-
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ
ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ
ίλεος
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ
ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ
ίλεος
Kosta,
Exei nomizo MP3 piges pou elegxonte apo ta control tou S2K (alpine IIRC) kai syndeonte kai me IPOD
Oso anafora to hxosystyma tou S2K, h Honda ton epekse kanonika otan to sxediaze.
Pou pas re mparmpa me thikes gia 2 hxeia stis portes se cabrio???
Mexri kai h Elise exei 4 Hxeia (4' sto tablo kai 5 1/2' piso apo ta kathsimata) kai exei kai apleto meros gia subwoofer (podia synodigou, kai piso apo ta kathismata).
Akougete malakia na baleis sub se ena amaksi san tin Elise, alla to na akous kathara mousiki me anoixti orofi akoma kai me 150+ einai atou otan kaneis polla xiliometra me ena thorybodes amaksi. -
Χαιρετώ!
Θα χρειαστώ βοήθεια! (κυρίως από τους ειδήμονες! )
Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω πισσόχαρτο αυτοκόλλητο ηχομονωτικό. Αυτά που είναι σε φύλλα 50χ50cm. Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να λειτουργεί Σαββάτο??
Ενα μαγαζί που ήξερα στην Ηλία Ηλιού, σταμάτησε να φέρνει ... -
Μπορείς να βρείς, κοντά στο Παίδων, στο Γουδί...
όπως περνας απο το παίδων στην πλατείτσα κάνεις δεξιά και εκεί στο κέντρο τις αριστερά, έφτασες.
Άπλα δεν ξέρω αν φένρει πισσόχαρτο ή μονο τα κανονικά ηχομονωτικά.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπορείς να βρείς, κοντά στο Παίδων, στο Γουδί...Σε ευχαριστώ πολύ.
Τελικά βρήκα στο http://www.painthouse.gr/ και σε τιμή μούρλια! 50 euro η δεκάδα γιατί είναι ο ίδιος προμηθευτής!!!! (50cmΧ50cm)
30 euro ποιο φθηνά από τα άλλα που είχα βρει στην Ηλία Ηλιού! -
Επανέρχομαι κι εγώ με νέα για το νέο μου απόκτημα, το Pioneer MP55 ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς! To τοποθέτησα σήμερα και είναι σούπερ! Το μικρόφωνο για το Bluetooth το έβαλα τελικά στο σκιάδιο και το καλώδιο το πέρασα μέσα από το ταμπλό, κάτω από το τιμόνι, δίπλα από την ασφαλειοθήκη και μετά αφού αφαίρεσα το λάστιχο της πόρτας του οδηγού, σήκωσα λίγο την πλαστική επένδυση της κολώνας και πέρασε από κει! Η εγκατάσταση είναι πολύ διακριτική και δεν φαίνεται τίποτε άσχημο.
Πρώτες εντυπώσεις... Καταρχήν η πηγή είναι καταπληκτική, δεν αναφέρομαι τόσο στον ήχο, φαντάζομαι θα είναι πολύ καλός , αλλά τα ηχεία μου είναι μέτρια και δεν μπορώ να πω... Απλά οι δυνατότητες που έχει είναι απίστευτες! Πρέπει να είσαι με το manual στο χέρι για να βρεις όλα τα κόλπα και τις ρυθμίσεις!
Το Bluetooth είναι όλα τα λεφτά! Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, βλέπει το κινητό σου αμέσως και μετά αν σε πάρει κάποιος δεν χρειάζεται να το ακουμπήσεις. Δεν χρειάζεσαι hands free πλέον. Είναι τέλειο και δουλεύει άψογα! Το μόνο κακό για μας είναι πως το ευρετήριο μου επειδή ήταν στα ελληνικά δεν το αναγνώρισε, αν και το πέρασε στην συσκευή χωρίς δυσκολία... Πάντως η αναγνώριση κλήσης δουλεύει μια χαρά και σου βγάζει στην οθόνη τον αριθμό... Για να πέρνω τηλέφωνα από την πηγή θα περάσω τα σημαντικότερα τηλέφωνα και θα χρησιμοποιήσω και την φωνητική κλήση.
Επόμενο βήμα να βάλω ένα καλύτερο βύσμα για το line in γιατί το τωρινό παίζει και έχω παράσιτα. Πρέπει ν' αγοράσω κι ένα κολλητήρι όμως πρώτα! Το καλό είναι πως σου επιτρέπει να καθορίζεις την ένταση του line in, το προηγούμενο Pionner μου δεν το είχε αυτό και το ραδιόφωνο έπαιζε πολύ πιο δυνατά από το φορητό mp3 που συνέδεα. Αν χρησιμοποιήσεις και την είσοδο της cdιέρας μπορείς να έχεις και δεύτερο line in.
