-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πάντως τωρα που ήρθε η ωρα να τα αλλάξω, μάλλον για Exalto θα κοιτάξω. Και σκεφτομαι και τα Uniroyal, πολυ καλά αποτελέσματα στο τεστ των 4ΤΚι εγώ σε 6000 χιλιομετρα αλλάζω αλλά, ενώ στο site της Μισελέν έχει την διασταση μου 195/60/15, ο λαστιχάς μου είπε ότι βγαίνουν μόνο 195/55/15.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
... ο λαστιχάς μου είπε ότι βγαίνουν μόνο 195/55/15.Μήπως εννούσε το μαγαζι του; Δεν είναι πολυς καιρος που ρωτησα για μενα και δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο ....
Εξ άλλου το 195/60/15 είναι πολυ δημοφιλες λάστιχο για να μήν το βγάζει η Michelin -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
... ο λαστιχάς μου είπε ότι βγαίνουν μόνο 195/55/15.
Μήπως εννούσε το μαγαζι του; Δεν είναι πολυς καιρος που ρωτησα για μενα και δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο ....
Εξ άλλου το 195/60/15 είναι πολυ δημοφιλες λάστιχο για να μήν το βγάζει η MichelinΔεν το είχε καν στον κατάλογο του για να μου πει τιμή.
-
ΩΧ!! Μήπως πρέπει να ξαναρωτήσω;
-
Εχει να προτεινει κανεις κανενα μαγαζι με καλες τιμες? Μαλλον θα βαλω τα exalto σε διασταση 185/55/14 και ολοι μου λενε πανω-κατω 360 ευρω Πολλα δεν ειναι?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
... ο λαστιχάς μου είπε ότι βγαίνουν μόνο 195/55/15.
Μήπως εννούσε το μαγαζι του; Δεν είναι πολυς καιρος που ρωτησα για μενα και δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο ....
Εξ άλλου το 195/60/15 είναι πολυ δημοφιλες λάστιχο για να μήν το βγάζει η MichelinΔεν το είχε καν στον κατάλογο του για να μου πει τιμή.
Κώστα πήγα και ρώτησα σήμερα. Έκανα λάθος Sorry Όντως δεν υπάρχει πλέον σε 195/60/15.
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Εχει να προτεινει κανεις κανενα μαγαζι με καλες τιμες? Μαλλον θα βαλω τα exalto σε διασταση 185/55/14 και ολοι μου λενε πανω-κατω 360 ευρω Πολλα δεν ειναι?Νομίζω ο Καλογρίτσας μου είχε πει 340 πριν λίγο καιρο που ρωτούσα
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Κώστα πήγα και ρώτησα σήμερα. Έκανα λάθος Sorry Όντως δεν υπάρχει πλέον σε 195/60/15.
...και όμως στο ελληνικό site http://www.michelin.gr/products_pilotexalto.html#, αν πατήσεις 'Διαστάσεις ελαστικών', έχει το 195/60/15 σε δείκτη Η και V!!
re 720 vs michelin exalto