-
Ο χρήστης Άγγελος έγραψε:
Παιδιά έχω ένα Πούντο 95άρι. Τώρα φοράει 165/70/14 Dunlop SP10.
Τώρα έχω 40000 χιλιόμετρα και σκέφτομαι να πάω σε λίγο καιρό σε 175/65/14 ή 185/60/14.
Από σπορ επιλογές τι είναι καλύτερο; Potenza re 720, A539, dunlop sp 01;
Από 'οικογενειακά ελαστικά'; B330evo, Michelin Energy, αυτά που φοράω τώρα;Ενώ στην αρχή ήθελα σπορ ελαστικό, τα πολλά χιλιόμετρα που κάνω ετησίως (30000) με κάνουν να θέλω καλή χιλιομετρική απόδοση, αποδεκτή άνεση και όσο γίνεται σπορ επιδόσεις. Νομίζω ότι τα Energy σε Τ ή Η θα κάνουν τη δουλειά....help;
Δε νομιζω οτι αξιζει να βαλεις energy.
Καλυτερα κατα τη γνωμη μου βαλε πιο σπορ λαστιχο.
Χιλιομετρα ιδια και περισσοτερα θα σου βγαλουν.
Εγω αλλαξα λαστιχα στα 45000 χλμ, που τα σκιζω συνεχεια, και ειχα παει και πιστα με αυτα μεσα.
Αρα εσυ που εισαι και πιο ηρεμος οδηγος, σιγουρα θα βγαλεις πανω απο 30.000 χλμ.
Τη γνωμη μου περι 720,539,sp sport την εχω γραψει λιγο παραπανω. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
στο φοκους εμεις βαλαμε τελικα RE720.........σταθερη αξια και σε καλη τιμη...
Σωστόοοος!!!
Κρατήστε καί τα τρία διασωθέντα παλιά λάστιχα καλού-κακού.τα στειλαμε παραθερηση........
να παμε να τα παρουμε???? τα δυο αριστερα δεν ειναι για πολλα παντως....αν ειναι να παρουμε , θα παρουμε τα δεξια......
-
αγγελε....
να ξερεις παντως οτι θα χασεις σε ταχυτητα αλλα θα κερδισεις συμαντικα σε προσφυση πραγμα που πιστευω οτι ειναι προτιμοτερο......
καλα χρυσα τα 720 και τα Α539 αλλα στην ουσια ειναι για το πολυ 25,000 χιλιομετρα , ειδικα το γιοκοχαμα........το αλλο κραταει λιγο παραπανω αλλα χανει σε αποδοση......(ασε που θα γινει κουδουνιστρα το αμαξι)
για κοιτα παντως και το ολοκαινουργιο continental prenium contact 2......
-
Για τα YOKOHAMA C-drive ξερει κανενας ;
-
Εγώ που έβαλα τα C.Drive σε 195/60R15 H 280ευρώ δεν είμαι ευχαριστημένος... τα Energy που είχε από την μάνα του κράταγαν πολύ καλύτερα.... Στην επόμενη θα πάω σε 55άρι και Toyo
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τα στειλαμε παραθερηση........
να παμε να τα παρουμε???? τα δυο αριστερα δεν ειναι για πολλα παντως....αν ειναι να παρουμε , θα παρουμε τα δεξια......
Αν έχετε σκοπό να ξαναμπείτε στήν πίστα,φυσικά καί να πάτε να τα πάρετε.
Μετά θα βρείς δύο μεταχειρισμένα ίδιας διάστασης,καί...βούρ!!! -
για κοιτα παντως και το ολοκαινουργιο continental prenium contact 2......
Τα δικά μου continental premium contact πάντως (σε 195-55-15) στο βρεγμένο κρατάνε πολύ καλά, ενώ στο στεγνό μέτρια. Και από αντοχή αρκετά καλά!!!
Τα 2 θέλω να ελπίζω ότι θα έχουν βελτιωθεί και στο στεγνό κράτημα...
-
Παιδιά τα dunlop sp 01 τι λένε;
Το energy πόσα χιλιόμετρα βγάζει;
Τα yokohama γιατί κρατάνε τόσο λίγο; Τόσο μαλακά είναι
Tα re 720 γιατί νομίζω ότι δεν θα τα ζεστάνω ποτέ; 1032 κιλά ζυγίζει το τουτού......μήπως τα b330 evo είναι καλύτερα για μένα;
Από τα dunlop sp10 πάντως είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αν δεν ήταν και τόσο σκληρά.... -
Ο χρήστης Άγγελος έγραψε:
Tα re 720 γιατί νομίζω ότι δεν θα τα ζεστάνω ποτέ; 1032 κιλά ζυγίζει το τουτού......μήπως τα b330 evo είναι καλύτερα για μένα;
δεν πεζει τοσο μεγαλο ρολο το βαρος.......
