-
Νίκο, ξύπνα, έχεις καρτ ( ) να κάνεις
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Νίκο, ξύπνα, έχεις καρτ ( ) να κάνειςΞύπνιος είμαιαιαι
Ποιός θα ανέβει σήμερα?
-
Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΑ ήταν σήμερα!!
Συνεχίζω και κατεβαίνω και φτάνω επικίνδυνα τα 44.ψιλά
Τώρα δηλαδή τι? Ξανά καρτ σε μια εβδομάδα?
-
Αυριο λεω να παω Καρτοδρομο, μετα απο δυο εβδομαδες μου εχει λειψει πολυ το καρτ . Λογω ελλειψεις βοηθων για σπρωξιμο(οι Tuners γραφουν πανελληνιες) με το 6ταχυτο, με βλεπω με την ROK...αρα να πηγαινω.
-
Περίπου 67 λίτρα βενζίνης μετά, 2 λίτρα λάδι και 696 γύρους...το μοτέρ μου δεν έχει κάνει ΚΙΧ και πυροβολάει!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απροβλημάτιστο και είναι εντελώς νέο μοτέρ. Μπράβο στη Maxter!
Ειδικά το BMB το έχει για πρωινό. Με έφτανε μόνο από κάτι μαλακισμένα γλιστρήματα που έκανα από λάθη μου, αλλά στην ευθεία δε μπορούσε να με φτάσει με τίποτα...του άνοιγα μια τρελή διαφορά και είχα και χάλια έξοδο από τη Κ4 και από τη Κ12.
Όποιος το οδηγάει, παθαίνει σοκ...οπότε αν δεν είστε έτοιμοι για να το πάρετε...μην το κάνετε test-drive...θα σας βάλει φωτιά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Περίπου 67 λίτρα βενζίνης μετά, 2 λίτρα λάδι και 696 γύρους...το μοτέρ μου δεν έχει κάνει ΚΙΧ και πυροβολάει!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απροβλημάτιστο και είναι εντελώς νέο μοτέρ. Μπράβο στη Maxter!
Ειδικά το BMB το έχει για πρωινό. Με έφτανε μόνο από κάτι μαλακισμένα γλιστρήματα που έκανα από λάθη μου, αλλά στην ευθεία δε μπορούσε να με φτάσει με τίποτα...του άνοιγα μια τρελή διαφορά και είχα και χάλια έξοδο από τη Κ4 και από τη Κ12.
Όποιος το οδηγάει, παθαίνει σοκ...οπότε αν δεν είστε έτοιμοι για να το πάρετε...μην το κάνετε test-drive...θα σας βάλει φωτιά.
Νίκο με τι γρανάζωμα το δουλεύεις στο kartodromo?
-
Ο χρήστης Nikos 125 έγραψε:
Περίπου 67 λίτρα βενζίνης μετά, 2 λίτρα λάδι και 696 γύρους...το μοτέρ μου δεν έχει κάνει ΚΙΧ και πυροβολάει!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απροβλημάτιστο και είναι εντελώς νέο μοτέρ. Μπράβο στη Maxter!
Νίκο με τι γρανάζωμα το δουλεύεις στο kartodromo?
Δουλεύω 12 με 76...και βλέπω max 14Κ στροφές. Το μοτέρ μπορεί να πάει μέχρι 15.500 μας είπαν.
Αααα...στην ευθεία βλέπω 114κμ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αααα...στην ευθεία βλέπω 114κμ.Νίκο τα χιλιόμετρα τα υπολογίζεις μετρώντας την περίμετρο του ελαστικού , σχέση μετάδοσης και στροφές ή με κάποιον αισθητήρα;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Νίκο τα χιλιόμετρα τα υπολογίζεις μετρώντας την περίμετρο του ελαστικού , σχέση μετάδοσης και στροφές ή με κάποιον αισθητήρα;
To πρώτο. Τα βάζεις μέσα στο alfano και στα υπολογίζει.
Έχει απώλειες της τάξεως του +/-3κμ περίπου.
-
Τρελο καρταρισμα το σημερινο, εκαψα σχεδον 15-16 λιτρα βενζινης, δεν ειχε κοσμο λογω πανελληνιων, ουτε πολλους γκαζοντενεκεδες(νοικιαρικα) και σε καποια στιγμη ημουν εντελως μονος και κατα τις 2.00μ,μ αφου με εγκατελειψαν οι δυναμεις μου σταματησα. Η ROK... αρα κλασικα πυροβολαει, πρεπει να εγραψα πανω απο 130 γυρους σημερα, η πιστα ως συνηθως σαπουνι αλλα ευτηχως ειχα τα VEGA XP και το ευχαριστηθηκα, δυστυχως ομως εβγαλαν λινα, και μετα που εβαλα τα VEGA XH(πιο σκληρη γομα) μου κακοφανικε λιγο αλλα δεν πειραζει, εγω κανω με ολες τις γομες εκτος απο MOJO που τους εχω βαλειχ και δεν μου αρεσουν καθολου.
Ραντεβου την αλλη Κυριακη τωρα, και οπως λεει και ο φιλος μου ο Νικος δυστυχως αργει. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νίκο τα χιλιόμετρα τα υπολογίζεις μετρώντας την περίμετρο του ελαστικού , σχέση μετάδοσης και στροφές ή με κάποιον αισθητήρα;
To πρώτο. Τα βάζεις μέσα στο alfano και στα υπολογίζει.
Έχει απώλειες της τάξεως του +/-3κμ περίπου.
