-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το 1996 o Colin είχε φάει ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο σε έναν αγώνα. Σε ποιον και τι είχε κάνει?
Στην Αργεντινη του'ριξαν ενα προστιμο 250000 Δολ. ΗΠΑ (που θα γινοταν 175000 στο τελος του χρονου αν ηταν ησυχο και υπακουο παιδι) γιατι την πρωτη μερα του αγωνα ετρεχε με μεγαλη ταχυτητα μεσα στο Service Park.Αυτη ηταν η επισημη αιτιολογια αλλα του τα ειχαν μαζεμενα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στελιο τι θα γινει ? Αμεσως και σωστα ?
Να και μια για εξασκηση.
Σε ποιον αγωνα του ECR εχουν τρεξει και οι τρεις McRAE και τι θεσεις εχουν παρει.Είσαι σίγουρος για το ERC?
Στο WRC έχουν κάνει RAC όλοι μαζί το 93 & 97
1993
Alister 10ος
Colin & Jimmy εγκατέλειψαν
1997
Colin 1ος
Jimmy 32oς
Alister DQΜη εχοντας πληρη στoιχεια αποτελεσματων του WRC,δεν βρηκα γραμμενους και τους τρεις μαζι.Τους βρηκα στα αποτελεσματα ενος αγωνoς του ECR.Παντως αφου δεν μπορω να σε τσεκαρω, εισαι σωστος.
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Μάγειρας!!! Και επίσης είχε δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό...(αν και δεν είμαι οπαδός της οικογένειας...)
Σωστά, είναι σεφ!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το 1996 o Colin είχε φάει ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο σε έναν αγώνα. Σε ποιον και τι είχε κάνει?
Στην Αργεντινη του'ριξαν ενα προστιμο 250000 Δολ. ΗΠΑ (που θα γινοταν 175000 στο τελος του χρονου αν ηταν ησυχο και υπακουο παιδι) γιατι την πρωτη μερα του αγωνα ετρεχε με μεγαλη ταχυτητα μεσα στο Service Park.Αυτη ηταν η επισημη αιτιολογια αλλα του τα ειχαν μαζεμενα.
Σωστά, είχε χτυπήσει και έναν θεατή!!
-
Προτεινω για τις αναπαντητες ερωτησεις να ΜΗΝ δινουμε οι ιδιοι την απαντηση αλλα εντος ευλογου χρονικου διαστηματος να την επαναφερουμε.Ισως καποιος καινουργιος παικτης ειναι γνωστης και απαντησει.
-
Να και μια που τη θεωρω δυσκολη.Αν και σεις δεν πιανεστε.
5 ωρες 09 λεπτα και 19 δευτερα.
Με αυτον τον χρονο,ακριβως τον ιδιο, τερματισαν οι νικητες σε δυο Ραλλυ του WRC.
Θελω τα Ραλλυ ,τις χρονιες ,τα πληρωματα και τα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Να και μια που τη θεωρω δυσκολη.Αν και σεις δεν πιανεστε.5 ωρες 09 λεπτα και 19 δευτερα.
Με αυτον τον χρονο,ακριβως τον ιδιο, τερματισαν οι νικητες σε δυο Ραλλυ του WRC.
Αυτό είναι εύκολο!!!
ΚΚΚ στην Σουηδία του 86 και Colin McRae στο RAC του 95...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό είναι εύκολο!!!
Αν ξανακανω διακριση σε ερωτηση να δεχτω προσκληση σας στον Μουρουζη.
-
Και παλι μια δυσκολη.
Ποιος οδηγος κανοντας τις κλασσικες σβουρες προς χαριν των θεατων,εσπασε το κιβωτιο και αναγκαστηκε να ανεβει στη ραμπα με την οπισθεν.
-
Μαρινακη ξερεις εσυ,καθυστερησε να απαντησεις πεντε δευτερολεπτα για να τη διαβασει και κανενας αλλος.
Οπως ξερουμε ο νικητης εχει τον μικροτερο χρονο ποινης ο οποιος συνηθως ειναι μεταξυ τριων και επτα-οκτω ωρων.
Σε ποιον αγωνα ο χρονος του νικητου ηταν πανω απο 15 ωρες ?
Θελω και τον ακριβη χρονο. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό είναι εύκολο!!!
Ξέχασα να γράψω ότι ο ΚΚΚ ήταν με Peugeot 205 T16 & του Colin με Impreza 555
-
13o μαθημα Ιστοριας η πως αλλαζουν οι καιροι.
