-
Να ρωτήσω κάτι εύλογο;
Εχει κάποιο νόημα η καταγραφή όλων αυτών πινακίδων;
-
Αφού υπάρχει plane-spotting (και πάνε και φυλακή γι' αυτό) και train-spotting (δες για παράδειγμα το Class 33 και δεν είναι το πιο φανατικό) και car-spotting, γιατί να μην υπάρχει και car-plate-spotting;
-
Όσο νοημα εχουν οι 99 στις 100 δραστηριοτητες μας καθημερινως πλην της σιτησης (αντε και της διαιωνισης του ειδους αν και εγω δε βρισκω νοημα).
Απο το να σπουδασεις ή να χτισεις σπιτι, μεχρι το να αγορασεις αυτοκινητο ή να πας να πιεις καφε στην ταδε καφετερια και οχι στην αλλη.
Ελπιζω να σε καλυψα -
...όπως θέλετε, keep tracking...
-
Οι καλοί μου τρόποι και η υπογραφή μου επιβάλλουν να συνεχίσω τις
παρατηρήσεις, λέγοντας απλώς ότι ο greo με κάλυψε με την απάντησή
του.-ΖΥΥ-41 σε επαγγελματικό. Βλέπω σε μοτοσυκλέτες όλο και περισσότερα
ΙΤΡ σε ψευτοπινακίδες, μάλλον καταφτάνουν οι πρώτες ν.τ. για τις μοτο. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
του.-...πειράζει που ρωτάω;
Εάν δεν είχες καλούς τρόπους δηλ θα μας έβριζες...;
Δεν πάμε καλάααα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
του.-...πειράζει που ρωτάω;
Εάν δεν είχες καλούς τρόπους δηλ θα μας έβριζες...;
Δεν πάμε καλάααα...
δεν ειναι κακο να ρωταμε,αλλα δεν καταλαβαινω σαββα τον λογο της ερωτησης?
το συγκεκριμενο θεμα ειναι παρα πολυ καλο,προσωπικα εμενα με βοηθησε πολυ και ειχα ωφελος μεχρι και οικονομικο οταν αγορασα το αυτ/το μου.συγκεκριμενα θα ηθελα να ευχαριστησω τον ΔΗΜΗΤΡΗ και τον greo -
giatre ΕΡΩΤΗΣΗ έκανα όχι ΥΠΟΔΕΙΞΗ...τεσπα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
giatre ΕΡΩΤΗΣΗ έκανα όχι ΥΠΟΔΕΙΞΗ...τεσπα...ερωτηση αλλα απο οτι φανηκε δεν πολυαρεσε
αν σε ενα θεμα που συμμετεχεις στο 90 % δεν θα σε πειραζε αν σε ρωτουσαμ κατι αναλογο? -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ερωτηση αλλα απο οτι φανηκε δεν πολυαρεσε
αν σε ενα θεμα που συμμετεχεις στο 90 % δεν θα σε πειραζε αν σε ρωτουσαμ κατι αναλογο?όχι...βέβαια!
τι κόλλημα είναι αυτό;
anyway τέλος από μένα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ερωτηση αλλα απο οτι φανηκε δεν πολυαρεσε
αν σε ενα θεμα που συμμετεχεις στο 90 % δεν θα σε πειραζε αν σε ρωτουσαμ κατι αναλογο?όχι...βέβαια!
τι κόλλημα είναι αυτό;
anyway τέλος από μένα!
κανενα προβλημα,εξαλλου δεν αφορα εμενα το θεμα,απλα προσπαθησα να σου εξηγησω γιατι ενοχληθηκαν τα παιδια.
ετσι οπως απαντας ομως ειναι σαν να μην εχουμε το δικαιωμα να πουμε την γνωμη μας.
γιατι δεν ρωτας και στο car spotting αν εχει νοημα να καταγραφονται τι αυτο-το ετσι λιγο πιο ασυνηθες(μονο που αυτο ισχυε παλιοτερα) βλεπει ο καθενας στο δρομο?
