-
Έχω ένα Corsa 1.2 και ήρθε ο καιρός να αλάξω λάστιχα, τι προτείνετε να βάλω? Τώρα φοράει 175/65/14. Λέω να βάλω 185/60/14.
-
Σωστο σε βρίσκω!!!
-
Είμαι στο να βάλω τα RE 720 made in Japan αλλά δεν ξέρω απο διάρκεια ζωής τι κάνουνε.
-
Διάσταση 295/80 R22,5
Τίποτε προτάσεις? -
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Είμαι στο να βάλω τα RE 720 made in Japan αλλά δεν ξέρω απο διάρκεια ζωής τι κάνουνε.Θα βρεις RE 720;Εχουνε κανενα εξαμηνο που δεν τα βρισκω στα μαγαζια πλέον.Εαν πάντως όντως βρηκες,ενημερωσέ με για το πού και πόσο.Εγω ψαχνω σε 195/50-15
-
Ο χρήστης ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ έγραψε:
Διάσταση 295/80 R22,5
Τίποτε προτάσεις?Λεωφορείο οδηγείς;;;
-
εχμ... πολο του 99 1,4 τι λαστιχα να μπουν?
(μαμα διασταση, δηλαδη δε ρωτησα )
βαλιου φορ μανεϊ.. δεν κανει ταρζανιες η κοπελα και δεν περισσευουν χρηματα -
Ο χρήστης tm έγραψε:
εχμ... πολο του 99 1,4 τι λαστιχα να μπουν?
(μαμα διασταση, δηλαδη δε ρωτησα )
βαλιου φορ μανεϊ.. δεν κανει ταρζανιες η κοπελα και δεν περισσευουν χρηματα175/65/13 ή 185/55/14 είναι η 'μαμά' διάσταση;
-
Στην διάσταση που ανέφερα πριν, 295/80 r22.5, υπάρχουν τίποτε προτάσεις-γνώμες? Σχεδόν όλες οι γνωστές εταιρείες ελαστικών βγάζουν προιόντα σ' αυτή την διάσταση. Ισχύει λίγο-πολύ ότι ισχύει και στα ελαστικά ΙΧ?
-
205/55/R16
Laguna 1.6
Pirelli P7 ή Premium Contact 2?
Σύμφωνα με τον λαστιχά τα Pirelli έχουν πιο ανθεκτικό σκελετό και είναι και λίγο καλύτερα σε κρατήματα από τα Conti -
τα Michelin τα απέρριψες;
τα Primacy ας πούμε...γιατί και η Laguna δεν είναι για σπορ ελαστικό. Μάλλον προς την άνεση θα έπρεπε να προσανατολίζεσαι...
-
Tα Primacy HP είναι V ( με τελική 197 ) και ακριβότερα, Energy με τπτ όταν έχω άλλες επιλογές...
Τα 2 λάστιχα που έβαλε δεν ανήκουν στα σπορ λάστιχα είναι τουρισμού. Για σπόρ ύπαρχουν τα Sport Contact 2 ας πούμε σε Conti -
είναι σκληρά;
πόσο τα βρίσκεις;
-
Τα Primacy 470 αν θυμάμαι καλά. Premium 410 και P7 430. Oι τιμές μπορούν να μικρύνουν λίγο ακόμα αφού είμαι πελάτης του μαγαζιού χρόνια
-
πολύ καλές τιμές για τα 2 τελευταία.
η γυναίκα μου έβαλε στο Γκολφάκι της τα Ενερτζι...510
-
Kαι για τα Primacy καλή είναι η τιμή ( και γενικά έχει καλές τιμές το μαγαζί ) για δείκτη V απλά δεν βλέπω το λόγο να βάλει ένα αμάξι με τελική ( απορώ και αν και πώς την πίανει ) 197χλμ λάστιχο με δείκτη για 240 άσχετα αν το εργοστάσιο του φορούσε τέτοια. Τα Energy που έβαλες τι διάσταση ήταν και τι δείκτη ταχύτητας? Αν και η τιμή είναι
-
205-55-16 με Η δείκτη νομίζω...
-
-
πιασοκωλ κατάσταση....αλλά δεν το πήγα εγώ.
Η γυναίκα μου το πήγε...χωρίς να μου πει τίποτα πριν.
γυναίκες...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
205/55/R16
Laguna 1.6
Pirelli P7 ή Premium Contact 2?
Σύμφωνα με τον λαστιχά τα Pirelli έχουν πιο ανθεκτικό σκελετό και είναι και λίγο καλύτερα σε κρατήματα από τα ContiΔες και τ' αποτελέσματα του ADAC, στη διάσταση αυτή (αλλά σε δείκτη ταχύτητας V). Θα προσέθετα στις επιλογές σου και τα Dunlop SP fast response (με δείκτη Η επίσης), που κυμαίνονται τιμολογιακά κοντά στα PremiumContact 2.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....