-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Νίκο Ο. περιμένω το multimedia υλικόΧμμμ... όσο γι'αυτό, τελικά δεν είναι έτσι όπως τα περίμενα τα πράγματα... Δυστυχώς έχω τραβήξει πολύ λιγότερα απ'ό,τι νόμιζα... Τέλος πάντων, ελπίζω σύντομα να είναι on air.
Βασίλη, ήσουν με τη λευκή Delta?
-
Να ζητήσω να με συγχωρεσετε που δεν ηρθα στα Μεγαρα, ενω ειχα δηλωσει συμμετοχη..
Μια υποχρεωση που προεκυψε αργα το βραδυ δε μου το επετρεψε...Ζητω συγγνωμη απο τους οργανωτες και τα υπολοιπα μελη (αν στερησα σε καποιον τη θεση).
Ελπιζω να περασατε ολοι καλα και να το ευχαριστηθηκατε!
Χρόνια Πολλά!
-
Ευχαριστουμε οσους ειχαν την ευθυνη της ολης οργανωσης.
Χαρηκα που μιλησα-εστω και λιγο με Κouk,224v,Dap,Gvala,Odragon
την επομενη φορα θα εχω αποβαλλει το αγχος και δεν θα ειμαι τοσο ντροπαλος και θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα....
Ο κυριος Passat1,8t δεν παιζεται απο θεμα χρονου,διοτι τα αμαξια μας δεν εχουν σχεση.....Θεωρω πως το 1.17,7 ειναι αρκετα καλος χρονος για τα κυβικα μου..
Συγγνωμη που δεν ακολουθησαμε στα Καλυβια μετα αλλα επρεπε να φυγω λογω υποχρεωσης(γαμου) Next timeeeeee.
Υγ- Αυτα τα Subaro-Evo τι αθλια αυτοκινητα που ειναι.. -
ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΟΜΩΣ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ 1.16.00 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟΣ....
-
Επίδοση της ημέρας πάντως ήταν αυτή του syele (προφέρεται σιέλε!! )
1:20:65 ο άνθρωπος με 1.6 Corolla!!!!!!!!!!!΄Πάει....συνοδηγός θα είμαι!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επίδοση της ημέρας πάντως ήταν αυτή του syele (προφέρεται σιέλε!! )1:20:65 ο άνθρωπος με 1.6 Corolla!!!!!!!!!!!΄Πάει....συνοδηγός θα είμαι!!
συγγνωμη, αλλα η καλυτερη επιδοση δεν ηταν 1:20:65, αλλα 1:20:46 και το ξερω, γιατι ημουν μεσα στο αυτοκινητο οταν εγινε και χρονομετρουσα με ομολογαρισμενο χρονομετρο! οχι αηδιες!
Το χρονομετρο ηταν μια ευγενικη προσφορα του ANGEL13
-
Ηταν πραγματικα πολυ ομορφα, η παρεα ο καιρος κ ...βεβαιως η πιστα!
Χαρηκα πολυ που ειδα κ γνωρισα αρκετους συμφορουμιστες, ανυπομονω για το επομενο!!!!
Μεγαλο ευχαριστω σε οσους ασχοληθηκαν κ οργανωσαν την χθεσινη μερα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
συγγνωμη, αλλα η καλυτερη επιδοση δεν ηταν 1:20:65, αλλα 1:20:46 και το ξερω, γιατι ημουν μεσα στο αυτοκινητο οταν εγινε και χρονομετρουσα με ομολογαρισμενο χρονομετρο! οχι αηδιες!
Εχετε και οι δυο ΛΑΘΟΣ.Ο χρονος του εν λογω κυριου ηταν ενα ξερο 1.00
Τοσο εκανε να φαει μια πιατελα πατατες στην πιστα των Καλυβιων. -
Καλημέρα καλή βδομάδα στην παρέα μας.
Δεν είχα αυτοκίνητο,είχα πολύ καλή παρέα,είχε απίθανο καιρό,ήξερα ποιούς θα βρω,θα έβρισκα οπωσδήποτε και άλλους,δεν προσπέρασα και βρήκα απίθανη παρέα εκεί, και ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.
Χάρις στους παλιούς μου φίλους και πολύ περισσότερο στους νεώτερους φίλους που γνώρισα,με πολύ θράσος ίσως και νοιώθω χωρις παρεξήγηση,πρέπει να έκανα τους περισσότερους γύρους
Τι ευτυχία ήταν αυτή, τα συναισθήματά μου τα εκδήλωνα σαφώς στους οδηγούς μου και βέβαια εκτός,όταν περίμενα τον επόμενο.
