-
Είμαι σε αναζήτηση Radio για αυτοκίνητο (όχι άμεσα)
Έχει κανείς υπόψη του συσκευή που:
α) Να έχει απαραιτήτως USB host στην πρόσοψη (η οποία πρόσοψη να είναι αποσπώμενη)
β) Να έχει απαραιτήτως οθόνη που να προβάλλει αρκετές πληροφορίες (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο γραμμές κειμένου)
γ) Να έχει SD Card Reader (όχι όμως απαραίτητα)
δ) Να μην έχει CD Player (η έλλειψη CD player δεν είναι απαραίτητη αλλά μεταξύ δύο συσκευών θα προτιμηθεί αυτή που δεν θα έχει)
ε) Να έχει φυσικά ραδιόφωνοΈχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από το yahoo.com > JVC KD-SH1000, αλλά μιας και δεν είναι και ό,τι πιο φρέσκο είπα να ρωτήσω μπας και έχει κανείς κάτι υπόψιν του...
_
-
Υπάρχουν συσκευές χωρίς cd player; Τι; Έγινε κι αυτό σαν τις κασσέτες; Έχω μείνει πίσω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπάρχουν συσκευές χωρίς cd player; Τι; Έγινε κι αυτό σαν τις κασσέτες; Έχω μείνει πίσω...Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά, γιατί όχι;
Και στο κάτω κάτω, έχω πάνω από 2 -ίσως και πάνω από 3- χρόνια να βάλω CD ήχου σε συσκευή αυτοκινήτου, οπότε γιατί να μην προτιμήσω μία που να μην έχει;_
-
Υπάρχει η Clarion FB288/289RBT χωρίς υποδοχή CD (και με όμορφο σχεδιασμό κατ' εμέ), η οποία έχει υποδοχή για κάρτα SD και ενσωματωμένο Bluetooth, δυστυχώς όμως ΔΕΝ έχει υποδοχή usb.
To Pioneer P7000UB ίσως να είναι μια καλή λύση αφού είναι φρέσκο μοντέλο κι έχει υποδοχές για σύνδεση Aux/Ipod και usb (δυστυχώς όχι στην πρόσοψη όπως φαίνεται αλλά με προέκταση). Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται εδώ.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Υπάρχει η Clarion FB288/289RBT χωρίς υποδοχή CD (και με όμορφο σχεδιασμό κατ' εμέ), η οποία έχει υποδοχή για κάρτα SD και ενσωματωμένο Bluetooth, δυστυχώς όμως ΔΕΝ έχει υποδοχή usb.To Pioneer P7000UB ίσως να είναι μια καλή λύση αφού είναι φρέσκο μοντέλο κι έχει υποδοχές για σύνδεση Aux/Ipod και usb (δυστυχώς όχι στην πρόσοψη όπως φαίνεται αλλά με προέκταση). Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται εδώ.
Και τα δύο είναι πολύ ωραία, ειδικά το Clarion είναι τέλειο εμφανισιακά συν ότι δεν έχει cd player, η ύπαρξη USB όμως είναι απαραίτητη, κρίμα ρε γμτ...
Όσον αφορά το Pioneer ίσως αν έβγαζα κανένα καλώδιο στο ντουλαπάκι ή στο κενό που θα υπάρχει κάτω ή πάνω από τη συσκευή, θα προτιμούσα όμως κάποιο που θα είχε την υποδοχή στην πρόσοψη...
_
-
Το VDO Dayton - TR 7327 B σας λέει τίποτα;
Αν εξαιρέσω ότι δεν έχει δύο γραμμές κειμένου, έχει όλα τα άλλα +Bluetooth...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το VDO Dayton - TR 7327 B σας λέει τίποτα;Δεν έχει κανένας άποψη για το εν λόγω μοντέλο;
Ούτε καν για τα προϊόντα της VDO Dayton;_
-
Αδιάφορα. Σχετικά φτηνά αλλά χωρίς ιδιαίτερα καλό ήχο, έχουν δε ακουστεί και κάμποσα για την αξιοπιστία τους. Κρίμα, γιατί παλιότερα είχαν βγάλει κάποιες όμορφες συσκευές.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αδιάφορα. Σχετικά φτηνά αλλά χωρίς ιδιαίτερα καλό ήχο, έχουν δε ακουστεί και κάμποσα για την αξιοπιστία τους. Κρίμα, γιατί παλιότερα είχαν βγάλει κάποιες όμορφες συσκευές.Ευχαριστώ ν_ολύμπιε...
_
-
αυτο : http://www.dragiotis.gr/store/product_i ... id=67&t=8-
ή κατι αλλο σ αυτα τα λεφτα Νικολα;Μπατζετ μεχρι 300 γιουρια.
Πηγη Alpine 9857 σου θυμιζω..
-
Οχι, καλός είναι.
-
Γεια σας,
Θα ήθελα τα φώτα, από όσους γνωρίζουν.
Έρχεται την επόμενη εβδομάδα ...'σύνδεσμος' απο ΗΠΑ.
