-
Τυπώθηκαν και είναι στην διάθεσή σας τα συλλεκτικά μπλουζάκια με θέμα το αγωνιστικό καρτ από το Kartnews.gr.
Μπορούμε όλοι πλέον να φοράμε κάτι που να δείχνει και να δηλώνει την αγάπη μας ή καλύτερα την 'αρρώστεια' μας για το καρτ!
Κυκλοφορούν σε 7 διαφορετικά είδη: Μακό, Polo, Μακρυμάνικο, Αμάνικο Αντρικό, Αμάνικο Γυναικείο, Μακό Γυναικείο και Παιδικά Μακό.
Το χρωμα τους είναι μαύρο και η μοντέρνα στάμπα είναι μεταξοτυπία σε ασημένια έκδοση με μεταλλικό χρώμα.
Το σχέδιο είναι παραγωγή της ομάδας του kartnews.gr και φιλοδοξούμε να φορεθεί όσο περισσότερο γίνετε προκειμένου να διαδοθεί το αγωνιστικό καρτ στην Ελλάδα.
Οι μπλούζες είναι όλες κορυφαίας ποιότητας με σύνθεση απο 100% βαμβάκι.
Τα έσοδα θα διατεθούν σε προωθητικές ενέργειες που αφορούν το αγωνιστικό καρτ και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς
Όσοι θέλετε να τα προμηθευτείτε δεν έχετε παρά να στείλετε ένα μαιλ στο info@kartnews.gr γράφοντας το είδος της μπλούζας, το μέγεθος και τα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας σας.
Θα σας αποσταλεί με αντικαταβολή και η διάθεσή τους γίνετε σε όλη την Ελλάδα αφού επιβεβαιώσουμε τηλεφωνικά την παραγγελία σας και σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία παραλαβής τους.
Τα έξοδα αποστολής εντός Αθήνας είναι 5,00 ευρώ και για την επαρχία 7,00ευρώ για όσες μπλούζες και αν παραγγείλετε.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις τιμές και τα είδη από τις μπλούζες
http://www.kartnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=787:-racing-kart-kartnewsgr&catid=1:latest-news&Itemid=63 -
Επειδή το Καρτόδρομο δεν πήρε έγκριση από τη λέσχη για τον αγώνα της Κυριακής, όλο το Σαββατοκύριακο η πίστα θα είναι πάλι δεξιόστροφη.
Αύριο, με τη βοήθεια και εμπιστοσύνη του φίλου Τόλη...καρτάρουμε:
-
Να και δύο φωτογραφίες από σήμερα και τις προετοιμασίες του αγώνα:
και όπως είπε και ο Νίκος η πίστα δεξιόστροφη:
Πάντως έχουν κάνει κάποιες αλλαγές. Για παράδειγμα έχουν βάλει συρματόπλεγμα έτσι ώστε αν φύγεις στο τέλος της ευθείας της αριστερόστροφης πίστας να σε συγκρατήσουν και να μην βρεθείς σε άλλο κομμάτι της πίστας και πέσεις πάνω σε κάποιον που κινείται εκεί. Επίσης έχουν ρίξει τσιμέντο σε μερικά σημεία που κάνει τη δουλειά του κερμπ.
-
Σημερα πηγα μια βολτα στο Καρτοδρομο, ετσι απλως για να δω την προπονηση για τον αυριανο αγωνα του Rok-Iame, παρα πολυ χαμηλη θερμοκρασια περιπου 5-6 βαθμοι, αλλα η ατμοσφαιρα ηταν φανταστικη, πολλα καρτ και φασαρια που ειχε λειψει μιας και τοσους μηνες δεν ειχε αγωνες.
Aυριο θα παω για να δω τον αγωνα, και οποιος μπορει ας ερθει για παρεα. -
O πολύ ωραίος, δεύτερος τελικός στη KZ1 τη περασμένη Κυριακή:
Και ο τελικός στη ΚΖ2 όπου έτρεχε κι ο δικός μας Γιώργος Κοκκινίδης, αλλά κυριάρχησε ο Lennox-Lamb της CRG με Maxter MXO. Ο Lennox φέτος τρέχει για πρώτη φορά στη ΚΖ2 (6τάχυτη κατηγορία). Μέχρι πέρσι έτρεχε με KF (αυτόματο):
Ακόμα καλύτερος ήταν ο πρώτος τελικός του Σαββάτου με την φοβερή επίδοση του Lennox και τρομερά προσπεράσματα:
Enjoy!
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μολις το ειδα ανεβασα πυρετο !!!
-
μια σταλίτσα οργανάκι (mycron δηλαδή)
http://www.twinsracingkart.gr/home/organo/read.html
κ να πω ευχαριστώ τους twins που φιλοξενούν στη σελίδα τους ό,τι γράφω -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μια σταλίτσα οργανάκι (mycron δηλαδή)
http://www.twinsracingkart.gr/home/organo/read.html
κ να πω ευχαριστώ τους twins που φιλοξενούν στη σελίδα τους ό,τι γράφωΚαι απο εμενα ενα ευχαριστω στον φιλο Παναγιωτη (Chemic) για τα αρθρα του, με ενα παρα πολυ ομορφο στυλ γραψιματος που παντα ειναι πολυ ευχαριστο το αρθρο να το διαβασεις !!!