Δισκάκι δεν έβαλα ακόμη! Είχα ενθουσιαστεί με όλα τα υπόλοιπα που το...ξέχασα! Ελπίζω να μην έχει κάποιο πρόβλημα!
Από βδομάδα θα αγοράσω και το Remote Control για το τιμόνι, είναι φτηνό και πλέον δεν θα χρειάζεται να παίρνω τα χέρια από το τιμόνι όταν οδηγώ. Το έχω βρει σε γνωστό ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα κάπου 25 ευρώ. Αν έχει κάποιος εντυπώσεις από το συγκεκριμένο θα ήθελα δυο λόγια... Πιάνει καλά; Είδα πως στο manual το δείχνουν να έχει κουμπί και για το τηλέφωνο, άραγε αυτό που θα πουλάει θα έχει; Ή θα είναι παλιότερο μοντέλο;
Τέσπα, μέχρι στιγμής εντυπωσιασμένος από το μηχανηματάκι, μπορείς να ασχολείσαι με πολλά κατά την ώρα του μποτιλιαρίσματος, άσε που είναι μια επιπλέον ευκολία, όσο και ασφάλεια... Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα, ειδικά αν το βρείτε σε καλή τιμή όπως κι εγώ!
Τέλος να ευχαριστήσω πάλι τον συνφορουμίτη olympio ή Νικόλα για τις χρησιμότατες συμβουλές του που μου γλίτωσαν χρόνο και κόπο! -
Το χειριστήριο που έχει στο manual είναι το CD-SR110, ενώ αυτά που πωλούνται στο εμπόριο είναι τα CD-SR100. Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα και ρώτα αν είναι διαθέσιμο το 110, επισημαίνοντας ότι είναι αυτό που έχει πλήκτρο PHONE επάνω (αν και το 100 είναι πιο πλήρες).
Καλό είναι, βολικό είναι, πιάνει αρκετά καλά. Βάλτο από την αριστερή πλευρά όμως (το δεξί χέρι κάνει περισσότερες δουλειές - no pun intended).
Edit: το CD-SR100 έχει πλήκτρο Source, που κάνει την ίδια δουλειά με το Phone, απλά όχι απευθείας (πχ αν ακούς ραδιόφωνο κι έχεις cd μέσα, τότε κάνει τον κύκλο: Tuner/CD/Aux/Phone/Tuner κλπ).
2ο edit: έχει και Mute (και Function και Audio για να μπαίνεις στα μενού κατευθείαν) κι αυτά τα θεωρώ σαφώς βολικότερα από το Phone και τα Start Call/End Call.
-
Κι εσύ αϋπνίες;
Ερώτησις: αν έχω κλήση, με το SR100 μπορώ ν' απαντήσω; Δεν θέλω να το έχω στην αυτόματη απάντηση εννοείται... Το Source με βολεύει, δεν κάνει και τεράστιο κύκλο, απλά θέλω να μπορώ να απαντώ. ΘΑ το ψάξω όμως, για μια φορά ακόμη ήσουν κατατοπιστικότατος!
Φχαριστώ!Αλήθεια, εσύ έχεις το 110 ή το 100;
-
Καλημέρα!
Το CD-SR110 το είχα δοκιμάσει με το P70BT (το περιείχε στη συσκευασία). Το CD-SR100 δεν το έχω δοκιμάσει με συσκευή BT ακόμη για να δω πώς δουλεύει, μάλλον όμως δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα πλήκτρα του για απευθείας απάντηση... Μπορώ να το κάνω όμως σύντομα (σε συνδυασμό με το DEH-P9800ΒΤ ή και με το Ρ55ΒΤ που έχω ακόμη εδώ).
-
Αν σου είναι εύκολη μια δοκιμή, θα σου ήμουν υπόχρεος! Αύριο θα κάνω κάποια τηλεφωνήματα για να δω αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα και κυρίως πόσο κάνει... Δεν θέλω να δώσω πολλά, προτιμώ να περιμένω λίγο να γίνει ευρέως διαθέσιμο... Στο ebay το βρήκα, αλλά δεν είχαν το συγκεκριμένο πάρα πολλοί, οπότε η τιμή του είναι κάπου στα 35 ευρώ με αποστολή. Το SR100 το είδα στα 25... Οχι καμιά σοβαρή διαφορά, αλλά αν συνυπολογίσεις το καπέλο που πληρώνουμε στην Ελλάδα...
