-
Alfisti γεια
Η δική μου Alfa κλείνει τα 2 της χρόνια σε ένα μήνα περίπου.
Μέχρι τώρα έχει πάει 4 φορές επίσκεψη στο συνεργείο γιατί συμβαίνει το εξής: Στο ξεκίνημα ανάβουν τα λαμπάκια του ABS, του ASR και του χειρόφρενου, ενώ ταυτόχρονα δε δουλεύει το κοντέρ και ο χιλιομετρητής. Μετά από 2-3 χιλιόμετρα σβήνουν όλα και το κοντέρ λειτουργεί κανονικά.
Στη διάγνωση (μετά) καταγράφεται ώς σφάλμα ταχυμέτρου. Γίνεται reset στον εγκέφαλο και περιμένω μέχρι την επόμενη φορά.
Σας έχει τύχει;. -
Alfisti γεια
Μέχρι τώρα έχει πάει 4 φορές επίσκεψη στο συνεργείο γιατί συμβαίνει το εξής: Στο ξεκίνημα ανάβουν τα λαμπάκια του ABS, του ASR και του χειρόφρενου, ενώ ταυτόχρονα δε δουλεύει το κοντέρ και ο χιλιομετρητής. Μετά από 2-3 χιλιόμετρα σβήνουν όλα και το κοντέρ λειτουργεί κανονικά.
Στη διάγνωση (μετά) καταγράφεται ώς σφάλμα ταχυμέτρου. Γίνεται reset στον εγκέφαλο και περιμένω μέχρι την επόμενη φορά.
Σας έχει τύχει;. -
Alfisti γεια
Σας έχει τύχει;. -
Στα συγχρονα αυτοκινητα η πληροφορια ταχυτητας συνηθως ερχεται απο τους αισθητηρες του ABS και οχι απο την κλασσικη ντιζα κοντερ απο το κιβωτιο ταχυτητων.Οποτε αν ακολουθειται η ιδια φιλοσοφια κ στο δικο σου αυτοκινητο ισως να υπαρχει καποιο προβλημα σε καποιον αισθητηρα ή γενικα στον υπολογιστη του ABS.Επισης καλο θα ηταν να κοιταχτει κ η καλωδιωση κ οι επαφες στις πριζες του ολου συστηματος.
Αν δεν ξεκινησεις τα λαμπακια σβηνουν η πρεπει οπωσδηποτε να κινηθει το αυτοκινητο για να σβησουν? -
Η δική μου 147 κλείνει σχεδόν τρία χρόνια, δεν μου έχει συμβεί αυτό, αν δεν δουλεύει το ταχύμετρο και ανάβει το σύμπαν μάλλον το body computer είναι... τσέκαρε αν δουλέυουν τα φλας, αν όχι είναι το body γιατί ελέγχει ακόμα κι αυτά ...
Λειτουργία ABS, κοντέρ κλπ.