχω γράψει ξανά, το 9850Ri είναι μια πολύ τίμια συσκευή. Κάνει ακριβώς αυτά που λέει ότι προσφέρει, σε πολύ καλή τιμή και με αξιοπρεπέστατο ήχο, στα ίδια επίπεδα με το 9852RR. Το μόνο της μειονέκτημα είναι η μία μόνο έξοδος για σύνδεση με εξωτερικό ενισχυτή. Από εκεί και πέρα, αν ΔΕ χρησιμοποιείς iPod, ίσως η πιο ορθολογιστική κίνηση είναι το 9852RR. Αν όμως βάλεις iPod, τότε είναι μονόδρομος.
Βλέπω κι εσύ είσαι σταθερός στις αποφάσεις σου.
Edit: σε σχέση με το 6800ΜΡ δεν έχουν μεγάλη απόσταση ηχητικά, είναι περισσότερο θέμα προτιμήσεων.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βλέπω κι εσύ είσαι σταθερός στις αποφάσεις σου.ε αφού είναι και ποιοτικό και όμορφο σε design και παρέχει δυνατότητες που λείπουν στο pioneer, όπως το MIX, Quick Search.
-
ΜΙΧ? Και το Random του 6800ΜΡ τι ρόλο βαράει βρε?
Το quick search είναι όντως πολύ βολικό πάντως.
-
ΜΙΧ? Και το Random του 6800ΜΡ τι ρόλο βαράει βρε?Το quick search είναι όντως πολύ βολικό πάντως.
Το Random του 6800?? Ας γελάσω !
`Οταν ενεργοποιώ το Random κι έχω μέσα είτε audio είτε mp3, για να κάνει τυχαία επιλογή του επόμενου κομματιού, πρέπει να τελειώσει το προηγούμενο μόνο του, γιατί αν πατήσεις μόνος σου το επόμενο, θα σε πάει στο επόμενο με τη σειρά και όχι στο επόμενο τυχαίο! Αυτό μου το έκανε και με το προηγούμενο 3600 που χα.
-
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βρίσιμο έχει φάει η Pioneer γι'αυτη τη λειτουργία... Σχεδόν σε κάθε κείμενο το γράφω.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το κάνει μόνο με αυτή τη συσκευή ή και με άλλο bluetooth?Μετά από τεστάκι με το Κ700i της κοπέλας μου, κατηγορηματικά ΟΧΙ! Με εκείνο δουλεύει μια χαρά!
Το ζήτημα είναι τώρα γιατί ξαφνικά...μάλωσε με το δικό μου και δεν θέλει να λειτουργήσει σωστά!
Αραγε θα το βοηθήσει το hard reset που θα κάνω? Ούτως ή άλλως δεν έχω να χάσω και πολλά, 4 μνήμες έχω όλες κι όλες στο ραδιόφωνο...
Πάντως είναι λίγο σπαστικό να δουλεύει μια χαρά με τον...πρόγονο του κινητού μου , ενώ το...καινούριο να έχει πρόβλημα! Και θυμίζω το πρόβλημα αφορά μόνον στις εισερχόμενες κλήσεις! Τα άλλα τα κάνει κανονικότατα! Ακόμη και την μεταφορά επαφών που είδα πολλούς να παραπονιούνται, κανένα πρόβλημα!Μου φαίνεται θα ρωτήσω και τη επιδότηση δικαιούμαι στην Vodafone....
-
HighFidelity, δοκίμασε το κινητό σου με κάποια άλλη συσκευή bluetooth και όχι την πηγή με κάποιο άλλο κινητό. Προφανώς φταίει το κινητό μη ρωτάς το γιατί
edit:
Νικόλα, γιατί δε κάνουν τπτ γι'αυτό τόσο καιρό?
-
It's a feature, not a bug.
-
It's a feature, not a bug.our balls are moving...
-
Γιαπωνέζοι. Ο,τι και να πω είναι λίγο.
-
Γιαπωνέζοι. Ο,τι και να πω είναι λίγο. -
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
HighFidelity, δοκίμασε το κινητό σου με κάποια άλλη συσκευή bluetooth και όχι την πηγή με κάποιο άλλο κινητό. Προφανώς φταίει το κινητό μη ρωτάς το γιατίΑλλη συσκευή; Τι εννοείς; Αλλό r-cd δεν μπορώ να βρω... Με άλλες συσκευες δεν είχε ποτέ πρόβλημα, εδώ και με το r-cd μου το πρόβλημά του είναι...επιλεκτικό!
Επίσης δεν ξέρω αν θα προσφέρει κάτι μια αναβάθμιση του firmware του κινητού, το δικό μου έχει και το firmware της Vodafone (με ό,τι αυτό σημαίνει!).
Νομίζω πως πρέπει να ψάξω για άλλο κινητό νομίζω...
Να προσθέσω επίσης πως και η Pioneer το K750i δεν το προτείνει στη λίστα με τις συσκευές για το Ρ55...Αρα αυτό κάτι σημαίνει!
Car audio