-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(θα κάνω να γράψω χρόνια ξανά στο forum).Απειλή είναι αυτό;;
Για πες ρε ΝΙΚΟ κανα συστημα για το bravo..πηγή κανα ηχείο και ίσως ενισχυτή..Βαρέθηκα να ψάχνω στα τυφλά.Μπάτζετ κάπου στα 600 πες γι αυτά τα 3 (ή για τα δυο αν ο ενισχυτής πάει ψηλά..)..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απειλή είναι αυτό;;...
Τι θέλεις είπες?
-
.....
-
Δεν αναφερόμουν σε σένα... Εγραψα ΝΙΚΟ όχι ΝΙκόΛΑ...
Ελα λέγε τώρα...ψάχνομαι σου λέω και δε βρισκω άκρη..
-
Δεν πρόσεξες ακόμα την απάντηση του ΝικόΛΑ και περιμένεις απάντηση?
Καλά Πάσχερν...καλά κρασά! -
Εσύ μην επιβαρύνεις άλλο τη θέση σου.Εκτός από τις μπόμπες που σου σερβίρω...θα σου φάω και τις μπριζόλες στη συνάντηση..
Αντε ρε Νικόλα ΜΟΥ,αφού είσαι ο καλύτερος σ αυτά.Βγάλε με απ το αδιέξοδο.
-
Και με λένε ΝικόΛΑ.
oh la la
Αντε γιατί θα αρχίσω να μην απαντάω σε εγκάθετους (θα κάνω να γράψω χρόνια ξανά στο forum).
Εδώ ταιριάζει το 'στα @@ μας'. Αλλά ας δώσω τόπο στην οργή.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αντε γιατί θα αρχίσω να μην απαντάω σε εγκάθετους (θα κάνω να γράψω χρόνια ξανά στο forum).
Εδώ ταιριάζει το 'στα @@ μας'. Αλλά ας δώσω τόπο στην οργή.
Αμα δε μου απαντήσει μη δώσεις τόπο στην οργή..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εδώ ταιριάζει το 'στα @@ μας'. Αλλά ας το πει κάποιος που έχει.
Κρίση αυτογνωσίας, θείο?
-
Eπειδή με ρωτάνε συχνά, θα γράψω εδώ για ένα πλήρες αλλά οικονομικό ηχοσύστημα, με μόνη επιφύλαξη ότι έχω ακούσει μεμονωμένα τις συσκευές που αναφέρονται σε αυτό και όχι συνδυασμένες (τουλάχιστον όχι ως πλήρες σύστημα). Το σύστημα αυτό, με πιθανόν κάποιες αλλαγές, είναι ικανό για αναπαραγωγή οποιουδήποτε ακούσματος, ΑΛΛΑ δεν είναι σίγουρο ότι θα ταιριάζει και στις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός. Είναι μεν ισορροπημένο ακουστικά, αλλά δεν αναζητούν όλοι έναν τέτοιο ήχο. Εννοείται δε, ότι προσανατολίζεται στην ποιότητα και όχι στην ένταση.
Επίσης, έχω σε κάθε κατηγορία (εκτός των πηγών) 2 επιλογές, μια φτηνή και μια λίγο ακριβότερη, όλες όμως οι προτάσεις χαρακτηρίζονται από πολύ καλό λόγο απόδοσης προς τιμή (το γνωστό value for money), πάντα στις street prices και όχι αυτές των καταλόγων.
Πάμε...
Πηγή:
Pioneer DEH-P5800MP (230 -
Ολύμπιε (ή Νικόλα, αν μου επιτρέπεις) τα Focal Access έχουν πολλή μεγάλες διαφορές από τα Polyglass??? (εκτός από την τιμή φυσικα )
-
Σου επιτρέπω, εφόσον με λες έτσι και όχι Νίκο.
Ναι, έχουν, διαφορετικό crossover, άλλο tweeter, άλλα υλικά στους κώνους, άλλο σασί, γενικά είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά τα πάντα είναι θέμα επιλογών. Αν δεν έχεις ενισχυτή ίσως να μην αξίζει να πάρεις τα Polyglass.
