-
Ναι, αμέ. Τα νέα μου μεγάφωνα είναι στο δρόμο από τη μαμά (τους) πατρίδα.
Συγνώμη, νέα για τι πράγμα?
-
α-χα!
-
Mε ξαναεπιασε το μικροβιο της μουσικης στο αυτοκινητο,και επειδη δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμ...
εκανα μια αναβαθμισηΕχουμε και λεμε
Παραμεινανε τα διαιρουμενα Mb quart ως ειχαν στις πορτες(τα οποια τα οδηγουσε ενας αθλιος sony)
Aγοραστηκε μια πηγη pioneer deh500ub με οπισθια εξοδο usb(το καλωδιακι βγηκε μπροστα στην απο κατω θηκη του pioneer)
Επισης ενα σαμπακι 12αρι magnat
Και τελος ενας τρικαναλος audison SRX3 για ναοδηγησει το σαμπ και τα mb-quart
Το αποτελεσμα πολυ καλο θα ελεγα για τα χρηματα αυτα,καθως με ενδιαφερει η ποιοτητα και οχι τα γκαζια(καγκουριες δηλ)
Οποτε για ποιοτητα υπαρχουν τα cd στο αυτοκινητο οπως επισης ενα usb στικακι με mp3(λιγοτερη ποιοτητα βεβαια ) -
κοστος?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κοστος?pioneer Πηγη 200ευρω
sub magnat 120ευρω
audison 220 ευρω
Τα διαιρουμενα εμπρος υπηρχαν οπως ειπα,σημερα αντιστοιχα κοστιζουν κανα 250αρι
Τωρα οι καλωδιωσεις προυπηρχαν και η εργασια εγινε δωρεαν -
πτου!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πτου!τι εγινε ρε?καταπιες κανα κουκουτσι?
-
Βρε παιδια θελω να βαλω κατω απο το καθισμα το μικρο ενεργο subwoofer της Pioneer το TS-WX11A. Το θελω απλως για γεμισμα των χαμηλων και οχι για boom-boom. Μηπως εχει ακουσει κανεις πως παιζει?
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/1 ... index.html
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
πτου!
τι εγινε ρε?καταπιες κανα κουκουτσι?
εχασα μια ευκαιρια....
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ναι, αμέ. Τα νέα μου μεγάφωνα είναι στο δρόμο από τη μαμά (τους) πατρίδα.Συγνώμη, νέα για τι πράγμα?
τι γινεται με τα ηχεια;
ποια ειναι;δεν πολυσυματεχω γιατι ειμαι φανατικος με τις πηγες αλπινε,
αλλα για να μαθω για αυτα τα ηχεια προτηθεμε να φαω ξυλο... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Είμαι σε αναζήτηση Radio για αυτοκίνητο (όχι άμεσα)Έχει κανείς υπόψη του συσκευή που:
α) Να έχει απαραιτήτως USB host στην πρόσοψη (η οποία πρόσοψη να είναι αποσπώμενη)
β) Να έχει απαραιτήτως οθόνη που να προβάλλει αρκετές πληροφορίες (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο γραμμές κειμένου)
γ) Να έχει SD Card Reader (όχι όμως απαραίτητα)
δ) Να μην έχει CD Player (η έλλειψη CD player δεν είναι απαραίτητη αλλά μεταξύ δύο συσκευών θα προτιμηθεί αυτή που δεν θα έχει)
ε) Να έχει φυσικά ραδιόφωνοΈχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από το mobile.jvc.com > JVC KD-SH1000, αλλά μιας και δεν είναι και ό,τι πιο φρέσκο είπα να ρωτήσω μπας και έχει κανείς κάτι υπόψιν του...
Το VDO Dayton - TR 7327 B σας λέει τίποτα;
Αν εξαιρέσω ότι δεν έχει δύο γραμμές κειμένου, έχει όλα τα άλλα +Bluetooth...
Τελικά κατέληξα στο blaupunkt.gr > Blaupunkt Hamburg MP68...
Η παράμετρος που δεν ικανοποιήθηκε ήταν η έλλειψη usb host στην πρόσοψη αλλά αποφάσισα ότι δε θα είναι τόσο τραγικό να βγάλω το καλώδιο που δίνει η blaupunkt στη θήκη που θα υπάρχει επάνω από το HiFi (τόσο ώστε και να μη με ενοχλεί, όσο και να είναι εύκολο στη χρήση)...Mου άρεσε που η blaupunkt δίνει και μικρόφωνο μαζί με την πηγή...
Σε 1 DIN (και αφού αποφάσισα να κάνω κάποιες παραχωρήσεις), μου άρεσαν και κάποια άλλα (κατόπιν 'βόλτας' σε όλους τους γνωστούς κατασκευαστές):
[list:2rxvc8l3][:2rxvc8l3]blaupunkt.co.uk > Blaupunkt Bremen MP78 (πολύ καλό αλλά πολύ ακριβό)[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]blaupunkt.gr > Blaupunkt Hamburg MP57 (ήμουν μεταξύ αυτού και του MP68 και τελικά πήρα το MP68)[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]jvcmobile.co.uk > JVC KD-BT22[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]kenwood.eu > KENWOOD KDC-BT8141UY[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]hellas.lge.com > LG LAC-7800R[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]pioneer.co.uk > PIONEER DEH-P800BT[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]pioneer.co.uk > PIONEER DEH-P700BT[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]sony.gr > SONY MEX-BT3600U[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]123market.gr > TOKAI LAR-351BUC[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]zero1.gr > YAMAKAWA M2180[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]vdodayton.com > VDO-DAYTON TR7327B[/2rxvc8l3]
[:2rxvc8l3]hb-direct.com > H&B CA-640BTi (αυτό δεν το βρήκα σε online shop για να συγκρίνω τιμή αλλά δε νομίζω να το έπαιρνα)[/2rxvc8l3][/list:u:2rxvc8l3]Το VDO Dayton - TR 7327 B αποφάσισα να μην το πάρω τόσο γιατί είχε λίγες γραμμές κειμένου, όσο και γιατί είχα αμφιβολία για την ποιότητά κατασκευής του (αμφιβολία που ενίσχυσε κάπως ο n_olympios με αυτό το μήνυμά του παλαιότερα)...
