-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πώς κατάφερες να χωρέσεις τόσες κοινότυπες γενικεύσεις σε μία μόνο δημοσίευση?Eίναι η πρώτη φορά.
-
ASTRAKITCAR εσυ ο,τι χρησιμοποιεις ξερεις και πως δουλευει;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ASTRAKITCAR εσυ ο,τι χρησιμοποιεις ξερεις και πως δουλευει;ναι σε οτι εξαρταται αμεσα η ζωη μου και χρησημοποιω καθημερινα ΝΑΙ..
μοτοσυκλετα και αυτοκινητο παντως ΝΑΙ.
το πως λειτουργουν σχεδον τα παντα ξερω παντως,και πως να το βελτιωσω να παει καλυτερα..η συντηρηση δε εξαρταται και σε ενα μεγαλο ποσοστο γινεται απο εμενα.
ειδικα η βελτιωση σε μοτερ,φρενα,αναρτηση,σε μηχανη και αυτοκινητο γινεται μονο απο εμενα σε συνεργασια με τον καθε μηχανικο για τοποθετηση και συνεργειο.
η μοτοσυκλετα συντηρειται σε σπιτι-συνεργειο μονο για βαλβιδες και συγχρονισμο καρμυρατερ.ολα τα υπολοιπα εγω.σε καλυψα?
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ναι σε οτι εξαρταται αμεσα η ζωη μου και χρησημοποιω καθημερινα ΝΑΙ..
Ξέρεις να φτιάχνεις και καζανάκια?
-
Με ευθείς στόχους.ενω εσυ απο γενικευση ....δεν ξερεις τι ειναι αυτο...
εγω παντως στις στροφες της ορεινης κορινθιας με ανηφορικη κλιση και 2α στο σασμαν σε ασε πατα το γκαζι υπερστρεφα το Opel astra....
ευθεια παντως πηγαινα μονο στην εθνικη με 5η και 200+ στις 6000σαλ...
για 1.4 καλα δεν ειναι?
-
Ξέρεις να φτιάχνεις και καζανάκια?
εχω υδραυλικο φιλο τον θες?
-
Με ευθείς στόχους.
ενω εσυ απο γενικευση ....δεν ξερεις τι ειναι αυτο...
Μα εγώ δεν είπα ότι ΔΕ γενίκευσα. Απλά είπα ότι εσύ χώρεσες τόσες πολλές σε μία δημοσίευση.
εγω παντως στις στροφες της ορεινης κορινθιας με ανηφορικη κλιση και 2α στο σασμαν σε ασε πατα το γκαζι υπερστρεφα το Opel astra....
ευθεια παντως πηγαινα μονο στην εθνικη με 5η και 200+ στις 6000σαλ...
για 1.4 καλα δεν ειναι?
Μια χαρά είναι, μπράβο και συχαρήκια. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο συμβαδίζουν με αυτό:
Για έναν άνθρωπο που δείχνει τόσο ευαισθητοποιημένος περί προσωπικής ασφαλείας, μου φαίνεται παράξενο να υπερηφανεύεσαι εδώ μέσα για τα κατορθώματά σου στο δρόμο, κατορθώματα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια.
Τέλος από εμένα, δεν έχω πρόθεση να ξεκινήσω προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου και με συγχωρείς αν υπήρξα εριστικός (?).
-
Για έναν άνθρωπο που δείχνει τόσο ευαισθητοποιημένος περί προσωπικής ασφαλείας, μου φαίνεται παράξενο να υπερηφανεύεσαι εδώ μέσα για τα κατορθώματά σου στο δρόμο, κατορθώματα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια.
ποτε δεν υπερηφανευθηκα οτι ξερω τα παντα ή οτι οδηγω καλα...ειμαι ομως πολυ πανω απο το μεσο ορο...εως αρκετα θα ελεγα λογω εμπλοκης αγωνιστικης και μη....
ΑΛΛΑ με 2 αρα φιλε στο βουνο με κακη ασφαλτο..πιστεψε με τοποθετεις το αμαξι με ασε πατα γκαζι και 2αρα στο σασμαν...οπως θες ειτε μουτρα ειτε πισω μερος...λιγο το τιμονι,2αρα και λιγι γκαζι και μετα τοαφηνεις μπαινει το σασι οπως θες...
