-
Βρηκα το JVC KD-G722 με 185 Ευρω σε καταστημα ηλεκτρονικων!
( Αρχή σελίδας )
Τεχνικά χαρακτηριστικά για Ράδιο αυτοκινήτου CD KD-G722 μαύρο
Οδηγήστε μετά μουσικής με το ράδιο αυτοκινήτου KD-G722 που είναι εξοπλισμένο με ενισχυτή 4 x 50 W, CD player συμβατό με MP3 και μία θύρα USB στην πρόσοψη για απευθείας ανάγνωση αρχείων MP3 από εξωτερικό περιφερειακό USB.
Το KD-G722 είναι ένα πάναπλο στη χρήση ράδιο αυτοκινήτου με προσεγμένο design και πολύχρωμη οθόνη που σας προσφέρει άνετη ακρόαση χάρη στο τηλεχειριστήριό του.
Με συμβατότητα εντολών στο τιμόνι, το KD-G722 προβλέπει πιο εκτεταμένη κάλυψη χάρη στην τετρακάναλη έξοδό του για προενισχυτή.
Το ράδιο αυτοκινήτου KD-G722 θα γίνει ο αγαπημένος σας μουσικός σύντροφος.
Γενικά Οθόνη Έγχρωμη οθόνη
Αυτόματος εξασθενητής ήχου για GSM Ναι
Αποσπώμενη πρόσοψη Yes
Συμβατότητα εντολών στο τιμόνι Ναι
Σύνδεση ISO Ναι
Έξοδος RCA Έξοδος 4 καναλιών
Bus multimedia -
CD Εισαγωγή και αποβολή Slot-in
Ψηφιακό φίλτρο -
Συχνότητα δέιγματος -
Σύστημα αντικραδασμικό -
Συμβατότοτητα MP3 Yes
Radio Αποκωδικοποιητής RDS Tuner RDS HS-IV
Προεπιλογές -
Αναζήτηση αυτόματη και χειροκίνητη Ναι
Κύκλωμα απορρόφησης συχνοτήτων -
Επιλογή ορίων ευαισθησίας -
Audio Ισχύς εξόδου 4 X 50 Watt
Τρανζίστορ ενίσχυσης MOSFETΕπεξεργαστής audio -
Άλλα Χαρακτηριστικά Άλλα χαρακτηριστικά CD changer control
Εξομοιωτής cEQ
COMPU PLAY
Έλεγχος θύρας USB: Επιλογή ντοσιέ 1-12Να το παρω, αξιζει τα λεφτα αυτα??
Προσωρινα θα παιξει με τα μαμα ηχεια του car μου (Ignis Sport) και αργοτερα λεω να παω για door panels...Εχει υποδοχη USB (μεγαλη υποθεση αυτο) και ακουω καλα λογια σχετικα με την αξιοπιστια των JVC!
Υπαρχει περιπτωση να ειναι made in china???ειχα παρει παλιοτερα το Pioneer MP7500 (made in Belgium) και μεσα σε ενα χρονο δεν εβγαινε το cd και χαλασαν και τα γραφικα!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
To ζευγάρι 8ιντσων που έλεγα, μπροστά από τα καθίσματα.
Η δόνηση δεν είναι ποτέ ενοχλητική, μάλλον εθιστική θα την έλεγα. (και να λείπουν τα σχόλια).Μια κάπως εκτός θέματος ερώτηση. Τα συγκεκριμένα ηχεία που εκπέμπουν σίγουρα κάμποσα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δεν είναι λογικό να υποθέσουμε ότι βλάπτουν τα ζωαριάκια μας; Μια σκέψη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.bsquared.plus.com/dale/new%2 ... idbass.jpg
T
o ζευγάρι 8ιντσων που έλεγα, μπροστά από τα καθίσματα.
Η δόνηση δεν είναι ποτέ ενοχλητική, μάλλον εθιστική θα την έλεγα. (και να λείπουν τα σχόλια).Μια κάπως εκτός θέματος ερώτηση. Τα συγκεκριμένα ηχεία που εκπέμπουν σίγουρα κάμποσα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δεν είναι λογικό να υποθέσουμε ότι βλάπτουν τα ζωαριάκια μας; Μια σκέψη.
Πρώτα κάντε απογόνους και μέτα τα sub παιδιά
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια κάπως εκτός θέματος ερώτηση. Τα συγκεκριμένα ηχεία που εκπέμπουν σίγουρα κάμποσα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δεν είναι λογικό να υποθέσουμε ότι βλάπτουν τα ζωαριάκια μας; Μια σκέψη.
Τώρα φταίω εγώ να πω πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προέλθει μόνο από οδηγό ενός Opel?
-
Σε πιο σοβαρή μορφή απάντησης, Μάνο, κινητό χρησιμοποιείς? Είναι απείρως πιο επικίνδυνο από τα sub.
