-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι χρώμα είναι? Montreal Blau Metallic!!!!
Αυτό το ξέρουνκαι τα παιδάκια.
ΜΩΒ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΜΩΒ
Και τα γεροντάκια
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ΜΩΒ
Και τα γεροντάκια
Δε με αφορούν αυτά.
(πάμε στο σουβλατζίδικο βρε άθλιε Γαλάτη)
-
Καλάαααα!!!!............Μαέστρο, πότε είπες οτι θα πας τον κουβά σου για βάψιμο?!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τελικά αέρα καίει αυτή BMW? Μόνο μπαταρίες στην προσπάθεια να πάρει μπροστά
Πόσα κυβικά είναι? Στον επόμενο τόνο θα είναι 2453 μπιιιπ
Τι χρώμα είναι? 'ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΜW ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΒ!'
Τι ποσοστό εμπλοκής έχει το μπλοκέ? Μπα έχει και τέτοιο?
Και άλλα πολλά ερωτήματαΑυτή την απάντηση την δέχομαι...
Πρόεδρε κάποιος γράφει με το όνομα σου στον λογαριασμό σου...Να το ψάξεις αυτό -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τελικά αέρα καίει αυτή BMW? Μόνο μπαταρίες στην προσπάθεια να πάρει μπροστά
Πόσα κυβικά είναι? Στον επόμενο τόνο θα είναι 2453 μπιιιπ
Τι χρώμα είναι? 'ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΜW ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΒ!'
Τι ποσοστό εμπλοκής έχει το μπλοκέ? Μπα έχει και τέτοιο?
Και άλλα πολλά ερωτήματαΑυτή την απάντηση την δέχομαι...
Πρόεδρε κάποιος γράφει με το όνομα σου στον λογαριασμό σου...Να το ψάξεις αυτόΤην δέχεσαι ε? Εμ βέβαια!! Τι περίμενα? Να διαφωνήσεις με τον άλλο τον Σιτροενάκια?! ....Η τον άλλο τον γεροπαραλυμένο?!
Ρε θα βγάλω φωτό τις ΜΠΛΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ και θα τις αναρτήσω στο Φόρουμ να σας κόψω τον βήχα!!!
-
Ρε μας μαμήσατε το θέμα!!!!
Από τους πεζαίους, ρε σεις, έχετε σκεφτεί καμιά ιδέα για αυτά τα πιαστράκια στο κάλυμα της ασφαλειοθήκης της καμπίνας; Τα χω πάρει άσχημα με αυτήν την παπαριά.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε θα βγάλω φωτό τις ΜΠΛΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΣ και θα τις αναρτήσω στο Φόρουμ να σας κόψω τον βήχα!!!
Πήρες κι άλλο αμάξι? Εγώ ήξερα μόνο για τη λευκή C4, το ασημί 206 και τη μωβ 3xx.
-
Mελετώ ένα cd που έπεσε στα χέρια μου....
Μεταξύ μιν/μαξ στον δεικτη λαδιού η διαφορά 1,5 λίτρο.
Με το diag2000 μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την αυτόματη λειτουργία των αλάρμ.
-
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
.......(γιατι ως γνωστον τα 407 δεν χαλανε ποτε!!)
Για λεγε ...για λεγε.....
Να ξερω τι με περιμενει απο βδομαδα!!!!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mελετώ ένα cd που έπεσε στα χέρια μου....Μεταξύ μιν/μαξ στον δεικτη λαδιού η διαφορά 1,5 λίτρο.
Με το diag2000 μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την αυτόματη λειτουργία των αλάρμ.
Γενικά μπορείς να προγραμματίσεις πολλά πχ αυτόματο άναμα φώτων με το ανάβει η μηχανή για χώρες με υποχρεωτικά DRL.
Αλλά τα αυτόματα αλάρμ γιατί να τα απερνεργοποιήσεις? -
Για την πίστα!
