-
Βαστάει χρόνια αυτή η κολώνια........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βαστάει χρόνια αυτή η κολώνια........ -
-
-
Και απ'οσο εχω δει απο μπροστινους που πηγαιναν λιιιιιιιγο πανω απο το οριο δεν τις εχω δει να αναβουν στο Μαλιακο.
Εκείνη που σίγουρα ανάβει (Αθήνα -> Λαμία) είναι η πρώτη, μετά το τέλος του διαχωριστικού και, λίγο πριν τον Αγ. Κων/νο.
Το αυτοκίνητο που προσπερνούσε με λογική ταχύτητα, όλους εμάς τους 'νομοταγείς', το φλασάρισε μια χαρά. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις;προσπαθει να δει, αν πραγματικα πιστευεις (για το αν τηρεις στην πραξη, το απαντησες ηδη...) αυτες τις αδιανοτητες εξωγηινες παπαρδελες που λες σε εμας οταν μας κανεις κυρηγμα. Το οτι δεν απαντας και κανεις τον χαζο, απανταει και σε αυτο.
-
Εσύ γιατί λες, Ikar;
Γιατί υπάρχουν κάποια ΖΩΑ που αλλάζουν λωρίδα χωρίς αύριο -και χωρίς να ελέγξουν- και κάποιοι άλλοι που θεωρούν 'αλλαγή λωρίδας' να χωθούν στο... 1 μέτρο
Συμφωνούμε .
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις;
προσπαθει να δει, αν πραγματικα πιστευεις (για το αν τηρεις στην πραξη, το απαντησες ηδη...) αυτες τις αδιανοτητες εξωγηινες παπαρδελες που λες σε εμας οταν μας κανεις κυρηγμα. Το οτι δεν απαντας και κανεις τον χαζο, απανταει και σε αυτο.
Πρώτα από όλα, δεν μου αρέσει να μου κάνουν ερωτήσεις με ύφος ανακριτή, και όσο το στυλάκι παραμένει τέτοιο, τόσο θα εξακολουθώ να το αγνοώ.
Δεύτερον, το να χαρακτηρίζεις τις απόψεις κάποιου με τον οποίον διαφωνείς με τον συγκεκριμένο τρόπο, Kacey, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Στην περίπτωση σου βέβαια, καθώς είναι απόλυτα σύμφωνο με το γενικότερο ύφος των μηνυμάτων σου ειλικρινά δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.
Τρίτον, έχω γράψει πολλές φορές ότι και εγώ παραβιάζω τα όρια ταχύτητας εκτός πόλης. Ποτέ και σε κανένα μήνυμα μου δεν ισχυρίστηκα ότι πηγαίνω με τα όρια στους αυτοκινητόδρομους. Μην προσπαθείς άσκοπα λοιπόν να με κατηγορήσεις ότι άλλα λέω και άλλα κάνω. Η διαφορά μας είναι ότι το κάνω μόνο εκτός πόλης σε καλούς δρόμους δίχως κίνηση, με σεβασμό σε αυτούς που επιχειρούν να προσπεράσουν με τα όρια, με επίγνωση του ότι αυτός ο τρόπος οδήγησης συνεπάγεται αυξημένη επικινδυνότητα και, το κυριότερο, είμαι έτοιμος να δεχτώ τις συνέπειες όταν και αν με σταματήσει η αστυνομία.
Τέταρτον, έχετε αφήσει και πάλι την εμπάθεια σας να σας βγάζει εκτός θέματος. Και παρόλα αυτά, είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί πάλι να γράψει ότι εγώ χαλάω το topic.
-
Χρήστος Λάππας
Μη χαλάς το topic ρε συ!...
-
Πρώτα από όλα, δεν μου αρέσει να μου κάνουν ερωτήσεις με ύφος ανακριτή, και όσο το στυλάκι παραμένει τέτοιο, τόσο θα εξακολουθώ να το αγνοώ.
Ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησιμος για αυτο ακριβως τον λογο. Ειναι απροσωπος και δεν ξερεις τι και πως το λεει ο συνομιλητης σου. Βεβαια δεν νομιζω να σου εβαλε κανεις την ανακριτικη λαμπα στα μουτρα και να σου ειπε σαν νεος Θεοχαρης(ο παλιος μας αφησε χρονους μετα τις εκλογες) ΜΙΛΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ....
Δεύτερον, το να χαρακτηρίζεις τις απόψεις κάποιου με τον οποίον διαφωνείς με τον συγκεκριμένο τρόπο, Kacey, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Στην περίπτωση σου βέβαια, καθώς είναι απόλυτα σύμφωνο με το γενικότερο ύφος των μηνυμάτων σου ειλικρινά δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.
