-
Συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη στον σάρμακ!
Συγχαρητήρια και στον Βασιλάκη για την υπομονή και την προσπάθεια! Τέλεια δουλειά!
Και του χρόνου παίδες!
-
Του χρόνου θα πάρω την εκδίκηση μου....Είμαι αποφασισμένος...
Μπράβο στον charmak66.....
-
και του χρόνου!
-
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
(Ο Hakk εδώ ειναι ο sebastien loeb? )
Ο Ηakk ήταν.
-
Α, προτείνω +5 του χρόνου στους cmarin & nass που με βοήθησαν να βρω τα βήματα μου στην αρχή καθώς και +10 στον kouk για να μην θελήσει να αποσυρθεί νωρίς πάλι!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οπως τα΄βγαλα εχουμε δυο στους 79 βαθμους και αλλους δυο στους 78.
Ονοματα και αλλα τετοια δεν λεω,μιας και παιζει και η περιπτωση λαθους με μεγαλα ποσοστα μαλιστα.Ευτυχως που δεν ημουν ο vasilakis.
Συγχαρητηρια σε ολους απο τον charmak66 εως τον nilafzr.
Γιατι αργει το Μοντε;
-
Συγχαρητήρια και στον πρωταθλητή charmak66 αλλά και στον Vasilakis για τις υπηρεσίες του.
Και του χρόνου !
-
Συγχαρητήρια στον champion!!! και σε όλα τα παιδιά που βοηθούν στο να έχει αυτός ο διαγωνισμός ζωή!
-
Συγχαρητήρια και στον πρωταθλητή charmak66 αλλά και στον Vasilakis για τις υπηρεσίες του.
Και του χρόνου !
-
Συγχαρητήρια παίδες!
Κάποιος να μου θυμίζει του χρόνου να παίζω σε όλους τους αγώνες, γιατί το έμενταλ*... εεεε το αλτσχάιμερ παραμονεύει...
*από το γνωστό ανέκδοτο...
-
Συγχαρητηρια στον charmak66!!
Συγχαρητηρια και στους υπολοιπους!!
Συγχαρητηρια και στο τεχνικο τμημα του διαγωνισμου!!
Για εμενα παλι ηταν η χειροτερη μου χρονια καθως εκτος 20αδας..Για του χρονου εχουμε καιρο να το ψαξουμε..να δουμε και πως θα ειναι η μορφη των αγωνων.Επιμενω παντως πως πρεπει να το κανουμε πιο πολυπλοκο!
Το φορματ των προβλεψεων να παραμείνει το ίδιο? Αυτό είναι καλή ιδέα να προσθεθεί για του χρόνου?Αυτο παντως περυσι παρα την προκυρηξη του διαγωνισμού δεν μετρησε.
-
Πόσο πιο περίπλοκο; Μόνο να γίνει πιο απρόβλεπτο το ΠΠΡ χρειάζεται Χμ...
- 1 πρόβλεψη για όλη τη χρονιά 2007 (πρώτους 3, περισσότερες νίκες-Ε.Δ.)
- 16 προβλέψεις για όλους τους αγώνες του 2007 με το γνωστό φόρματ
- Άντε και πριμ για τις περισσότερες προβλέψεις 1ου-νικητή Ε.Δ.
Kαλό;;
-
-
- 1 πρόβλεψη για όλη τη χρονιά 2007 (πρώτους 3, περισσότερες νίκες-Ε.Δ.)
Μόνο σ' αυτό διαφωνώ. Πρόβλεψη για πρώτους 3 ή πρωταθλητή (ό,τι θέλετε), περισσότερες νίκες και πρωταθλημα κατασκευαστών. Οι περισσότερες Ε.Δ. δεν μου αρέσουν...
-
Εμ φυσικά πρωτάθλημα κατασκευαστών, πως το ξέχασα;
Για όλη τη χρονιά:
1ος - 3β
2ος - 2β
3ος - 2β
(3 πρώτοι σε λάθος θέση - 1β)
Νίκες (οδηγός) - 1β
Κατασκευαστής - 1β (ή 3β;) -
Εμ φυσικά πρωτάθλημα κατασκευαστών, πως το ξέχασα;Για όλη τη χρονιά:
1ος - 3β
2ος - 2β
3ος - 2β
(3 πρώτοι σε λάθος θέση - 1β)
Νίκες (οδηγός) - 1β
Κατασκευαστής - 1β (ή 3β;)Ο 1 λάθος οδηγός σε λάθος θέση θα παίρνει 1 βαθμό; Όπως πέρσυ;
Για κατασκευαστές προτείνω 3 βαθμούς, είναι αρκετά σημαντικό.
Τις ss ποτέ δεν τις συμπάθησα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο 1 λάθος οδηγός σε λάθος θέση θα παίρνει 1 βαθμό; Όπως πέρσυ;
Ναι ναι αυτό εννοούσα, 1 βαθμό κάποιος εκ των τριών πρώτων αλλά σε λάθος θέση.
Για κατασκευαστές προτείνω 3 βαθμούς, είναι αρκετά σημαντικό.
Τις ss ποτέ δεν τις συμπάθησα...
Σκέφτομαι ότι με 3β τον κατασκευαστή είναι πολύ μεγάλο το σύνολο των βαθμών (11) αλλά τέλοσπαντων. Γυαλίστε καλά τις κρυστάλλινες σφαίρες
-
Αν στο περσυνο σχεδιο αντι για τις περισσοτερες ειδικες, βαζαμε και τρεις εγκαταλειποντες με 1 βαθμο τον καθενα;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν στο περσυνο σχεδιο αντι για τις περισσοτερες ειδικες, βαζαμε και τρεις εγκαταλειποντες με 1 βαθμο τον καθενα;Πολλοί είναι 3 βαθμοί! Άσε που θα έχουμ ετον Σόλμπεργκ σίγουρο σε κάθε αγώνα.
Ας καταλήξουμε στο τελικό bonus του πρωταθλήματος κατασκευαστων. 1 ή 2 βαθμοί (3 είναι όντως πολλοι).
Μήπως να βγάλλουμε τις ss από κάθε αγώνα και να ψηφίζουμε τον κατασκευαστή με τους περισσότερους βαθμούς;
Εσωτερικο Πρωταθλημα WRC των φορουμαδων!