-
Σωστό κι αυτό!! ..Τι ποινή να μου βάλω άλλωστε?!!...
-
Oι πρώτες φωτογραφίες έφτασαν και θα τις βρείτε ΕΔΩ.
Το ανήκει στον tsardaklis. Αν σας φαίνονται μεγάλες πέστε το να τις μικρύνω...
Καταπληκτική η φωτό της ανάβασης για Πάπιγκο!!!
-
Λοιπόν, σοβαρευτείτε, εγώ μάρτυρας για τον κύριο πρόεδρο!!! (υποσχέθηκε λάδωμα... βόλτα με την μπέμπα!!! )
Δίπλα του ήμουν το Σάββατο το βράδυ...
Μετά από 3-4 ώρες τσιμπούσι στον Βοϊοδομάτη, από το μεσημέρι ως το απόγευμα, μπουκιά δεν έβαλε το βράδυ στο στόμα του....
-
Και θες και βόλτα τώρα?!! Αυτό που λέμε 'σφάξιμο με μπαμπάκι' Μάρκο ετσι??!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και θες και βόλτα τώρα?!! Αυτό που λέμε 'σφάξιμο με μπαμπάκι' Μάρκο ετσι??!!Κύριε πρόεδρε!
Αθώος!!!Δες τι προτείνω για Χαλκιδική και θα με αθωώσεις!!
Δηλαδή, δεν έχει βόλτα;;;
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
είχα τη χαμηλή κατανάλωση.Θόδωρε, τι κάνει η Αναστασία;;; Πολλά χαιρετίσματα!!!
Όσο για την κατανάλωση, εγώ που δεν είχα ούτε παιδί, ούτε διάθεση για χαμηλή κατανάλωση έπιασα 7,4lt/100km πηγαίνοντας στην Κατάρα πίσω από τον Στέλιο με το 307 (δηλαδή σαν να μας κυνηγούσαν )
Και με πήγε τρενάκι ένα φορτηγό και στην Κατάρα ΚΑΙ ένα άλλο στην Καστανιά... όταν λέω τρενάκι, εννοώ με πρώτη και σπάνια 2η...την τύχη μου...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάρκο ωραία στέκεται το 206!!!
Τhanx!!! Παρομοίως η μπέμπα!!! (τον ψήνω τώρα να με πάει βόλτα την επόμενη φορά... )
Έχουν ψιλοφαγωθεί και τα λάστιχα (29.000χλμ) και πλέον κρατάει ακριβώς όσο πρέπει...
Σε λίγο βέβαια δεν θα κρατάει ούτε τόσο -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
.....
Δηλαδή, δεν έχει βόλτα;;;Εχει...έχει!!! Στον Χολομώντα καλά είναι?
-
Ας μοιραστώ και εγώ τις εντυπώσεις μου. Για εμένα η αναχώρηση ήταν αργά, αφού έπρεπε να περιμένω να σχολάσει το έτερον ήμισυ. Έτσι η εκκίνηση έγινε από το Κορωπί στις 4:30 το απόγευμα. Δεν υπήρχε δίλημμα μεταξύ Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας. Η δεύτερη επιλογή ήταν μονόδρομος για τρεις λόγους: α)Με ρίχνει ψυχολογικά η ιδέα και μόνο ότι κατεβαίνω μέχρι Πάτρα για να ανέβω προς τα πάνω, β) Το δρόμο από το Αντίριο μέχρι τα Γιάννενα δεν τον ξέρω καθόλου και γ)Τη διαδρομή που επέλεξα την ξέρω πάρα πολύ καλά και έχει δύο κομμάτια, τα οποία οδηγικά είναι άκρως ενδιαφέροντα (μιλάω φυσικά για Δομοκό και Κατάρα) . Η διαδρομή είχε ελάχιστη κίνηση και με μια στάση στη Λαμία πήρα την ανηφόρα για το στροφιλίκι του Δομοκού. Στάση για ανεφοδιασμό στην Καλαμπάκα στις 8:30 και maximum attack ώστε να καλύψω όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι μέχρι να βραδιάσει. Ευτυχώς η τύχη είναι μαζί μας και συναντώ μόνο δύο νταλίκες. Καθώς περνάμε το Μέτσοβο έχει ήδη σκοτεινιάσει και οι ρυθμοί γίνονται πιο συγκρατημένοι. Περνάμε Γιάννενα, Καλπάκι και ανηφορίζουμε για το