(.....)Λαβαμε μερος στο Σουηδικο με ενα ιδιωτικο Ford WRC.
Βρισκομαστε μετα την τελευταια ειδικη στην πεμπτη θεση εμπρος απο τον Alister McRae με Mitsubishi και τον αδελφο του Colin με Focus.
O Malcom Wilson ηρθε στο service και ρωτησε αν γινοταν να φαω μια ποινη 10 δευτερολεπτων που θα με εφερνε στην εβδομη θεση.Σκεφτηκα οτι αυτη ηταν μια καλη ευκαιρεια για μενα και δεχτηκα.
Ο Wilson αμεσως μας υποσχεθηκε δωρεαν ελαστικα για την Κυπρο που ηταν ο επομενος αγωνας μας.Επισης η Ford της πατριδος μου,μου εδωσε ενα Focus για προσωπικη μου χρηση.
Γι'αυτην την εθελοντικη μου καθυστερηση δεν ειδα καποια ανταποκριση απο την ομαδα της Mitsubishi αλλα ξερω καλα τον Lasse Lampi και ειμαι σιγουρος οτι δεν ξεχασε τι συνεβη.(....)
Ποιος τα'πε τοσο ωμα ? -
Σε ποιο Ραλλυ η Scoda Octavia εγκατελειψε πηγαινοντας για τον χωρο εκκινησης ?
Γιατι την Lancia Delta S4 την ελεγαν S4 ?
Γιατι την Lancia Rally 037 την ελεγαν 037 ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
13o μαθημα Ιστοριας η πως αλλαζουν οι καιροι.
(.....)Λαβαμε μερος στο Σουηδικο με ενα ιδιωτικο Ford WRC.
Βρισκομαστε μετα την τελευταια ειδικη στην πεμπτη θεση εμπρος απο τον Alister McRae με Mitsubishi και τον αδελφο του Colin με Focus.
O Malcom Wilson ηρθε στο service και ρωτησε αν γινοταν να φαω μια ποινη 10 δευτερολεπτων που θα με εφερνε στην εβδομη θεση.Σκεφτηκα οτι αυτη ηταν μια καλη ευκαιρεια για μενα και δεχτηκα.
Ο Wilson αμεσως μας υποσχεθηκε δωρεαν ελαστικα για την Κυπρο που ηταν ο επομενος αγωνας μας.Επισης η Ford της πατριδος μου,μου εδωσε ενα Focus για προσωπικη μου χρηση.
Γι'αυτην την εθελοντικη μου καθυστερηση δεν ειδα καποια ανταποκριση απο την ομαδα της Mitsubishi αλλα ξερω καλα τον Lasse Lampi και ειμαι σιγουρος οτι δεν ξεχασε τι συνεβη.(....)
Ποιος τα'πε τοσο ωμα ?**Tuohino/Sweden 02 **
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σε ποιο Ραλλυ η Scoda Octavia εγκατελειψε πηγαινοντας για τον χωρο εκκινησης ?Μοντε 99.
Ειχαν μείνει και τα δύο στην αρχή.Αλλά δεν ξέρω αυτή τη λεπτομέρεια. -
Ποτε πρωτοεμφανίστηκε το Scoda Oktavia στο WRC φυσικά!!!!!??????
Με τις Lancia βοηθα γιατι δεν ξέρω καθόλου!!!!!!
-
Η S4 μαλλον γιατι ήταν Supercharged και 4κίνητη!
Το 037 είναι ο κωδικός του αυτοκινήτου,κανονικά ήταν Lancia Rally!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η S4 μαλλον γιατι ήταν Supercharged και 4κίνητη!Το 037 είναι ο κωδικός του αυτοκινήτου,κανονικά ήταν Lancia Rally!
Καλως τονε και ας αργησε. και σωστος.
Για την 037 ηταν το 37ο project του Abarth. -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Σε ποιο Ραλλυ η Scoda Octavia εγκατελειψε πηγαινοντας για τον χωρο εκκινησης ?
Μοντε 99.
Ειχαν μείνει και τα δύο στην αρχή.Αλλά δεν ξέρω αυτή τη λεπτομέρεια.Ναι ηταν οι A. SCHWARZ/M.HIEMER απο αμπραγιαζ.
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Ποτε πρωτοεμφανίστηκε το Scoda Oktavia στο WRC φυσικά!!!!!??????Μα το 1999 στο Μοντε!!!!!!!
Quiz WRC