-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν ήρθα,γιατί θα μου ζητάγατε links..
Κι εγώ περίμενα να εμφανιστείς με laptop και δορυφορική σύνδεση με internet για να βρούμε πληροφορίες για τα φιλετάκια...
Filetakia ? I dont know this word.
-
Ούτε εγώ ήρθα....
Σαλόνικα από τη μιά, πού να προλάβω να κατέβω !
Αλήθεια, υπάρχουν θέσεις για Πάπιγγο ;
Τώρα τουλάχιστον γνωρίζω αν θα έρθω
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Filetakia ? I dont know this word.Καλά, μας έπεισες...
-
Ο kouk , ή άρωστος ήταν ή .... είχε έρθει φαγωμένος !!! , αφού σταμάτησε ..... στη πρώτη πιατέλα και δήλωσε δεν μπορώ άλλο !!!
Πάντως αντικαταστάτες εθελοντές υπήρχαν ......
-
Δυστηχώς λόγω οτι στην δουλειά χρειάστηκε να παραμείνω μέχρι τις 22:00. Την επόμενη φορά όμως... θα πάρω εκδίκηση!
-
Πολλοί μαζευτήκαμε, καλά φάγανε (21 ατομα, 30 μερίδες φιλετάκια ), πολλοί χάσανε και το γλυκό (ευχαριστούμε τηνkamil), αλλά πάνω από όλα μιλήσαμε, γελάσαμε και περάσαμε όμορφα...
Αντε και στο επόμενο... -
Είχε γλυκό?????
Καλά βρε Ρένα, δεν είπες τίποτα????
Την επόμενη φορά το γλυκό θα το φέρω εγώ!!! Θα βάλω τη μητέρα μου να κάνει τα μαγικά της.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πολλοί μαζευτήκαμε, καλά φάγανε (21 ατομα, 30 μερίδες φιλετάκια ), πολλοί χάσανε και το γλυκό (ευχαριστούμε τηνkamil), αλλά πάνω από όλα μιλήσαμε, γελάσαμε και περάσαμε όμορφα...
Αντε και στο επόμενο...21 άτομα δεν είναι πολλά.Φαντάσου να κάνουνε ντου σε μαγαζί τα 6000+ μέλη του φόρουμ.
(Αν τους μαζέψεις όλους έξω από το σπίτι του αρχιτέκτονα,
θα έχει πλάκα. ) -
Πληροφοριακά eizo η μεγαλύτερη φαγοποτική μάζωξη εντός Αθηνών έγινε πέρσυ το καλοκαίρι...μαζευτήκαμε περι τα 45-50 άτομα...Η σφαγή του Δράμαλη σε επανάληψη
Όσο για τα γλυκά/επιδόρπιο, αφού δεν το κανονίσαμε και τόσο καλά...εγώ παράγγειλα, άργησαν να τα φέρουν, όταν τα έφεραν οι μισοί ήταν έξω και οι τυχεροί ξαναγύρισαν στις θέσεις τους για να τα τιμήσουν ωραία ήταν...άντε και στο επόμενο καλοκαιρινοί και λιτοδίαιτοι -
Ιδίως αυτό, το τελευταίο!!
-
Μα άμα ήταν μόνο 21 άτομα,είναι σα να λέμε..
kouk κερνάει και kouk πίνει!
ΠΕΥΚΗ ΧΙΙ-Το μεγάλο φαγοπότι!!