-
Η ποιότητα ήχου, οι δυνατότητες και το design δεν ανήκουν στη λίστα των συνηθισμένων προβλημάτων στις no-name, φτηνές λύσεις. Τις περισσότερες φορές και τα 3 είναι πιο ψηλά από ό,τι θα περίμενες από την τιμή τους. Αυτό όμως που με κάνει να διατηρώ μια επιφύλαξη είναι η αξιοπιστία τους, η οποία βέβαια συνοδεύεται και από πλήρη απουσία τεχνικής υποστήριξης...
Βέβαια για 300
-
καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω. απλα ελεγα μηπως τα εχει δοκιμασει κανεις να δουμε και εντυπωσεις
επισης, 2 ερωτηματα που γεννονται ειναι
- η tv παιζει ή παιζει να ειναι αλλο συστημα και να μην πιανει καναλια?
- ποσο θα μου παρουν για τοποθετηση σε ενα μαγαζι με car audio? (βασικα ξηλωμα του τωρινου pioneer και τοποθετηση αυτου)
-
[quote='HighFidelity']Πήρα το DEH-P55BT. Τελική τιμή 275
-
n_olympios
850-900 ευρω εχει το ολοκαινουργιο JVC (χωρις tv βεβαια). αν και δεν το ξερω αυτο που αναφερεις δεν συγκρινεται με τα φθηνα no-name μονο και μονο λογω κατηγοριας τιμης
-
Ε αυτό είπα κι εγώ.
Το Macrom που ανέφερα έχει ενσωματωμένο δέκτη και 5κάναλο ενισχυτή (και για το κεντρικό).
-
Τα ψεματα τελειωσαν. Δεν πηγαινε αλλο χωρις μουσικη. Σημερα ο Μέγκανος πηγε στη Ρενω. Αυριο θα εχει ενα JVC MP3 με δυο, δυστυχως μονο, ηχεια στα 225 ευρω. Ελπιζω να μου βγει καλο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ απλά ήθελα κουμπιά και οθόνη να είναι κόκκινα! Οτιδήποτε άλλο θα ήταν σκ@τ@ στο ταμπλό του Y όπου όλες οι ενδείξεις είναι κόκκινες! Οπότε δεν με πειράζει η οθόνη του... Ασε που έχω και ένα mp3 player με 20GB σκληρό δίσκο και μάλλον αυτό θα χρησιμοποιείται περισσότερο από το ραδιόφωνο και το CD... To βάζεις να κάνει...πρόγραμμα και δεν ασχολείσαι καθόλου μετά! Βέβαια δεν είναι iPod (γι' αυτό και ήταν φθηνότερο...), αλλά Sony...εγω το κοιτουσα γιατι ηταν το μονο που (θα) ταιριαζει με το ταμπλω και θα χανεται, γιατι λεω να αντισταθω στον πειρασμο της οθονης και να βαλω 'απλη' πηγη..
βεβαια απορριπτεται εκ των πραγματων, γιατι ο δρομος που πηρα ειναι δυσκολος και δεν νομιζω να μπορει να 'ανταπεξελθει'...
στην τελικη αυτο που σου ειπα για την οθονη χαζομαρες ειναι, γιατι στο apline που εχω τωρα, την εχω μονιμως σβηστη και μου αρεσει.. δε ξερω πως θα μου φανει υστερα απο τοσο καιρο να υπαρχει κατι να βλεπω.. (αν παρω pioneer that is..)
oyf! παλι τα εμπλεξα.. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τα ψεματα τελειωσαν. Δεν πηγαινε αλλο χωρις μουσικη. Σημερα ο Μέγκανος πηγε στη Ρενω. Αυριο θα εχει ενα JVC MP3 με δυο, δυστυχως μονο, ηχεια στα 225 ευρω. Ελπιζω να μου βγει καλο.Some kids never learn... Πες μου τουλάχιστον τι σου έβαλαν, να δούμε αν άξιζε...
-
Το 'καφάσι' για να βγει θέλει κόπο ή τρόπο;
Πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω το δικό γιατί δεν έχει 'πιάσει' καλά στο πλαίσιο από την πάνω πλευρα και ΤΡΙΖΕΙ! Προχθες δοκίμασα και δεν τα κατάφερα...
-
Θέλει τρόπο, χρειάζεσαι μυτοτσίμπιδο. Βγάλε τη συσκευή και θα δεις στο μεταλλικό καφάσι κάποιες 'μύτες' οι οποίες είναι γυρισμένες προς τα μέσα, ώστε να πιάνουν στα πλαστικά της κονσόλας. Αυτές πρέπει να γυρίσουν προς τα έξω ξανά για να βγει. Η να σπρωχτούν προς τα μέσα περισσότερο ώστε να σταματήσει το τρίξιμο.