@n_olympios:
Τελικά ούτε το clarion.com > Clarion FB289RBT ούτε και το clarion.com > Clarion DXZ388RUSB ήταν αυτά που ζητούσα...Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στην επιλογή...
_
-
Να'σαι καλά kubiak. Οπως έχω πολλές φορές πει, το σημαντικότερο είναι να πάρεις κάτι που σου αρέσει και μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά χωρίς πρόβλημα.
SILVESTER: δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω. Πάντως δεν εισάγονται στην Ελλάδα και σίγουρα θα αργήσουν.
-
Υπάρχει κάποιος κάτοχος swift/sx4 που να έχει βάλει ipod kit στην εργοστασιακή πηγή?
-
Νικόλα (ή όποιoς άλλος ξέρει ), για all in one car-ο-pc, πέρα από τις επιλογές της infill τι επιλογές έχουμε;
-
Καλημέρα. Βιαστική απάντηση: από ελάχιστες έως καθόλου, πλέον. Η Infill τα έχει όλα σε ένα πακέτο (το αν συμφέρει είναι θέμα συζήτησης βέβαια). Από ποιότητα ήχου πάντως μην περιμένεις πολλά πράγματα, γενικώς με τα car pc's, εξόν κι αν συνδυαστούν με κάρτα ήχου με ψηφιακή έξοδο και καλό επεξεργαστή (πχ Alpine PXA-H701). Αλλά τότε πρέπει να γίνει πατέντα για το ραδιόφωνο (τον ήχο του οποίου το Infill δε δίνει ψηφιακά).
Οι υπόλοιπες λύσεις είναι καθαρά DIY και απαιτούν χρόνο και κόπο για να επιλεχθούν, μονταριστούν, σεταριστούν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νικόλα (ή όποιoς άλλος ξέρει ), για all in one car-ο-pc, πέρα από τις επιλογές της infill τι επιλογές έχουμε;Επειδή το έχω ψάξει, μάλλον δεν αξίζει τον κόπο... Μεγάλο κόστος, ταλαιπωρία για να συνδέσεις GPS ή ακόμη και bluetooth , όχι τόσο σε ό,τι αφορά το hardware, αλλά το software, γενικά μπορείς να κάνεις παπάδες, αλλά πρέπει να επενδύσεις πολύ χρόνο, να ξηλώσεις πολλή μοκέτα, να γεμίσεις το αυτοκίνητο μπιμπλίκια (μετατροπείς τάσης ρεύματος πχ...) και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα...
Μήπως καλύτερη και πιο οικονομική λύση, αν δεν έχεις απαιτήσεις σε ποιότητα ήχου (σε κόβω gadgetάκια και όχι hi-endά... ), είναι να πάρεις κάνα κινέζικο από Ebay, που θα του φορτώσεις και πρόγραμμα πλοήγησεις (τρέχουν Windows CE) και ό,τι θέλεις (δέχονται και καρτούλες, ή συνδέεις και εξωτερικό δίσκο σε USB).
Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, μιας και έχω θέσει 1 DIN και θεωρώ μανούρα τις In-Dash, άσε που είναι άσχημες όταν είναι έξω και κλείνουν τους αεραγωγούς... Αλλά υπάρχουν μπόλικα να διαλέξεις στο Ebay, σε τιμές και κάτω από 300€...
Δες και στο Navimania κάποιοι τα έχουν δοκιμάσει. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλημέρα. Βιαστική απάντηση: από ελάχιστες έως καθόλου, πλέον. Η Infill τα έχει όλα σε ένα πακέτο (το αν συμφέρει είναι θέμα συζήτησης βέβαια). Από ποιότητα ήχου πάντως μην περιμένεις πολλά πράγματα, γενικώς με τα car pc's, εξόν κι αν συνδυαστούν με κάρτα ήχου με ψηφιακή έξοδο και καλό επεξεργαστή (πχ Alpine PXA-H701). Αλλά τότε πρέπει να γίνει πατέντα για το ραδιόφωνο (τον ήχο του οποίου το Infill δε δίνει ψηφιακά).Οι υπόλοιπες λύσεις είναι καθαρά DIY και απαιτούν χρόνο και κόπο για να επιλεχθούν, μονταριστούν, σεταριστούν.
Aπό ποιότητα ήχου θα είναι χειρότερα από το μαμά ηχοσύστημα-ipod που έχω;
-
Πιθανότατα. Η το πολύ στα ίδια.
-
Σε C2 φίλου, το καλοκαίρι που πέρασε του έβαλα eee pc (με οθόνη 2din) και επειδή ήθελε κάτι απλό, η σύνδεση του ηχού έγινε με απλό aux in! Δε παρατήρησα καμιά τρελή διαφορά ήχου σε σχέση με το CD!
-
Tι οθόνη έβαλες; To startup/shutdown γίνεται αυτόματα;
Car audio