-
το βρήκα
αλλά με λίγο παραπάνω τοπικό ψάξιμο (ερωτήσεις)ούτε το driveme βοήθησε
-
Για πες, για πες!
-
δεν υπάρχει ακόμα κάποια έτοιμη λύση αλλά να μου φτιάξει αυτός. Θα δοκιμάσω να βάλω μπροστά τα 16ρια διαιρούμενα που έχω στην άκρη κι ένα σετάκι διαιρούμενα ή καλά m/b ομοαξονικά πίσω και βλέπουμε κατά πόσο είναι ικανή η εργοστασιακή πηγή να τα οδηγήσει και πράττομεν αναλόγως.
-
Αχα, άντε με το καλο!
-
κατς να πληρωθώ πρώτα
γενέθλια, γιορτή αυτός ο μήνας φεύγουν πολλάεπίσης, τι διάσταση ηχεία παίρνει πίσω η corolla 98 4D Sedan ?
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Να σου πω πως πάω εγώ που είμαι και ¨κάπως¨.Εσύ αγόρι μου δεν είσαι απλά 'κάπως'... Είσαι ο ορισμός του 'κάπως'.
δεν υπάρχει ακόμα κάποια έτοιμη λύση αλλά να μου φτιάξει αυτός.
Εξ ου και το .
13 εκ. για τα πίσω μεγάφωνα της Corolla αλλά μπορεί να μην μπαίνουν όλα... Γιαπωνέζοι...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ναι Θανάση,Obelix θα πάω και θα τους αραδιάσω όλους να δω για ποιον θα μ'εξυπηρετήσει καλύτερα
οποτε πας, ριξε ειδοποιηση, αν ειναι να παμε μαζι..
μια βολτα στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι παντα εκπαιδευτικη! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
13 εκ. για τα πίσω μεγάφωνα της Corolla αλλά μπορεί να μην μπαίνουν όλα... Γιαπωνέζοι...
δεν μου τα ειπες αυτα οταν πηγαιναμε βολτιτσα στον περιφερειακο... επισης επρεπε να σε ειχα μεσα στην διαδρομη προς καρυα, εκει που ανεβαιναμε για να βρουμε τους αλλους
-
Δε χωρούσα.
-
θα το ... κανονιζα, αυτο!
-
πήγα το Σάββατο αλλά αν είναι το project θα το ξεκινήσω από Νοέμβρη
-
α! οκ
να του δωσεις χαιρετισματα οταν πας! -
όταν το δυναμώνω λιγάκι (όχι πολύ) ο ήχος παραμορφώνεται και αναγκάζομαι να βάλω το bass -1 (μαμά ηχεία/πηγή) σ αυτό φταίνε τα ηχεία ή η πηγή? δεν το έχω ανοίξει ακόμα να δοκιμάσω άλλα ηχεία
-
Λες για το εργοστασιακό ηχοσύστημα τώρα?
-
Λες για το εργοστασιακό ηχοσύστημα τώρα?Βρε άσε το παιδί, ακόμα δεν πήρε το αμάξι του την χαλάς! αμ πια... τι είσαι συ ρε! μην δεις άνθρωπο με μαμα ήχο... αμέσως να του βάλεις Aliante! πωωωω...
Άκου φίλε Cuoreόφιλε...
Τα πράγματα έχουν ως εξής... όπως έλεγε και ο σοφός Τσάκωνας, Κλασική περίπτωση βλάβης.
Το αμάξι σου είναι καινούριο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το πίσω αριστερό ηχείο, να συντονίζει με το εμπρός δεξί, έτσι το πίσω δεξία να παίζει σωστά, μαζί με το εμπρός αριστερό.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο ήχος που σε περιβάλει μέσα στο αυτοκίνητο, να παραμορφόνετε και εσύ να νομίζεις οτι, είτε μπουκώνει, είτε παραμοφρόνει, είτε τσιρίζει. ΤΙΠΟΤΑ απο όλα αυτά δεν συμβαίνει.
Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να φοράς μια οτοασπίδα στο αριστερό αφτί και να κρατάς το τιμόνι μόνο με το δεξί χέρι. (τώρα το πως θα αλλάζεις τις ταχύτητες, είναι δικό σου θέμα - ας έπαιρνες αυτόματο, δεν φταίει η επιστημονική ομάδα μας για αυτό).Τώρα με το που παλιώσει λίγο το αμάξι (άντε κανενα μήνα ακόμα) αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις ηχεία για αρχή, έτσι ώστε, το ηδη παλιό αμάξι, θα έχει πετσικάρει όπως πρέπει (ναι οι λαμαρίνες του) δημιουργόντας τις κατάληλες συνθίκες δια την καλύτερη μεταφορά του ήχου απο όλα τα ηχεία, σωστά σε όλο το αμάξι.
Έπειτα, θα αλλάξεις και μια πηγη, (αν δεν είναι πηγη και ειναι εμφυαλομένο ακόμα καλύτερα) η πηγη που θα βάλεις θα κοιτάξεις να είναι ΜΟΝΟ Alpine και αυτό για έναν πολύ απλό λόγο, που θα σου αναλύσω αμέσως τώρα.Τα Alpine φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε, μπορεί να είναι κατασκευασμένα για το κλίμα της Αυστρίας και άνω (εξώ και το όνομα τους Alpine, είναι απο τις ΓαλλοΑυστριακόΓερμανικόΕλβετικές Άλποις) οπου εκεί έχει πολύ κρύο και ως γνωστών ο ήχος παραμοφόνετε λιγότερο στον κρύο αέρα, αλλά εδώ στην Ελλάδα, έχουμε το φαινόμενο του Ventury, όπου πολύ απλά, Τα Σκόπια είναι ψιλότερα απο εμάς η Ιταλία το ίδιο, η Τουρκιά έτσι και έτσι και εμείς πιο χαμηλά, με αποτέλεσμα ο αέρας με το που περνά μέσα απο την Ελλάδα, να γινετε πιο γρήγορος και να μεταφέρει όλα τα σωματίδια που κουβαλά μαζί του πιο γρήγορα. Έτσι και ο ήχος ταξιδεύει μέσα απο τα κυκλώματα ενός Alpine πιο γρήγορα απο ότι στις άλλες μάρκες.
Δηλαδή δουλέυει σαν να δούλευε στην Αυστρία.Κατάλαβες;
Υπομονή να παλιώσει λίγο το αμάξι και άκου εμένα όχι τον Νολύμπιο οκ;
-
δεν έχω πίσω ηχεία
alpine +1
-
Μπαγασάκο Θανάση είχες κέφια πάλι τα ξημερώματα έτσι?
-
Eδώ είναι το κορυφαίο
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έπειτα, θα αλλάξεις και μια πηγη, (αν δεν είναι πηγη και ειναι εμφυαλομένο ακόμα καλύτερα) η πηγη που θα βάλεις θα κοιτάξεις να είναι ΜΟΝΟ Alpine και αυτό για έναν πολύ απλό λόγο, που θα σου αναλύσω αμέσως τώρα.
Τα Alpine φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε, μπορεί να είναι κατασκευασμένα για το κλίμα της Αυστρίας και άνω (εξώ και το όνομα τους Alpine, είναι απο τις ΓαλλοΑυστριακόΓερμανικόΕλβετικές Άλποις) οπου εκεί έχει πολύ κρύο και ως γνωστών ο ήχος παραμοφόνετε λιγότερο στον κρύο αέρα, αλλά εδώ στην Ελλάδα, έχουμε το φαινόμενο του Ventury, όπου πολύ απλά, Τα Σκόπια είναι ψιλότερα απο εμάς η Ιταλία το ίδιο, η Τουρκιά έτσι και έτσι και εμείς πιο χαμηλά, με αποτέλεσμα ο αέρας με το που περνά μέσα απο την Ελλάδα, να γινετε πιο γρήγορος και να μεταφέρει όλα τα σωματίδια που κουβαλά μαζί του πιο γρήγορα. Έτσι και ο ήχος ταξιδεύει μέσα απο τα κυκλώματα ενός Alpine πιο γρήγορα απο ότι στις άλλες μάρκες.
Δηλαδή δουλέυει σαν να δούλευε στην Αυστρία.Κατάλαβες;
Υπομονή να παλιώσει λίγο το αμάξι και άκου εμένα όχι τον Νολύμπιο οκ;
-
Λες για το εργοστασιακό ηχοσύστημα τώρα? -
άλλαξα τα ηχεία χθες κ έβαλα και πίσω
Car audio