-
Γεια σας ειμαι νεο μελος και ειμαι κατοχος ενος octavia rs.
1)Θελω να ρωτησω για την τιμη της σκαστρας του rs6 aydi.
Ρωτησα να μαθω εδω(Λαρισα)στην Αντιπροσωπεια της audi,και με ζηταει τον αριθμο πλαισιου ενος οποιοδηποτε rs6!!!! για να μου δωσει την τιμη.2)Ποια ειναι τα πιο αξιοπιστα και σε λογικη τιμη(οχι φθηνιαρικα) οργανα κολωνας(μπαρομετρο-πυρομετρο-x-meter).
Αυτα ρε παιδια και ευχαριστω εκ των προτερων,γιατι εδω στην Λαρισα οι πληροφοριες για τετοια θεματα ειναι λιγοστες.
Υ.Γ. Τα έβαλε κανενας τα πισω διαφανη φαναρια τυπου Lexus από την milotec της Hella; Αν ναι ,τι λενε;Πανε στο ''μάτι'';[/b]
-
Ρωτησα να μαθω εδω(Λαρισα)στην Αντιπροσωπεια της audi,και με ζηταει τον αριθμο πλαισιου ενος οποιοδηποτε rs6!!!! για να μου δωσει την τιμη.2)Ποια ειναι τα πιο αξιοπιστα και σε λογικη τιμη(οχι φθηνιαρικα) οργανα κολωνας(μπαρομετρο-πυρομετρο-x-meter).
Αυτα ρε παιδια και ευχαριστω εκ των προτερων,γιατι εδω στην Λαρισα οι πληροφοριες για τετοια θεματα ειναι λιγοστες.
Υ.Γ. Τα έβαλε κανενας τα πισω διαφανη φαναρια τυπου Lexus από την milotec της Hella; Αν ναι ,τι λενε;Πανε στο ''μάτι'';[/b]
-
-
Ο χρήστης apostolisscania έγραψε:
1)Θελω να ρωτησω για την τιμη της σκαστρας του rs6 aydi.Τι σε κάνει να θεωρείς σωστό να βάλεις την σκάστρα από αυτοκίνητο μεγαλύτερου κυβισμού και διπλής ισχύος στο αυτοκίνητό σου?
-
Η σκάστρα από rs6 στοιχίζει 26 Ε (Καρέντα). Βέβαια δεν υπάρχει σε στοκ αλλά σε 5 περίπου ημέρες στην φέρνουν από Γερμανία.
Η stock σκάστρα (710Ν) τα φτύνει σύντομα σχετικά εάν είσαι τσιπαρισμένος. Η 710P (του rs6 δηλαδή) είναι καλύτερης ποιότητας κι αντοχής.
Οργανα υπάρχουν πολλά. Εγώ έχω μπαρόμετρο της Omori, αλλά και της Greddy είναι και καλά και οικονομικά.
Κάνε μιά βόλτα από http://www.gtc.gr όπου μπορείς να βρεις πολλές απαντήσεις για την Τσέχα σου.
Ερωτηση για octavia rs