Χρονομέτρηση εκ των έσω,ψυχολογικό ανέβασμα και πολλές οδηγίες, απο όσα ξέρω,βοήθησαν εμένα να ευχαριστηθώ και τους οδηγούς να κατεβάζουν τους χρόνους τους.Ελπίζω
(Ξεχάσαμε να βγούμε και είχαμε τον αναπληρωματικό θυρωρό να μπαίνει μέσα στην πίστα για να μας βγάλει έξω. ΟΧΙ κύριε δεν θέλουμε να βγούμε,οχουουουου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μόνο μαύρη σημαία δεν μας έβγαλε.
Αφου τι βρίσκουμε και παίζουμε τι τρώγεσαι κύριος????.........Ζηλιάρη !!!!!!!!! )
ΟΙ συμμετοχές πολύ λιγότερες απο τις αρχικά δηλωθήσες.Δεν πιστεύω 'ο Μανώλης με τα λόγια ..................' να κάνει και τέτοια.??
ΚΑΡΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΡΤ και θα με θυμηθείτε.Ασχετο.
Αν μπορούσαμε να έχουμε συνοδηγούς,οδηγούς οποιονδήποτε αγώνων, πόσο πιο πολλά θα μαθαίναμε,πόση περισσότερη αδρεναλίνη θα ρίχναμε,με πόση περισσότερη ασφάλεια θα κινούμασταν ????
Πρόταση-ιδέα.Την επόμενη φορά που θα πάμε να συνενοηθούμε με οδηγούς αγώνων,να βρίσκονται μαζί μας και να συνοδηγούν με τα δικά μας αυτοκίνητα,διορθώνοντας και συμβουλέυοντας απο μέσα για τον τρόπο που οδηγάμε.Πιστεύω οτι έτσι μόνο θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε τα ασφαλή όρια του αυτοκινήτου μας.Ετσι στο δρόμο θα ξέρουμε πριν απο πιο σημείο δεν πάει άλλο το αυτοκίνητό μας.
Περιμένω με αγωνία και τις εντυπώσεις και των άλλων φίλων της παρέας μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.
Αγγελος. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εχετε και οι δυο ΛΑΘΟΣ.Ο χρονος του εν λογω κυριου ηταν ενα ξερο 1.00
Τοσο εκανε να φαει μια πιατελα πατατες στην πιστα των Καλυβιων..... ντεφορμε τον βρισκω ...!
Περιμενα περισσοτερα! -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πρόταση-ιδέα.Την επόμενη φορά που θα πάμε να συνενοηθούμε με οδηγούς αγώνων,να βρίσκονται μαζί μας και να συνοδηγούν με τα δικά μας αυτοκίνητα,διορθώνοντας και συμβουλέυοντας απο μέσα για τον τρόπο που οδηγάμε.Πιστεύω οτι έτσι μόνο θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε τα ασφαλή όρια του αυτοκινήτου μας.Ετσι στο δρόμο θα ξέρουμε πριν απο πιο σημείο δεν πάει άλλο το αυτοκίνητό μας.
Περιμένω με αγωνία και τις εντυπώσεις και των άλλων φίλων της παρέας μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.
Αγγελος.... Αν βρεις οδηγους αγωνων, να μπουν συνοδηγοι στα δικα μας αυτοκινητα με εμας μεσα, τοτε τι να πω...! Μπορεις να κανεις οτιδηποτε!!
(θες να γινουν καρδιακοι?? και δεν εννοω φιλοι! ) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Συγγνώμη αλλά θα σας στεναχωρίσω.Μιλάμε για ανάλογα αυτοκίνητα.Τα στοιχεία μου λένε 2 φορές 1:20:40 απο το Mini cooper 1.6 του ebotonaki στα πηδάλια.
Με το ίδιο ομολογκαρισμένο χρονόμετρο,χωρίς αηδίες
-
Μπορεί τα scoobys-evos να είχαν όντως επιτυχία (ειδικά με τα καπώ τους ανοιγμένα ) αλλά τον περισσότερο θόρυβο στην πίστα τον έκανε ένα ασημί, ειδικά προετοιμασμένο από μια περιέργη εταιρεία, να δεις πώς τη λένε... Α! Sixt είναι το όνομά της!!!
