-
Απλα Νικο ρωτησα γιατι νομιζω οτι αυτο το πρωταθληματακι ειναι μια χρυση ευκαιρια. Καλα και αγια τα ραλι αλλα οι αναβασεις οπως ολοι ξερουμε ειναι οτι ακριβως χρειαζεται για να προβληθουν οι αγωνες στις τοπικες κοινωνιες.
Ισως να ειναι η σπιθα που θα πυροδοτησει την αναπτυξη του αθληματος στην Β.Ε. Αν εχετε τη δυνατοτητα, αγκαλιαστε το.
-
Και μια ερωτησουλα τωρα !!!
Ποσοι απο εσας 'συντροφοι' ειστε ετοιμοι για το Σπριντ της ΑΛΜΑΘ??
Ετσι για να παρουμε μια προγευση του ποσοι θα ερθουν για τη πρωτη 'δοκιμη'.
Κατηφορικη απ΄οτι εμαθα φετος η ειδικη. -
Από Κοζάνη μεριά βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον. Πιστεύω πως θα είναι μια καλή δοκιμή για αρχή της χρονιάς, μόνο που είναι κοντά στο Θερμαϊκού και δε ξέρω πότε θα προλάβουμε να το γράψουμε σωστά...
Και αν ξέρεις λεπτομέριες για το σπριντ, ας τις μάθουμε.. Καλό ακούστηκε το κατηφορικο αν και πονάω εκεί, ακόμα έχω τους περυσινούς δισκους..
Κατα που πέφτει ? άκουσα Ελατοχώρι. πόσα χλμ ? -
niko kai pou tha einai oi anavaseis tis V.Elladas???
-
Σπύρο θα γίνουν σχετικά κοντά σε σένα
Δες στο πρόγραμμα αγώνων στη σελίδα μου, στις αναβάσεις έχω βάλει και της Β. Ελλάδας.
http://www.galfas.gr/racing/programm.aspΒλέπω ότι για της Ξάνθης είναι προγραμματισμένο την ίδια ημερομηνία με την Ωμπλού αλλά και με σπριντ Β.Ελλάδος της ΑΛΜΑΘ.
Τι λέει, θα βάλεις κάνα κλουβί να σε δούμε στις αναβάσεις ?
-
Χθες ακουσα τον προεδρο της ΑΛΜΑΘ.
Δεν δωθηκε το περσινο ανηφορικο κοματι λογω χιονοδρομικου.
Περνας μεσα απο το ελατοχωρι, προς το χωριο Ριζωματα( η καπως ετσι).
Ειναι προς τη πλευρα της Βεροιας, με μηκος 7200.
Νικο κατι ακουσα οτι θα΄σαι Α6.????? -
Ριζώματα ? Τότε είναι πολύ κοντά μου !
7,2 χλμ, με κατηφοριές ? α βλέπω να περνάμε πολύ καλά!
Όχι παραμένω N/2. Από πέρυσι πρόσθεσα μπλοκέ. Τώρα στα σπριντ δεν αποκλείεται να φοράω σκούπα και να το δηλώνω Α
Στα ράλλυ θα το δηλώνω κανονικά Ν/2. -
ασθενοφορε με τα τηλεφωνα δεν μιλησαμε καθολου στον γιαννη...,
εν πασει περιπτωση θα κατεβω στο σπριντακι, αν και τα ψιλοαποφευγω, γιατι ειναι μια πρωτης ταξεως δοκιμη εν οψη θερμαϊκου και αυτοι που εχουν προχωρησει σε αναβαθμισεις,π.χ. μπεσλιδης, ή και αυτοι που τρεχουν με κατι καινουργιο, π.χ. εγω, που θα πανε??? ασε που θα ερθει κι ο φιλος μου ο διαφας και θα ειναι προβα τζενεραλε για το βορειου στα διλιτρα!!!για καντε κανενα προγνωστικο τωρα που εχουμε και συμμετοχες και κατηγοριες
αντε παμε
-
και βεβαια πρεπει να συγχαρουμε το νεο διοικητικο συμβουλιο του σοααβε, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ, που πηραν τις κατηγοριες για ολους εμας και εδωσαν μια νεα πνοη στο χωρο.
ευχομαι και εις ανωτερα και...΄αντε και καλη τυχη μαγκες΄ που ελεγε ο ποιητης
-
Αν και το ΜΑΝΑGEMENT του αγωνιστικού φέτος θα το διαχειριστώ πάντα σε συννενόηση με τον συνοδηγό μου.Αρχίζει να με δελεάζει η ιδέα για δοκιμή εν όψη Θερμαικού στο Sprint που λέτε.
Γιαννάκη μήπως θα κάνεις ομοιοπαθητική από την φωτογραφία που βάζεις κάθε φορά που στέλνεις μήνυμα.Αν και νομίζω πως ο Ντίνος είναι ικανός να σε απογειώσει και χωρίς 'γιάμπ'!!!!
