-
Τσέκαρε μήπως η τράπεζά τους ζητάει και αυτή προμήθεια για την μεταφορά για να μην κολλήσει η παραγγελία και σου ζητούν συμπληρωματική κατάθεση.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Τσέκαρε μήπως η τράπεζά τους ζητάει και αυτή προμήθεια για την μεταφορά για να μην κολλήσει η παραγγελία και σου ζητούν συμπληρωματική κατάθεση.Ναι ζητάει, υπάρχει κάποιος ειδικός όρος που χρησιμοποιείται ώστε να μπούνε σίγουρα τα σωστά λεφτά στον λογαριασμό δέκτη και να πληρώσεις εσύ όλα τα έξοδα αυτού του είδους.
-
Ευχαριστώ γιά τήν βοήθεια βρέ παιδιά.
Σήμερα πήγα στήν τράπεζα,μέ όλα τά στοιχεία καί κατέθεσα τά λεφτά.Τώρα από ότι μού είπε ο υπάλληλος,εμείς αναλαμβάνουμε τά δικά μάς έξοδα καί αυτοί τά δικά τους.
Τέλος πάντων,εγώ από 880 ευρώ πού ήταν η παραγγελεία(σύν μεταφορικά καί ΦΠΑ)έδωσα 964 ευρώ μαζί μέ τά έξοδα τής τράπεζας.
Αλήθεια πώς μπορώ να τσεκάρω άν η τράπεζά τους ζητάει προμήθεια; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
μού είπε ο υπάλληλος,εμείς αναλαμβάνουμε τά δικά μάς έξοδα καί αυτοί τά δικά τους.
Αλήθεια πώς μπορώ να τσεκάρω άν η τράπεζά τους ζητάει προμήθεια;Υπάρχει τρόπος μεταφοράς λεφτών που τον είχα δεί να αναφέρετε σε κάποιο site που πουλούσε πράματα που εξασφαλίζει τον αποδέκτη, δε θυμάμαι τη λέξη.
Αυτό που είπε ο υπάλληλος είναι βλακεία.
Αν η τράπεζά τους θέλει προμήθεια την οποία δεν διατίθενται αυτοί να την πληρώσουν θα το μάθεις αν σου ζητηθεί να πληρώσεις συμπλήρωμα που αν δεν το κάνεις σωστά θα θέλει κι άλλο συμπλήρωμα κοκ.
Οι πιστωτικές κάρτες είναι πολύ βολικές για αυτές τις διαδικασίες αρκει να προσέχεις που τη δίνεις....και να μην παρασύρεσαι όπως μερικοί.... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
μού είπε ο υπάλληλος,εμείς αναλαμβάνουμε τά δικά μάς έξοδα καί αυτοί τά δικά τους.
Αλήθεια πώς μπορώ να τσεκάρω άν η τράπεζά τους ζητάει προμήθεια;Υπάρχει τρόπος μεταφοράς λεφτών που τον είχα δεί να αναφέρεται σε κάποιο site που πουλούσε πράματα που εξασφαλίζει τον αποδέκτη, δε θυμάμαι τη λέξη.
Αυτό που είπε ο υπάλληλος είναι βλακεία.
Αν η τράπεζά τους θέλει προμήθεια την οποία δεν διατίθενται αυτοί να την πληρώσουν θα το μάθεις αν σου ζητηθεί να πληρώσεις συμπλήρωμα που αν δεν το κάνεις σωστά θα θέλει κι άλλο συμπλήρωμα κοκ.
Οι πιστωτικές κάρτες είναι πολύ βολικές για αυτές τις διαδικασίες αρκει να προσέχεις που τη δίνεις....και να μην παρασύρεσαι όπως μερικοί.... -
Αναλογα την τράπεζα παίζει και η προμήθεια. Οι περισσότερες τραπεζες στο εξωτερικό δεν ζητούν προμήθεια. Ελπίζω να είναι μια απο αυτές. Στείλε σε κάθε περίπτωση ενα αντίγραφο της απόδειξης στην Quaife με μια σημείωση.
