-
Ο χρήστης Vlasis_Highlander έγραψε:
Αποτελεσμα 1 λιτρο παραπανω και σημαντικος κινδυνος να καψεις μια τσιμουχα, και να βουτηχθει ο στροφαλος μες το λαδι κανοντας το φραπογαλα σε μια ωρα γρηγορης οδηγησης.
Μη μου θυμίζεις πώς την πάτησα με βενζινά στη Μυτιλήνη (όταν έκανα το στρατιωτικό μου) που μου έβαλε ένα λίτρο παραπάνω και λάδωσε τα πάντα!
-
Τι να πω ...διαβάζω το topic τώρα γιατί νόμιζα ότι δεν με ενδιαφέρει και πολύ!
Τελικά μας αφορά όλους (την έχω πατήσει και εγώ με ανάλογες βλακείες) και τα συμπεράσματα τελικά είναι :1)Να μαθαίνουμε πολύ καλά το αυτοκίνητο μας πριν το ακουμπήσει κανείς! Τουλάχιστον τα βασικά!
2)Αν είμαστε 100% σίγουροι, τότε τσαμπουκά στον τσαμπουκά.
Γιατί συνήθως έχουμε μια αμφιβολία για μια επισκευή του μηχανικού και μόλις του το πούμε μας απαντάει με κανένα ελληνικού τύπου τσαμπουκά 'Ρε μεγάλε εσύ θα μου πεις? Τι κάνω τόσα χρόνια? 'Και τελικά ψαρώνουμε όλοι μας και δεν απαντάμε όπως πρέπει...για το τι κάνει τόσα χρόνια... -
Επειδή τα έχω πάρει με τις ...κίες του κάθε ανόητου αποφάσισα τις αλλαγές λαδιών ,φίλτρων και μπουζί να τις κάνω μόνος μου. Σιγά το δύσκολο.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αποτελεσμα 1 λιτρο παραπανω και σημαντικος κινδυνος να καψεις μια τσιμουχα, και να βουτηχθει ο στροφαλος μες το λαδι κανοντας το φραπογαλα σε μια ωρα γρηγορης οδηγησης.
Μη μου θυμίζεις πώς την πάτησα με βενζινά στη Μυτιλήνη (όταν έκανα το στρατιωτικό μου) που μου έβαλε ένα λίτρο παραπάνω και λάδωσε τα πάντα!
[list:100ishj3]Μια ειπες Πετρο για βενζινα!![/list:u:100ishj3][list:100ishj3]Το ξερετε οτι, τα βενζιναδικα απαγορευεται να αλλαζουν λαδια και φιλτρα αν αυτος που απασχολουν δεν εχει πτυχειο μηχανικου και αδεια εξασκησεως επαγγελματος?[/list:u:100ishj3][list:100ishj3]Αλλα θα μου πειτε ποτε λειτουργησε αυτο το κρατος για να λειτουργησει και τωρα? [/list:u:100ishj3]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:2gr2f41w]Μια ειπες Πετρο για βενζινα!![/list:u:2gr2f41w][list:2gr2f41w]Το ξερετε οτι, τα βενζιναδικα απαγορευεται να αλλαζουν λαδια και φιλτρα αν αυτος που απασχολουν δεν εχει πτυχειο μηχανικου και αδεια εξασκησεως επαγγελματος?[/list:u:2gr2f41w][list:2gr2f41w]Αλλα θα μου πειτε ποτε λειτουργησε αυτο το κρατος για να λειτουργησει και τωρα? [/list:u:2gr2f41w]
Εγώ δεν κατάλαβα μερικούς άσχετους συσχετισμούς που γίνονται στην Ελλάδα!
Ο ταρίφας επειδή οδηγάει πολλές ώρες, ξέρει πάντα από αυτοκίνητα.
Ο βενζινάς επίσης ξέρει και πάντα έχει κάτι να πει και να βοηθήσει...
Σε λίγο θα ξέρει και αυτός που πλένει τα τζάμια στα φανάρια δηλαδή...
ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΜΕ ΛΑΔΙΑ