-
Παρατήρησα ότι τα Polyglass έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία από τα Access (καλά, όχι τρελές διαφορές), αυτό δεν παίζει ρόλο στο κατά πόσο μπορεί να τα οδηγήσει η πηγή μόνο χωρίς τον ενισχυτή;;;
-
Ωραίος ο Νικόλας!
Την μία πηγή την έχω και γω στο τουτού μου (την Pioneer) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Την είχα ψωνίσει από το net γύρω στα 160 ευρώ, πριν 1,5 χρόνο περίπου!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Παρατήρησα ότι τα Polyglass έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία από τα Access (καλά, όχι τρελές διαφορές), αυτό δεν παίζει ρόλο στο κατά πόσο μπορεί να τα οδηγήσει η πηγή μόνο χωρίς τον ενισχυτή;;;Ναι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η μεγαλύτερη ευαισθησία των Polyglass οφείλεται περισσότερο στο tweeter ΤΝ47 το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο. Γενικώς όμως θέλουν περισσότερο 'ψωμί' από τον ενισχυτή για να αποδώσουν τα μέγιστα.
Μην κολλάς στα νούμερα, είναι μόνο ενδεικτικά (πολλές φορές ούτε καν αυτό).
-
Ναι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η μεγαλύτερη ευαισθησία των Polyglass οφείλεται περισσότερο στο tweeter ΤΝ47 το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο. Γενικώς όμως θέλουν περισσότερο 'ψωμί' από τον ενισχυτή για να αποδώσουν τα μέγιστα.Μην κολλάς στα νούμερα, είναι μόνο ενδεικτικά (πολλές φορές ούτε καν αυτό).
OK, ευχαριστώ...
-
Eπειδή με ρωτάνε συχνά, θα γράψωΨΩΝΑΡΑ...
Να σαι καλά...πολύ αναλυτικός μου είσαι και ευχαριστώ.
Στο νου μου ειχα το Alpine αλλά ως άσχετος δεν κατάλαβα το μειονέκτημα με τη μια προέξοδο.+ ότι δεν χρησομοποιώ ipod.
-
Οκ, λοιπον, Νικολα, στο τηλεφωνο δεν ειπα για εναν φιλο που εχει Golf V GTI, σου ειπα 'σε ενα GOLF V GTI' ....
δεν το εχει κανεις κοντικος μου - ακομα...
βασικα με στεναχωρησες τωρα, τοσο που σκεφτομαι να ερθω να σε βοηθησω στη δουλεια σου, για να μου κανεις αναλυση...
το αυτοκινητο θα παραγγελθει τις προσεχεις ημερες, αφου ξεκαθαρισω 2 πραγματα (το ηχητικο και το συναγερμικο - ακους φανταστικε ηλεκτρολογε?? ερχεται η σειρα σου!)
θα πρεπει δηλαδη να γινουν ειδικες κατασκευες, προθηκες και κοψιματα?(ξερω τι θα μου πεις.. να παρω σβαρνα τα καταστηματα ηχου and you know what? I might as well do that! )
Ρε νικο!
τι ειν' τουτος ρε! δηλαδη την εχει δει καπως ή μου φαινεται??
information is free ρε! μονο οι πληροφορικαριοι εχουν by default το δικαιωμα να τη χρεωνουν! -
Συναγερμικό? Θέλεις να βάλεις και συναγερμό?
Μπα σε καλό σου, μ'έκανες και γέλασα πρωινιάτικα!
To μειονέκτημα της μίας προεξόδου είναι ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς την ένταση του sub από την πηγή (σε αυτή την περίπτωση οι ενισχυτές συνήθως έχουν ως έξτρα ένα ποτενσιόμετρο που βάζεις κάτω από την κονσόλα για να το ρυθμίζεις).
Ντάφυ, κανόνισε να κάνεις καμιά βλακεία, αυτό σου λέω μόνο. Κανόνισε.
-
.. δεκτα ΚΑΙ pm (ομολογω οτι δεν καταλαβαινω - μητσικωστας στυλ!)
Car audio