-
Δεύτερη μέρα πού έχω καταθέσει τό ρευστό,καί δέν έχω πάρει απάντηση άν τά έλαβαν,καί άν τό θέμα προχωράει!!!Λέτε νά πάθω καμιά λαχτάρα!!!
-
υπολόγισε καλύτερα 5-6 εργάσιμες... Μέχρι να πάει κάποιος απο την εταιρία στην τράπεζα .....
Αυτός ειναι ο λόγος που η πιστωτική κάρτα ειναι ο πιο εύκολος τρόπος.Για την επόμενη φορά: Κάνεις αίτηση για πιστωτική (η Alpha λογω ολυμπιακών δεν έχει ούτε συνδρομή), άμεσα έχεις την νέα σου κάρτα, κάνεις τις αγορές σου, την αποπληρώνεις και καπάκι την μπλοκάρεις (εξαφάνιση, κλοπή, κλπ) οπότε έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.
Περιμένουμε νέα από το καινούριο σου μπλοκέ !!!
-
Δέν ξέρω βρέ Βελισσάριε,αλλά δέν τίς θέλω αυτές τίς κάρτες καθόλου.
Μάλλον είναι ψιλοκόλλημα!!!
Φυσικά όταν τό μπλοκέ θά φορεθεί,θά υπάρξει ενημέρωση.
Ανυπομονώ άλλωστε!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ευχαριστώ γιά τήν βοήθεια βρέ παιδιά.
Σήμερα πήγα στήν τράπεζα,μέ όλα τά στοιχεία καί κατέθεσα τά λεφτά.Τώρα από ότι μού είπε ο υπάλληλος,εμείς αναλαμβάνουμε τά δικά μάς έξοδα καί αυτοί τά δικά τους.
Τέλος πάντων,εγώ από 880 ευρώ πού ήταν η παραγγελεία(σύν μεταφορικά καί ΦΠΑ)έδωσα 964 ευρώ μαζί μέ τά έξοδα τής τράπεζας.
Αλήθεια πώς μπορώ να τσεκάρω άν η τράπεζά τους ζητάει προμήθεια;Εσύ αυτό που έπρεπε να κάνεις το έκανες ήδη:
- Κατέθεσες το ποσό που σου είπαν να καταθέσεις
- Πληρωσες ενδεχόμενες συναλλαγματικές διαφορές, μιας και αν το πλήρωσες σε στερλίνες, θα πρέπει να αγοράσεις στερλίνες το κατάστημα που έκανες την συναλλαγή εκ μέρους σου και να τα περάσει μέσω swift.
- Πλήρωσες την προμήθεια της τράπεζας για το swift.
- Ενδεχομένως έστειλες και με fax την απόδειξη κατάθεσης για το swift.
Απο κει και πέρα υπάρχει μια βαλέρ (διατραπεζική καθυστέρηση) της τάξης των 2-3 ημερών (αναλόγως τράπεζας και συνεργασίας τους).
Πέραν τούτου, αν η τράπεζα τους κρατάει προμήθεια δεν είναι δική σου ευθύνη αλλά δικό τους. Δεν σε αφορά καθόλου, όσο δεν μας αφορά για παράδειγμα ως καταναλωτές το πόσο προμήθεια κρατάει η VISA από τα εκάστοτε μαγαζιά που ψωνίζουμε...Δική τους δουλειά!Αν δεν έχεις στείλει το fax, στείλτο, και την επόμενη μέρα πάρ'τους τηλέφωνο...That's all folks!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Απο κει και πέρα υπάρχει μια βαλέρ (διατραπεζική καθυστέρηση) της τάξης των 2-3 ημερών (αναλόγως τράπεζας και συνεργασίας τους).
2 μέρες! Εκτός κι αν υπάρχει κάποια άλλη ενδιάμεση τράπεζα. Τώρα, λόγω και της αργίας της Δευτέρας, μάλλον θα φτάσουν τα λεφτά την Τρίτη.
Πάντως Αντρέα, ο theo111r,έχει δίκιο, στείλε το Swift στο fax!
Τους αποδεικνύεις και τους υπενθυμίζεις ότι κατέθεσες τα λεφτά...**Περιμένουμε νέα εναγωνίως!!! **
-
Παιδιά,όλα αυτά πού λέτε έχουν γίνει από μέρους μου.
