-
Οι Tuners θα κατεβουν οπως λενε με αγριες διαθεσεις στο Time Attack, ο Ανδρεας με το KOSMIC-TM, και ο Κωστας με το CRG-MAXTER, το KOSMIC αυριο σχεδον τελιωνει την Κυριακη το σεταρουμε και στηνουμε, και αντιστοιχα το MAXTER στρωνετε.
Την ερχομενη Κυριακη εκτος απροοπτου (καιρο) ελπιζουμε για την νικη στην ΚΖ2 στην κλαση Β' οδηγων χωρις αγωνιστικη license
To KOSMIC-MERCURY KZ-TM K9 .
-
Ανοίγει η πίστα καρτ Μεγάρων.
-
-
Απολαυστε ενα βιντεο του ''φοβερου '' Φιλιππου Καλεση ισως το μεγαλυτερο ταλεντο στο χωρο του καρτ στην Ελλαδα. Απογειωνει ενα Zanardi-TM με λαστιχα που ετοιμαζονται να βγαλουν λινα.
Δειτε τον στο http://www.kartinfo.gr -
Αλλο ενα βιντεο με μαθηματα οδηγησης απο τον Βασιλη Καλλιωρα PRT Motorsport με ΤONYKART-VORTEX ROK.
Στο http://www.kartinfo.gr -
και τα δυο παιδια ειναι πραγματικα πολυ γρηγορα!!!
ευχαριστουμε πολυ για τα βιντεακια!!
ειμαι πολυ χρησιμα!! -
Ψάχνω ένα λάστιχο που ενώνει το καρμπυρατερ με το μοτέρ! Πρόκειται για Tm k3, μήπως γνωρίζετε που μπορώ να κοιτάξω γιατί έχει σκιστεί!
-
Ο χρήστης George tm έγραψε:
Ψάχνω ένα λάστιχο που ενώνει το καρμπυρατερ με το μοτέρ! Πρόκειται για Tm k3, μήπως γνωρίζετε που μπορώ να κοιτάξω γιατί έχει σκιστεί!
george,πηρες τηλ τον αντιπροσωπο??
-
Ναι αλλά θέλει καμιά βδομάδα λόγω παραγγελίας και ήταν και λίγο τσιμπημένη η τιμή!
-
Καλημέρα! Για τηλεμετρία τι προτείνετε? Alfano ή να mychron?
-
Alfano με κλειστά μάτια.
Sent via mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Alfano με κλειστά μάτια.Sent via mobile device
Γιατί το λες έτσι Νίκο? Για πες μου να ξέρω τι παίζει. Για μεταχειρισμενο ψάχνω
-
Ο χρήστης George tm έγραψε:
Alfano με κλειστά μάτια.
Sent via mobile device
Γιατί το λες έτσι Νίκο? Για πες μου να ξέρω τι παίζει. Για μεταχειρισμενο ψάχνω
Αξιόπιστο, σκυλί κ δε παθαίνει τίποτα.
Πάρε το pro lv.
Sent via mobile device
-
Εγω χρησιμοποιω τα μοντελα της mychron
απο τα πρωτα Mychron MCT , μετα το mychron 2 και πλεον το mychron 3.
Επισης υπαρχουν και αλλα πολλα διαφορα , τυπου UNIPRO.Εξισου καλα ειναι και τα Lapcom τα οποια ειναι japan made και χρησιμοποιουνται δεοντως απο εκεινη την πλευρα του κοσμου σε διαφορες αγωνες. Αναλογως την χωρα που βρισκεται καποιος τις αναλογες τηλεμετριες χρησιμοποιει.
Σε ποσοστιαια αναλογια:
Στην ελλαδα οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν Alfano .
Στην αγγλια mychron .
Αμερικη Μychron.