-
Ναι, αλλά με πολύ μέτρο. Και δεν το κρεμάω δίπλα στην οικογένεια.
Έχω δει τηλεόραση και οθόνες με μόνιμες βλάβες λόγω του ηλεκτρομαγνητισμού των ηχείων. Εεε, δεν μπορεί να είναι τελείως ακίνδυνο. -
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Βρηκα το JVC KD-G722 με 185 Ευρω σε καταστημα ηλεκτρονικων!( Αρχή σελίδας )
Τεχνικά χαρακτηριστικά για Ράδιο αυτοκινήτου CD KD-G722 μαύρο
Οδηγήστε μετά μουσικής με το ράδιο αυτοκινήτου KD-G722 που είναι εξοπλισμένο με ενισχυτή 4 x 50 W, CD player συμβατό με MP3 και μία θύρα USB στην πρόσοψη για απευθείας ανάγνωση αρχείων MP3 από εξωτερικό περιφερειακό USB.
Το KD-G722 είναι ένα πάναπλο στη χρήση ράδιο αυτοκινήτου με προσεγμένο design και πολύχρωμη οθόνη που σας προσφέρει άνετη ακρόαση χάρη στο τηλεχειριστήριό του.
Με συμβατότητα εντολών στο τιμόνι, το KD-G722 προβλέπει πιο εκτεταμένη κάλυψη χάρη στην τετρακάναλη έξοδό του για προενισχυτή.
Το ράδιο αυτοκινήτου KD-G722 θα γίνει ο αγαπημένος σας μουσικός σύντροφος.
Γενικά Οθόνη Έγχρωμη οθόνη
Αυτόματος εξασθενητής ήχου για GSM Ναι
Αποσπώμενη πρόσοψη Yes
Συμβατότητα εντολών στο τιμόνι Ναι
Σύνδεση ISO Ναι
Έξοδος RCA Έξοδος 4 καναλιών
Bus multimedia -
CD Εισαγωγή και αποβολή Slot-in
Ψηφιακό φίλτρο -
Συχνότητα δέιγματος -
Σύστημα αντικραδασμικό -
Συμβατότοτητα MP3 Yes
Radio Αποκωδικοποιητής RDS Tuner RDS HS-IV
Προεπιλογές -
Αναζήτηση αυτόματη και χειροκίνητη Ναι
Κύκλωμα απορρόφησης συχνοτήτων -
Επιλογή ορίων ευαισθησίας -
Audio Ισχύς εξόδου 4 X 50 Watt
Τρανζίστορ ενίσχυσης MOSFETΕπεξεργαστής audio -
Άλλα Χαρακτηριστικά Άλλα χαρακτηριστικά CD changer control
Εξομοιωτής cEQ
COMPU PLAY
Έλεγχος θύρας USB: Επιλογή ντοσιέ 1-12Να το παρω, αξιζει τα λεφτα αυτα??
Προσωρινα θα παιξει με τα μαμα ηχεια του car μου (Ignis Sport) και αργοτερα λεω να παω για door panels...Εχει υποδοχη USB (μεγαλη υποθεση αυτο) και ακουω καλα λογια σχετικα με την αξιοπιστια των JVC!
Υπαρχει περιπτωση να ειναι made in china???ειχα παρει παλιοτερα το Pioneer MP7500 (made in Belgium) και μεσα σε ενα χρονο δεν εβγαινε το cd και χαλασαν και τα γραφικα!!!
Κανεις ρε παιδια???
-
Δεν είναι απαραίτητα κακό να είναι φτιαγμένο στην Κίνα.
Κάποιες σειρές της Pioneer είχαν όντως πρόβλημα με το μηχανισμό του cd-player και τις οθόνες OEL.
Η τιμή δεν είναι κακή, από εκεί και πέρα δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω. Το βασικό είναι το εξής, αναγνωρίζει εξωτερικό δίσκο USB, όση χωρητικότητα κι αν έχει? Γιατί αν είναι απλά να βάζεις το sub stick επάνω δεν έχει νόημα...
-
το ποσο αναγνωριζει που να το ξερουμε...αν δε το δουμε στην πραξη...
Θα κανω και μια γυρα αυριο σε καταστηματα ηχου μπας και με διαφωτισουν περισσοτερο στο θεμα αυτο...Ενταξει δε ζηταω και να χωραει 1000 τραγουδια στο usb απλα το θελω για να εχω μια εναλλακτικη και για να μη χρησιμοποιω συνεχεια το cd (μετα απο αυτο που επαθα με το pioneer... )
Aλωστε πιο πολυ θα παιζουν τα cd-rw οπου και εχω ηδη γραμμενα ολα τα mp3 μου!Απλα θα ετοιμαζω καθε εβδομαδα περιπου τα εκαστοτε 30-40 κομματια που θα γουσταρω τρελα και ετσι το usb θα εχει αποκλειστικα τα TOP της αρεσκειας μου...