Βέβαια για αποφυγή μελλοντικού τριξίματος, προτείνω να το βγάλεις τελείως, να το τυλίξεις 2 γύρους μονωτική ηλεκτρική ταινία (εκεί που θα πιάνει στην κονσόλα), και να το ξαναβάλεις στη θέση του σφιχτά.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θέλει τρόπο, χρειάζεσαι μυτοτσίμπιδο. Βγάλε τη συσκευή και θα δεις στο μεταλλικό καφάσι κάποιες 'μύτες' οι οποίες είναι γυρισμένες προς τα μέσα, ώστε να πιάνουν στα πλαστικά της κονσόλας. Αυτές πρέπει να γυρίσουν προς τα έξω ξανά για να βγει. Η να σπρωχτούν προς τα μέσα περισσότερο ώστε να σταματήσει το τρίξιμο.Βέβαια για αποφυγή μελλοντικού τριξίματος, προτείνω να το βγάλεις τελείως, να το τυλίξεις 2 γύρους μονωτική ηλεκτρική ταινία (εκεί που θα πιάνει στην κονσόλα), και να το ξαναβάλεις στη θέση του σφιχτά.
Χαζός mode:
Να βάλω μονωτική στην άκρη του πλαισίου και να προσέξω να μην εμποδίζουν τις 'μύτες';
Αυτές οι μύτες της από πάνω πλευράς δεν έχουν πιάσει καθόλου!
-
Οχι, ας καλύπτει και τις 'μύτες', ακόμα καλύτερα. Δε θα κάνουν και γρατζουνιές στο πλαστικό.
-
Thanx! Θα δοκιμάσω και αν έχω απορία θα επανέλθω!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τα ψεματα τελειωσαν. Δεν πηγαινε αλλο χωρις μουσικη. Σημερα ο Μέγκανος πηγε στη Ρενω. Αυριο θα εχει ενα JVC MP3 με δυο, δυστυχως μονο, ηχεια στα 225 ευρω. Ελπιζω να μου βγει καλο.
Some kids never learn... Πες μου τουλάχιστον τι σου έβαλαν, να δούμε αν άξιζε...
Οχι ρε γμτ μου, τοσο μαπα ειναι τα JVC;
Μη μου λες τετοια..... -
Για να μην ανοίξω νέο θέμα θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε βοήθεια για το παρκάτω .... (απλά κάνω copy-paste από άλλο φόρουμ)
Σας ευχαριστώ πολύ
Παιδιά γεια σας,
Ζητώ επείγον βοήθεια!Στις πόρτες έχει εφαρμοσθεί ηχομόνωση Dynamat.
Από την τοποθέτηση και μετά, μέσα από την πόρτα ακούγεται ένας θόρυβος ο οποίος είναι σαν να έχει 'ξελασκάρει κάτι'. Τελευταία ο ήχος έχει δυναμώσει και ακούγεται ακόμα και με φρενάρισμα.
Το πήγα στην αντιπροσωπεία και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γιατί έχω ηχομόνωση Dynamat και πρέπει να ξηλωθεί για να δουν τι γίνεται πισω από την ηχομώνση...στο εσωτερικό της πόρτας...Όπως καταλαβαίνετε κανείς στην Ελλάδα δεν ασχολείται.
Φοβάμαι ότι ο χτύπος είναι από το μηχανισμό λειτουργίας του παραθύρου ή από τη βάση στήριξης και ανησυχώ μην διαλυθεί το σύμπαν κάποια στιγμή.
Η μόνη λύση είναι να ξηλώσω εγώ την ηχομόνωση για να δω τι γίνεται από πίσω.Βγαίνει η ηχομόνωση και αν ΝΑΙ πως? Τι χρείαζεται? π.χ. πιστολάκι θερμού άερα?
