-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Υποστηριζω οτι ταχυτερος ειναι αυτος που τερματιζει τον αγωνα 1ος κ οχι αυτος που κερδιζει τις περισσοτερες ειδικες.
Κακώς το υποστηρίζεις
Ταχύτερος είναι αυτός που κερδίζει τις περισσότερες ειδικές.
Αυτός που κερδίζει τον αγώνα είναι καλύτερος (δηλ. ταχύς, φρόνιμος, ουσιαστικός και τυχερός στις σωστές ποσότητες)Βεβαίως!! Στην συγκέκριμένη περίπτωση με τον Solberg, ήταν αγωνιστικά και ο ταχύτερος (χωρίς την ποινή). Αλλά βέβαια οι κανονισμοί, είναι κανονισμοί. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι ο ταχύτερος δεν τερματίζει πάντα πρώτος.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υποστηριζω οτι ταχυτερος ειναι αυτος που τερματιζει τον αγωνα 1ος κ οχι αυτος που κερδιζει τις περισσοτερες ειδικες.
Κακώς το υποστηρίζεις
Ταχύτερος είναι αυτός που κερδίζει τις περισσότερες ειδικές.
Αυτός που κερδίζει τον αγώνα είναι καλύτερος (δηλ. ταχύς, φρόνιμος, ουσιαστικός και τυχερός στις σωστές ποσότητες)Βεβαίως!! Στην συγκέκριμένη περίπτωση με τον Solberg, ήταν αγωνιστικά και ο ταχύτερος (χωρίς την ποινή). Αλλά βέβαια οι κανονισμοί, είναι κανονισμοί. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι ο ταχύτερος δεν τερματίζει πάντα πρώτος.
Δεν με καταλαβαινετε! Τι θα πει χωρις την ποινη; Αφου εφαγε 5 λεπτα καπελο!
Ταχυτερος στο τελος του αγωνα δεν ειναι αυτος που κερδιζει τις περισσοτερες ειδικες! Ειναι αυτος που ειναι 1ος!
Κ ο Μαρτιν περυσι κερδισε τις περισσοτερες ειδικες, κ ηταν ταχυτερος του Solb σε πολλες περιπτωσεις, ομως στο τελος ουτε καν διεκδικουσε τον τιτλο, αντιθετα με τον Solb που εγινε παναξια πρωταθλητης.
Εγω βλεπω τον ταχυτερο συμφωνα με το αποτελεσμα, γιατι ειναι επι της ουσιας ταχυτερος. Της εντυπωσεις θα τις κλεψει ο Solb ή οποιος αλλος κερδισει τις περισσοτερες ειδικες, συμφωνω, ομως το θεμα ειναι ποιος θα μεινει στον δρομο, θα εχει μια καλη στρατηγικη, θα ειναι γρηγορος κ θα εχει κ τυχη ωστε να κερδισει τον αγωνα.
Πολλοι ειπαν κερδισε ο Μαρτιν χωρις να ειναι ο ταχυτερος, υπο αυτο το πρισμα ok κ περυσι που ηταν τι κερδισε;
Θα μπορουσε να κερδισει ο Solb κ μαλιστα με μεγαλη διαφορα κ θα κ θα κ θα.... αλλα τα γεγονοτα ειναι αλλα. Εφαγε 5 κ εμεινε πισω. Σε πολλες ειδικες ηταν ταχυτερος στο τελος ομως του αγωνα δεν ηταν (αφου ειχε 5 καπελο). Κ παλι τυχερος ηταν που δεν αποκλειστηκε αφενος κ αφετερου που ειχε τοσο λιγους οδηγους ωστε να τερματισει 4ος.Εγω κρινω απο το αποτελεσμα ποιος ειναι ο ταχυτερος, οχι απο τις ειδικες. Ισως λανθασμενα αλλα ο ταχυτερος των ειδικων δεν ειναι παντα κ του αγωνα!
-
Κλεισθένη στην ουσία δε διαφωνούμε. Απλώς χρησιμοποιούμε τις λέξεις με διαφορετικό νόημα
Το νόημα που δίνω εγώ:
Ταχύτερος είναι αυτός που κερδίζει τις περισσότερες ειδικές. Σε απόλυτη ταχύτητα.
Καλύτερος αυτός που κερδίζει τον αγώνα γιατί είναι αρκετά ταχύς, συγκρατημένος, τυχερός και βέβαια η ομάδα του δεν κάνει λάθη (ιδίως τώρα με τους καινούργιους κανονισμούς).Μάλλον συμφωνεί μαζί μου ο Martin
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=5386ΥΓ: Τελικά ο Solberg ήταν υπεύθυνος για το τέλειωμα της μπαταρίας
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Κλεισθένη στην ουσία δε διαφωνούμε. Απλώς χρησιμοποιούμε τις λέξεις με διαφορετικό νόημα
Το νόημα που δίνω εγώ:
Ταχύτερος είναι αυτός που κερδίζει τις περισσότερες ειδικές. Σε απόλυτη ταχύτητα.
Καλύτερος αυτός που κερδίζει τον αγώνα γιατί είναι αρκετά ταχύς, συγκρατημένος, τυχερός και βέβαια η ομάδα του δεν κάνει λάθη (ιδίως τώρα με τους καινούργιους κανονισμούς).Μάλλον συμφωνεί μαζί μου ο Martin
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=5386ΥΓ: Τελικά ο Solberg ήταν υπεύθυνος για το τέλειωμα της μπαταρίας
Ναι μαλλον διαφωνουμε συμφωνοντας!!!
Το κορυφαιο του αγωνα μου φαινεται ειναι αυτο!
Διπλά άτυχος του αγώνα ο Μark Higgins που αφού αντιμετώπισε ένα σωρό προβλήματα πριν τον αγώνα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει από κιβώτιο ταχυτήτων στην πρώτη κιόλας ε.δ. Τώρα πως έγινε και τούμπαρε το αυτοκίνητο στην πρώτη ε.δ. και ενώ είχε ήδη έχει εγκαταλείψει και μάλιστα χωρίς τον οδηγό μέσα. Ρωτήστε τον οδηγό του αυτοκίνητου της οργάνωσης που φόρτωσε το αγωνιστικό για να το μεταφέρει στο σερβις παρκ και … τούμπαραν μαζί.
Εβλεπα μια ανασκοπηση του 99 00 01 δεν θυμαμαι ακριβως οπως ουτε κ το rally Αργεντινη ισως;;; τσπ ειχε πιασει φωτια κ ο 'πιλοτος' του πυροσβεστικου οχηματος στριβοντας το τουμπαρε πανω στα αγωνιστικα Skoda που ηταν αραγμενα τραυματιζοντας κ μηχανικους της ομαδας! Οσοι το εχετε δει σιγουρα θα το θυμαστε!
WRC 2004 - 3ος γύρος Corona Rally Mexico