Τέσπα, θα δούμε! Πάντως όντως το SR110 έχει λιγότερα κουμπιά και μάλλον κάνει λιγότερα... Ουσιαστικά είναι περισσότερο προέκταση του τηλεφώνου, παρά των άλλων λειτουργιών! Βέβαια κι εμένα με ενδιαφέρει κυρίως αυτό και φυσικά το volume, source, next track-station... Ούτως ή άλλως κυρίως παίζει το εξωτερικό mp3 player, που με τα 20GB μου λύνει τα χέρια! -
Ε τότε πάρε το 110, δεν το συζητάμε. Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα και ρώτα.
-
Πήρα σήμερα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα και μου είπαν τιμούλα...45 ευρωπουλίνια! Ενώ το 100 το έχουν 26! Στο ebay το ένα έχει 17 λίρες και το 110 έχει 18! Από το ebay θα μου βγει 35 ευρώ, γιατί είναι και η αποστολή 4,5 λίρες... Δεν είναι τόσο για τα 10 ευρώ, αλλά για την κοροϊδία! Θα το αγοράσω από κει, απλά θα περιμένω λίγες μέρες μήπως πέσει λίγο η τιμή...
Τι να πω πάντως... Μάλλον οι έμποροι στην Ελλάδα πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με Αβορίγινες... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τι να πω πάντως... Μάλλον οι έμποροι στην Ελλάδα πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με Αβορίγινες...Εχεις απόλυτο δίκιο ...
Χθες παρήγγειλα ένα MP3 Player από Ελληνικό Eshop της Θεσ/κης με τελική τιμή 190euro.
Στην Αθήνα σε όλα τα μαγαζιά το είχαν πάνω από 250euro ενώ στα υπόλοιπα Ελληνικά eshop πάνω από 350euro!O καθένας χρεώνει όσο θέλει!!!
-
Πες αν θέλεις και το eshop, καλό είναι να διαδίδουμε τα καλά! Για να δημιουργούμε πίεση και στους άλλους...
Αν δεν θέλεις να το γράψεις δημόσια, στείλε ένα πμ... -
Υποθετω οτι εννοει το http://www.technixx.gr
Εγω παντως απο εκει πηρα ενα ενεργο sub woofer 90 -
α! σόρυ! μιλώ για hard disk mp3 player και όχι για car mp3... και το site είναι το http://www.infoshop.gr ...
-
§
Πρόσφατα αγοράστηκε το jvc.com > JVC KD-SH1000 το οποίο έχει δυνατότητα λήψης DAB.
Σύμφωνα με το worlddab.org -- και αν είδα σωστά -- υπάρχει κάλυψη στην Ελλάδα.
Υπάρχει κανένας που να χρησιμοποιεί DAB;
Αξίζει να αγοραστεί o DAB-tuner digitalo24.com > JVC KT-DB 1000 που προτείνει η JVC για αυτή τη συσκευή;§
-
Μάλλον δεν είδες σωστά, kubiak...
Status of DAB
Tests in Band lll are currently being carried out.
Αυτά γράφει το worlddab.org για την Ελλάδα. Παλιότερα είχα ακούσει πως ο μόνος σταθμός που εκπέμπει DAB σήμα στην Ελλάδα είναι ο Galaxy 92.0. Μάλλον ούτε αυτό ισχύει.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε την κατωτερότητά μας σε τεχνικά θέματα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μάλλον δεν είδες σωστά, kubiak...Status of DAB
Tests in Band lll are currently being carried out.
Αυτά γράφει το worlddab.org για την Ελλάδα. Παλιότερα είχα ακούσει πως ο μόνος σταθμός που εκπέμπει DAB σήμα στην Ελλάδα είναι ο Galaxy 92.0. Μάλλον ούτε αυτό ισχύει.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε την κατωτερότητά μας σε τεχνικά θέματα...
Γιατί, υπάρχει σταθμός στον οποίο έπαιξε ποτέ σωστά το RDS δείχνωντας χρήσιμες πληροφορίες ;;;;
-
Αλλη μια πονεμένη ιστορία... Το RDS είναι ένα σύμπλεγμα λειτουργιών που δυστυχώς ουδέποτε ασχολήθηκε κανείς εκ των 'τεχνικών' στους σταθμούς να μάθουν πώς λειτουργούν... Βέβαια τους πομπούς τους έχουν χρυσοπληρώσει...
Car audio