-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι περισσότεροι μπαίνουν 'αυτοκίνηση' απότι κατάλαβα και στις 'ανακοινώσεις' σχεδόν κανένας.
Σωστά...Moderators ακούτεεεε?
Ακούμε βρε Κώστα!Τι να κάνουμε?Να τους πιέσουμε να μπαίνουν παντού ή να ανοίγουμε όλα τα θέματα 10 φορές?
Όχι! Άλλα topics που είναι μετακινημένα και ενημερώνονται και οι άλλες ενότητες??
Ας θέσουμε ημερομηνίες, τραπεζικό λογαριασμό και στο τέλος αποφασίζουμε που θα πάνε τα χρήματα. Αυτό είναι το λιγότερο.
Τέρμα οι κουβέντες καιρός να αρχίσουν τα έργα.ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης, αυτό έλεγα κι εγώ στον sirgus, στο τελευταίο σχετικό topic που άνοιξε!!!
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4576Κανένας δεν διαφώνησε...(Το topic δεν το άνοιξα εγώ...)
-
βρε κώστα μου, δεν είπα οτι διαφώνησε κανείς...
καταναλώνουμε πολύ φαιά ουσία για το τίποτε...
λοιπόν εδώ και τώρα, αναλαμβάνεις να το οργανώσεις?
ποιος άλλος είναι μέσα??
εγώ είπα και στο άλλο τοπικ οτι είμαι μέσα να βοηθήσω...
αν είναι άλλοι 2-3 και να μαζευτουμε να συζητήσουμε/καταλήξουμε και απο εκεί και πέρα ενημερώνουμε και το υπόλοιπο φορουμ...
άντεεεε παμεεεεεε!!!! -
Παιδιά ψυχραιμία!
Δεν είναι νομικά δυνατόν να συγκεντρωθούν χρήματα απο ιδιώτες.Για κανέναν σκοπό.
Λογαριασμοί σε Τράπεζα μπορούν να δεσμευθούν,θεωρείται παράνομη συγκέντρωση κεφαλαίων!Οπως με το μωράκι στην Μυτιλήνη!Γι' αυτό και χρησιμοποιούνται σωματεία (αν στον σκοπό ίδρυσής τους περιλαμβάνουν και την συγκέντρωση κεφαλαίων για αγαθοεργίες)ώστε να υπάρχει η νομική κάλυψη.
Μην απελπίζεστε!
Σε 10 μέρες θα μπορούμε όλοι (κι εγω) να ασχοληθούμε πιο ενεργά!Θα το κουβεντιάσουμε και βλέπουμε!Για το πως θα το κάνουμε!
Μπορούμε π.χ. να μαζέψουμε ρούχα,παιχνίδια,γραφική ύλη,τσάντες και να επιλέξουμε ενα επαρχιακό Ορφανοτροφείο για να επισκεφθούμε τις Αγιες Ημέρες!
Δεν είναι καλή ιδέα?
Τι λέτε? -
Γειά σας και από εμένα,
επιστροφή στην δουλειά, καλό χειμώνα δεν λέμε όμως..ακόμαΣυμφωνώ με την άποψη του Νίκου. Είναι ευκολότερο να μαζέψουμε ρούχα,παιχνίδια ,σχολικά κ.λ.π. Με τα χρήματα αν τα καταθέσουμε σε λογαρισμού μάλλον θα έχουμε πρόβληματα.
Όσον αφορα για το πού θα τα δώσουμε νομίζω είναι το λιγότερο..αρκή να τα μαζέψουμε και θα βρούμε σίγουρα ανθρώπους που τα χρειάζονται.
Καλή μας επιτυχία.
-
Το θέμα θέλει τρομερή προσοχή...
Όχι βιαστηκά..
Καταρχήν ποιός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για λεφτά?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το θέμα θέλει τρομερή προσοχή...Όχι βιαστηκά..
Ασφαλής τρόπος Κώστα,είναι μόνο η εμπλοκή με κάποιο σωματείο!
Προσωπικά,προτιμώ να μην μαζέψουμε λεφτά αλλά πράγματα!Σαν κανονικού Αι Βασίληδες...να πάμε σε ενα Ορφανοτροφείο...και να κάνουμε τα παιδάκια ευτυχισμένα...εστω και για λίγο!!
Ας πάμε να ψωνίσουμε το αντίστοιχο των χρημάτων που θα προσφέραμε.
Ας μαζευτούν -όσοι θέλουν- και ας πάρουν κάποια πράγματα συνεταιρικά.
Οσοι με παιδιά,σίγουρα θα έχουμε παλιά ρούχα και παιχνίδια.Αναλαμβάνω να μιλήσω με φίλο που εχει εργοστάσιο χαρτικών για τετράδια κλπ.
Τι λέτε?sirgus...?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το θέμα θέλει τρομερή προσοχή...
Όχι βιαστηκά..
Ασφαλής τρόπος Κώστα,είναι μόνο η εμπλοκή με κάποιο σωματείο!
Προσωπικά,προτιμώ να μην μαζέψουμε λεφτά αλλά πράγματα!Σαν κανονικού Αι Βασίληδες...να πάμε σε ενα Ορφανοτροφείο...και να κάνουμε τα παιδάκια ευτυχισμένα...εστω και για λίγο!!
Ας πάμε να ψωνίσουμε το αντίστοιχο των χρημάτων που θα προσφέραμε.
Ας μαζευτούν -όσοι θέλουν- και ας πάρουν κάποια πράγματα συνεταιρικά.