Πάπιγγο, όπου έχουμε την πρώτη επαφή με το εκπληκτικό κομμάτι με τις φουρκέτες . Η ανάβαση γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή με την πανσέληνο και την επιβλητική σκιά της Αστράκας. Άφιξη στο Πάπιγγο στις 11:30 με ταμπέλα από το φετινό Ακρόπολις να δείχνει το δρόμο για τους θεατές ε, φορουμάδες θέλω να πω. Φυσικά όλοι οι υπόλοιποι ήταν εκεί. Τρώμε και εμείς ενώ ο DAP παρήγγειλε 4-5 πανακότες και όλα τα γλυκά του κουταλιού εκτός από σύκο γιατί παχαίνει . Το επόμενο πρωί μας βρίσκει αρχικά να τρώμε πρωινό ενώ υψώνονται τοίχοι μπροστά μας και η πρώτη συνεδρία μας χαρακηρίζει όλους άρρωστους. Στη συνέχεια να κάνουμε μια πολύ όμορφη βόλτα, όπου επισκεφτήκαμε τα Αλβανικά σύνορα (εκεί γίναμε μάρτυρες της απόπειρας αυτομόλησης στην απένταντι πλευρά γνωστού μέλους και moderator του φόρουμ, με 'πληθωρικό' χαρακτήρα ), ένα μοναστήρι μόλις 400m από τα σύνορα, το εντυπωσιακό μονότοξο γεφύρι στην Κόνιτσα και όπως όλες οι ωραίες βόλτες του φόρουμ, έτσι και αυτή κατέληξε σε φαγοπότι δίπλα στον Βοϊδομάτη. Η ιστορία είναι λίγο-πολύ γνωστή, όταν όλοι έχουν σκάσει και έχουν φάει και γλυκό, ο kouk παραγγέλνει καρπούζι .
Επιστροφή με λίγες ανωριμότητες στην ανάβαση για Πάπιγγο και ανάπαυση και προετοιμασία για το κουίζ. Το απόγευμα φτάνει και ο Ανδρέας (Hunter) και η συζήτηση για το καινούριο του μπλοκέ ανάβει για τα καλά. Το βράδυ στην ταβέρνα κανείς δεν έχει όρεξη για φαγητό ενώ το κουίζ μπορεί να μην είχε Alan Jones αλλά έβγαλε νικητή τον πρόεδρο. Οι τελευταίοι αποχωρήσαμε μόνο όταν τελείωσαν τα γλυκά και φάνηκε το φεγγάρι.
Το επόμενο πρωί είναι μια καθαρή περίπτωση deja vu αφού τρώω πρωινό ενώ λαμβάνει χώρα η δεύτερη συνεδρία με το ίδιο πόρισμα: είμαστε άρρωστοι . Ακολουθεί ανασυγκρότηση στην πλατεία όπου χαιρετιόμαστε δίνοντας ραντεβού για την επόμενη συνάντηση. Τελικά η επιστροφή αποδείχτηκε μαρτύριο αφού λόγω των μποτιλιαρισμάτων το ταξίδι κράτησε συνολικά 10,5 ώρες .
Κλείνοντας θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τον Αποστόλη για όσα έκανε ώστε να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα. Να ευχαριστήσω και τον Ανδρέα για την όμορφη παρέα (μην ξεχνάμε, ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου μόνο για να μας δει και έφυγε το βράδυ). Χάρηκα που γνώρισα άλλους φορουμάδες (markvag, portomarko, ilias, tsardaklis, Ιδρυτικός). Τέλος να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση στον Κυριάκο και τον junior (προφανώς αστειεύομαι). Άντε και στην επόμενη συνάντηση ακόμη πιο πολλοί -
Λοιπόν, σοβαρευτείτε, εγώ μάρτυρας για τον κύριο πρόεδρο!!! (υποσχέθηκε λάδωμα... βόλτα με την μπέμπα!!! )Δίπλα του ήμουν το Σάββατο το βράδυ...
Μετά από 3-4 ώρες τσιμπούσι στον Βοϊοδομάτη, από το μεσημέρι ως το απόγευμα, μπουκιά δεν έβαλε το βράδυ στο στόμα του....
Ναι δεν έβαλε τίποτα στο στόμα του, μόνο μια μπουγάτσα το απόγευμα.