Υπάρχει άποψη για το http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11246106&whse=BC&Ne=4000000&eCat=BC|79|4842|1210&N=4017814&Mo=7&pos=0&No=4&Nr=P_CatalogName:BC&cat=1210&Ns=P_Price|1||P_SignDesc1&lang=en-US&Sp=C&ec=BC-EC10613-Cat21269&topnav= ; να το ...'προχωρήσω' ;Επίσης βρήκα και αυτό http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=10087393 .
Αξίζουν ; υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Μάξιμος
-
θα ερθει συνδεσμος απο αμερικη και δε χτυπας το 2-din της Alpine?
εγω γι αυτο θα πηγαινα κατ' ευθειαν..
Βεβαια δεν ξερω στο θεμα αναπαραγωγης dvd τι γινεται (ειναι region 1) καθως επισης θα υπαρχει και το γνωστο προβλημα των συχνοτητων στο ραδιοφωνο (φανταζομαι) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
θα ερθει συνδεσμος απο αμερικη και δε χτυπας το 2-din της Alpine?
εγω γι αυτο θα πηγαινα κατ' ευθειαν..
Βεβαια δεν ξερω στο θεμα αναπαραγωγης dvd τι γινεται (ειναι region 1) καθως επισης θα υπαρχει και το γνωστο προβλημα των συχνοτητων στο ραδιοφωνο (φανταζομαι)Δεν είμαι και τόσο σχετικός, αν θέλεις γράψε μου το μοντέλλο για να το ψάξω.
να δω επίσης και την διαφορά στην τιμή.
Η τοποθέτηση κοστίζει πολύ ; γιατί πρέπει να υπολογισθεί και αυτή στο σύνολο.
Πάντως σε ευχαριστώ για την απάντησηΦιλικά
Μάξιμος
-
Όντως, θα έχεις πρόβλημα με τις συχνότητες του ραδιοφώνου, εκεί έχουν μόνο μονές.
-
Alpine IVA-W202R
εγω μαλλον γι αυτο θα πηγαινα ή το αντιστοιχο αμερικανικο (νομιζω εχουν διαφορετικους λιγο κωδικους, αλλα δεν ειμαι σιγουρος)
Επισης παιρνεις και μια ιδεα για το κοστος... Το ποσο θα παει η εγκατασταση δεν το γνωριζω και φανταζομαι εξαρταται απο το αμαξι.. Αλλο να το βαλεις σε ενα Golf V που πρεπει να ξηλωσεις ολοκληρη τη κονσολα και αλλο σε ενα αλλο αυτοκινητο που βγαζεις το καπακι, τη συνδεεις και τελος (εντελως απλοϊκα)...
Το καλυτερο θα ειναι να πας μια βολτα απο εγκαταστατες και να ρωτησεις! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Alpine IVA-W202R
εγω μαλλον γι αυτο θα πηγαινα ή το αντιστοιχο αμερικανικο (νομιζω εχουν διαφορετικους λιγο κωδικους, αλλα δεν ειμαι σιγουρος)
Επισης παιρνεις και μια ιδεα για το κοστος... Το ποσο θα παει η εγκατασταση δεν το γνωριζω και φανταζομαι εξαρταται απο το αμαξι.. Αλλο να το βαλεις σε ενα Golf V που πρεπει να ξηλωσεις ολοκληρη τη κονσολα και αλλο σε ενα αλλο αυτοκινητο που βγαζεις το καπακι, τη συνδεεις και τελος (εντελως απλοϊκα)...
Το καλυτερο θα ειναι να πας μια βολτα απο εγκαταστατες και να ρωτησεις!ΟΚ , σ' ευχαριστώ, θα το ψάξω. Το αυτοκίνητο είναι το CR-V (2006, το προηγούμενο)
Φιλικά
Μάξιμος
-
Η σωστή πηγή θα έπρεπε να είναι η IVA-W502, το νέο μοντέλο (νέα γραφικά στην οθόνη και κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με τη 202), αλλά δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η IVA-W505, η οποία (όπως και η 205) έχει θέση για το Blackbird, που είναι το φορητό navigation unit της Alpine (PMD-B200P, παίρνει και Destinator) και το οποίο είναι πανάκριβο (399€ εν Ελλάδι).
Να ξέρεις όμως ότι το ραδιόφωνο θα πιάνει μόνο σταθμούς με μονό πρώτο δεκαδικό (πχ 87.7->87.9->88.1->88.3 κλπ).
-
Ερώτησις προς τους επαϊοντες:
Μερικά φτηνά μοντέλα αυτοκινήτων έρχονται με AUX-in για το ηχοσύστημα, αλλά όχι με USB-in. Υπάρχει τρόπος (DIY αντάπτορας, έστω...) που να επιτρέπει το σύνδεση USB stick σε καρφάκι AUX? -
Xλωμό έως άσπρο, αλλά no worries, με ένα mp3 player της πλάκας καθάρισες. Απλά δεν θα μπορείς να ελέγχεις την αναπαραγωγή από τα χειριστήρια στο τιμόνι, αν υπάρχουν τέτοια.
Car audio