Ιταλια MychronΑποφασισε πρωτα τι θελεις να βλεπεις στο οργανο σου και μετα δες τιμες . Εαν ασχολεισαι καθαρα ως χομπιστας νομιζω οτι
1)στροφες
2)θερμοκρασια νερου
3)χρονομετρηση γυρου ειναι αρκετα.Προσωπικη μου αποψη οτι ολα αυτα τα οργανακια για τις ενδειξεις θερμοκρασιας και τα λαμπακια και και και, καπου εχει χαθει η μπαλα και το νοημα.Φτανεις να ασχολεισαι περισσοτερο με το οργανο παρα με το καρτ σου. Και ο λογος ειναι απλος :
1)Αγοραζεις μια απλη μοναδα με στροφες , θερμοκρασια,χρονομετρο.
2)Μετα θελεις να βαλεις και ταχυτητα για να δεις ποσο πιανεις στην ευθεια και με ποσα μπηκες στην ταδε στροφη
3)Μετα αφου εχεις αναλωθει με ολα αυτα λες τι ωραια που ειναι τα σχηματακια και τα γραφηματα και θελεις να τα μεταφερεις στον υπολογιστη σου και να κανεις replay των χρονων σου και ετσι αγοραζεις και ενα usb key.
4)προσθετεις στη συνεχεια και αλλους σενσορες στην μοναδα τηλεμετριας σου και εχεις και μια θερμοκρασια εξατμισης ή ποτεσιομετρο για γκαζι και φρενο για να βλεπεις ποσο της εκατο φρεναρες και ποσο οχι ....
5)Αφου δεν εχεις κουραστει με ολα αυτα και σου κινει ακομη το ενδιαφερον , σκεφτεσαι μηπως να προσθεσω και ενα gps για να κανεις χαρτογραφηση της πιστας.θα μπορουσα να γραφω για πολυ ωρα, αλλα σε αυτες τις γραμμες σου ανελυσα 10 χρονια τηλεμετριας.
ΑΓΟΡΑΣΕ μονο την απλη εκδοση! μην χανεις τα χρηματα σου σε τηλεμετριες
Παρε ειτε alfano ειτε mychron και ξοδεψε ολα τα υπολοιπα σε λαστιχα!Φιλικα
-Δημητρης -
-
Ετοιμαστειτε !!! σε λιγες μερες θα δειτε τον απολυτο ''ΑΡΧΟΝΤΑ '' του 6ταχυτου και γενικως του καρτ στην Ελλαδα.
Υπομονη λιγες ημερες, στο http://www.kartinfo.gr -
Σας ευχαριστώ! Lapcom πόσο παίζουν?
-
Lapcom κομπλε πακετο μεταχειρισμενο
1)Στροφες
2)1 Θερμοκρασια
3)Χρονομετρο
4)Ταχυτητα
5) GPS ( για χαρτογραφηση πιστας)
6)Λογισμικο για υπολογιστη300€ , εχει και φυσικα φθηνοτερες εκδοσεις και με 250€ χωρις το GPS . Τα 300€ ειναι πραγματικα λιγα σε σχεση με τα ιδια πραγματα που κανει αν σκεφτεις οτι μονο το GPS σε mychron και alfano κοστιζει 200€ minimum μεταχειρισμενο.
Alfano με θερμοκρασια κεφαλης , στροφες,χρονομετρο 250€ περιπου.Οι τιμες ειναι παντα σε συναρτηση με την κατασταση της τηλεμετριαςΜπορω να σου στειλω σε μηνυμα αν σε ενδιαφερει τι υπαρχει σε μεταχειρισμενο.
-Δημητρης
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σημερινό...Ωραιο video πρωτο session ειναι για την ημερα?
Πολυ επιθετικα ξεκινησες αν ειναι οι πρωτοι γυροι της ημεραςΩραιο
-
Όχι είναι το 3ο session μετά από κάποιες αλλαγές στο στήσιμο.
Ανεβαίνει κι άλλο βίντεο, το 5ο session (άσχετα αν θα γράφει 2ο).
Ευχαριστώ.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