PS το κακόμοιρο το 307, όλο κάθετα στις στροφές ήταν...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μπορεί τα scoobys-evos να είχαν όντως επιτυχία (ειδικά με τα καπώ τους ανοιγμένα ) αλλά τον περισσότερο θόρυβο στην πίστα τον έκανε ένα ασημί, ειδικά προετοιμασμένο από μια περιέργη εταιρεία, να δεις πώς τη λένε... Α! Sixt είναι το όνομά της!!!ΤΟ θέαμα .ΑΞΙΟΣ Δημητρη.
PS το κακόμοιρο το 307, όλο κάθετα στις στροφές ήταν...
-
Άγγελε, μαζί πόσο κάναμε καλύτερο γύρο? 1.22.89? (πρώτη φορά μπήκα στην πίστα, ξαναλέω).
Την επόμενη φορά θα σας φάμε όλους ρε! Και χωρίς να μετατοπίσω τις κορίνες!!!
-
Την επόμενη φορά θα σας φάμε όλους ρε! Και χωρίς να μετατοπίσω τις κορίνες!!!
... ωστε κοβαμε και δρομο, ε ?
Την επομενη φορα θα βαλω και εγω το αυτοκινητο μου μεσα!
παει και τελειωσε!
(θα εχω μαζι και σκουπες με φαρασια για να μαζεψω τα κομματια) -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ο DAP πινει σοδες να χωνεψει οτι κατεβασε στου Μουρουζη.
Ειναι ανεξηγητο.Για να παω απο τα Μεγαρα στο Π. Φαληρο ο δρομος περναει απο τα Καλυβια.Ανεξηγητο!!!Που να δεις στον γυρισμό από Καλύβια - Π.Φάληρο που βγήκαμε από Πόρτο Ράφτη. (καποιοι έβαλαν διπλό καϊμάκι πανω στην καρυδόπιττά τους)
και μετά να λες στον sakkinen: Στρίψε προς μαρκόπουλο!
(προς Αττική ο Σάκης)Στρίψε εδώ να μην βγούμε στην Αττικη Oδό!
(δρόμος χωρις διόδια ο Σάκης)Στριψε παιδί μου εδώ προς Κορωπί να γυρίσουμε!
(ευθεία ο Σακης)τελικά μεσω Αγ.Παρασκευής - Μεσογείων - Βασ.Σοφίας κλπ κλπ κλπ γυρίσαμε Π.Φάληρο
μετά γκρίνια ο Σακης: Εδώ στην Αθήνα εχετε μεγάλες αποστάσεις! Τι?! 1 ώρα καναμε για να γυρίσουμε???
-
Άγγελε, μαζί πόσο κάναμε καλύτερο γύρο? 1.22.89? (πρώτη φορά μπήκα στην πίστα, ξαναλέω).Την επόμενη φορά θα σας φάμε όλους ρε! Και χωρίς να μετατοπίσω τις κορίνες!!!
Αν δεν κάνω λάθος,τόσο.Την επόμενη θα μπεί στόχος για κάτω απο 22.(Τα καθίσματα του οχήματος πάρα πολύ καλά με πολύ καλή πλευρική στήριξη,είναι της μαμάς του ???
-
Μαίρη, καλά έλεγα εγώ να σας βγάλω μέχρι τη Βάρης-Κορωπίου... Και στην Αττική αν μπαίνατε, θα φτάνατε γρηγορότερα, έξοδος στην Εθνική και κατευθείαν προς τα κάτω για Πειραιά - Φάληρο, 45 λεπτά...
Αγγελε, τα κανονικά του είναι! Αν ήταν να τα αλλάξω θα έβαζα κατευθείαν bucket!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επίδοση της ημέρας πάντως ήταν αυτή του syele (προφέρεται σιέλε!! )1:20:65 ο άνθρωπος με 1.6 Corolla!!!!!!!!!!!΄Πάει....συνοδηγός θα είμαι!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!
Τι έκανε πάλι ο άνθρωπος! Είδες τι κάνει το Χ-ΒΟΧ
Πιστεύω ότι μετά από αυτό μάλλον πάει για αλλαγή ελαστικών
Νίκο, εγώ θα το σκεφτόμουν να ήμουν και συνοδηγός
Ελπίζω να είμαι παρών στο Track Day III.
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!