Το ιδιο μπορουν να πουν πολλοι απο εδω μεσα μην κοιτας που μονο ο Kacey εγραψε. Απλα μετα θα αρχιζες παλι για mass attacks και αλλα σεναρια επιστημονικης φαντασιας με ALIEN vs PREDATOR που κατα καιρους εχουμε διαβασει...
Τρίτον, έχω γράψει πολλές φορές ότι και εγώ παραβιάζω τα όρια ταχύτητας εκτός πόλης. Ποτέ και σε κανένα μήνυμα μου δεν ισχυρίστηκα ότι πηγαίνω με τα όρια στους αυτοκινητόδρομους. Μην προσπαθείς άσκοπα λοιπόν να με κατηγορήσεις ότι άλλα λέω και άλλα κάνω. Η διαφορά μας είναι ότι το κάνω μόνο εκτός πόλης σε καλούς δρόμους δίχως κίνηση, με σεβασμό σε αυτούς που επιχειρούν να προσπεράσουν με τα όρια, με επίγνωση του ότι αυτός ο τρόπος οδήγησης συνεπάγεται αυξημένη επικινδυνότητα και, το κυριότερο, είμαι έτοιμος να δεχτώ τις συνέπειες όταν και αν με σταματήσει η αστυνομία.
Δηλαδη Κυριε Χρηστο μας το οτι τα παραβιαζετε εκτος αυτοκινητοδρομων(αληθεια δεν ειναι λιγο περισσοτερο επικυνδινο να πηγαινεις στα κατσαβραχα με το χλμ?) δεν σας κανει το ιδιο παρανομο με το να τα παραβιαζατε εντος αυτοκινητοδρομου?
Τέταρτον, έχετε αφήσει και πάλι την εμπάθεια σας να σας βγάζει εκτός θέματος. Και παρόλα αυτά, είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί πάλι να γράψει ότι εγώ χαλάω το topic.
Εκτος θεματος? Ναι εχετε δικιο.... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΛΑΠΠΑ. ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ TOPIC.......
-
...έχω γράψει πολλές φορές ότι και εγώ παραβιάζω τα όρια ταχύτητας εκτός πόλης. Ποτέ και σε κανένα μήνυμα μου δεν ισχυρίστηκα ότι πηγαίνω με τα όρια στους αυτοκινητόδρομους...
Δηλαδη Κυριε Χρηστο μας το οτι τα παραβιαζετε εκτος αυτοκινητοδρομων(αληθεια δεν ειναι λιγο περισσοτερο επικυνδινο να πηγαινεις στα κατσαβραχα με το χλμ?) δεν σας κανει το ιδιο παρανομο με το να τα παραβιαζατε εντος αυτοκινητοδρομου?
Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι έχω γράψει και *ίσως *(λέω τώρα) να καταλάβεις.
-
Εγώ πάντως την πήρα την απάντησή μου. Οχι πως κατάλαβα κάτι διαφορετικό από αυτά που έχω καταλάβει μέχρι τώρα για το στυλάκι, αλλά λέμε τώρα. Ευχαριστώ, Χρήστο!
-
Tί ακριβώς κατάλαβες; Γιατί εγώ κατάλαβα ότι και ο Χρήστος Λάππας τρέχει όποτε του κατέβει αλλά εν γνώσει του ότι κάνει κάτι επικίνδυνο. Δεν λέει όταν τον τσιμπάνε 'Δεν φταίω εγώ, φταίει η κοινωνία'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tί ακριβώς κατάλαβες; Γιατί εγώ κατάλαβα ότι και ο Χρήστος Λάππας τρέχει όποτε του κατέβει αλλά εν γνώσει του ότι κάνει κάτι επικίνδυνο. Δεν λέει όταν τον τσιμπάνε 'Δεν φταίω εγώ, φταίει η κοινωνία'.ουτε εμεις.
το οτι αποφευγει να απαντησει στην ερωτηση 'πιστευες πραγματικα και το εννοουσες οταν ελεγες οτι εκανες λαθος, ή το ελεγες μονο για το προστιμο και απο μεσα σου ελεγες τι μλκιες λες ρε τροχομπατσε', μου λεει επισης πολλα. Αν οντως πιστευε οτι αυτο που κανει ειναι πραγματικα επικινδυνο, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Το οτι το κανει και μετα γυρναει και λεει (ολως τυχαιος στον μπατσο που παει να τον γραψει) 'συγνωμη εσφαλα', μονο αστειο μπορει να ειναι...
