-
Μιά και από ότι βλέπω είμαι ο νικητής ( ) για το 2007 τι κερδίζω ????? να φανταστώ κανένα ταξίδι μέσα το 2008 στο εξωτερικό για να παρακολουθήσω αγώνα του WRC ?????
-
Έχουν περάσει τόσες μέρες και ούτε ένα σχόλιο για τα αποτελέσματα του εσωτερικού μας διαγωνισμού....Γιατί τόση απαξίωση ρε παιδιά;...Τόσος κόπος....
Πάντως οι νικητές σίγουρα θα πρέπει κάτι να πάρουν, έστω και συμβολικά.....
-
O JTGANG πρέπει να είναι ο νικητής του φετινού διαγωνισμού και πλαισιώνει τους υπόλοιπους 4, μπαίνοντας κι αυτός στο πάνθεον των νικητών του forum. Συγχαρτήρια!
Τα επίσημα αποτελέσματα για τις υπόλοιπες θέσεις τα περιμένουμε από τον Βασίλη!
Ο sp0+ έχει δίκιο, απαξιώσαμε τον διαγωνισμό χωρίς ιδιαίτερο λόγο, παρόλο που οι συμμετοχές του είναι λιγότερες αλλά σταθερές.
Το δώρο του JTGANG από εμένα είναι ένα καπελάκι του 4TF
Ας μου στείλει την διευθυνσή του με PM να του το στείλω.Ας θυμηθούμε τους παλαιότερους νικητές:
2002-2003 deggman
2003-2004 Ηakk
2004-2005 Christos M
2005-2006 charmak66
2006-2007 JTGANGΆντε και του χρόνου! Vasilakis έχει κουράγιο?
-
2002-2003 deggman
2003-2004 Ηakk
2004-2005 Christos M
2005-2006 charmak66
2006-2007 JTGANGΟοοοοοολεεεε
ολοι οι παραπανω πρεπει να εχουν μια αυρα απο Γκρονχλομ,Λοεμπ,Μακινεν,κατι τετοιο τελοσπαντων!!!!
Καλα ηταν και φετος!
αγχωθηκαμε
-
-
Με όλους αυτούς που ανέφερες Δημήτρη μίλαγα πρίν απά κάθε αγώνα να δώ τι πιστεύουν και μετά ψήφιζα................
-
Συγχαρητήρια κε Πρωταθλητά!
-
Συγχαρητηρια στον νικητη και για το επομενο πρωταθλημα προτεινω να προβλεπουμε 5αδα αντι 3αδα. 4-3-3-2-1, 1 για καθε προβλεψη σε λαθος θεση, 1 ειδικες, 1 ομαδα οι βαθμοι και τα γνωστα bonus.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Συγχαρητηρια στον νικητη και για το επομενο πρωταθλημα προτεινω να προβλεπουμε 5αδα αντι 3αδα. 4-3-3-2-1, 1 για καθε προβλεψη σε λαθος θεση, 1 ειδικες, 1 ομαδα οι βαθμοι και τα γνωστα bonus.Πολύ καλή ιδέα...
_
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Συγχαρητήρια κε Πρωταθλητά!
Ευχαριστώ πολύ Νίκο , αααααα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!! Να είσαι πάντα καλά!!
-
Συγχαρητηρια και απο εμενα.Και του χρονου να ειμαστε καλα
με καλες και πετυχημενες προβλεψεις! -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Συγχαρητηρια στον νικητη και για το επομενο πρωταθλημα προτεινω να προβλεπουμε 5αδα αντι 3αδα. 4-3-3-2-1, 1 για καθε προβλεψη σε λαθος θεση, 1 ειδικες, 1 ομαδα οι βαθμοι και τα γνωστα bonus.Ηθελα να προτεινω ενα επι πλεον bonus.
Αν ο πρωτος νικητης ειναι μονο ΕΝΑΣ ας διπλασιαζει τους βαθμους στον αγωνα που το πετυχε αυτο.Και απο μενα μπραβο στον νεο μας πρωταθλητη.
-
Ο χρήστης Mousouris έγραψε:
Συγχαρητηρια και απο εμενα.Και του χρονου να ειμαστε καλα
με καλες και πετυχημενες προβλεψεις!Ευχαριστώ πολύ φίλε Mousouri.......Ναί όντως,άντε και του χρόνου να είμαστε καλά
-
JTGANG
Συγχαρητηρια για την 100αρα και την 1η θεση!
Φετος ο διαγωνισμος ηταν πιο ωριμος!Vasilakis
Να παιρνει 4 βαθμους οι προβλεψει του 1ου; Υπερβολικο σε σχεση με τον 1 βαθμο για ομαδα, SS.
Αλλιως συμφωνω για bonus, 5αδα. Ας το κανουμε επιτελους πιο πολυπλοκο! -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
JTGANG
Συγχαρητηρια για την 100αρα και την 1η θεση!
Φετος ο διαγωνισμος ηταν πιο ωριμος!Vasilakis
Να παιρνει 4 βαθμους οι προβλεψει του 1ου; Υπερβολικο σε σχεση με τον 1 βαθμο για ομαδα, SS.
Αλλιως συμφωνω για bonus, 5αδα. Ας το κανουμε επιτελους πιο πολυπλοκο!Ευχαριστώ πολύ φίλε μου og2002gr
-
Ok, προβλέπουμε 5άδα αλλά προτείνω βαθμολογία 2 βαθμούς στη σωστή θέση και 1 σε λάθος!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ok, προβλέπουμε 5άδα αλλά προτείνω βαθμολογία 2 βαθμούς στη σωστή θέση και 1 σε λάθος!...και ολες οι θεσεις να δινουν τους ιδιους βαθμους. Δεν υπαρχει λογος για 3αρι στη σωστη προβλεψη της 1ης θεσης.
-
Αυτό λέω.
-
Συγχαρητήρια και από μένα στον JTGANG.
Η πρόταση του Βασιλάκη με τις τροποποιήσεις του cmarin είναι καλή και νομίζω θα δώσει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Συμφωνώ επίσης για ίδιους βαθμούς για όλες τις θέσεις. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συγχαρητήρια και από μένα στον JTGANG.
Η πρόταση του Βασιλάκη με τις τροποποιήσεις του cmarin είναι καλή και νομίζω θα δώσει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Συμφωνώ επίσης για ίδιους βαθμούς για όλες τις θέσεις.Ευχαριστώ πολύ φίλε mirage
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πριμοδοτείται με κάποιο βαθμό περισσότερο ο 1ος για να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.......και η κλιμακωτή βαθμολογία όπως άλλωστε στο WRC (δηλαδή 5-4-3-2-1 ή κάπως έτσι) έχει περισσότερο ενδιαφέρον και ευνοεί τις ανατροπές μεταξύ μας γιατί αλλιώς θα παίρνουμε όλοι κάθε φορά τους ίδιους βαθμούς αφού δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρείς την 5αδα.....
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!