-
Τι θα λέγατε να αποκρέψουμε φέτος παρέα; Στο γνωστό και μη εξαιρετέο 'τρία' σε 'ένα' μαγαζί (λέγεμε ΚΟΥΡΚΑΣ-ΓΚΙΚΑΣ-ΜΟΥΡΟΥΖΗΣ) στα Καλύβια Θωρικού με τις άκρως λιτοδίαιτες μερίδες
Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε: **Καλύβια 12 Φεβρουαρίου 2004 **και ώρα περι τις 21:00...
Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές έως και 11 Φεβρουαρίου 23:59 [που λέει και ο cmarin στον διαγωνισμό WRC]
Ελπίζοντας οτι θα είναι η μεγαλύτερη μάζωξη του forum με σκοπό την μασαμπουκίαση -
Τι θα λέγατε να αποκρέψουμε φέτος παρέα; Στο γνωστό και μη εξαιρετέο 'τρία' σε 'ένα' μαγαζί (λέγεμε ΚΟΥΡΚΑΣ-ΓΚΙΚΑΣ-ΜΟΥΡΟΥΖΗΣ) στα Καλύβια Θωρικού με τις άκρως λιτοδίαιτες μερίδες
Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε: **Καλύβια 12 Φεβρουαρίου 2004 **και ώρα περι τις 21:00...
Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές έως και 11 Φεβρουαρίου 23:59 [που λέει και ο cmarin στον διαγωνισμό WRC]
Ελπίζοντας οτι θα είναι η μεγαλύτερη μάζωξη του forum με σκοπό την μασαμπουκίαση -
Εγω φυσικά...μέσαααααα!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω φυσικά...μέσαααααα!!!!!Εσυ φυσικα μασα!!!!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εσυ φυσικα μασα!!!!!!
Κάνω δίαιταααα!!!!
-
Θα με ρωτάνε οι γονείς μου... 'Μα καλά, τι συναντήσεις είναι αυτές που κάνετε συνέχεια? Στο forum των 4Τ είσαι ή στο 'Γεύση και Ποιότητα Ζωής?''
Νίκο, κάνεις δίαιτα τώρα για να είσαι ετοιμοπόλεμος?
-
Για τον προεδρούκο θα έχουμε ειδικό εξτρα διαιτητικό μενού...ρύζι με γιαούρτι
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:roll:
Θα με ρωτάνε οι γονείς μου... 'Μα καλά, τι συναντήσεις είναι αυτές που κάνετε συνέχεια? Στο forum των 4Τ είσαι ή στο 'Γεύση και Ποιότητα Ζωής?''Νίκο, κάνεις δίαιτα τώρα για να είσαι ετοιμοπόλεμος?
... δινεις περισσοτερες πληροφοριες απ' οσες χρειαζονται... προσεξε:
- Θα βγεις ?
- Ναι.
- Που θα πας ?
-Εξω - Εξω που?
-Εξω απο δω! - Θα αργησεις ? (αυτη η ερωτηση, γινεται απλα για να γινεται... μπορεις να απαντησεις οτι θες.. το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...)
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
...ρύζι με γιαούρτιΣτα...κάρβουνα;
Του είπαν να τρώει (λογω δίαιτας) το βράδυ ένα γιαούρτι, και ρώτησε:
Πρίν ή μετά το φαγητό; -
Κοίτα να δεις ένα περίεργο πράγμα.
Κάπου εκεί θα βρίσκομαι εκείνη την ημέρα. Θα περάσω να σας δω -
Ο χρήστης tm έγραψε:
... δινεις περισσοτερες πληροφοριες απ' οσες χρειαζονται... προσεξε:
- Θα βγεις ?
- Ναι.
- Που θα πας ?
-Εξω - Εξω που?
-Εξω απο δω! - Θα αργησεις ? (αυτη η ερωτηση, γινεται απλα για να γινεται... μπορεις να απαντησεις οτι θες.. το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...)
Χαχαχαχαχα!!! Τριαντάφυλλε, τόσο λίγο που με βλέπουν οι γονείς μου, η εξής συζήτηση είναι πιο συνηθισμένη:
- Θα μείνεις μέσα?