Για να εχεις συν 25-30χλμ περιπου ακομα φιλε Νικο ενας μονοδρομος υπαρχει 6ΤΑΧΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ MAXTER MXO TEC-SAV
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
** Ραντεβου την αλλη Κυριακη τωρα, και οπως λεει και ο φιλος μου ο Νικος δυστυχως αργει.**
θα έχει κ φροντιστήρια για 6ταχυτα?
-
τί διαστάσεις εχει ένα καρτ? μήκος, πλάτος (με τις ρόδες)
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τί διαστάσεις εχει ένα καρτ? μήκος, πλάτος (με τις ρόδες)Εξαρτάται το καρτ
Το δικό μου με μπρος/πίσω προφυλακτήρα είναι 2μ μήκος και όπως το έχω πίσω ανοιγμένο είναι περίπου 1.40 πλάτος.
Αν τώρα βγάλεις μπρος/πίσω προφυλακτήρες, γλυτώνεις καμιά 20αριά πόντους αν θυμάμαι καλά κι αν βγάλεις τις ζάντες με τα τσοκ γλυτώνεις άλλους 20 πόντους από πίσω (που είναι πιο φαρδύ από μπροστά).
Αλλά για να μη βγάζεις ρόδες κλπ...υπολόγισε max 1.40 πλάτος.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τί διαστάσεις εχει ένα καρτ? μήκος, πλάτος (με τις ρόδες)αν σκεφτεσαι για να το βαλεις μεσα στο αμαξι δε θα το συνιστουσα.
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
αν σκεφτεσαι για να το βαλεις μεσα στο αμαξι δε θα το συνιστουσα.
προφανώς το έχουν σκεφτεί κ άλλοι πριν από μένα ε?
ειναι κ βαρια για να τα βάλεις στην οροφή...αρα τζίφος!
μονο η λύση του τρειλερ μένει, αλλά κάνουν κανά 400αρι. μεταχειρισμενα τρειλερ που μπορουμε να βρουμε? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αν σκεφτεσαι για να το βαλεις μεσα στο αμαξι δε θα το συνιστουσα.
προφανώς το έχουν σκεφτεί κ άλλοι πριν από μένα ε?
ειναι κ βαρια για να τα βάλεις στην οροφή...αρα τζίφος!
μονο η λύση του τρειλερ μένει, αλλά κάνουν κανά 400αρι. μεταχειρισμενα τρειλερ που μπορουμε να βρουμε?Έχεις χώρο σπίτι σου?
Αν ναι..τρέιλερ.
Μεταχειρισμένες μπαγαζιέρες άντε να βρεις, γιατί τρέιλερ σε αυτές τις διαστάσεις που το θες...δύσκολα...αλλιώς αν θες μπορώ να μιλήσω με αυτόν που μου έφτιαξε το τρέιλερ να σε φέρω σε επαφή.
-
Χθες συναντησα τυχαια στο Καρτοδρομο ενα πατερα με τον γιο του, ενα νεαρο 19 χρονων, που ο νεαρος οδηγουσε ενα 6ταχυτο Italcorsa με μοτερ Seven. Παρατηρωντας το καρτ ξεχωρα που ηταν σε αθλια κατασταση, ηταν τοσο παλιο(τα σημαδια εδειχναν μαλλον 1997-98) που πραγματικα οταν εμαθα ποσο το πηραν, στεναχωρεθηκα που καποιοι πονταρουν στην αμαθεια και πουλουν τον κατιμα για φιλετο, δυστυχως η τιμη αυτου 2000ευρω.
Εγω προσωπικα τωρα δεν δεν θα το αγοραζα ποτε, αλλα θελω να πω στα παιδια που ψαχνουν για αγορα καρτ μεγαλη προσοχη στο τι επιλεγουν, ψαξτε πολυ καλα, προσοχη στο car gr απο τα καρτ που κυκλοφορουν εκει ζητημα να αξιζουν 5-10 καμματια και μια συμβουλη ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ !!!
Καλυτερα ειναι αν καποιος δεν εχει ενα ποσο 2500-3000ευρω που αγοραζεις ενα μετριο προς καλο διετιας-τριετιας, να κανει υπομονη να μαζεψει τα χρηματα παρα να παρει κατι με 1000-1500 που σιγουρα θα μιλαμε για κατι πολυ παλιο και ταλαιπωρημενο, εκτος ελαχιστον περιπτωσεων που μπορει να του κατσει απο το πουθενα κατι καλο. -
Νικολακη ολο προφιλ και υπογραφες αλλαζεις!!!!!!
Μηπως εφθασε η μεγαλη ωρα?????? Για πραγματικη αλλαγη?????? Αριστερο χερι στο τιμονι, δεξι στο ΛΕΒΙΕ ?????? 6 θαυμαστικα, 6 ερωτηματικα, 6 οι σχεσεις τις ευτυχιας.
Ασε στην παντα το πρι-πρι και νιωσε την δυναμη του 666666ΤΑΧΥΤΟΥ -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Νικολακη ολο προφιλ και υπογραφες αλλαζεις!!!!!!
Μηπως εφθασε η μεγαλη ωρα?????? Για πραγματικη αλλαγη?????? Αριστερο χερι στο τιμονι, δεξι στο ΛΕΒΙΕ ?????? 6 θαυμαστικα, 6 ερωτηματικα, 6 οι σχεσεις τις ευτυχιας.
Ασε στην παντα το πρι-πρι και νιωσε την δυναμη του 666666ΤΑΧΥΤΟΥΜπα
Το sonik ειναι υπεροχοοοοοοο!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