-
Σήμερα στο βουλκανιζατέρ έμαθα τα εξής:
-το φθαρμένο πλαϊνό δεν επηρεάζει ΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ
-η κακή ευθυγράμμιση δεν ευθύνεται για την ανομοιόμορφη φθορά του πέλματος, αλλά για την φθορά γενικά.
-ευθυγραμμισάς της προκοπής ΔΕΝ υπάρχει στη Θεσσαλονίκη
-οι πιέσεις που γράφει το manual, είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟΕυτυχώς ο αφεντικός είναι νορμάλ άνθρωπος και δεν λέει παπαριές. Τον βοηθό δεν τον μπορούμε να τον αλλάξουμε.
300ευρώ τα exaltoII σε 195-50-15 με καινούριες βαλβίδες. Σφίξιμο με ροπόκλειδο, καθαριότητα, προσεκτική ζυγοστάθισμιση, όπως και πέρσυ που άλλαξα λάστιχα στον ίδιο (φέτος 10ευρώ φτηνότερα )
Με γειά μου! Να δω πως θα τα στρώσω με τέτοιες θερμοκρασίες.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σήμερα στο βουλκανιζατέρ έμαθα τα εξής:
-το φθαρμένο πλαϊνό δεν επηρεάζει ΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ
-η κακή ευθυγράμμιση δεν ευθύνεται για την ανομοιόμορφη φθορά του πέλματος, αλλά για την φθορά γενικά.
-ευθυγραμμισάς της προκοπής ΔΕΝ υπάρχει στη Θεσσαλονίκη
-οι πιέσεις που γράφει το manual, είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟΕυτυχώς ο αφεντικός είναι νορμάλ άνθρωπος και δεν λέει παπαριές. Τον βοηθό δεν τον μπορούμε να τον αλλάξουμε.
300ευρώ τα exaltoII σε 195-50-15 με καινούριες βαλβίδες. Σφίξιμο με ροπόκλειδο, καθαριότητα, προσεκτική ζυγοστάθισμιση, όπως και πέρσυ που άλλαξα λάστιχα στον ίδιο (φέτος 10ευρώ φτηνότερα )
Με γειά μου! Να δω πως θα τα στρώσω με τέτοιες θερμοκρασίες.
Αλεξανδρουπολη?Η Θεσσαλονικη?
Μετρια τιμη αλλα αν λες πως εκανε καλη δουλεια τοτε οκ -
Αλεξ/πολη. Η καλύτερη τιμή της Θεσ/νικης είναι 270. Αρκετοί τα χουν 300, οπότε είναι νορμάλ η τιμή.
-
Μια χαρά είναι η τιμή...Εδώ υπάρχει λαστιχάς που χρεώνει 80 ευρώ το καθάρισμα της ζάντας
-
Αλεξ/πολη. Η καλύτερη τιμή της Θεσ/νικης είναι 270. Αρκετοί τα χουν 300, οπότε είναι νορμάλ η τιμή.Στον ανάγωγο-άσχετο απέναντι από το κλειστό τα έβαλες;;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια χαρά είναι η τιμή...Εδώ υπάρχει λαστιχάς που χρεώνει 80 ευρώ το καθάρισμα της ζάνταςαααα κάνει ξέπλυμα βρώμικου χρήματος;
-
Αλεξ/πολη. Η καλύτερη τιμή της Θεσ/νικης είναι 270. Αρκετοί τα χουν 300, οπότε είναι νορμάλ η τιμή.Για Αλεξανδρουπολη ναι μια χαρα ειναι,αλλα για Θεσσαλονικη ειναι τσιμπημενα
Ροποκλειδο στην Αλεξανδρουπολη?
μπραβο
Δεν εχω δει ακομα καποιον να χρησιμοποιει τετοιο πραγμα στην Θεσσαλονικη
Τα εξαλτο οταν εψαχνα για το δικο μου,στη θεσσαλονικη,στην καλυτερη περιπτωση μου τα εδιναν 260-270 πραγματι,Αλλα 30-40 Ε δεν ειναι και λιγα,ενα μεροκαματο μου στη δουλεια ειναι -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αλεξ/πολη. Η καλύτερη τιμή της Θεσ/νικης είναι 270. Αρκετοί τα χουν 300, οπότε είναι νορμάλ η τιμή.