αληθεια το 'τι κολλημα ειναι αυτο?' που και σε πιον κολλαει? -
Ρωτατε οτι θελετε δεν υπαρχει κανενα προβλημα, απλα η ερωτηση ηταν (και δε φταιω εγω γι'αυτο) ολιγον χαζη. Γιατι ειναι χαζο να ρωτας καποιον γιατι εχει το ταδε χομπι ή το νοημα του να μαζευει καποιος πχ γραμματοσημα.
Ε! με χαζες ερωτησεις μην περιμενεις φοβερες απαντησεις -
Ευχαριστώ πολύ!
-
Δε βαριεσαι
Παντως για να ξερεις, η ερωτηση με τον τροπο που διατυπωθηκε ηταν απο ειρωνικη εως επιτιμητικη. Πιθανοτατα εγινε εκατεροθεν παρεξηγηση. Αν απλως ηθελες να μυηθεις στα κολπα του χομπι, ευχαριστως, αν και δεν υπαρχουν Φτανουν ενα ζευγαρι ματια.Ειχαμε τους μαρμαραδες της Μαρμιν το ΣΚ εδω.
Ειδα ΙΒΧ 67, ΙΕΙ 78, ΖΥΥ 39, ΚΟΖ 77, ΧΚΗ 639* και ΑΜΑ 879*.
ΚΟΚ 32 τα χαρτια εδω και κατι παραξενο. Εχω δει 3 ΚΟΚ τυπωμενα και ηταν ΟΛΑ 26. Προ 10λεπτου ειδα και ενα 26 σε χαρτι και μου εδιωξε τα σεναρια που αρχισα να σκεφτομαι. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειχαμε τους μαρμαραδες της Μαρμιν το ΣΚ εδω.???
ΚΟΚ 32 τα χαρτια εδω...
Με το ΚΟΚ-32 ξεπεράσατε νομίζω τις 10 χιλιάδες πινακίδες από Κομοτηνή.
Που θα πάει το πράγμα, άραγε; Μου κάνει εντύπωση ότι στις άλλες
περιοχές δόθηκαν ήδη κάμποσες πινακίδες νέας εσοδείας (μάλλον όχι
αρκετές) ΕΚΤΟΣ από τη Θεσ/νίκη και την Πέλλα. Θα μπορούσαν να
ξεφορτωθούν τα παλιά ΚΟ* πιο γρήγορα αν τα έδιναν σε όλες τις περιοχές
που είχαν έλλειψη (όπως έγινε με τα ΑΧΟ που κυκλοφορούν σε
τουλάχιστον 4 νομούς της Πελοπ/σου εκτός της Αχαϊας).Επίσης μία άλλη ιδέα, προκειμένου να μη δίνονται οι παλιές σε ιδιοκτήτες
οχημάτων που έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στο εσωτερικό και θα
προτιμούσαν τις νέες, θα ήταν να δοθούν όλα τα αποθέματα παλιών (εκτός
από τα ΚΟ* πρέπει να υπάρχουν και μερικά ΚΗΑ, λίγα με απόλυτα
κριτήρια, πολλά ακόμα όμως για το φτωχό Καρπενήσι) σε αυτοκίνητα που
δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν στο εξωτερικό, πχ τα νοικιάρικα που
μάλιστα ταξινομούνται αυτούς τους μήνες. Αν μας διάβαζαν οι υπεύθυνοι
νομίζω ότι θα είχε αποφευχθεί το μπάχαλο. (Μία ακόμα απάντηση σε όσους
αναρωτιούνται για το νόημα των παρατηρήσεών μας).Μετά τα ΚΟΥ εμφανίστηκαν εδώ και ΚΟΟ στις μοτοσυκλέτες. Μένουν τα
ΚΟΙ (και τα ΚΚΑ; ). Κάποιος φτωχός θα ελεηθεί και με αυτά.Εχω δει 3 ΚΟΚ τυπωμενα και ηταν ΟΛΑ 26. Προ 10λεπτου ειδα και ενα 26 σε χαρτι και μου εδιωξε τα σεναρια που αρχισα να σκεφτομαι.
greo αναφέρω σχετικά την τρίτη Mercedes από Θεσ/νίκη που βλέπω σε
λίγους μήνες στο ίδιο ακριβώς σημείο στη γειτονιά μου, πάντα πολύ ακριβό
μοντέλο και πάντα πρόσφατη πινακίδα και τυπωμένη, ποτέ χαρτί. Ήταν
ΚΟΚ-222* και το περίεργο είναι ότι την είδα μόλις γύρισα από Θεσ/νίκη
όπου δεν είχα δει ούτε ένα τυπωμένο ΚΟΚ, ούτε καν ΚΟΗ μετά το 93**.