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
..Για εμένα η αναχώρηση ήταν αργά, αφού έπρεπε να περιμένω να σχολάσει το έτερον ήμισυ.....Αφού είπαμε, τα έτερά μας 3/4. . .
Επιστρέψαμε χθες βράδυ και μόλις κατάφερα να ανοίξω τον υπολογιστή. Θα επιστρέψω τάχιστα (με περιμένουν 36 μηνύματα) με εντυπώσεις, παραλειπόμενα και καταγγελίες.
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
Ναι δεν έβαλε τίποτα στο στόμα του, μόνο μια μπουγάτσα το απόγευμα.
Πρόεδρε!!!
Κλέβεις!!! Αυτό δεν το πήρα χαμπάρι!!!
Εχει...έχει!!! Στον Χολομώντα καλά είναι?
Καλά... τώρα είναι που δεν έχει βόλτα...
-
Παιδιά λόγω 2004, δεν εχω την ευχαίρια για συχνές επισκέψεις στο forum αυτον τον καιρό. Για την Kamil έχω φυλάξει ένα κομμάτι μπουγάτσα!!!!!. αν πραγματικά ενδιαφέρεται ας σπεύσει να το δηλώσει αλλιώς θα το χάσει!!! Πραγματικά η διαδρομή απο κατάρα είναι χορταστικήγια εξάσκηση!!! αρκεί να μην υπάρχουν παρεμβολές αλλά μόνο βοήθεια απο τον συνοδηγό για να ρισκάρεις (εκ του ασφαλούς πάντα) κάποια προσπεράσματα σε μεγάλα οχήματα τα οποια ούτως η άλλως δεν μπορούν να αλλάξουν τον ρυθμό τους σε αυτό το ανηφορικό στροφιλίκι.
-
Ξεκινήσαμε Παρασκευή πρωί για Πάτρα, να παραλάβουμε το νοικιάρικο 9θέσιό μας. Εκεί φάνηκε πως θα πήγαινε το ταξίδι, αφού οι γυναίκες μου άφησαν τα δικά μας αυτοκίνητα η μία καβάλα σε πεζοδρόμιο, ακριβώς κάτω από 'STOP' και η άλλη κάτω από πινακίδα 'απαγορεύεται η στάθμευση τους μονούς μήνες'! Η επιμονή μου να τα μετακινήσουμε στο (δωρεάν) Δημοτικό χώρο στάθμευσης απέβη, φυσικά, άκαρπη. Η (καινούρια) φωτογραφική μου μηχανή, τραβούσε αδιάκοπα.
Μετά από ωραιότατες διαδρομές και στάση για φαγητό, γλυκό και παγωτό στα Γιάννενα, φτάσαμε κατά τις 6 στο Πάπιγκο όπου ακούσαμε φωνή μεγάλη: Ηλίααααααα!!! από ανθρώπους που δεν γνωρίζαμε κι ούτε μας γνώριζαν, αλλά 9θέσιο γεμάτο παιδιά εκεί κι εκείνη την ώρα, τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια.
Εδώ θέλω να καταγγείλω την παράγκα, που εμένα με έστειλε να φάω με την οικογένεια (και καλά δεν ήξεραν πότε θα έλθουν οι άλλοι, αν θα θέλουν να φάνε κλπ) κι έτσι στο βραδινό τσιμπούσι συμμετείχα ως θεατής. Ευτυχώς, από την άλλη, γιατί τράβηξα απρόσκοπτα φωτογραφίες σχεδόν όλων, σε απίθανες στιγμές.
Την επόμενη ημέρα, μετά από έντονη διαμαρτυρία μας, ο kouk κανόνισε να σερβίρουν πρώτα το δικό μας τραπέζι. Δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτή η παράγκα, αλλά τελικά λειτουργεί! Το βράδυ, ζηλεύοντας από τον Hunter, τελικά δεν άντεξα και δοκίμασα μια μεριδούλα παντσέτα και κάτι άλλα μπινελίκια του καταστήματος, έχοντας καλού - κακού την πλάτη γυρισμένη στον Πρόεδρο. Δεν μετράει όμως στο Σάββατο, γιατί ήταν περασμένα μεσάνυχτα. Όλη την ημέρα τράβηξα κάτι παραπάνω από ένα 36άρι φιλμ.