απλα οταν δεν ξερουμε καλο ειναι να μην ειμαστε ακεραιοι στην κριση μας ...
και ενας σκαραβαιος παει ειτε με μουτρα ειτε με παντες αρκει να ξερεις...
το να βγω και να πω οτι ο σκαραβαιος ειναι υποστροφικος....θα γελανε μαζι μου ολοι οι κατοχοι σκαραβαιων....για παραδειγμα. -
Καθε προταση σου δεν εχει καμια σχεση με την προηγουμενη...αλλα ουτε και με την επομενη!
Πως τα καταφερνεις? -
απλα οταν δεν ξερουμε καλο ειναι να μην ειμαστε ακεραιοι στην κριση μας ...Έχεις δίκιο και σ'ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καθε προταση σου δεν εχει καμια σχεση με την προηγουμενη...αλλα ουτε και με την επομενη!
Πως τα καταφερνεις?μηπως εχεις προβλημα κατανοησης κειμενου?
βαθμο αντιληψης και επικοινωνιας εχεις τεσταρει ποτε και πουθενα?τι δεν καταλαβαινεις δηλαδη?πες μου συγκεκριμενα...
ο ενας λεει οτι πανε ευθεια τα Opel...Ολος ο κοσμος ξερει οτι ΟΛΑ τα μπροσθιοκινητα αυτοκινητα υπερστρεφουν με καταλληλους χειρισμους....
και αρχιζω και εξηγω....ΕΣΥ που κολας δηλαδη?
n_olympios έγραψε:
Με ευθείς στόχους.και απαντω..
ενω τα υπολοιπα πισωκινητα στους απιστευτους ελληνικους δρομους πανε με γραμμες...
ειδικα οι κουλοι που τα οδηγουνε εχουν ολοι απο ενα μπαρμπα φαναρτζη...το 50% των ελληνικων mx 5,BMW και γαλλικων υπερμινι εχουν απο μια πλευρα παντα φρεσκοβαμενη ..τυχαιο αραγε?
οσα rallye εβλεπα παλαιοτερα απο 1.3 εως 1.6 ελειπε το φρυδι στο πισω φτερο...μα σε ολους ενα πραγμα...καταρα ηταν αυτ -
μηπως εχεις προβλημα κατανοησης κειμενου?Μαλλον...
βαθμο αντιληψης και επικοινωνιας εχεις τεσταρει ποτε και πουθενα?
Οχι..
-
μηπως εχεις προβλημα κατανοησης κειμενου?
βαθμο αντιληψης και επικοινωνιας εχεις τεσταρει ποτε και πουθενα?Από την άλλη, μήπως εσύ έχεις πρόβλημα κατανόησης του χιούμορ? Εγώ απλά έκανα ένα αστείο, αντίστοιχο με τόσα που έχουμε κάνει στο παρελθόν επί του θέματος, και θα το επιβεβαιώσει και ο Δημήτρης (Michael Amott) ως ιδίοις υποστροφικός. Εσύ γιατί έκρινες ότι έπρεπε να αμυνθείς υπέρ της ισορροπημένης συμπεριφοράς των Opel και να στραφείς κατά της ανισόρροπης συμπεριφοράς που οι ορδές των κουλών του μέσου όρου (τον οποίο ξεπερνάς κατά πολύ) επιδεικνύουν καθημερινά στους δρόμους?
Γι'αυτό σου λέω, δεν έχει νόημα να συζητώ μαζί σου πλέον.
-
μοτοσυκλετα και αυτοκινητο παντως ΝΑΙ.
το πως λειτουργουν σχεδον τα παντα ξερω παντως,και πως να το βελτιωσω να παει καλυτερα..η συντηρηση δε εξαρταται και σε ενα μεγαλο ποσοστο γινεται απο εμενα.
ειδικα η βελτιωση σε μοτερ,φρενα,αναρτηση,σε μηχανη και αυτοκινητο γινεται μονο απο εμενα σε συνεργασια με τον καθε μηχανικο για τοποθετηση και συνεργειο.