Οσοι με παιδιά,σίγουρα θα έχουμε παλιά ρούχα και παιχνίδια.Αναλαμβάνω να μιλήσω με φίλο που εχει εργοστάσιο χαρτικών για τετράδια κλπ.
Τι λέτε?sirgus...?
Νομίζω υπάρχει γνωστός σε μεγάλο γνωστό παιχνιδάδικο...
Να χαρίσουμε αυτοκινητάκια σε όλα τα παιδάκια (4Τ είμαστε!)
Στα κοριτσάκια όμως!?!?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Στα κοριτσάκια όμως!?!?
Θα τα βρούμε Κώστα!Ας δούμε πόσοι είμαστε μέσα σε κάτι τέτοιο.Δεν ανοίγεις ενα θέμα οταν δούμε οτι συμφωνούμε σε αυτή την κίνηση.
Απο εκει και πέρα,μαζεύουμε τα πράγματα,βλέπουμε πόσα είναι,διαλέγουμε ενα ή περισσότερα Ορφανοτροφεία (π.χ. Βόρεια,Νότια,Νησιά).Επικοινωνούμε με τους υπεύθυνους μαθαίνουμε ονόματα και ηλικίες παιδιών και φτιάχνουμε προσωπικά κουτάκια δώρων για το καθένα!
Τι λές? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στα κοριτσάκια όμως!?!?
Θα τα βρούμε Κώστα!Ας δούμε πόσοι είμαστε μέσα σε κάτι τέτοιο.Δεν ανοίγεις ενα θέμα οταν δούμε οτι συμφωνούμε σε αυτή την κίνηση.
Απο εκει και πέρα,μαζεύουμε τα πράγματα,βλέπουμε πόσα είναι,διαλέγουμε ενα ή περισσότερα Ορφανοτροφεία (π.χ. Βόρεια,Νότια,Νησιά).Επικοινωνούμε με τους υπεύθυνους μαθαίνουμε ονόματα και ηλικίες παιδιών και φτιάχνουμε προσωπικά κουτάκια δώρων για το καθένα!
Τι λές?Ναι! καλό ακούγεται...
Τι λέτε???
Χρειαζόμαστε κόσμο όμως...ο χρόνος που έχω εγώ είναι ελάχιστος όπως και πολλών άλλων...
-
Πολλοί απο εμάς όμως έχουμε χρόνο!
Προσωπικά προσφέρομαι και νομίζω οτι και άλλοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν!
Εν αναμονή λοιπόν και άλλων εθελοντών! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολλοί απο εμάς όμως έχουμε χρόνο!
Προσωπικά προσφέρομαι και νομίζω οτι και άλλοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν!
Εν αναμονή λοιπόν και άλλων εθελοντών!Εθελοντής Νο. 587477 : ΠΑΡΩΝ !!!
Έστω και τα χαράματα , τώρα χωρίς πλάκα , μόνον τώρα υπαρχει ώρα ελεύθερη , οπότε count me in for Logistics ONLY !!!Kouk, υπάρχει δυνατότητα , να γίνουν ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ θέμα τα τέσσερα-πέντε ή και παραπάνω πού ήδη υπάρχουν με ή γύρω απο το ίδιο θέμα ???και να
'βγεί' επικολλημένο σε όλα τα sub-forums ???Οι 28 ψήφοι είναι ΛΙΓΟΙ , και ΙΣΩΣ ... , ΑΠΟ τους λόγους που τους κάνουν λίγους ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ να είναι η έλλειψη πληροφόρησης.
Αποστόλης.
-
Νίκο ,
test event , πότε θα κάνουμεΚοίτα να δείς τι σου κάνει το ... προχωρημένο της ώρας !!!
Βαράτε με ρε, τι με κοιτάτε
Αποστόλης. -
Παρά τον ανασταλτικό παράγοντα της απόστασης, βρείτε τρόπο να βοηθήσω.
Θα προτιμούσα να μην γίνει η κίνηση την περίοδο των γιορτών. Δεν ξέρω κάτι με χαλάει σε αυτό, ίσως ότι όλοι θυμούνται τους αναξιοπαθούντες αυτές τις μέρες και μετά του ξεχνούν. -
Τι έγινε, ρε παιδιά; Όψιμες διακοπές ή διαλογισμός;
-
Το επαναλαμβάνω κι εγώ.... Τί έγινε ρε παιδιά!!! Ξεχάστηκε το θέμα?? 33 κι ο κούκος (Στην παροιμία αναφέρομαι Νίκο) είμαστε μέσα γι' αυτό το θέμα????
-
Διαβάστε γιά τήν Ελληνική Ομάδα Διασωσης (Ε.Ο.Δ.) στό
http://www.hrt.org.gr -
Σημαντικό έργο και μπράβο τους. Δεν πιστεύω όμως ότι ταιριάζουν στην παρούσα κατάσταση. Καταρχήν δεν βλέπω μεγάλη συμμετοχή άρα και συγκέντρωση σημαντικού ποσού για να διαθέσουμε αυτούσιο ή σε μορφή εξοπλισμού. Επίσης παραμένει ο σκόπελος του τρόπου συγκέντρωσης των χρημάτων. Ίσως μια μελλοντική και ποιο αποδοτική κίνηση να άξιζε τον κόπο να αφιερωθεί σε αυτούς. Τώρα για αρχή θα εξακολουθήσω να υποστηρίζω τη συλλογή παιχνιδιών όπως πρότεινε ο Κουκ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΦIΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?