Μπεσλίδη τελείωνε με το Roll Cage σου γιατί να κάτι τριήμερα, να κάτι σεμινάρια μην τρέχεις στο τέλος.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Σπύρο θα γίνουν σχετικά κοντά σε σέναΔες στο πρόγραμμα αγώνων στη σελίδα μου, στις αναβάσεις έχω βάλει και της Β. Ελλάδας.
http://www.galfas.gr/racing/programm.aspΒλέπω ότι για της Ξάνθης είναι προγραμματισμένο την ίδια ημερομηνία με την Ωμπλού αλλά και με σπριντ Β.Ελλάδος της ΑΛΜΑΘ.
Τι λέει, θα βάλεις κάνα κλουβί να σε δούμε στις αναβάσεις ?
nikolaki meta apo toso kairo epitelous katafera na mpw sthn selida sou.
Wraio to programma kai prepei na exoun endiaferon mias kai gia mena tha einai kati exw apo ta sunithismena.Oso gia to cage den tha valw sto diko mou amaxi,uparxei allo etoimo gia na kanw thn douleia mou.Tha prospathisw na emfanistw se kapoia apo tis anavaseis autes kai tha eisai o prwtos pou tha to mathei (gia na ertheis fusika giati tha eimaste idia kathgoria.......... ) -
Συνχαρητηρια στον φιλο μου Γ.Βαλαβανη για το νεο αυτοκινητο που απεκτησε.
Ευχομαι καλες διακρισεις και καλους αγωνες.
Καλη αγωνιστηκη χρονια σε ολους.
Δ.Διαφας!!!
-
Άντε και ο Διάφας μέσα.. Kozani - online
Καλά πάμε
Σπύρο μη μου βάζεις φυτίλια για ανάβασεις
-
Ο χρήστης diafas έγραψε:
Συνχαρητηρια στον φιλο μου Γ.Βαλαβανη για το νεο αυτοκινητο που απεκτησε.Ευχομαι καλες διακρισεις και καλους αγωνες.
Καλη αγωνιστηκη χρονια σε ολους.
Δ.Διαφας!!!
Kyrie balabanh ti amaksi apokthsate? To ragnioti gia poion to etoimazoyme?
-
αννιβακο μου γλυκε μου,
τοσο καιρο στη αριστερη τη ραμπα το εβλεπες!!!
ή μηπως δεν εισαι ενημερος για ΄τα της ομαδος΄ και πρεπει να κανουμε εκτακτη συνελευση? λοιπον αυριο κατεβαινω, κανονισε...τωρα αν, λεω αν, αυτος ειναι προλογος για το clio... εισαι μεγαλη κολομπινα(θαναση's speeking) και πας δια της πλαγιας οδου
και πως σου παειιιιιιι ειναι και ασημι...ασχετο, αυριο το απογευμα παμε στο αμφιθεατρο?
-
Ο χρήστης ixvr έγραψε:
αννιβακο μου γλυκε μου,
τοσο καιρο στη αριστερη τη ραμπα το εβλεπες!!!
ή μηπως δεν εισαι ενημερος για ΄τα της ομαδος΄ και πρεπει να κανουμε εκτακτη συνελευση? λοιπον αυριο κατεβαινω, κανονισε...τωρα αν, λεω αν, αυτος ειναι προλογος για το clio... εισαι μεγαλη κολομπινα(θαναση's speeking) και πας δια της πλαγιας οδου
και πως σου παειιιιιιι ειναι και ασημι...ασχετο, αυριο το απογευμα παμε στο αμφιθεατρο?
Enhmeros eimai kai meta apo thlefwnikh epikoinwnia me ton filtato Iwannh....
Moy fainetai oti to ragnioti 8a to ftiaksw gia parth moy -
polla theleis agaphte mou file auto to amaxi den einai ta kuvika sou......
hannibal mhn kaneis ton adiaforo gia sena lew
-
Απο οτι βλεπω στην Α7 καλα παμε.
Απο την Α6 ακουει κανεις ????
Την επομενη φορα φιλε ixvr θα το κλεισεις το ρημαδι να πουμε καμμια κουβεντα? Ακουσα καλα, 6αρι και μαλιστα απ΄το καλο?? -
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
Απο οτι βλεπω στην Α7 καλα παμε.
Απο την Α6 ακουει κανεις ????
Την επομενη φορα φιλε ixvr θα το κλεισεις το ρημαδι να πουμε καμμια κουβεντα? Ακουσα καλα, 6αρι και μαλιστα απ΄το καλο??6ari? I dont know this word.....
-
Αποψε ερχονται Θεσ/νικη τα κυπελα του πρωταθλητη Ελλαδος,
και του 3ου στην Α7.
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ !!
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