-
Λοιπόν, πήγα άλλαξα ζουαν κλασσικά... το ζουμί όμως είναι το εξής: τους ειχα πει να κανουν ζυγοσταθμιση/ευθυγράμμιση. Μου ειπαν πως οι κραδασμοι που είχα φτιαχτηκαν από τεχνική οδηγία. Έσφιξαν το μπροστινό σύστημα, την κρεμαγιέρα. Η αλήθεια είναι πως οι κραδασμοί έφυγαν, το τιμόνι έγινε πιο βαρύ, αλλά σαν να έχασα αίσθηση ρε γμτ.
-
Nτινο γιατι δεν τους ρωτησες ρε φιλε για το κολπο που βαραινει η κρεμαγιερα????
-
Γιατί μπλέχτηκα μωρέ με το cruise control. Μίλησα με τον ηλεκτρολογο, βρήκε πώς γίνεται, και ειπε οτι θα με παρει τηλ να μου πει αν τον αφηνουν να το κανει.
2 στοιχηματα:
- θα με πάρει τηλ;
- θα γίνει τλκ η δουλειά;
Για να δούμε.
Θα ξαναπαω μάλλον, γιατί μου φαίνεται περίεργη η αίσθηση στο τιμόνι.
-
Help παιδιά...
Σήμερα το 307 μου μου έκανε κάτι περίεργο και θέλω την γνώμη σας για το πόσο ανησυχητικό είναι.
Με σταθερό γκάζι - και σε πολλά χιλιόμετρα (>120) αλλά και σε λίγα - κάνει κοψίματα, σαν να αφήνω το γκάζι και να το ξαναπατάω... Βενζίνη έχω 1/3 του ρεζερβουάρ μέσα, ΒΡ κανονική, την έβαλα προχτές από γνωστό βενζινάδικο...
Πέρα από χάλια βενζίνη υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι πιο σοβαρό? Έχει συμβεί σε κανέναν και αν ναι τί ήταν?
thnx
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
.......(γιατι ως γνωστον τα 407 δεν χαλανε ποτε!!)
Για λεγε ...για λεγε.....
Να ξερω τι με περιμενει απο βδομαδα!!!!!Τίποτα το σοβαρό....
Το μόνο που αντιμετώπισα και στο παλιό 407 αλλά και στο καινούριο,ήταν ότι έσπασε σχεδόν αμέσως το περιστροφικό κουμπί του ηχοσυστήματος....Υπάρχει όμως οδηγία στους αντιπροσώπους και στο αλλάζουν άμεσα...
Κατά τ'άλλα....όλα καλά μετά απο 2 χρόνια και με τα δύο.... -
'25.04.2006
— RD4 Radio Button —
The on/off button for the RD4 radio fitted to the Peugeot 407 is now available as a replacement part.
It is no longer necessary to replace the entire unit.
Part number: 6564P3' -
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Help παιδιά...Με σταθερό γκάζι - και σε πολλά χιλιόμετρα (>120) αλλά και σε λίγα - κάνει κοψίματα, σαν να αφήνω το γκάζι και να το ξαναπατάω... Βενζίνη έχω 1/3 του ρεζερβουάρ μέσα, ΒΡ κανονική, την έβαλα προχτές από γνωστό βενζινάδικο...
Πέρα από χάλια βενζίνη υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι πιο σοβαρό? Έχει συμβεί σε κανέναν και αν ναι τί ήταν?
thnx
Tσέκαρε τα μπουζί σου, και μένα μετα τα 110-120 έκανε κοψίματα και τράβαγε ζόρι, αλλα όταν τα άλλαξα δεν το ξανάκανε.
Θα σας πω και εγώ την αμαρτία μου. Έχω αρχίσει και κολάζομαι άγρια με το 207 gt
-
Kαι εγώ...
Το repair manual για 307/607 και 206/406 γ@μει!!!
PEUGEOT FORUM