Κυριακή, ααααα, ημέρα μπάνιου (στο ποτάμι, εντάξει?), ηρεμίας, καλού φαγητού (για αλλαγή ) και πανηγυρισμών. Μείναμε Πάπιγκο τελικά - και οι φωτό με DAP σε τρελά πανηγύρια με το γκολ θα είναι καταπληκτικές. Δευτέρα πρωί, φύγαμε. Κόνιτσα - Γρεβενά, σε μοναχικό και υπέροχο δρόμο μέσα από τα βουνά με ανηφόρες, κατηφόρες, όμορφες στροφές, καταπληκτική θέα και (όχι ρε γμτ) χωρίς βενζινάδικα! Φτάνοντας στο Δίστρατο, απείλησα τους ντόπιους: Η μου δίνετε βενζίνη, η μένουμε εδώ! Ωραίοι άνθρωποι, μας έδωσαν ένα 4λιτρο και μας κέρασαν ΤΟ τσίπουρο, με κάτι χορτοκεφτέδες μούρλια! Αλλά και τα σουβλάκια τους - νοστιμότατα. Μετά, μας ξεπροβόδισαν κιόλας. Για σιγουριά? Ποιος ξέρει..... Πάντως, αναμνηστικές φωτό βγάλαμε. Μετά το υπέροχο τοπίο, τα Γρεβενά ήσαν αδιάφορα. Βουρ, λοιπόν, για Καστοριά. Και ποιόν συναντάμε εκεί? DAP & Co! Την επόμενη ημέρα, Πρέσπες. Με ποιόν πήγαμε βαρκάδα στη λίμνη και φάγαμε γριβάδι? DAP & Co! Το βράδυ, πίσω στην Καστοριά, εκεί που τρώγαμε, ποιος έπεσε πάνω μας και μας συνόδευσε στο γλυκό? DAP & Co! Φεύγοντας την επόμενη ημέρα για Γιάννενα μέσω του υπέροχου δρόμου που περνάει από Νεστόριο, ποιόν συναντήσαμε στο δρόμο? DAP & Co! Στα Γιάννενα το βράδυ, τρώγοντας καταπληκτικούς μεζέδες σε εστιατόριο, ποιόν συναντήσαμε? Τον Αποστόλη! (Να είσαι καλά, Αποστόλη και καλή τύχη στις νέες σου περιπέτειες). Βεβαίως, κοιτούσαμε γύρω μας συνεχώς, ψάχνοντας για τον DAP και την ωραία του παρέα. Τόσες μέρες, τους είχαμε συνηθίσει. Οι φωτό – αδιάψευστοι μάρτυρες για όλα! 4TForum, από την πρώτη ημέρα μέχρι την τελευταία!
Πέμπτη – και το ταξίδι της επιστροφής. Τα πιτσιρίκια μας, παλικάρια. Στην Αμφιλοχία φάγαμε δύο κιλά ψωμί, γεμιστά με φέτα και γραβιέρα. Τελευταία στάση στην Τουρλίδα, δεν μπορούσαμε να περνάμε τόσο κοντά στο Μεσολόγγι και να μην φάμε χέλι στο φούρνο και χταπόδι στιφάδο, εντάξει?
Επίλογος: Βρήκαμε νύφη για κάποιο από τα αγόρια μας. Φορουμάκι, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Κλήση? Τι είναι αυτό? Όχι, φίλοι μου, μόνο σκόνη είχαν πάνω τους τα αυτοκίνητα. Και, το χειρότερο: Το ειρωνικό χαμόγελο στα χείλη των γυναικών μου. Φωτογραφίες? Τι είναι αυτό? Η ολοκαίνουρια NIKON μου είναι ελαττωματική και δεν έχει τραβήξει ούτε μία φωτό. Βοήθεια, αδέλφια. Ανεβάστε φωτό, γιατί δεν μπορώ καν να αποδείξω ότι ήμουν εκεί! Είπαμε, φάνηκε από την αρχή: Υπέροχο ταξίδι, γεμάτο περιπέτεια. Άντε και σε άλλα (και σύντομα). -
Μολις γυρισαμε σπιτι (οχι ρε,δεν ηρθαμε με τα ποδια!)και αμεσως να η πορωση,κατ'ευθειαν στο P/C.