- Οχι.
- Πότε θα γυρίσεις?
- Δεν ξέρω.
- Καλά... να προσέχεις.
Εχουν φτάσει πολύ κοντά στο επίπεδο να μην ασχολούνται μαζί μου!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Κοίτα να δεις ένα περίεργο πράγμα.
Κάπου εκεί θα βρίσκομαι εκείνη την ημέρα. Θα περάσω να σας δωθΑ δεις φώς και θα μπεις?
εγώ δυστυχώς δεν θα είμαι, είμαι καλεσμένος σε άλλο κοψιδοτραπέζι που δεν μπορώ να μην πάω...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εσυ φυσικα μασα!!!!!!
Κάνω δίαιταααα!!!!
Γιαυτό άλλωστε έσπευσες να απαντήσεις πρώτος και μάλιστα μόλις 11 λεπτά αφότου άνοιξε το θέμα!!!
Το πράγμα θα μιλούσε μόνο του, αλλά είναι μπουκωμένο από την μάσα!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:roll:Θα με ρωτάνε οι γονείς μου... 'Μα καλά, τι συναντήσεις είναι αυτές που κάνετε συνέχεια? Στο forum των 4Τ είσαι ή στο 'Γεύση και Ποιότητα Ζωής?''
Νίκο, κάνεις δίαιτα τώρα για να είσαι ετοιμοπόλεμος?
Το γεύση και ποιότητα ζωής είναι αυτοί οι τρελλοί που έχουν οργώσει την Ευρώπη με τα track weekend τους;
Ο kouk τρώει και τα λόγια του από κεκτημένη ταχύτητα! Έτσι αντί να πει έφαγα 3 μπριζόλες, 7 μπιφτέκια, 2 κόκορες, 1,5 μερίδα κοκορέτσι, κάτι μελιτζάνες γεμιστές και κολοκυθάκια τηγανιτά (τα ζαρζαβατικά δε μετράνε, ως σαλατικό!!) και μετά ΠΑΤΑΤΕΣ (ροδακινί!! ) προτιμά να μασάει τα λόγια του και να λέει ΔΙΑΙΤΑ!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Για τον προεδρούκο θα έχουμε ειδικό **εξτρα **διαιτητικό μενού...ρύζι με γιαούρτιΈξτρα διαβάζω και μου φαίνεται πως θα μπει και άλλος... αγώνας στο πρόγραμμα... Μετά την μάσα το έξτρα πιάτο: Γιαουρτόρυζο!!!
-
Πρόεδρε, χόρτασες, ή να συνεχίσω;;;
-
Λύσσάξατε πάλι ετσι?!! Με έχετε βρει μικρό (μπορεί να το βεβαιώσει και ο DAP αυτό!!) και με δουλεύετε ε?!!
Ε λοιπόν ναι....κάνω ΠΑΛΙ δίαιτα...αλλά ανταποκρινόμενος στα παρακάλια του Στέλιου...θα φάω λίγο...ετσι για την παρέα!!!
Καμμιά μπριζολίτσα και λίγες πατατούλες...α...και ρύζι με γιαούρτι φυσικά!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πρόεδρε, χόρτασες, ή να συνεχίσω;;;βρε κυνηγέ της δημοσίευσης...πές μας αν θα έρθεις παρέα και άσε τα σχόλια τυπου 1 σε 4 [ένα σχόλιο σε τέσσερεις δημοσιεύσεις... ]
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ελπίζοντας οτι θα είναι η μεγαλύτερη μάζωξη του forum με σκοπό την μασαμπουκίασηΡένα καλως ήρθες και χαίρομαι που οργανώνεις.
Αυτή τη φορά δεν θα γκρινιάξω για το φαί Επιβάλεται να ΦΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να γίνει ,εκείνη τη μέρα,και μια εκεχειρία στις δίαιτες.
Αν είμαστε καλά μπορεί να έρθουμε οικογενειακά.
Τα παιδιά μας ρωτούν πότε θα συναντήσουμε πάλι εκείνη την μεγάλη και αγαπημένη παρέα,που είχαμε δεί στην αξέχαστει εκείνη εκδρομή.
ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ - Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ FORUM ;-))))