Το ξαναγραφω, ολοι οι φιλοι του φορουμ που εχουν οτιδηποτε για πουλημα σε σχεση με το καρτ μπορουν να μας το στειλουν να τα δημοσιευσουμε εντελως ΔΩΡΕΑΝ. -
Για όποιον ενδιαφέρεται, αύριο το Καρτόδρομο θα είναι με την ανάποδη φορά (αριστερόστροφη). Γενικά πάντως δεν έχει αποφασιστεί ποια θα είναι η οριστική φορά της πίστας. Μάλλον το πάνε στο βλέποντας και κάνοντας.
Επίσης , τα κόκκινα mg μου (ευχαριστώ Θοδωρή για την δωρεά!) έβγάλαν λινά . Πάμε λοιπόν για τα επόμενα, τα οποία μάλλον και αυτά θα είναι κόκκινα mg εκτός αν έχει κάποιος καμία άλλη πρόταση.
Επιπλέον, την Κυριακή έχει drift. Ήδη από σήμερα είχαν αρχίσει ετοιμασίες.
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Για όποιον ενδιαφέρεται, αύριο το Καρτόδρομο θα είναι με την ανάποδη φορά (αριστερόστροφη). Γενικά πάντως δεν έχει αποφασιστεί ποια θα είναι η οριστική φορά της πίστας. Μάλλον το πάνε στο βλέποντας και κάνοντας.Επίσης , τα κόκκινα mg μου (ευχαριστώ Θοδωρή για την δωρεά!) έβγάλαν λινά . Πάμε λοιπόν για τα επόμενα, τα οποία μάλλον και αυτά θα είναι κόκκινα mg εκτός αν έχει κάποιος καμία άλλη πρόταση.
Επιπλέον, την Κυριακή έχει drift. Ήδη από σήμερα είχαν αρχίσει ετοιμασίες.
Έχουν θέμα με τους αγώνες γιατί η πίστα είναι δηλωμένη με τη δεξιόστροφη φορά της και δε μπορούν να τη δηλώσουν κι αριστερόστροφα.
Αύριο θα είμαι Μέγαρα πάντως με τον Τόλη
-
το καρτδρομιο ποτε θα ειναι ελεύθερο ? αυριο τι αγωνες εχει ?
-
Ο χρήστης Jean-Paul έγραψε:
το καρτδρομιο ποτε θα ειναι ελεύθερο ? αυριο τι αγωνες εχει ?Αυριο εχει drift
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Αυριο εχει drift
εγώ λέω
άσε μη πάμε καμιά μέρα κ έχει κλείσει η πίστα ρε συ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Αυριο εχει drift
εγώ λέω
άσε μη πάμε καμιά μέρα κ έχει κλείσει η πίστα ρε συΦιλε Παναγιωτη εγω στα παντιλικια εχω ριξει Χ εδω και πολλα χρονια.
-
τα λεφτά που φέρνει μια τέτοια εκδήλωση υποθέτω είναι ότι του κάνουμε εμείς οι χομπίσττες όλο το χρόνο κ παραπάνω
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τα λεφτά που φέρνει μια τέτοια εκδήλωση υποθέτω είναι ότι του κάνουμε εμείς οι χομπίσττες όλο το χρόνο κ παραπάνωΣυμφωνω !!! αλλα μην επεκτεινουμε την κουβεντα για τα παντιλικια σε αυτο τον ΙΕΡΟ χωρο εδω.
-
Σούπερ ήταν και σήμερα, μας έκανε και καρτόκαιρο!!!
Ένα έχω να πω, στα γρήγορα, γιατί θέλω να ανεβάσω βιντεάκια δικά μου και του Τόλη. Το σασί του Τόλη είναι απλά ΑΛΛΟΥ! Δεν έχω ξαναοδηγήσει τέτοιο πράγμα! Κάνει Ο,ΤΙ του πεις και σου δίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμπιστοσύνη! Μόνο αν σου δώσει εμπιστοσύνη το καρτ, θα πας γρήγορα! ΠΑΡΑ πολύ καλό σασί!!!
Βιντεάκια αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σούπερ ήταν και σήμερα, μας έκανε και καρτόκαιρο!!!Ένα έχω να πω, στα γρήγορα, γιατί θέλω να ανεβάσω βιντεάκια δικά μου και του Τόλη. Το σασί του Τόλη είναι απλά ΑΛΛΟΥ! Δεν έχω ξαναοδηγήσει τέτοιο πράγμα! Κάνει Ο,ΤΙ του πεις και σου δίνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμπιστοσύνη! Μόνο αν σου δώσει εμπιστοσύνη το καρτ, θα πας γρήγορα! ΠΑΡΑ πολύ καλό σασί!!!
Βιντεάκια αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί.
Αν του Τολη ειναι ΑΛΛΟΥ το δικο μας Road Rebel ΟΠΩΣ το ειχαμε στησει ηταν μοντελο του 2050 !!!
Υ.Γ. Του Τολη ειναι στημενο στο ΜΗΔΕΝ. Αν κατσεις και στησεις το καρτ, και ΞΕΡΕΙΣ, οι στροφες γινονται ευθειες.
-
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