Περασε κιολας μια βδομαδα μα οι αναμνησεις ειναι τοσο νωπες και εντονες που λες και ηταν σημερα το πρωι.
Ανοιγω λοιπον και γω το ημερολογιο και να Παρασκευη μεσημερι εξω απο τα Γιαννενα συνδεομαι τηλεφωνικως μεσω του Κυριακου που ηταν στην Κορινθο με τον Αποστολη που ηταν 200 μετρα μακρυα μου.(Σημ.Τι σου ειναι αυτα τα διαβολικα που τα λενε κινητα!!).Και ιδου ο Αποστολης με την Αμαζονα που με οδηγει σε ευαγες ιδρυμα ονοματι 'Αργοναυτες' και κερνα και τις μπυρες.Ωραιο ξεκινημα λεω στον DAP.
Συνεχιζω για Παπιγκο,σνομπαρω Αριστη,Βοιδοματη κλπ λογω παλιας επισκεψης,φθανω στο Σ.Ε.Χ.και περιμενω.Να ο Αποστολης,να και ο Ηλιας εξ Ηλειας με το πουλμαν της χαρας.Σιγα σιγα μαζευτηκαμε στην SS 2-12(οπως ελεγε η πινακιδα στη βαση του καμπαναριου) και σαλπισε γενικο προσκλητηριο.Λιγοι αλλα εκλεκτοι.
Για τα υπολοιπα της Παρασκευης δεν θα πω τιποτα παρα για το ποσο με εντυπωσιασε η λιτοτητα του φαγιου που 'τσιμπησε ο κυνηγος.Καλα ε,αξιος και με επαινο.
Ξημερωσε το Σαββατο και η γη της Παγουριας ειδε να κινειται επανω της μια σαυρα απο 13 αυτοκινητα απο το Παπιγκο στη Μολυβοσκεπαστο,στο Μπουραζανι,στην Κονιτσα με το γιοφυρι της και τον Βοιδοματη στις οχθες του οποιου ξαναπεξαμε το γνωστο εργο 'Τρωω τον Αμπακο'.
Κατα προτροπη του ιδρυτικου τον μιμηθηκα δηλαδη εβαλα τα ποδια στο νερο του ποταμου και το αντεξα 6 δευτερολεπτα ενω αυτος ο αθεοφοβος
γελαγε με την αξιοσυνη μου.
Χαρηκα που γνωρισα τον Μαρκο ,τον Στελιο ,τον Νικο,τον Γιωργο και τον Γιαννη.τον Ηλια και οποιον με κανει να ξεχνω αυτος ο Αλτσχαιμερ.
Χαρηκα που ξαναειδα τους παλιοφιλους τους ΘΘΘ (Θοδωρη,Θρασυβουλο,Θαναση) και την υπολοιπη παρεα.
Τι να πω για τα κοριτσια μεγαλα και μικρα που ομορφηναν την παρεα μας.Αχ ρε νιατα να ξαναρχοσαστε.
Και ηρθε η μερα του χωρισμου αλλα φευ οχι για ολους μιας και η διαδρομη που ακολουθησα τις επομενες μερες εμοιαζε με τα σχεδια του πολυτεκνου Ηλια.
Για να καταλαβετε τι συνεβη την Κυριακη πηγαμε μια βολτα στο Μικρο και στις κολυμπηθρες οπου και αποχαιρετησα για δευτερη φορα το τσουρμο του Ηλια που εκανε το μπανιο της.Το ιδιο βραδυ συναντηθηκαμε στη ταβερνα της Καλλιοπης οπου γιορτασαμε την νικη της Εθνικης μας.Αποχαιρετιστικαμε για μια ακομα φορα και κανενας μας δεν περιμενε να συναντηθουμε στην παραλια της Καστοριας οπως και εγινε το βραδυ της Δευτερας.Δωσαμε ραντεβου να παμε την αλλη μερα στις Πρεσπες.Με τα διαδοχικα τηλεφωνηματα με τα κινητα ...χαθηκαμε και συναντηθηκαμε στους Ψαραδες.
Γυρισαμε μαζι στην Καστορια οπου αποχαιρετιστικαμε για τριτη φορα.
Το βραδυ μετα απο μια εξαντλητικη βολτα θελησαμε να κοψουμε δρομο μερα απο την παλια πολη.Ναι σε μια ταβερνα μεσα στο Ντολτσο ξαναβρηκα τον Ηλια εξ Ηλειας τρωγοντα και πινοντα.Χαιρετιστικαμε για τεταρτη φορα μιας κια την αλλη μερα θα φευγανε.