-
Το συγκεκριμενο JVC αναγνωριζει μεχρι και USB σκληρους δισκους...αρκει να μην χρειαζονται εξωτερικη τροφοδοσια.Επισης USBακια μεχρι 2GB τα διαβαζει στανταρ
-
Εψαξα λιγουλάκι παραπάνω... Αναγνωρίζει δοκιμασμένα μέχρι και 80αρι σκληρό δίσκο (πιθανότατα και παραπάνω), και USB stick μέχρι 4 GB!
Α, και η εξωτερική τροφοδοσία δεν είναι πρόβλημα. Τους αναπτήρες γιατί τους έχουμε στο αμάξι?
-
Εψαξα λιγουλάκι παραπάνω... Αναγνωρίζει δοκιμασμένα μέχρι και 80αρι σκληρό δίσκο (πιθανότατα και παραπάνω), και USB stick μέχρι 4 GB!Α, και η εξωτερική τροφοδοσία δεν είναι πρόβλημα. Τους αναπτήρες γιατί τους έχουμε στο αμάξι?
Ωραια μου φαινεται θα παιζει μονο το stickaki και αντιο o φοβος μη χαλασει το cd...
Οσο για τον αναπτηρα...αφορμη εψαχνα να τον βγαλω μιας και ειμαι αντικαπνιστης... (ου καπνιστες ου,sixsixsix ζητω η Λουκα!!! ) -
Παιδιά καμιά γνώμη!!!!! 9855 alpine ή pioneer P80??? Σαν εταιρίες? ποια από τις 2?
-
Κατηγορηματικά το 9855R. Απείρως καλύτερο από το Ρ80, σε κάθε άποψη, από εμφάνιση και εξοπλισμό μέχρι αξιοπιστία και δυνατότητες. Μόνο μειονέκτημα η εργονομία του.
-
Κατηγορηματικά το 9855R. Απείρως καλύτερο από το Ρ80, σε κάθε άποψη, από εμφάνιση και εξοπλισμό μέχρι αξιοπιστία και δυνατότητες. Μόνο μειονέκτημα η εργονομία του.Με ενδιαφέρει να ακούσω 'ήχο'! Έχω 6 8' beyma και κόρνες.Τα δουλεύω με το kd avx1 και δεν είμαι ευχαριστημένος από τον ήχο μου.Δοκίμασα ενα 9600 και άκουσα άλλο ήχο εντελώς!Με το alpine θα ακούσω???
-
Μη με παρεξηγήσεις, αλλά με 6 οκτάιντσα Beyma και κόρνες, απορώ για το ότι ακούς ήχο κι όχι θόρυβο. Αλλά βλέπεις τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά, κι είναι κάτι που πρέπει να σεβόμαστε...
Βοήθησέ μας για να σε βοηθήσουμε... Τι είναι που πιστεύεις ότι 'λείπει' από το ηχητικό αποτέλεσμα που έχεις τώρα?
-
:hmmm:Μη με παρεξηγήσεις, αλλά με 6 οκτάιντσα Beyma και κόρνες, απορώ για το ότι ακούς ήχο κι όχι θόρυβο. Αλλά βλέπεις τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά, κι είναι κάτι που πρέπει να σεβόμαστε...
Βοήθησέ μας για να σε βοηθήσουμε... Τι είναι που πιστεύεις ότι 'λείπει' από το ηχητικό αποτέλεσμα που έχεις τώρα?
Δεν ξέρω.Με το 9600 άκουσα άλλο ήχο με τα ηχεία μου.
-
Ε προφανώς θα άκουγες άλλο ήχο, αφού κάθε συσκευή έχει το δικό της ηχητικό χαρακτήρα...
Θα έλεγες ότι με το JVC ο ήχος είναι πιο 'ξερός', λιγότερο αναλυτικός (δηλαδή με λιγότερες λεπτομέρειες) από το 9600? Για να καταλάβω αν είμαστε σε σωστό δρόμο...
Πάντως θεωρώ ότι το πρόβλημα δεν είναι στην πηγή σου (μια χαρά είναι το AVX1) αλλά στα συνοδά μηχανήματα, κυρίως τα μεγάφωνα...
-
Άκουσα πολύ πιο καθαρό ήχο και ποιοτικό!Πες πως είναι τα μεγάφωνα...γιατί με το 9600 είμαι υπερ-ευχαριστημένος???
-
Αααα μάλιστα, τώρα κάτι κάνουμε. Αφού λοιπόν σου άρεσε το 9600, γιατί δεν παίρνεις αυτό? (ή εναλλακτικά το 8600, είναι ίδια εσωτερικά).
Car audio