Στον ανάγωγο-άσχετο απέναντι από το κλειστό τα έβαλες;;
Απέναντι απ' το κλειστό, ναι. Είναι ο επίσημος της μισλεν.
Άσχετος δεν ξέρω αν είναι, ούτε το νομίζω. Τα παραπάνω δεν τα λεγε ο ίδιος, αλλά ο βοηθός (ένα τυπάκι για μπάτσες). Αυτός δεν μιλάει και πολύ, καλύτερα. Και ναι, δεν σκίζει από τρόπους. Αλλά προτιμώ να μη είναι και πολύ ευγενικός και να κάνει σωστή δουλειά.Στα λαστιχάδικα της πόλης έχω δει και έχω ακούσει απίστευτες βλακείες, οπότε προτιμώ αυτόν που κάνει σωστή δουλειά.
-
Μια χαρά είναι η τιμή...Εδώ υπάρχει λαστιχάς που χρεώνει 80 ευρώ το καθάρισμα της ζάντας
αααα κάνει ξέπλυμα βρώμικου χρήματος;
To περίεργο με αυτό το λαστιχάδικο είναι οτι κάποτε θεωρούνταν σοβαρό μαγαζί. Τον τελευταιο καιρό όλο μαργαριτάρια ακούω για τον εν λόγω κύριο
-
Τα μαργαριτάρια των πανελλαδικών είναι διατριβές μπροστά σε αυτά που λένε στο εν λόγω μαγαζί.
-
Kαι ποιό είναι αυτό το μαγαζί;
-
Ο φραγκούλης ρε.
-
Είναι ο επίσημος της μισλεν.Και της motul ...
1)Πήγε πριν από χρόνια να μου πασάρει ως συνθετικές τις MOTUL GEAR 75W90 λες και είμαι κάνας τσομπάνης που δεν ξέρει να διαβάζει στο κουτι το semi-synthetic και όταν του το έδειξα έκανε την παλαβή.
2)Επέμενε οτι η Motul ΔΕΝ βγάζει άλλες συνθετικές βαλβολίνες όταν του ζήτησα τις αγωνιστικές , ανάλογες των 300V . Μετά βέβαια ανοίξαμε το προσπέκτους και τις βρήκε...πάλι έκανε την παλαβή.
3)Χρέωνε τα απλά turbolight 10W40 , 8,5 e το λίτρο πριν 2 χρόνια.
4) Είχε ύφος 1000 καρδιναλίων λες και μου έκανε χάρη που μου μιλούσε , 3 φορές έτυχε να πάω στο μαγαζί , έτσι συμπεριφερόταν και σε άλλους πελάτες. Αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα πουλάει 20e κάτω αλλά είμαστε μαζόχες και γουστάρουμε τέτοιες συμπεριφορές. -
Είναι ο επίσημος της μισλεν.
Και της motul ...
1)Πήγε πριν από χρόνια να μου πασάρει ως συνθετικές τις MOTUL GEAR 75W90 λες και είμαι κάνας τσομπάνης που δεν ξέρει να διαβάζει στο κουτι το semi-synthetic και όταν του το έδειξα έκανε την παλαβή.
2)Επέμενε οτι η Motul ΔΕΝ βγάζει άλλες συνθετικές βαλβολίνες όταν του ζήτησα τις αγωνιστικές , ανάλογες των 300V . Μετά βέβαια ανοίξαμε το προσπέκτους και τις βρήκε...πάλι έκανε την παλαβή.
3)Χρέωνε τα απλά turbolight 10W40 , 8,5 e το λίτρο πριν 2 χρόνια.
4) Είχε ύφος 1000 καρδιναλίων λες και μου έκανε χάρη που μου μιλούσε , 3 φορές έτυχε να πάω στο μαγαζί , έτσι συμπεριφερόταν και σε άλλους πελάτες. Αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα πουλάει 20e κάτω αλλά είμαστε μαζόχες και γουστάρουμε τέτοιες συμπεριφορές.Εγώ δεν ασχολήθηκα να πιάσω κουβέντα μαζί του, καθώς ξέρω πως οι κουβέντες με τέτοιους ανθρώπους κάνουν κακό στο νευρικό σύστημά μου. Ούτε ρώτησα, ούτε τίποτα, ήξερα τι ήθελα. Έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι οι πολλοί πωλητές δεν έχουν ιδέα για τα προϊόντα που πουλάνε (και όχι μόνο σε αυτοκινητιστικά είδη).