-
manosk
Εχεις ακούσει το 'πάρ'τη σκούφια σου και βάρα με';
-
...έχω γράψει πολλές φορές ότι και εγώ παραβιάζω τα όρια ταχύτητας εκτός πόλης. Ποτέ και σε κανένα μήνυμα μου δεν ισχυρίστηκα ότι πηγαίνω με τα όρια στους αυτοκινητόδρομους...
Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι έχω γράψει και *ίσως *(λέω τώρα) να καταλάβεις.
Olo moy to post htan grammeno mesa sto xabale. Alla epeidh blepw pali eirwneia mesa sthn paren8esh na sas pw dyo logakia.
Επειδη βαρεθηκα ολα αυτα τα κυρηγματα τις δηθεν νεοτροπιεσ κλπ κλπ κλπ. Καταλαβα πολυ καλα τι λεγατε. Λετε οτι ποτε δεν εχετε πει οτι δεν παραβιαζετε τα ορια μεσα στην πολη και μονο στους αυτοκινητοδρομους τρεχετε και οπου εσεις κρινετε οτι μπορειτε να κινη8ειτε πιο γρηγορα και πανω απο τα επιτρεπτα ορια.... Οταν εγινε τετοια αναφορα απο αλλο μελος εγινε αμεσος δολοφωνος απο τα σεναριο που προανεφερα και τα σκασμενα λαστοιχα κλπ κλπ. Εσενα δλδ δεν μπορει να σου τυχει (γιατι μαλλον εισαι ο SUPERMAN h καλυτερα μεντιουμ) και δεν εισαι επικυνδινοσ. Η ερωτηση του Νασσου ηταν καθαρη και καλα δαιτυπωμενη αλλα δεν σε βλεπω να απαντας....
Οσο για το αν καταλαβαινω η οχι,πιστεψε καταλαβαινω το παιχνιδι που παιζεται οι περισσοτεροι εδω μεσα και οδηγειται παντα με τον κοκ (ευαγγελιο για εσας)στο χερι... Αλλα ειστε τυχεροι που δεν σας ξερω να σας πετυχω στο δρομο και να τραβηξω βιντεο να σας δουμε αν οδηγειτε οπως λετε η οπως αυτοι που κραζετε...
Με λιγα λογια μονο μπλα μπλα ειστε. Ολοι σας...
Τουλαχιστον ορισμενοι εδω μεσα δεν κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας και ουτε οταν μας δειχνουν το δασος εμεις βλεπουμε μονο το δεντρο...Βγαλτε λοιπον την σκουφια σας και βαρατε μας..... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ
-
XAΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.......
-
εσυ γιατι γελας?
δεν ντρεπεσαι να συμφωνεις με ενα αποβρασμα της κοινωνιας που ειναι μελος του TFRC και που το παιζει ιπποτης της ασφαλτου για την προασπιση του δικαιωματος της κοντρας?
το παιζεις ιστορια με το αμαξι του μπαμπα?
μην πας μακρια...μηπως να 8υμησω οταν καποιοι των 4ΤΦ πηγαν βολτα στο σουνιο κατα ποσο τηρουσαν τις διαταξεις του κοκ?
ουουουου 666
-
Ρε παίδες..για σιγά γιατι τα πράγματα γίνονται σοβαρά.
Hannibal δεν κατάλαβα? ΟΛΟΙ έχουμε τον ΚΟΚ στο χέρι και είμαστε υποκριτές?
Και, στην τελική, αν κάποιος το πιστεύει, δεν είναι δικαίωμά του?
Προς τι η τσουβαλοποίηση?!!MAD-MAX-13 σου φαινόμαστε για παιδάκια με τρίκυκλα?
Μπορείς, ή δεν μπορείς, να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ του πάω μια γρήγορη βόλτα και του μπαίνω όπως έρχομαι στην Κατεχάκη και κάνω κόντρες στον δρόμο γιατι δεν μου φτιάχνει πίστα το Κράτος!Μήπως τα έχετε μπλέξει λίγο παίδες?
Ο καθένας έχει δικαίωμα στην γνωμη του.
Και πρέπει να είναι έτοιμος να δεχθεί και την ανάλογη κριτική. -
kouk η τσουβαλοποιηση ειναι ιδια με αυτη που κανονουν ορισμενοι εδω μεσα και για εμενα... ειδες ποσο πολυ ενοχλει οταν ξερεις ποιος εισαι σαν ανθρωπος και σαν οδηγος? τι κρητηρια εχεις οταν πας γρηγορα? ποτε θα πατησεις παραπανω το γκαζι κλπ κλπ? βγαινει ο καθενας και τσουβαλοποιει και σε βαζει ισα και ομοια... Οποτε... Τουλαχιστον εισαι ο μονος που επιασε το βαθυτερο νοημα του ποστ μου ( στην ουσια).
Radar και πού βρίσκονται.