Την αλλη μερα ξεκινησαμε για το Νεστωριο και στο δρομο συνανταμε ενα 8θεσιο που οπως σωστα μαντεψατε ηταν ο Ηλιας που θελησε να παει στα Γιαννενα μεσω Νεστωριου.
Πεμπτη και τελευταια φορα τα αντιο στην οικογενεια του Ηλια που πραγματικα τις υπολοιπες μερες μας ελειψαν.
Θελω να στειλω για αλλη μια φορα τα ευχαριστω μου στον Αποστολη που εκανε οτι περναγε απο το χερι του να εχουμε τις καλυτερες αναμνησεις απο το Παπιγκο.
Μηπως η συναντηση του 2005 μπορει να γινει την αλλη βδομαδα ? -
Καλοπεράσατε εεεεεεε..... Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ρθω. πάντως για μπουγάτσες κανόνισε ο Αποστόλης. next time.
-
Θόδωρε, τι κάνει η Αναστασία;;; Πολλά χαιρετίσματα!!!Η Αναστασία αναζητά το Πάπιγκο, τον γκρεμό, το βουνό και την τρελοπαρέα της. Ελπίζω να την βρει σύντομα στην επόμενη συνάντηση.>... πηγαίνοντας στην Κατάρα πίσω από τον Στέλιο με το 307 (δηλαδή σαν να μας κυνηγούσαν ) ...
Πηγαίνοντας πίσω από το Στέλιο; Εγώ μπορώ να το καταφέρω μόνο μέσα σε τρέιλερ δεμένο στην Corolla! Όσο θυμάμαι στην 1η συνάντηση, όταν με πέρασαν 4 αυτοκίνητα (ποιος ήταν άραγε αρχηγός) πριν το χωματόδρομο φτάνοντας στις Δρυάδες και σκέφτομαι ... δεν τους ακολουθώ ... να γλυτώσω το ψάξιμο των σημειώσεων (ήμουν και μόνος). Λοιπόν μετά δεν πρόλαβα να σκεφτώ τίποτα άλλο ... Ευτυχώς είμασταν κοντά στον προορισμό μας.
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
....Πηγαίνοντας πίσω από το Στέλιο; Εγώ μπορώ να το καταφέρω μόνο μέσα σε τρέιλερ δεμένο στην Corolla! Όσο θυμάμαι στην 1η συνάντηση, όταν με πέρασαν 4 αυτοκίνητα (ποιος ήταν άραγε αρχηγός) πριν το χωματόδρομο φτάνοντας στις Δρυάδες και σκέφτομαι ... δεν τους ακολουθώ ... να γλυτώσω το ψάξιμο των σημειώσεων (ήμουν και μόνος). Λοιπόν μετά δεν πρόλαβα να σκεφτώ τίποτα άλλο ... Ευτυχώς είμασταν κοντά στον προορισμό μας.Αρχηγός ήταν ο Στέλιος,καλά θυμάσαι Θοδωρή!! (Βέβαια ο Μάρκος λέει για τον tsardaklis)!!....Αυτός ηταν που πήγαινε αέρα...αυτός και ο άλλος ο άρρωστος ο gvala!! Οι υπόλοιποι πηγαίναμε σιγά-σιγά!!
-
Ρε παιδια μην εχω κανενα 307 RC και δεν το ξερω;Κοιτα να δεις που θα μου βγει και το ονομα.Για να δω κατω απο το καπω μου μηπως ειχαν γενητουρια τα αλογα μου και πληθυνανε.Παντως ρε Μαρκο οι δραμαμινες ηταν ολα τα λεφτα.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ρε παιδια μην εχω κανενα 307 RC και δεν το ξερω;Κοιτα να δεις που θα μου βγει και το ονομα.Για να δω κατω απο το καπω μου μηπως ειχαν γενητουρια τα αλογα μου και πληθυνανε.Παντως ρε Μαρκο οι δραμαμινες ηταν ολα τα λεφτα.Ποιός είχε, γμτ, δραμαμίνες και δεν μου έδωσε για τη γυναίκα μου?
2η Συνάντηση του 4ΤF-Πάπιγκο Σχόλια και Παραλειπόμενα!!