Αλλά ακόμα δέν μού έχουν απαντήσει άν τά λεφτά τά πήρανε. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παιδιά,όλα αυτά πού λέτε έχουν γίνει από μέρους μου.
Αλλά ακόμα δέν μού έχουν απαντήσει άν τά λεφτά τά πήρανε.Τα λεφτά τα πήρανε σίγουρα, εφόσον έχουν περάσει 2εργάσιμες ημέρες...
Άντε μία ακόμη σε περίπτωση που υπάρχει κάποια ενδιάμεση τράπεζα.Το θέμα είναι η αργία του Αγ. Πνεύματος, η οποία υπάρχει και στην Ευρώπη.
Τώρα, εάν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ότι μπήκαν λεφτά...
Εφόσον μιλάμε όμως για μία σοβαρή εταιρεία (Quaife) δεν νομίζω ούτε να πάθεις καμία λαχτάρα, ούτε να μην το έχουν πάρει χαμπάρι... Μάλλον θα παίζει κάτι με τις αργίες και τα Σ/Κ. Ρώτα όμως και στην δική σου τράπεζα... Ποτέ δεν ξέρεις καμιά φορά...
Με το SWIFT ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι έχεις στείλει το ποσό που αναγράφεται στο χαρτί στον τάδε λογαριασμό!
Στο τηλέφωνο τι είπανε;;;
-
Παρτους ένα τηλέφωνο, θα συνενοηθείς άμεσα. Εχω παραγγείλει 2 φορές από Quaife και ξέρω
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Παρτους ένα τηλέφωνο, θα συνενοηθείς άμεσα. Εχω παραγγείλει 2 φορές από Quaife και ξέρωΑλήθεια τί διαφορές έχετε δει στις τιμές μεταξύ των εδώ εμπόρων που διαθέτουν Quaife στην αγορά και της παραγγελίας από την 'μαμά' εταιρία;
-
Καί στό τηλέφωνο ποιός θά μιλήσει στά Αγγλικά βρέ παιδιά;Εγώ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί στό τηλέφωνο ποιός θά μιλήσει στά Αγγλικά βρέ παιδιά;Εγώ;Κανένας γνωστός δεν υπάρχει δηλαδή;;;
Αντρέα, θα ερχόμουν εγώ με όλη μου την καρδιά, αλλά ...εξεταστική γμτ... και τώρα δηλαδή, όσο είμαι εδώ κατεβάζω κάτι .pdf αρχεία...
Κάποιο e-mail ίσως;;; Ο glf ίσως έχει κάποιο e-mail ή κάποιο άτομο με το οποίο μιλούσε;;;
-
εκ πείρας είπα να πάρετε τηλ... παίρνουν πολλά email και ξεχνιούνται εύκολα, αλλά ποτέ δε χάνονται. αν δώσεις παραγγελία απο email οκ, αλλά για συνενόηση καλύτερα τηλέφωνο...
-
Μετά από τό τρίτο κατά σειρά e-mail,απάντηση δέν έχει έρθει!!!
Εχω αρχίσει νά ανησυχώ στά σοβαρά!!!
Ξέρει κανένας,πόσες μέρες πάνω-κάτω,θά κάνει νά μού έρθει τό ανταλακτικό,άν έχουν πάρει τά 'φράγκα'; -
Η ταλαιπωρία,απ'ότι φαίνεται,έφτασε στό τέλος της.
Μετά από τρείς μέρες πού συνενοούμαστε,μέσω τηλεφώνου,στήν γλώσσα τών...κινέζων,καί αφού μού είχανε πεί ότι τά λεφτά δέν είχαν μπεί στήν τράπεζά τους,τελικά σήμερα μού ανακοινώσανε ότι...τά βρήκαν.
Χτές λοιπών μού τό ταχυδρομήσανε,καί μάλλον στά μέσα τής εβδομάδας θά τό έχω στά χέρια μου.
Ελπίζω τουλάχιστον νά μού στείλουν τό σωστό κωδικό!!!
Περί Μπλοκέ QUAIFE,πληροφορίες