-
ντούμπλε ποστ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα πάντως ** φαίνονται** πολύ δυνατές οι λάμπες...
Σε περίπτωση που σε πετύχω στο δρόμο θα αφήσω τα μεγάλα ανοιχτάΝα δουλέψεις σε κανένα ΚΤΕΟ άμα λάχει, χαραμιζεσαι
Sent from my Note 2 using smoke signals.
Να τα λέμε αυτά
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Νταξ νέος ήσανε.Τώρα που γέρασες φτιασανε όλοκληρωμενο συστημα αλλα εσυ τους πεταξες σαν αχρηστο τενεκεδάκι και πηγες στους Αμερικανους
Ντροπη σου πραγματικαΟκ αρα ειναι σαν σα Βολβο.Είναι πιο ευκολο.Το βγαζεις, ανεβαινεις σπιτι καφεδάκι τσιγάρο κτλ αλλαζεις λαμπες και μετα πας και τα κουμπωνεις.Απλουστατο
Ποιοι αμερικάνοι ωρέ, το δικό μου το 'χει φτιάξει η Μέρκελ, από λάστιχα, μέχρι τις λάμπες που πήρα χθες ...
Μιλάμε για γουόρλντ καρ ! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Έχω πάρει άλλες λάμπες για το Focus (Philips ExtremeVision σε Η7 και Η1), για να βελτιώσω τα 'σχεδόν καντήλια' που έχει για φώτα ...
Το μάνιουαλ λέει, πως πρέπει να ...ξεβιδώσω και να βγάλω έξω τα φανάρια, να βγάλω φύσες κλπ., μέχρι να φτάσω στις λάμπες !
Να το επιχειρήσω μόνος ή να πάω σε καμμιά Ford ...;Αυτες που πηρες ποσα Kelvin φως βγαζουν?? Εγω σκεφτομαι να ακολουθησω το δρομο του Ορεστη και να παω Πρακτικερ να παρω τις Crystal Vision για τα μεσαια. Για τα πορειας τι να βαλω? Τις Η1??
Σε ποιο αυτοκίνητο;
Εγώ τις πήρα από Ελλάδα, σε τιμή που είχε ΔΙΑΦΟΡΑ, ακόμα και από σάιτ 'εξωτερικού-που-κάνουν-ντελίβερι-δωρεάν'... -
Govus περιμενε πρωτα να την κανω εγω τη δουλεια και μετα καν'την και συ!! Αν δεν παθω τιποτα εγω που με την ατσουμπαλίαση εχω φιλικοτατες σχεσεις, προχωρα αφοβα!!
Στο Φιεστα! Εν τελει εκανα λαθος. Δεν τις εχει στο Πρακτικερ.
-
Govus περιμενε πρωτα να την κανω εγω τη δουλεια και μετα καν'την και συ!! Αν δεν παθω τιποτα εγω που με την ατσουμπαλίαση εχω φιλικοτατες σχεσεις, προχωρα αφοβα!!Στο Φιεστα! Εν τελει εκανα λαθος. Δεν τις εχει στο Πρακτικερ.
Δες εδώ τι λάμπες πρέπει να πάρεις και μετά πες μου να σου στείλω π.μ. για το από πού θα τις πάρεις .
-
Ελεγα να παω αυριο εδω αλλα για πες και συ απο που τις πηρες!!
Ελπιζω να ειναι ανοιχτοι στο πρωτο μαγαζι και να μην ειναι κλειστοι λογω διακοπων. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε περίπτωση που σε πετύχω στο δρόμο θα αφήσω τα μεγάλα ανοιχτάΝα δουλέψεις σε κανένα ΚΤΕΟ άμα λάχει, χαραμιζεσαι
Να τα λέμε αυτά
Να ανοιξτε κανα αστειατοριο να τρωμε κανα κρυο πιατακι
-
Από εδώ, αλλά πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο, γιατί το σάιτ έχει να ενημερωθεί καιρό, κατά πως φαίνεται...
-
Λεει οτι δεν θα γινονται αποστολες μεχρι τις 25/6. Οποτε μαλλον ειναι κλειστοι.
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Να τα λέμε αυτά
Να ανοιξτε κανα αστειατοριο να τρωμε κανα κρυο πιατακι
Θα σε βάλουμε σέφ εσένα για να έχουν πχίοτητα τα πιάτα
-
Λεει οτι δεν θα γινονται αποστολες μεχρι τις 25/6. Οποτε μαλλον ειναι κλειστοι.Ανοιχτοί είναι μέχρι τις 6 καθημερινά, πήγα χθες και ψώνισα !
Μόνο αποστολές δεν κάνουν, αν κατέβεις Πειραιά (εύκολη βόλτα με το ανύπαρκτο κυκλοφοριακό) τις παίρνεις και φεύγεις... -
Σε Ρενώ δεν ήταν, νομίζω Μεγκάν, που για να αλλάξεις λάμπα έπρεπε να ξηλώσεις το μισό αυτοκίνητο;; Το είχαν δείξει και σε εκπομπή αγγλική νομίζω.
-
Nαι σε Ρενώ ήταν, Μεγκάν ήταν. Τώρα όμως απλά βγάζεις το φανάρι.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Λεει οτι δεν θα γινονται αποστολες μεχρι τις 25/6. Οποτε μαλλον ειναι κλειστοι.
Ανοιχτοί είναι μέχρι τις 6 καθημερινά, πήγα χθες και ψώνισα !
Μόνο αποστολές δεν κάνουν, αν κατέβεις Πειραιά (εύκολη βόλτα με το ανύπαρκτο κυκλοφοριακό) τις παίρνεις και φεύγεις...Αχ δεν το είδα και εν τέλει πηγα Γαλάτσι.
Κατόρθωσα και έβαλα μόνο τα μεσαία γιατί οι φισες αρνιοντουσαν πεισματικά να βγουν ώστε να βάλω και τα πορείας και τις ψείρες. Η7 για τα μεσαία, Η1 για τα πορείας. Crystal vision και τα 2. Για τα μεσαία που τα άναψα, περίμενα λίγο πιο μπλεδιζον φως. Ίσως φταίει ότι είναι πρωί ακόμα. Θα δούμε το βράδυ. Να δω πως θα βάλω και τα υπόλοιπα. -
Οι Crystal Vision της Phillips τι αντιστοιχο εχουν σε Osram;
Οι Night Breaker Plus της Osram ειναι το αντιστοιχο Extreme Vision στην Phillips;Τρεχαγυρευε
-
Υποτίθεται, πως οι Extreme Vision και οι Night Braker Plus ανήκουν και οι δύο στην κατηγορία 'maximum performance', οπότε μάλλον κάνουν την ίδια δουλειά.
Για τις Crystal Vision δεν ξέρω... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Οι Crystal Vision της Phillips τι αντιστοιχο εχουν σε Osram;Είναι οι Cool Blue Intense
-
Παντως οι Phillips ειναι πολυ καλυτερες σε ολα απο τις Osram, γιατι να επιλεξει καποιος τις δευτερες?
-
Υπαρχουν καπου συγκριτικα αναμεσα στις αντιστοιχες Philips και Osram κ.α;
Βελτίωση στα φώτα;