Το'χουμε ξαναπεί, αν δώσει κανείς κάτι παραπάνω...Και ολίγες παρατηρήσεις: ΚΜΚ-14, ΙΕΙ-80 σε επαγγελματικό, ΙΒΧ-64 σε
τουριστικό Travego. Έχω καιρό να δω ΥΡΡ μετά το 77. Something plays
there. -
σημερα ειδα ΜΥΖ νομιζω 47** απο μυτιληνη ειναι αυτο?για τα κοκ τι να πω?με προλαβαινει ο greo πρεπει να βλεπουμε τα ιδια αυτ/τα
-
Την Κυριακη ειδα ΑΧΧ**** παλαιου τυπου.Πρωτα κυκλοφορησαν τα τελευταια γραμματα και μετα τα ΑΧΟ**** νεου τυπου;
-
giatre κανονικά ναι, το ΜΥΖ-47 πρέπει να είναι από Λέσβο, εκτός αν
έγιναν πιτσικουλιές και κει.BILL33 για τα ΑΧ* δες (και) εδώ αλλά και τη σχετική κουβέντα λίγο πριν.
Παρατηρήσεις: ΧΑΤ-64, ΑΙΚ-69, ΙΕΤ-56.
-
Μαρμιν: Η κλαδικη εκθεση Ορυκτων, Πετρωματων και εξοπλισμου (μαρμαρα, γρανιτες, εξοπλισμος νταμαριων). ΟΛΕΣ οι κλαδικες εκθεσεις ειναι πηγη παρατηρησεων γιατι οι εκθετες παρκαρουν στο πανεπιστημιο και (συνηθως) μοστραρουν και νεα τουτου. Πχ ειδα παρα πολλα ΡΜΚ 9*** (ο νομος Δραμας ειναι κορυφη στα μαρμαρα) αλλα οχι ΡΜΝ.
Ειδα και ΕΥΑ 98 και 99. Τα εχει εντοπισει κανεις απο που ειναι;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μαρμιν: Η κλαδικη εκθεση Ορυκτων, Πετρωματων και εξοπλισμου (μαρμαρα, γρανιτες, εξοπλισμος νταμαριων). ΟΛΕΣ οι κλαδικες εκθεσεις ειναι πηγη παρατηρησεων γιατι οι εκθετες παρκαρουν στο πανεπιστημιο και (συνηθως) μοστραρουν και νεα τουτου. Πχ ειδα παρα πολλα ΡΜΚ 9*** (ο νομος Δραμας ειναι κορυφη στα μαρμαρα) αλλα οχι ΡΜΝ.Άλλοι νέοι συνδυασμοί: εκτός από ΕΕΜ και ΗΚΚ που αναφέρθηκαν, και τα
ΡΜΝ και ΙΝΡ, πρέπει να υπάρχουν ήδη ΡΟΝ, ΚΤΕ και ΧΙΕ. Σύντομα στην
Αθήνα ΙΒΡ και ΙΕΚ. Τους επόμενους μήνες θα δούμε ΙΕΑ, ΙΕΥ εδώ, ΡΙΙ και
ΚΧΕ στην επαρχία και... ΝΗΒ (μα υπάρχουν πια ΝΗ*; )Ειδα και ΕΥΑ 98 και 99. Τα εχει εντοπισει κανεις απο που ειναι;
Κάτι είχε αναφερθεί, τα είχα αναφέρει κι εγώ εδώ, η επιβεβαίωση ήρθε
από κάμποσα τέτοια όταν πέρασα κοντά από τη Λάρισα.
Car Plate Spotting!!!