η μοτοσυκλετα συντηρειται σε σπιτι-συνεργειο μονο για βαλβιδες και συγχρονισμο καρμυρατερ.ολα τα υπολοιπα εγω.σε καλυψα?
Οχι δε με καλυψες.
Επειδη σου αρεσει να ασχολεισαι με τη βελτιωση δε σημαινει οτι οποιος δεν ξερει δεν πρεπει να οδηγει ή δεν πρεπει να μιλαει για αυτοκινητα.
Ουτε απαξιωνουμε τα λεγομενα τους επειδη δεν ξερουν τι ειναι οι εκκεντροφοροι.
Η ζωη σου εξαρταται και απο το ηλεκτρικο δικτυο του σπιτιου σου. Εσυ το εφτιαξες; -
γιατι το δικυο μου χρειαζεται βελτιωση?
εχω ηλιακο και μποιλερ για μειωση καταναλωσης...
τι βελτιωση να κανω δηλαδη?
τα ζιγκλερ ομως ακομα ψαχνω για τι νουμερο πρεπει να βαλω λογω φτωχου μιγματος...και πιστεψε με η επιταχυνση στη προσπεραση σωζει ζωες...
n_olympios εχεις μπερδευτει....
και θα το επιβεβαιώσει και ο Δημήτρης (Michael Amott) ως ιδίοις υποστροφικός.
Ολος ο κοσμος ξερει οτι ΟΛΑ τα μπροσθιοκινητα αυτοκινητα υπερστρεφουν με καταλληλους χειρισμους....
σε καλυψα ?αυτος ποιος ειναι δηκ.το μετρο συγκρισης σου?
ισορροπημενη συμεριφορα εχουν ολα τα αυτοκινητα..απο εκει και περα προσαρμοζεις το στυλ σου και το στησιμο που κανεις ή μπορει να κανεις...δηλ το yaris του του Παζη που εχει ξεφτιλισει οτι κινειται με χρονους γενικης στο πρωταθλημα ασφαλτου,εχει κανει καλυτερους χρονους απο subaru και δυνατοτερα αυτοκινητα,τι πρεπει να πουμε οτι δεν στριβει καθολου?
ολα μα ολα τα ξερετε επιτελους?εδω δεν ξερετε οπως λες ποσα μπεκ εχετε,θα ξερετε να πατε τεζα,στα ορια ενα σασι???
ειπαμε οταν δεν ξερουμε κατι ας μην ειμαστε απολυτοι...αν εκανες πλακα ..οκ.αλλα ορισμενοι το τραβανε το σκοινι εδω μεσα..
-
Μπορει να χρειαζεται συντηρηση. Ξερεις να την κανεις;
Αραγε καταλαβες το νοημα; -
εσυ τι συντηρηση κανεις στο ρευμα στο σπιτι σου δηλ?
εχεις απωλειες?πτωσης τασης?υπερθερμανση?σου καηκε τροφοδοτικο απο pc?
πεφτει ασφαλεια απο βραχυκυκλωμα?δεν εχεις γειωση?
ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ στο δικτυο του σπιτιου θα ρωτησω και θα ψαξω να το κανω...
εσυ το επιασες το νοημα αραγε?
αυτο που δεν θα κανω ειναι να λεω οτι ο εργολαβος-κατασκευαστης επινε ουζα οταν περναγε το δικτυο μου,γιατι του γειτονα δεν χαλασε ποτε...
-
ASTRAKITCAR, το έχουμε καταλάβει. Θεωρείς ότι είσαι αυθεντία στην εξέλιξη αυτοκινήτων.
Οι περισσότεροι εδώ δεν είμαστε.Επειδή όμως εδω είναι ένα Φόρουμ για όλους, σε παρακαλώ, είτε μοιράσου τις γνώσεις σου είτε άσε μας στην άγνοιά μας.
Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μπεις στο νόημα των συζητήσεων και σταμάτα να κάνεις υποδείξεις και να μειώνεις τους συνομιλητές σου με κάθε ευκαιρία...
Στο λέω, καλοπροαίρετα...
