-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να πάω στοίχημα ΣΕ ΤΙ;;;;;
Στο ότι αν γραφτεί ένας νέος χρήστης θα έχει ΜΗΔΕΝ δημοσιεύσεις;;;; Φυσικά και θα έχει ΜΗΔΕΝ, αφού ΜΗΔΕΝ έχει δημοσιεύσει!!!
Ευχαρίστως πάμε, αν και θα μείνεις και χωρίς αυτά που έχεις ήδη μαζέψει!!!
Σε πάω στοίχημα τα έξοδα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν ράλλυ ότι κάποιος χρήστης μπορεί να αλλάξει όνομα και να συνεχίσει να postaρει (sic) χωρίς να μηδενιστούν οι **προηγούμενες **(edit - σόρρυ) δημοσιεύσεις του...
Εγω που ξερω και ποιος ειναι αυτος που το χει κανει ηδη κερδιζω τιποτα??
-
Και ομως οι δημοσιευσεις του δεν εχουν μηδενιστει...το προσεξα και'γω αυτο...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Και ομως οι δημοσιευσεις του δεν εχουν μηδενιστει...το προσεξα και'γω αυτο...για τον SirGus μιλάτε...; γιατί εάν μιλάμε για αυτόν (τον πρόεδρο μας δηλ) απλά διορθώθηκε το όνομά του στο σωστό Sir Gus από το sirgus...
αν μιλάμε για αυτόν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και ομως οι δημοσιευσεις του δεν εχουν μηδενιστει...το προσεξα και'γω αυτο...
για τον SirGus μιλάτε...; γιατί εάν μιλάμε για αυτόν (τον πρόεδρο μας δηλ) απλά διορθώθηκε το όνομά του στο σωστό Sir Gus από το sirgus...
αν μιλάμε για αυτόν...
Εγω προσωπικα δεν αναφερω αυτον...
-
Εγω προσωπικα δεν αναφερω αυτον...Ουτε γω... στον Β.....
-
Άρα δηλαδή λέτε πως δεν άνοιξε καινούριο χρήστη, αλλά πως αλλοιώθηκε το username του;
Αυτό λογικά μόνο admin μπορεί να το κάνει, και δε βλέπω το λόγο!Πχ και ο sx που αρχικά έβαζε σαν όνομα το αυτοκίνητο του εξωφύλλου άνοιγε καινούριο χρήστη, δεν αλλοίωνε το username!! Ακόμα υπάρχουν οι χρήστες αυτοί, ανενεργοί φυσικά και ο καθένας με τις δημοσιεύσεις του (Μεγκάν, Κούπερ, Σάαμπ, Εντζο...)
Εκτός κι αν κάποιος χακάρισε τη βάση δεδομένων, οπότε πρέπει να βιαστούμε πριν.. καούμε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι εγώ θέλω μπικικίνια!!!!
Εσυ έπεσες στην 'χύτρα' μικρός!!!Δηλαδή είναι λεφτάς ο hrdoukas να του κάνω τράκα;;;
-
γιατί τόσος μυστικισμός;
πείτε ποιός είναι ειδάλλως αφήστε τα υποννοούμενα... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εκτός κι αν κάποιος χακάρισε τη βάση δεδομένων, οπότε πρέπει να βιαστούμε πριν.. καούμε!!!Σιγα!!!!!!
Δηλαδη κυριε Κουκ, αν ζητησει καποιος να αλλαξει νικνειμ για καποιο συγκεκριμενο λογο δεν γινεται?? Γιατι πιστευω πως κατι τετοιο πρεπει να γινε, δεν μπορει ο συγκεκριμενος χρηστης (οχι elteo δεν σου λεμε ποιος ) να το εκανε μονος του!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ουτε γω... στον Β.....
Α...γεια σου...
-
Ουτε γω... στον Β.....
Α...γεια σου...
ok Fani, λεμε τον ιδιο!!! Ειμαστε παρατηρητικα παιδια!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Κι εγώ θέλω μπικικίνια!!!!
Εσυ έπεσες στην 'χύτρα' μικρός!!!Δηλαδή είναι λεφτάς ο hrdoukas να του κάνω τράκα;;;
Ναι, τι να σου πω.. απ'τα μπατζάκια!
Η χύτρα ήταν αστείο-Αστερίξ (μάλλον Οβελίξ)
@Tabs & elteo
hint: Στη λίστα με τους χρήστες που έχουν της περισσότερες δημοσιεύσεις, στην πρώτη σελίδα είναι ενας παλιός χρήστης με νέο όνομα...
Avatar πάντως δεν άλλαξε (προς το παρόν)
Ε βρείτε και τπτ μόνοι σας! -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
@Tabs & elteo
hint: Στη λίστα με τους χρήστες που έχουν της περισσότερες δημοσιεύσεις, στην πρώτη σελίδα είναι ενας παλιός χρήστης με νέο όνομα...
Avatar πάντως δεν άλλαξε (προς το παρόν)
Ε βρείτε και τπτ μόνοι σας!ελα εχουμε δωσει και το πρωτο γραμμα... Ολα τα παμε
-
Δωρο ενας μπακλαβας σε οποιον το βρει...!!!
-
Το βρήκα! Είναι ο Β....!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το βρήκα! Είναι ο Β....!Congrats...vass...!!!
Eναν μπακλαβα στο παιδι παρακαλω...αν και για σενα θα υπαρχουν εξτρα ψητες μπριζολες και πιτσες...ή θα μας κερασεις το βραδυ απο αυτα...;;; -
Πολύ κακό για το τίποτα βρε παιδιά. Το ζήτησε ο άνθρωπος και το αίτημα έγινε δεκτό (σωστά κατά τη γνώμη μου) .
Μη ξεχνάμε ότι με αυτό (το νέο) όνομα είναι (όχι απλό μέλος) και σε άλλο φόρουμ.
Άσε που αργήσατε να το πάρετε χαμπάρι.Θα τον τρώει η μύτη του με τόση κουβέντα γύρω από το ονομά του.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πολύ κακό για το τίποτα βρε παιδιά.Δε νομίζω να είπε κανείς οτι ήταν κακό
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Πολύ κακό για το τίποτα βρε παιδιά.
Δε νομίζω να είπε κανείς οτι ήταν κακό
Παρανόηση, ενοούσα ότι πολλά ποστ για το τίποτα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πολύ κακό για το τίποτα βρε παιδιά.
Δε νομίζω να είπε κανείς οτι ήταν κακό
Παρανόηση, ενοούσα ότι πολλά ποστ για το τίποτα.
ελα μωρε, καναμε και λιγη πλακα!!
Ασε που δεν αργησαμε καθολου να το παρουμε χαμπαρι απλα τωρα τεθηκε το θεμα!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM