-
Την Κυριακή το πρωί μου έπεσε στα χέρια η αθλητική εφημερίδα DERBY.
Αν και Ολυμπιακός άρχισα να την ξεφυλίζω
Έφτασα λοιπόν στην σελίδα του αυτοκινήτου.
Εκεί υπήρχε αναφορά για την δεύτερη ημέρα του rally Τουρκίας
Δεν κάνω λάθος.Η εφημερίδα έσκιζε τα ιμάτια της ότι γινόταν το rally Τουρκίας και όχι το Κύπρου.
Για αυτό από την επόμενη φορά πριν δηλώσετε στον διαγωνισμό διαβάστε πρώτα την εφημερίδα DERBY.
Έχει τόσο καλή ενημέρωση που προηγείται των γεγονότων κατά μερικές βδομάδεςΓια την ιστορία τα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας του rally Τουρκίας 2006 που θα γίνει στα μέσα Οκτωβρίου ήταν:
1.LOEB
2.GRONHOLM
3.HIRVONENΕντύπωση μου έκανε που για τον Μπάγιεβιτς δε έγραφε ούτε μια γραμμή
Εύχομαι στην εφημερίδα 'και εις ανωτερα'
-
Tην Τρίτη μέρα θα εγκαταλείψει ο Loeb!!
ή έχουν προσαρτήσει ήδη την Κύπρο οι Τούρκοι, οπότε καλά τα έγραφε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tην Τρίτη μέρα θα εγκαταλείψει ο Loeb!!ή έχουν προσαρτήσει ήδη την Κύπρο οι Τούρκοι, οπότε καλά τα έγραφε
Έξω από την πλάκα Κώστα, λες να είχαν πάρει την ενημέρωση από κάνενα ξένο πρακτορείο ειδήσεων και εκεί παρουσιαζόταν και η Κύπρος για Τουρκικό έδαφος;
Πολύ των μυστικών υπηρεσιών αυτό που λέω αλλά όλα πρέπει να τα περιμένεις.Τελικά αυτό είναι. Το DERBY είναι όργανο ξένων μυστικών υπηρεσιών και ανθελληνικών και σιωνιστικών κέντρων και εγώ νόμιζα ότι είναι η πρώτη εφημερίδα στον κόσμο που η περιγραφή του γεγονότος προηγείται του γεγονότος!
Για αυτό και δεν έλεγε τίποτε για τον Μπάγιεβιτς.Επειδή είναι Σέρβος και ορθόδοξος -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
παιδια κανονικα δεν πρεπει να κανετε edit και να βγαλετε τον loeb?Λοιπόν, ο Loeb δεν θα τρέξει στο Τουρκίας. Όσοι ψηφίσατε και βάλατε τον Loeb(έχετε pm) μπορείτε να κάνετε edit τις προβλέψεις σας και όσοι θα ψηφίσετε μην ξεχάσετε να βάλετε οδηγό που θα είναι στις συμμετοχές.
Ευχαριστώ.
-
O Mc Rae παιζει;
Και ως ποτε κανουμε τις τυχον αλλαγες στις προβλεψεις μας; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
O Mc Rae παιζει;
Και ως ποτε κανουμε τις τυχον αλλαγες στις προβλεψεις μας;Ο Σκωτσέζος παίζει κανονικά. Κάντε αλλαγές και ο Βασιλάκης θα τα ξαναδεί όλα (χώσιμο )
-
Που είναι τα αποτελέσματα, οεο;;;;
-
Update: Προβλέψεις για το Αυστραλίας μέχρι τις 14:12 Πέμπτη λόγω των σουπερ-ειδικών και τη διαφορά ώρας. Συγνώμη για την καθυστερημένη ενημέρωση.
-
Ευχαριστούμε για την έγκαιρη ενημέρωση!
Όχι που θα σ' αφηνα!
-
Δεν λεω τίποτα.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Update: Προβλέψεις για το Αυστραλίας μέχρι τις 14:12 Πέμπτη λόγω των σουπερ-ειδικών και τη διαφορά ώρας. Συγνώμη για την καθυστερημένη ενημέρωση.Τελικά αν καταλαβα μας πέταξες εξω(εμένα και αλλους τρείς) με λάθος πρόβλεψη;;;;;;
Τι εγινε;;; -
Αχ ρε Θοδωρη τι να πω τωρα.
Η κυρα κοιλοποναγε,εσυ ζαλιστηκες,ξεχασες τα προγνωστικα,να που τριζει η πρωτη θεση.Αλλα ξερω,θα παιξει ο τζουνιορ στη θεση σου ,οποτε και η πρωτη θεση δεν χανεται.
-
Γάλα, πάνες, ράλι, δουλειά - γάλα, πάνες, ράλι, δουλειά - γάλα, πάνες, , δουλειά - γάλα, πάνες, δουλειά, το ράλι ρε, το ράλι!!!! (εκδοχή 1)
Εκεί που έκανα ποδήλατο βουνού για να διατηρώ με παράλληλες δραστηριότητες τη φόρμα μου (φαντάζεστε τώρα τις βασικές δραστηριότητες: αλλαγές στα πιτς, τροφοδοσίες, τηλεμετρία, ξενύχτια -τι 24ωρος του Λε Μαν και κουραφέξαλα) έσπασα το χέρι μου σε μία ηρωική πτώση. Οπότε ... (εκδοχή 2)
Δημήτρη, να 'μαστε πάντα καλά, να παίζουμε σαν μικρά παιδιά κι ας χάνουμε και κάποιον γύρο!!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Τελικά αν καταλαβα μας πέταξες εξω(εμένα και αλλους τρείς) με λάθος πρόβλεψη;;;;;;
Τι εγινε;;;Οι τελευταίες 4 προβλέψεις εκλήφθηκαν ως εκπρόθεσμες και δεν μέτρησαν στα αποτελέσματα του συγκεκριμένου ράλλυ.
-
Συμφωνα με τη δικη μου μηχανη εξαγωγης αποτελεσματων και στο δικο μας αγωνα προβλεψεων εγινε χαμος.
Οπως τα΄βγαλα εχουμε δυο στους 79 βαθμους και αλλους δυο στους 78.
Ονοματα και αλλα τετοια δεν λεω,μιας και παιζει και η περιπτωση λαθους με μεγαλα ποσοστα μαλιστα. -
Ποιοί 2 έχουν 79 βαθμούς;
Ο Vasilakis να βγάλει αποτέλεσματα ΤΩΡΑ!
Edit:
Εξακολουθώ να μη βρίσκω ποιος ακόμη έχει 79 βαθμούς... -
Δεν βρηκα ουτε και εγω ισοβαθμια στην 1η θεση, σε αλλες ειχε.
Συγχαρητηρια σαρμαδακο!
(και μην ξεχασεις το μεριδιο μου)
-
Aν και πρέπει να πω πως ο tt μάλλον το άξιζε περισσότερο, καθώς έχει παίξει σε έναν αγώνα λιγότερο. Η καημένη η funis έφτασε στην βρύση αλλά δεν ήπιε νερό. Τα σχόλια του βαθμοκράτορα κάνω ότι δεν τα είδα...
Συναρπαστικό το πρωτάθλημα - αγωνία μέχρι τον τελευταίο αγώνα.
Άντε και του χρόνου!
-
Συγχαρτήρια στον charmak66 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπαίνει κι αυτός στην επίσημη λίστα των πρωταθλητών:
2002-2003 deggman
2003-2004 Ηakk
2004-2005 Christos M
2005-2006 charmak66Και του χρόνου! (Vasilakis αντέχεις?)
-
Μπράβο charmak66, μπράβο και στα άλλα παιδιά για τα αποτελέσματά τους. Μπράβο και στο Vasilakis που μας άντεξε μια ολόκληρη χρονιά Και του χρόνου παιδιά!!!
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!