ΥΓ Κάτι ακόμα. Ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο δεν έχει καμία σχέση με ένα πολιτικό. Κάνεις λάθος συγκρίσεις!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ASTRAKITCAR, το έχουμε καταλάβει. Θεωρείς ότι είσαι αυθεντία στην εξέλιξη αυτοκινήτων.
Οι περισσότεροι εδώ δεν είμαστε.Επειδή όμως εδω είναι ένα Φόρουμ για όλους, σε παρακαλώ, είτε μοιράσου τις γνώσεις σου είτε άσε μας στην άγνοιά μας.
Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μπεις στο νόημα των συζητήσεων και σταμάτα να κάνεις υποδείξεις και να μειώνεις τους συνομιλητές σου με κάθε ευκαιρία...
Στο λέω, καλοπροαίρετα...
ΥΓ Κάτι ακόμα. Ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο δεν έχει καμία σχέση με ένα πολιτικό. Κάνεις λάθος συγκρίσεις!
πρωτον το οτι ειμαι αυθεντια ειναι δικο σου συμπερασμα..
δευτερον αν ημουνα δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να γραψω εδω
τριτον οποιος με ρωταει του απανταω για οτι θελει και οτι ξερω...
τεταρτον σας αφηνω στην αγνοια σας αλλα,λεω την γνωμη μου..νομιζω οτι μπορω
πεμπτο στο νοημα ειμαι αλλα και αρκετοι αλλοι με μειωνουν και βγαζουν εκτος θεματος της συζητησης
εκτο παλι σε εμενα γινεται παρατηρηση...εβδομο την συγκριση με το αγωνιστικο μεταξυ yaris και Subaru Την ανεφερα σαν επιχειρημα για να δειξω οτι δεν μετραει το αυτοκινητο αλλα και ο οδηγος με το στυλ του και τημ εμπειρια σε στησιμο,και εκμεταλευση των δυνατοτητων του αυτοκινητου του.
θελοντας εδω να τονισω οτι ενα υποστροφικο αμαξι οδηγειται και υπερστροφικα με ορισμενους χειρισμους.ογδοο.αν νομιζεις-τε οτι μπαινω εδω για την λεω ή να δειξω οτι ειμαι καποιος...ειστε νυχτωμενοι...μπες στα δυο opel forum οπου αρκετοι φιλοι-συνοδηγοι με ρωτανε πραγματα και παντα προθυμος απανταω.
αν δεν σε καλυπτει αυτο μαθε-τε οτι μονο η χρηση του ονοματος μου αρκει
για 30% εκπτωση σε γνησια και ημιτασιον ανταλακτικα Opel.
εως 40% εκπτωση σε μπαταριες
εως 50% εκπτωση σε δισκους πλατο για ολα τα αυτοκινητα
30% για ολα τα αναλωσιμα και σε ολα τα ανταλακτικα για ολα τα αυτοκινητασε-σας καλυψα τωρα για το αν θελω να το παιξω καποιος εδω μεσα?
βοηθαω οποιον και οποτε μου το ζητησει,αφου σε 4 διαφορετικες εταιρεις με την χρηση του ονοματος μου παιρνουν τις παραπανω εκπτωσεις.αυτα για την ιστορια και μονο,ετσι καλοπροαιρετα..
αν το forum δεν ειναι για ανταλαγη αποψεων και πληροφοριων οπως ειναι το topic OPEL FORUM,τοτε γιατι ειναι?
για να πιασω τα 30000 posts με emoticons? -
Αυτά που σου είπα, στα είπα, επειδή σε κάθε συζήτηση που παίρνεις μέρος τα πράγματα οδηγούνται σε καυγά. Αν θεωρείς ότι φταίνει μόνο οι άλλοι, πάσο!
Οσον αφορά στο τι εκπτώσεις μπορεί να πετύχει η αναφορά του ονόματός σου, πίστεψέ με, είναι αδιάφορο!
Σαφώς και το Φόρουμ είναι για να συζητάμε και να μαθαίνουμε κάτι.
Μείνε, κατάλαβε το νόημα της παρατήρησής μου, και βοήθησε να καταλάβουμε αυτό που θες να πεις, χωρίς να μας μειώνεις. Όπως επίσης μάθε και από εμάς!
OPEL FORUM