-
-
Ειδικά αυτός με την μεγάλη μύτη ήταν και είναι εντελώς 'κουλός'
-
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΣΙ..... ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!
-
-
ΟΥΙ ΜΕΣΙΕ!!!
-
Και μια ο λόγος για RAGNOTTI να βάλω και εγώ μία ερώτηση.
Πες τε μου δύο αυτοκίνητα έστω την μάρκα που έχει τρέξει ο Jeanot εκτός από RENAULT!
Ναι έχει συμβεί και αυτό! Ο μύταράς έχει οδήγησει και κάτι που δεν ήταν RENAULT! -
FIAT 850
NSU
OPEL KADETT
OPEL COMMODORE
OPEL ASCONA
LANCIA FULVIA
ALFA 2000 GTV
CHEVROLET CAMARO
BMW 2002TI
DATSUN VIOLET
VW GOLF GTI
KAI AΡΚΕΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ!ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!
-
http://membres.lycos.fr/clubragnotti/
ΠΟΛΛΕΣ INFO ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΟΔΗΓΟ!!!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
http://membres.lycos.fr/clubragnotti/ΠΟΛΛΕΣ INFO ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΟΔΗΓΟ!!!
το ίδιο ήταν και στο χώμα.Όσες φορές ήρθε στην Ελλάδα τον φχαριστηθήκαμε.
Αν δεν κάνω λάθος στην παλια ss Κιθαιρώνας του Ακρόπολις υπάρχει μία πολύ κλειστή δεξιά κατηφορική φουρκέτα τόσο κλειστή που το χειρόφρενο δεν για να γυρίσεις.Χρειάζεται μανούβρα.
Όμως συγχρόνως υπάρχει και ένα πλάτωμα στην κορυφή της φουρκέτας.
Τι έκαναν λοιπόν οι οδηγοί.
Έρχονταν από την ευθεία δεν έστριβαν δεξιά αλλά πήγαιναν ευθεία γύριζαν με το χειρόφρενο το αυτοκίνητο αριστερά και συνέχιζαν ευθεία πια στην κατηφόρα.
Δηλαδή για δεξιά φουρκέτα έστριβαν αριστερά!Νομίζω ότι ο πρώτος που το έκανε αυτό και δημιούρησε καθεστώς στην συγκεκριμένη στροφή ήταν ο RAGNOTTI.
-
ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΑ ΦΟΥΡΚΕΤΑ!
ΝΟΜΙΖΩ Ο ΙΑΒΕΡΗΣ (ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ QUATTRO (Η ΤΗΝ ΛΑΝΤΣΙΑ?) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΜΙΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΒΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ. -
-
θα κανω και εγω σαν τον Τασο ,οτι και καλα το ξερω....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
θα κανω και εγω σαν τον Τασο ,οτι και καλα το ξερω....ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΕΤΡΕΧΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ-ΠΡΟΠΕΡΣΙ...
-
Παύλος Μοσχούτης
-
Ετρεχε με μαντα?
Βλεποντας παντως την 'ιστορια' των ελληνικων αγωνων,νιωθω οτι εχουμε φτωχυνει πολυ.Σορρυ για το οφ τοπικ!
Ποσες ταχυτητες ειχε το φορντ εσκορτ γκρουπ Α του 94? -
Με Ascona τον θυμάμαι το 84,85 με Μαντα δυσκολεύομαι.
Υπήρχε εξάρι αλλά και εφτάρι σασμαν που μετά καταργήθηκε λόγω δυσχρηστίας αν δεν κάνω λάθος. -
θα κανω και εγω σαν τον Τασο ,οτι και καλα το ξερω....ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ?
ΑΧ ΡΕ ΧΑΡΗ, ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ... -
Ετρεχε με μαντα?
Βλεποντας παντως την 'ιστορια' των ελληνικων αγωνων,νιωθω οτι εχουμε φτωχυνει πολυ.Σορρυ για το οφ τοπικ!
Ποσες ταχυτητες ειχε το φορντ εσκορτ γκρουπ Α του 94?- ΤΕΛΟΣ!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Παύλος ΜοσχούτηςΣΩΣΤΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ Η 'ΕΘΝΙΚΗ' ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΥΤΗ ΤΟ 1983, ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΜΑΝΤΑ 400, ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ Ο ΜΟΣΧΟΥΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΕΤΟΙΟ...
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΔΩΝΥΜΟ 'ΠΑΥΛΟΣ' ΚΡΥΒΟΤΑΝ Ο ΜΟΣΧΟΥΤΗΣ Ή Ο ΒΑΛΕΝΤΗΣ?
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΣΤΡΙΒΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΑ ΦΟΥΡΚΕΤΑ!
ΝΟΜΙΖΩ Ο ΙΑΒΕΡΗΣ (ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ QUATTRO (Η ΤΗΝ ΛΑΝΤΣΙΑ?) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΜΙΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΒΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.ΣΩΣΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΒΡΕ ΤΑΣΟ.ΜΑΖΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ 'ΔΕΙ' ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Quiz WRC