Δεν έχω διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν, αλλά προτιμώ κάποιον να κάνει σωστή δουλειά (όσο μπορώ να κρίνω), παρά να λέει χαμογελαστές παπαριές. Έχω δει άτομα στην Αλεξ/πολη που επιβιώνουν και έχουν και πολλή δουλειά και είναι κάτι χειρότερο από άχρηστοι. Οπότε το μη χείρον βέλτιστον. (λεπτομέρειες με πμ αν θες)
-
Τα περισσότερα μαγαζιά της Αλεξ/πολης είναι γτπ .
Ρούχα άθλια, μανάβικα άθλια , αντιπροσωπίες αυτ/νων άθλιες,τιμές στα ύψη, τους χάλασε ο στρατός που ξοδεύει χωρίς να βλέπει τι παίρνει. -
Τα περισσότερα μαγαζιά της Αλεξ/πολης είναι γτπ .
Ρούχα άθλια, μανάβικα άθλια , αντιπροσωπίες αυτ/νων άθλιες,τιμές στα ύψη, τους χάλασε ο στρατός που ξοδεύει χωρίς να βλέπει τι παίρνει.οσο εζησα την Αλεξανδρουπολη το βιωσα αυτο για τα μαγαζια
Πανακριβες τιμες στα ρουχα,μονο ενα μαγαζακι με τζινακια και ρουχα επωνυμα με βολεψε,πανω στο κεντρικο δρομοΑλλα αυτο για τις αντιπροσωπειες δεν εχει προηγουμενο
μακραν οι πιο ασχετοι
Ετυχε να εχω ενα Σμαρτακι οσο ημουν πανω και το πηγα για ενα προβλημα στο ραδιοσιντι και το εβγαλαν αχρηστο και καμενο,ενω με 15 Ε(πηγα στην Θεσσαλονικη)το εκανα
Το ιδιο και στην Οπελ,πηγα εδωσα τον αριθμο πλαισιου μου,να δω αν ειμαι στην ανακληση που εκαναν,και δεν με εξυπηρετησανΟσο για τα συνεργεια δεν μπηκα καν στον κοπο να ψαξω
Μονο ενας ηχοσυστηματας στην Ν.Χιλη μου αφησε καλες εντυπωσεις
οσον αφορα τις τιμες,στην Ξανθη,φιλικη τιμη για τα Εξαλτο σε 195-50-15 380 τοποθετημενα,αλλα με αζωτο(επεμενε ο ανθρωπος σε αυτο,εγω σε βαζω αζωτο)
Φυσικα εστριψα για Θεσσαλονικη,με 260Ε εβαλα τα Κοντι,τα οποια με εχουν ικανοποιησει μεχρι τωρα
-
απο energy 175/65/14 πάμε σε
1.exalto 185/60/14 ή σε
2.bridgestone B250 175/65/14???θέλουμε καλή συμπεριφορά,το ζέσταμα δεν μας ενοχλεί και πολλά χλμ το χρόνο.επίσης να είναι all weather λαστιχάκι και να μην κοστίζει πάνω απο 300ε
-
Τα δυο λάστιχα ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες. Το Exalto II είναι σαφώς ανώτερο, αλλά σε 185/60 R14 θα το βρεις (μάλλον) λίγο πάνω από 300 ευρώ. (εμένα μου είχαν πει 330)
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Τα δυο λάστιχα ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες. Το Exalto II είναι σαφώς ανώτερο, αλλά σε 185/60 R14 θα το βρεις (μάλλον) λίγο πάνω από 300 ευρώ. (εμένα μου είχαν πει 330)Νομίζω ο Drdino τα είχε βάλει 290
-
198 έουρος το ένα για 205/50/17 Μichelin Primacy είναι καλά;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....