Μπορώ μετά να την ξαναβάλω ή πρέπει να γίνει νέα τοποθέτηση...Σας ευχαριστώ πολύ
Νίκος
-
Η πόρτα σου, αφού βγάλεις την ταπετσαρία, λογικά θα είναι κάπως έτσι:
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τα 'νεύρα' της πόρτας, στα οποία έχει κολλήσει η μόνωση, και με ένα κοπίδι να κάνεις χαρακιές στη μέση του κάθε νεύρου (περιμετρικά του σημείου από το οποίο θέλεις να αφαιρέσεις τη μόνωση για να αποκτήσεις πρόσβαση στο μηχανισμό). Ουσιαστικά θα κόψεις το φύλλο ΜΟΝΟ όπου από πίσω υπάρχει λαμαρίνα, γιατί μετά θα μπορέσεις να το βάλεις ξανά στη θέση του χωρίς να χάσει πολύ σε αποτέλεσμα (λογικά θα ξανακολλήσει στη λαμαρίνα, αν και πιο δύσκολα από την πρώτη φορά). Αν το κόψεις κάπου όπου είναι στον αέρα, τότε θα πρέπει να περαστεί καινούριο.
Στη φωτογραφία για παράδειγμα, φαίνεται καθαρά το βασικό νεύρο που διατρέχει την πόρτα από πάνω αριστερά (κάτω από τον καθρέπτη) μέχρι την κάτω δεξιά γωνία (έχει και τη μία από τις μπάρες πίσω του).
-
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ.
Ακριβώς έτσι είναι οι πόρτες μου και πολύ φοβάμαι ότι μπορεί και να έχουν ξεχαρβαλωθεί οι οδηγοι του χερουλιού όπως στην εικόνα.
Εχω όμως απορίες!
-
Μπορώ να 'ξεκολλήσω' από την κορυφή προς τα κάτω μέχρι ένα σημείο την ηχομόνωση? (όπως καταλαβαίνεις δεν θα ήθελα να την χαρακώσω σε διάφορα σημεία για να δω που είναι τα κενά από πίσω ...)
-
Το πιστολάκι θερμού αέρα βοηθάει σε κάτι?? Να το έχω υπόψη ή δεν απαιτείται καθόλου?
-
Μπορεί να μπει πάνω σε ηχομόνωση της Dynamat και άλλο ηχομονωτικό πισσόχαρτο της 3Μ? Αξίζει ή είναι πλεονασμός?
-
-
- Δύσκολα. Κατά πάσα πιθανότητα θα σκιστεί.
- Ναι, αν έχεις κάποιο πρόχειρο καλό είναι να το έχεις κοντά. Αν δεις ότι 'σκαλώνει' το φύλλο, είτε κατά την εξαγωγή είτε κατά την επανατοποθέτηση, ζέστανέ το λίγο. Προσοχή στα πλαστικά της πόρτας.
- Οχι.
-
Να τελικά που και η ηχομόνωση έχει τα προβλήματά της! Εγώ είχα βάλει παλιότερα σε ένα (μην γελάσετε...) Zastava 101 που είχα. Την είχα αγοράσει από ...οικοδομικά υλικά βέβαια! Με 40 ευρώ (και πολλά έδωσα...) είχα επενδύσει όλες τις πόρτες και το χώρο αποσκευών γύρω γύρω! Τρελή διαφορά σε θόρυβο, οι πόρτες έκλειναν με βόμβο και χωρίς να 'κουδουνίζουν', ο πατέρας μου που το είχε πριν το παραδώσει στα ...άσπλαχνα χέρια μου είχε πάθει πλάκα! Απλά κάτι πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο μόνος σου, γιατί λογικά θα θέλεις κάμποσα να το τοποθετήσεις σε μάστορα... Οσοι έχουν φτηνά αυτοκίνητα ας σκεφτούν μια αντίστοιχη περίπτωση! Εγώ κάποια στιγμή θα το ξαναψάξω για να βάλω στο Υ, αλλά θέλω κάτι ποιοτικότερο τώρα...Για λύσεις Dynamat δεν το σκέφτομαι λόγω κόστους...
Επανέρχομαι με μια ερώτηση για το Pioneer που περιμένω και το Bluetooth. Κοίταξα την κολώνα που κατά 99.9% θα τοποθετήσω το μικρόφωνο και έχει ένα πλαστικό κάλυμμα. Αυτό φαίνεται να μην είναι βιδωμένο κάπου, θα είναι κουμπωτό μάλλον και είδα να κρατιέται και από το λάστιχο της πόρτας. Για να το βγάλω ώστε να περάσω το καλώδιο, αρκεί να το τραβήξω προσεκτικά ; Εχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία; Λογικά σε πολλά αυτοκίνητα θα είναι παρόμοιο... Δεν θέλω να κάνω κάποια ζημιά και μετά είμαι αναγκασμένος να κάνω μαϊμουδιές!
-
κατι k2p φαινονται στο βαθος..
ειναι παλια η φωτο, ε ?
(τωρα που το σκεφτομαι το αυτοκινητο ειναι ... ασπρο..
Car audio