-
Λοιπόν στην παραπάνω εικόνα (από δεξιά προς αριστερά):
Carlos Sainz/Luís Moya, Armin Schwarz/Arne Hertz, Markku Alén/Ilkka Kivimäki and Kenneth Eriksson/Nicky Grist
Για την 2η εικόνα (από αριστέρα προς τα δεξιά):
Juha Piironen/Juha Kankkunen, Ilkka Kivimäki/Markku Alén, Ian Munro/Ian Duncan and Sudhir Vinayak/Yasuhiro Iwase
Για την 3η ο DAP είναι απόλυτα σωστός (τον PETER DIECKMAN δεν τον ήξερα)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λοιπόν στην παραπάνω εικόνα (από δεξιά προς αριστερά):Carlos Sainz/Luís Moya, Armin Schwarz/Arne Hertz, Markku Alén/Ilkka Kivimäki and Kenneth Eriksson/Nicky Gris
Γιατρε πρεπει να 'χουν κανει λαθος ..Δεν ειναι ο Κενεθ, ειναι ο Μαικλ Ερικσσον.Ασε που φυσιογνωμικα δεν μοιαζει αλλα ο Κεννεθ το 92 ηταν στη Μιτσουμπισι.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Carlos Sainz/Luís Moya, Armin Schwarz/Arne Hertz, Markku Alén/Ilkka Kivimäki and Kenneth Eriksson/Nicky Gris
Γιατρε πρεπει να 'χουν κανει λαθος ..Δεν ειναι ο Κενεθ, ειναι ο Μαικλ Ερικσσον.Ασε που φυσιογνωμικα δεν μοιαζει αλλα ο Κεννεθ το 92 ηταν στη Μιτσουμπισι.
O Mikael είναι. Έτρεξε με τον Grist στον επόμενο αγώνα, το Safari.
-
Ποιος πρωην πρωταθλητης του WRC ειχε κλαταρισμα στην δευτερη ειδικη του φετινου ραλυ Μεξικου?
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Ποιος πρωην πρωταθλητης του WRC ειχε κλαταρισμα στην δευτερη ειδικη του φετινου ραλυ Μεξικου?πολυ δυσκολο.Δωσε βοηθεια.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Carlos Sainz/Luís Moya, Armin Schwarz/Arne Hertz, Markku Alén/Ilkka Kivimäki and Kenneth Eriksson/Nicky Gris
Την ερώτηση για τα πληρώματα της TOYOTA (που θα έρχονταν στην Ελλάδα για το Ακρόπολις το 1992) είχε βάλει και ο Άρης Σταθάκης στην ραδιοφωνική εκπομπή που είχε στον Αντένα εκείνη την εποχή, με έπαθλο μια μέρα δωρεάν περιηγήση στο Ακρόπολις.
Είχα κερδίσει και εγώ (μαζί με άλλους) δεν πήγα όμως αφού είχα δικό μου πρόγραμμα παρακολούθησης.Τώρα για τους Έρικσον
Η φώτο μπερδεύει γιατί ο Μichael Εricsson (και όχι Eriksson σαν τον Kenneth) είχε μουστάκι τουλάχιστον την εποχή που ήρθε στο Ακρόπολις.
Για πολλούς μάλιστα θεωρείτο ο καλύτερος και ριγμένος των Ερικσον -
Μιας και σιγα σιγα πλησιαζουμε για το Ακροπολις ας αρχισουμε να ζεσταινομαστε.......
Ερχοταν στον αγωνα μας επι πολλα χρονια και με διαφορα αυτοκινητα και συνοδηγους αλλα στο βαθρο ανεβηκε μονο τρεις φορες και αυτες σε διαφορετικο σκαλι.....
Ζητω λοιπον το ονομα του οδηγου και τις τρεις χρονιες που πηρε απο μια απο τις τρεις πρωτες θεσεις....... -
Χάρη Κάλστρομ.
-
Για χρονιές θα πρέπει να αντιγράψω από juwra και δε θέλω.
-
Ειχε νικησει με την Datsuna ε;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ειχε νικησει με την Datsuna ε;Violet 160J
'el-em'
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Χάρη Κάλστρομ.Εχει ερθει πρωτος μια φορα (1976) και δυο φορες τριτος (77 και 79).Για δευτερη θεση δεν τον βλεπω πουθενα....
-
Blomqvist
1983 3os
1984 1os
1985 2os
Mε juwra.com ΧΟΡΗΓΟ γιατί δεν μου αρέσει να κάνω τον έξυπνο.Το 2002 αν δεν κάνω λάθος τον είδα εγώ πρώτη φορά στο ακρόπολις, είχε τρέξει τότε με με skoda octavia. -
Εμ ΤΩΡΑ εισαι σωστος.......
Για να δουμε τωρα στην επομενη τι ψαρια πιανει ο χορηγος σου... αλλα η ερωτηση φυσικα ειναι για ολλους.Ραλλυ Ακροπολις του χχχχχ.... Το πληρωμα αναγκαζεται να εγκαταλειψει μετα απο λιγες ωρες αγωνα οχι απο μηχανικη βλαβη ουτε απο εξοδο αλλα ,οπως εγραψε ο τυπος τοτε, απο τηλεφωνημα....Τηλεφωνημα που ελαβε η συνοδηγος μια διασημη στο πανελληνιο απο μια αλλη ιδιοτητα της....
Θελω χρονια και ονοματα οδηγου και συνοδηγου.....
-
Αυτή που ήταν συνεργάτης του Στεφανή, δεν ήταν? Τσαπανίκα, κάπως έτσι? Με την Σταθάκη οδηγό?
-
Την Τζειν την Σαμπανικου λες...Εγω ομως λεω για αλλην.....
-
Στην τύχη..
47ο ρ.Ακρόπολις, Χριστίνα Σταθάκη-Άννα Βερούλη.. -
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Στην τύχη..
47ο ρ.Ακρόπολις, Χριστίνα Σταθάκη-Άννα Βερούλη..Ακριβωωωως.
-
To ακρόπολις έρχεται.Οπότε κάτι από αυτό.Οταν ο αδερφός μου τράβαγε τη φώτο(η οποία αποτυπώνει ΤΕΛΕΙΑ την απόγνωση του οδηγου)του έλεγα ?Τελικά καλά έκανε
Μετά την φουρκέτα δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι θα το βρείτε.Στο σκανάρισμα το χαρτί το έβαλα για να μην φαίνεται ο αριθμός του.Ο μισός τύπος πίσω του είμαι εγώ!!! -
isik volcan
2003 ;fiat palio s1600!!! ;;
Quiz WRC