-
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI'. (errno: 145)
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 1061362, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('ysterical', 'lol')
Line : 251
File : functions_search.phpκάθε φορά που ποστάρω βγαίνει αυτό...9 στις 10 ποστάρεται το μήνυμά μου.
αλλά εκτός αυτού ΔΕΝ δέχεται να του κάνω edit μετά αν το θελήσω. -
siga min eftiakse...
-
Το μύνημα τύπου:
*
Could not insert new word matchesDEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 1061483, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN* κλπ κλπ κλπ
το βγάζει σε όλους όσοι ποστάρουν;
-
Το μύνημα τύπου:
*
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 1061483, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN* κλπ κλπ κλπ
το βγάζει σε όλους όσους ποστάρουν;
Τις περισσότερες φορές δεν παίρνει καν τα ποστ μου; Δεν με συμπαθεί ο σερβερ;
-
Το μύνημα τύπου:
*
-
Το μύνημα τύπου:
*
-
Το μύνημα τύπου:
*
-
Επειδή το Φόρουμ φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα στο posting, παρακαλούμε να μην πατάτε πολλές φορές 'Υποβολή' για να αποφύγουμε 2πλα και 3πλα ποστς, μέχρι να διορθωθούν [mod]
-
Δεν μπορω να ποσταρω τί γινεται;
-
Mήπως να το κλειδώσετε μέχρι να φτιαχτεί; Προβλέπω μεγάλο μπάχαλο άμα συνεχίσουμε έτσι...
-
ειδε κανένας τα κλειδιά μου; έχουν ένα μπρελοκ με τον καρατζαφέρη
-
Θα το σπασω το φορουμ ετσι οπως παει σημερα...
Η SQL μαλλον πηγε διακοπες για το Σ/Κ
-
Tα δικά μου ποστ έχουν κάνα15λεπτο διαφορά μεταξύ τους και δημοσιεύτηκαν όλα μαζί.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.Το ποστ μπορεί να το δείτε αύριο.
-
Είναι απλό ποστάρεις τώρα θα εμφανιστει μετά απο 15 λεπτά.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θα το σπασω το φορουμ ετσι οπως παει σημερα...Η SQL μαλλον πηγε διακοπες για το Σ/Κ
Ναι, μας βαρέθηκε μάλλον και τα μάζεψε... Τουλάχιστον ας μπει κάποιο υπόμνημα σε κάθε ενότητα να μην υποβάλλονται πολλαπλές φορές τα ποστ. Πολλοί χρήστες δεν διαβάζουν τα τεχνικά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είναι απλό ποστάρεις τώρα θα εμφανιστει μετά απο 15 λεπτά.+παλιό τουρμποντίζελ
-
πάντως αν εξαιρέσουμε οτι δεν γίνονται καινούργιες δημοσιεύεσεις, από ταχύτητα (φορτώματος σελίδων) πετάμε!!!!!
-
tazio
Ειδα 4 συνεχομενα ποστ σου και νομιζα οτι θα πιασεις ολη τη σελιδα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επειδή το Φόρουμ φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα στο posting, παρακαλούμε να μην πατάτε πολλές φορές 'Υποβολή' για να αποφύγουμε 2πλα και 3πλα ποστς, μέχρι να διορθωθούν [mod]Το διάβασε κανείς αυτό; ΜΙΑ φορά αρκεί παίδες. Φαίνονται τα ποστς, αλλά με καθυστέρηση. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά πατάτε το κουμπί 'Υποβολή' μόνον άπαξ!
-
Πάντως έχει και την πλάκα της αυτή η 'απορρύθμιση' του φόρουμ. έχεις μια αγωνία ρε παιδί μου. Ας το χαρούμε και αυτό.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM