-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
- Δύσκολα. Κατά πάσα πιθανότητα θα σκιστεί.
- Ναι, αν έχεις κάποιο πρόχειρο καλό είναι να το έχεις κοντά. Αν δεις ότι 'σκαλώνει' το φύλλο, είτε κατά την εξαγωγή είτε κατά την επανατοποθέτηση, ζέστανέ το λίγο. Προσοχή στα πλαστικά της πόρτας.
- Οχι.
ευχαριστώ!!! ελπίζω η εγχείρηση να πετύχει ...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κατι k2p φαινονται στο βαθος..
ειναι παλια η φωτο, ε ?
(τωρα που το σκεφτομαι το αυτοκινητο ειναι ... ασπρο..Βαλτός είσαι κι εσύ?
HighFidelity
Τράβα το λάστιχο προς τα έξω και πέρνα το καλώδιο εκεί, χωρίς να τραβήξεις έξω το πλαστικό. Μετά βάλε ξανά το λάστιχο, προσέχοντας απλά να μη 'στραβώσει' το καλώδιο (να μην το πιάσει σε κάποιο σημείο μέσα ή έξω και κοπεί). -
n_olympios
Άψογος Olympios! Πολύ απλό και έξυπνο! Αυτό θα κάνω! Ακόμη βέβαια περιμένω την UPS να μου το φέρει, αλλά μέχρι τότε, μαζεύω πληροφορίες. Να υποθέσω πως αυτή τη δουλειά κάνεις; Good job!
-
Οσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, ο Ολύμπιος ΔΕΝ κάνει αυτή την δουλειά.
Είναι απλώς ψωνάρα!!!
-
Ηθελες κι εσύ μεγάφωνα αν θυμάμαι καλά ε?
Τα μ@τια μου θα πάρεις!
-
Νικολα, ποσο δυσκολη ειναι η τοποθετηση ηχειων??
(μου μπαινουν ιδεες..) -
Κουκο, αμα βλεπεις να αναφερομαι κι εγω στα ηχεια με κωδικο μοντελου, βραστα...
(αν ακουγες, ομως, το αυτοκινητο που ακουσα, θα παθαινες πλακα..) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Νικολα, ποσο δυσκολη ειναι η τοποθετηση ηχειων??
(μου μπαινουν ιδεες..)Οπως σου μπήκαν, έτσι να σου βγουν.
(πάρτο πρώτα και βλέπουμε ΡΕ).
-
-
#%$%$#@#%^&*&%
Δοκίμασα να φτιάξω το καφάσι σήμερα! Υπάρχει πρόβλημα!
Η πάνω πλευρά της υποδοχής της κονσόλας έχει κάτι περίεργα εξογκώματα με αποτέλεσμα να μη πιάνουν τα δοντάκια της πάνω πλευράς του καφασιού. Επίσης δεν πιάνουν πολύ καλά τα πλαινά.
Δοκίμασα και να το περάσω 2 γύρους με ταινία για μασκάρισμα, αλλά δεν χωρούσε να μπει!
Το έκανα μια βόλτα και πάλι τρίζει! Λιγότερο μεν, αλλά τριζει!
Α στα διάλα! Ουτε μια κονσόλα δε φτιάχνουν σωστά!
Punto : born to τριζ'!
-
Τα μεταλλικά καφάσια έχουν συνήθως διάφορα δόντια σε διαφορετικά σημεία και βάθη, ώστε να μπορείς να τα βάλεις σε κάθε κονσόλα χωρίς πρόβλημα...
Κάνε το εξής: αντί να περάσεις την ταινία στο καφάσι, πέρνα τη στην κονσόλα. Μετά πιάσε το καφάσι και πίεσέ το στην πάνω και κάτω πλευρά, ώστε να στραβώσει προς τα μέσα για να χωρέσει. Πίεσέ το στη θέση του και μετά σπρώξε ξανά τις πλευρές προς τα έξω μέχρι να έρθουν πρόσωπο με τις πλευρές της κονσόλας. Πιάσε μυτοτσίμπιδο και σπρώξε όλα τα δόντια προς τα μέσα, όσο πάει το καθένα.
Οταν βάλεις και το radiocd μέσα θα σφίξει όλο.
-
Μάιστα! Το κολπο δηλαδη ειναι να σφηνώσω με κάποιο τροπο το γ@μωκαφασι στην τρύπα της κονσολας...
Πάντως όσα δοντάκια μπαιναν μέσα στην πάνω πλευρα ήταν τελείως 'στον αέρα'.
Η κάτω πλευρα δεν κουνιέται, αλλα δεν πιάνει καλά στα πλαινα και καθόλου πανω, οπότε παλαντζάρει!
-
Τη συσκευασία του radiocd την έχεις κρατήσει? Συνήθως δίνουν μαζί μια βίδα με ανάποδες στροφές, την οποία βιδώνεις στο πίσω μέρος της συσκευής. Στο μέρος όπου εξέχει από τη συσκευή βάζεις ένα λαστιχένιο 'προφυλακτικό' - μη γελάτε, σας βλέπω - το οποίο κάθεται μέσα σε τρύπα - συνεχίζετε να γελάτε και δε μου αρέσει - στο μέσα μέρος της κονσόλας. Αυτό σταθεροποιεί τη συσκευή και σταματάει να κουνιέται πέρα δώθε/πάνω κάτω.
Tip: αν το βρεις και το βάλεις, θυμίσου να βάλεις λίγη κόλλα ανάμεσα στη βίδα και το προφυλακτικό - ποιος γελάει πάλι? - γιατί αν δε βάλεις, την επόμενη φορά που θα βγάλεις τη συσκευή από εκεί, το προφυλακτικό θα πέσει μέσα και θα το χάσεις - ε δεν έχετε το Θεό σας τέλος πάντων...
-
Με durex κάνει;
Την δικιά μου συσκευασία την έχω στην Αλέξπολη. Εδώ εχω την συσκευασία από το Pioneer του Panda. Αν δεν βαρεθώ, θα κοιτάξω.
Αν δεν τα δω αυτα τα κολοκυθια που περιγράφεις, δεν πρόκειται να καταλάβω!
-
Κάτσε να βγάλω φωτό να σου δείξω...
-
-
ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πήραμε το Χόντα.
Θέλω να κρατήσω το μαμά ράδιο (και σε αυτό δεν τίθεται θέμα συζήτησης) αλλά θέλω να βάλω και κάτι σε cdιέρα ή mp3ιέρα (αυτό το 2ο κομματάκι δύσκολο όπως έχω καταλαβει...).
ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ??
Σσ είναι και cd player το ράδιο, αλλά να αλλάζω cd κάθε λίγο και λιγάκι μου τη δίνει
-
Εχεις λεφτά για πέταμα? Πάρε ένα radio/cd/mp3 player να κάνεις τη δουλειά σου.
-
Κι αν μου πεις ότι ο λόγος που θες να κρατήσεις την εργοστασιακή πηγή είναι αυτός:
τότε θα σου ανταπαντήσω με ΑΥΤΟ.
-
Κύριε μάστορα, να ενοχλήσω λίγο ακόμα;
Βρήκα αυτό (καλά το έβαλα; )
Αυτό το βιδώνω στην τρύπα που μου έδειξες. Αλλά πώς στο καλό υποτίθεται ότι ακινητοποιεί τη συσκευή;
Γιατί αν υποτίθεται πως βρίσκει στον 'πάτο' της υποδοχής της κονσόλας, δε νομίζω να φτάνει...
Car audio