χθες μιλουσα με ενα φιλαρακι και ηταν ευχαριστημενος με τα dunlop..... ερχεται σε θερμοκρασια γρηγορα , ενταξει οχι τα κατι το extreme αλλα καλο......ανδρεα θα παμε σημερα το απογευμα.....
-
Άρχισα να το σκέφτομαι και εγώ για τα Dunlop SP01 για πες περισσότερες πληροφορίες Γιάννη
-
Αν τα dunlop sp01 ήταν αυτά που φορούσε το punto sporting μας (dunlop sp ήταν σίγουρα,τον αριθμό δεν θυμάμαι),δεν μου άρεσαν.
Το βασικό τους μειονέκτημα για μένα ήταν το μαλακό πλαϊνό τους,το οποίο ένοιωθα να παραμορφώνεται στις στροφές και μου δημιουργούσε μια ανασφάλεια.Επίσης από πρόσφυση δεν ήταν και ότι καλύτερο...
Αντικαταστάθηκαν με τα exaltoII και η διαφορά ήταν μεγάλη,ειδικά στη σβέλτη οδήγηση.Δεν έχω εμπειρία από άλλα λάστιχα,αλλά τα συγκεκριμένα dunlop δεν θα τα ξανάβαζα.
Υπ' όψιν τα dunlop είχαν μόλις 10.000 χλμ όταν αλλάχτηκαν,αλλά δεν ξέρω πότε είχαν κατασκευαστεί...
-
Δεν βοηθάς ιδιαίτερα. Dunlop sport υπαρχουν πολλά όπως υπάρχουν και πολλά Turanza ( εγώ μιλούσα για τα 070 πιο πάνω και έπαιρνα απαντήσεις για τα 300 ). Thanks anyway
-
εγω παντως ξερω οτι dunlop και ελλαδα δεν πανε πακετο..........
-
Μαλλον για τα SP2000 λεει ο charmak66 .Αυτα φοραει το HGT και ειναι μαπα.Μεχρι το καλοκαιρι θα τα αλλαξω.
-
Σήμερα το πρωί έβαλα την πρόταση του ξαδέρφου, τα Uniroyal rallye 550 σε 195-55-15 (γιατί το 185-55 δεν υπήρχε στην αποθήκη και έπρεπε να περιμένουμε εβδομάδες...). Εντάξει, δεν έκανα πολλά χλμ (καμιά 20-25), αλλά οι πρώτες εντυπώσεις λένε ότι είναι αρκετά άνετα (λογικά αυτό οφείλεται σε μαλακότερα πλαϊνά), έχουν καλή ελκτική πρόσφυση (μερικές λίιιιγο πιο γρήγορες εκκινήσεις σε 2-3 φανάρια...) και είναι ΑΘΟΡΥΒΑ.... κάτι που μετά τα αρκετά φασαριόζικα Continental εκτιμώ ιδιαίτερα!! Για πλευρική πρόσφυση δεν μπορώ να πω, ούτε για συμπεριφορά σε βρεγμένο.
Τιμή 420 ευρώ...
-
καλο λαστιχακι............ με γιες...... καλοφαγωτα......
-
Ευχαριστώ, το αυτό και δι' υμάς...
(το πως τα χωνέχω τα 500 ευρώ που έδωσα σήμερα - λάστιχα + εμπρός τακάκι - να δούμε... )
-
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα λάστιχα στο Leon (20VT). Φοράω από μαμά διάσταση 205/55/16 και δε σκοπεύω να την αλλάξω.
Τώρα έχω τα S03, δε μπορώ να πω, εξαιρετικά έξω από την Αθήνα ... αλλά μέσα στην πόλη με τον W δείκτη είναι φορές που δε ζεσταίνονται ...Σκέφτομαι να βάλω τώρα τα Exalto II, δείκτη V, τι γνώμη έχετε? Μήπως είναι υπερβολικά μαλακά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο? Δε θα τα βάλω και σε πίστα, αλλά οδηγώ σχετικά 'νευρικά'
-
κατσε στην ιδια κατηγορια....... μην κατεβεις.......
δες F1, pilot sport, conti sport contact 2 , και τα συναφη....... -
κατσε στην ιδια κατηγορια....... μην κατεβεις.......
δες F1, pilot sport, conti sport contact 2 , και τα συναφη.......Γενικά από άλλα αυτοκίνητα τα Michelin μου αρέσουν αρκετά. Οπότε κοιτάω προς τα εκεί. Τα Pilot sport όμως βγαίνουν σε πολύ μικρά προφιλ
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....